18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.00
1/10
Fortuna Düsseldorf
Bochum
Tipped at 2.00
Dagens BetBuilder-avatar
27. maj.
21:30
sport-icon

Anbefalet til

3.20
1/10
Union
Barracas Central
Tipped at 3.20
Dagens Spil-avatar
28. maj.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
4/10
Yulia Putintseva
Sloane Stephens
Tipped at 1.72
Bech-avatar
28. maj.
12:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Breda
Excelsior
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
28. maj.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
1/10
Vasco da Gama
Flamengo
Tipped at 1.82
Frank Pilantra-avatar
2. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

14. etape i Tour de France 2023: Odds og optakt d. 15. juli

Den 14. etape i Tour de France 2023 er en bjergetape, der strækker sig fra Annemasse til Morzine i Portes du Soleil lørdag d. 15. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 14. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.

Odds på 14. etape i Tour de France 2023

Herunder finder du de bedste odds på 14. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Tadej Pogacar4,30*
Jonas Vingegaard5,60*
Felix Gall13,00*
Thomas Pidcock14,00*
Mattias Skjelmose15,00*
Michael Woods20,00*
Louis Meintjes25,00*
Giulio Ciccone25,00*
Ion Izagirre35,00*
Matteo Jorgenson35,00*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 14. etape hos Betinia*.

Spil på 14. etape

*Reklamelink

Etape 14 Tour de France 2023: Annemasse – Morzine i Portes du Soleil

Bjerge – 152 km.

Optakt: Ruten på 14. etape i Touren

Det bliver hårdt og voldsomt på 14. etape af Tour de France.

Der er hele fem kategoriserede stigninger – den ene hårdere end den anden – på blot 151,8 kilometer. Det går op og ned det meste af dagen, men det er på de to sidste stigninger, at det hele går løs. Først kommer Col de la Ramaz, der med 13,9 kilometer og 7,1 % kommer til at gøre ondt. Her skal man forsøge at sætte så mange folk ud af spil som muligt.

Det hele ventes dog afgjort på Col de Joux Plane, der med 11,6 kilometer og en stigningsprocent på 8,5 % er lidt hårdere. Det er også en stigning uden for kategori. Fra toppen af stigningen følger en nedkørsel ned til målstregen.

Stigningen er hård i sig selv. De første seks kilometer stiger med 6-8 %, mens den sidste del af stigningen konstant flirter med to-cifrede stigningsprocenter – og i få tilfælde endda kommer over. Det er en stigning, der gør ondt. Der er bonussekunder på toppen, der kan blive relevante, alt efter hvor tæt klassementet er.

Det har potentialet til at blive en meget afgørende dag. Et frisk hold kan ovenikøbet finde på at sætte tempo i starten af dagen i håb om at gøre etapen endnu hårdere.

Favoritterne i Etape 14 Tour de France

Igennem hele Touren har Jumbo-Visma fortalt, at det er de hårde bjergetaper med flere, lange stigninger, der passer Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) bedst. Jeg er ikke uenig. Det her er den etape, der passer Jonas Vingegaard bedst, og såfremt det bliver en klassementskamp, så skal han simpelthen sætte tid i banken i forhold til Pogacar. Og slår han Pogacar i en klassementsafgørelse, ja, så vinder han etapen. Den mission kræver dog, at hans hold får gjort etapen så hård som muligt, og derfor skal de have en bedre dag, end de havde på 13. etape.

Jeg tager det dog ikke for givet, at Jonas er bedre end Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) på denne etape. Hele Tour-cirkusset lever til tider sit eget liv, og før den nuværende narrativ kørte – altså den der siger, at de hårde bjergetaper er bedst for Jonas Vingegaard – lød det, at Tadej Pogacar altid var i krise på de varme dage. Vi har lige kørt et par voldsomt varme etaper, hvor Pogacar har vundet tid på Vingegaard. Ja, afslutningerne har passet bedre til Pogacars accelerationsstærke antrit, men for et år siden kunne Pogacar altså ikke lave samme hul til Vingegaard, som han gør nu. Måske er han slet og ret bare bedre end Jonas Vingegaard lige nu?

Det er langt fra givet, at det er en klassementskamp, der skal afgøre etapen. Faktisk hælder jeg nok til udbruddet. Og fra udbruddet tror jeg mest på Giulio Ciccone (Lidl-Trek). Italieneren styrtede forleden, men brugte 13. etape på at “slappe af” og komme sig. Han har kigget på de her etaper, og hvis han vitterligt vil vinde bjergtrøjen, så skal han til at starte sin pointjagt.

Danskernes chancer på 14. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 14. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Jonas Vingegaard skal ud og vinde tid i klassementet. Han kommer stensikkert i spil på den her etape på én eller anden vis, men han er beskrevet blandt favoritterne. Blandt de øvrige danskere skal man mest af alt holde øje med Mattias Skjelmose (Lidl-Trek). Han vil helt sikkert gå efter at komme i udbruddet, og formår han at komme med uden alt for mange slinger i valsen, så er han én af favoritterne. Jeg tror dog mest på hans holdkammerat Ciccone, så hvis de begge er der, kan danskeren ende med at skulle arbejde for Ciccone til sidst.

Øvrige danskere? Nja. Flere vil helt sikkert forsøge sig i udbrud – Gregaard, Charmig (Uno-X), Magnus Cort (EF), Søren Kragh Andersen (Alpecin-Deceuninck) er blandt mulige kandidater – men de er ikke reelle kandidater til at løbe af med sejren.

Odds på 14. etape

*Reklamelink

Spilforslag: Hvem vinder 14. etape i Tour de France?

Jeg ser Giulio Ciccone som den bedste kandidat i et udbrud, så derfor er det ham, jeg går med. Jeg kan sagtens se et scenarie, hvor Jumbo-Visma sætter så hårdt et tempo, at det ender med at blive en klassementsdag, men såfremt det ikke sker, er Ciccone min rytter. Selv hvis der sættes tempo, har Ciccone snilde nok til at kunne vinde fra et udbrud.


SpilXperten anbefaler: Giulio Ciccone vinder 14. etape til odds 21,00– SPIL HER >>*

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Tour de France sponsoreres af Betinia.

Tour de France 2023

Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).

Resultaterne efter 14. etape i Tour de France 2023

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 14. etape i Tour de France her.

Læs mere om Tour de France 2023

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar