18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

14. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 16. juli

Den 14. etape i Tour de France 2022 er en kuperet etape med start i Saint-Étienne og slut i Mende, som afvikles lørdag d. 16. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 14. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 14. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 14. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Tadej PogacarOdds 6,50 – SPIL HER >>*
Lennard KämnaOdds 12,00 – SPIL HER >>*
Dylan TeunsOdds 13,00 – SPIL HER >>*
Michael WoodsOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Jonas VingegaardOdds 17,00 – SPIL HER >>*
Maximilian SchachmannOdds 23,00 – SPIL HER >>*
Andreas KronOdds 23,00 – SPIL HER >>*
Thibaut PinotOdds 26,00 – SPIL HER >>*
Bauke MollemaOdds 26,00 – SPIL HER >>*
Jakob Fuglsang Odds 26,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 14. etape hos bet365*.

Spil på 14. etape

*Reklamelink


Etape 14 Tour de France 2022: Saint-Étienne – Mende

Kuperet – 192,5 km.

Saint-Etienne - Mende

Etape 14 - 0 KM / 192.5 KM- 192.5 KM Ikke begyndt- 192.5 KM Afsluttet
Ikke begyndt
Udgået
Tour de France

14. etape / Saint-Etienne > Mende /192.5 km /intermediate /normal


Optakt: Ruten på 14. etape i Touren

Det er de eksplosive rytteres dag på 14. etape af Tour de France 2022. Igennem det meste af dagen er etapen kuperet og i det hele taget er de mange bakker et perfekt afsæt for et stærkt udbrud.

Feltet kan få sine problemer med at holde snor i udbruddet, og jeg hælder også umiddelbart til at udbruddet får lov at sejle hjem og køre om sejren. Det hele slutter på Mende-stigningen, der har været brugt en del gange i de senere år. Mende-stigningen – eller rettere: Côte de la Croix Neuve Montée Jalabert – måler 3 kilometer og stiger i snit med 10,2 %. Det er en stigning, der plejer at få rytterne til at grave dybt.

Senest blev stigningen brugt i 2018, hvor et gigantisk udbrud sejlede hjem, mens Primoz Roglic kom først over stregen blandt favoritterne – 18 minutter efter udbruddet. Dengang tog han otte sekunder på Chris Froome, Tom Dumoulin og den senere Tour-vinder i form af Geraint Thomas.

Det er en eksplosiv finale, hvilket betyder at rytterne kan tabe værdifulde sekunder eller måske endda minutter på en dårlig dag.


Favoritterne i Etape 14 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 14. etape.

Jumbo-Visma har allerede vist, at de er mere end klar til at lade udbrud sejle hjem, og på en etape, der passer bedre til rivalen Pogacar end kaptajnen Vingegaard er det nærliggende at forvente at etapen bliver afgjort i et udbrud. Hvem skulle arbejde for at holde det samlet?

Jeg tror også på udbrud. Jeg vakler mellem Lennard Kämna eller Maximilian Schachmann (Bora-hansgrohe) som etapens forhåndsfavorit, men jeg går med Schachmann. Tyskeren er i min verden det bedste kort til eksplosive Mende, men det kræver at han er kommet sig over styrtet fra tidligere i løbet, ligesom han skal have fundet sine stærkeste klatrerben frem.

Dylan Teuns (Bahrain-Victorious) har ikke for alvor haft tur i den, men det er en rytter, der altid har formen på plads, og som på papiret også passer særdeles glimrende til den her etape. Den skrappe finale er optimal for Teuns, der hidtil har haft svært ved at ramme udbruddet, men som næppe er lige så markeret, som han var i starten af løbet.

Nick Schultz (BikeExchange) har set rigtig skarp ud i løbet, og efter at have forsøgt sig på håbløse etaper, bør han gøre meget for at ramme udbruddet på den her etape. Det er en svær finale, men med den form, han allerede har demonstreret, kan han sagtens køre med om sejren fra et udbrud.


Danskernes chancer på 14. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 14. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Bliver det samlet er Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) bedste bud – og så er han også top3-favorit til at vinde etapen. Jeg har bare svært ved at se, hvem der skal samle det. Uanset hvad bliver han udfordret af Tadej Pogacar på den her stigning, men hvis han kører som hidtil, så får Pogacar svært ved at skabe hul til danskeren.

Blandt de danske kandidater må Jakob Fuglsang (Israel) være den bedste til afslutningen, men spørgsmålet er om han kan ramme udbruddet. Andreas Kron (Lotto-Soudal) har utvivlsomt også bevist sin gode form, men den skrappe finale kan blive lidt for svær for ham. Det samme gør sig egentligt gældende for Magnus Cort (EF), men han kan efterhånden, hvad han vil.

Odds på 14. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 14. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 14. etape af Tour de France.

Jeg ved ikke med sikkerhed, om Schachmann er tilbage på topniveau efter styrtet tidligere i løbet, men hvis han er, er det svært at forestille sig en meget bedre etape for ham, såfremt han rammer udbruddet. Den bomstærke tysker klatrer på sine bedste dage ganske godt, og samtidigt besidder han en finish, der sagtens kan gøre ham relevant. Hvis Bora formår at få flere ryttere med i udbruddet, begynder det at se særdeles positivt ud.


SpilXperten anbefaler: Maximillian Schachmann vinder 14. etape til odds 21,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 14. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 14. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

Skriv et svar