18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

13. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 15. juli

Den 13. etape i Tour de France 2022 er en flad etape, der strækker sig fra Le Bourg-d’Oisans til Saint-Étienne, med afvikling fredag d. 15. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 13. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 13. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 13. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Wout van AertOdds 4,75 – SPIL HER >>*
Jasper PhilipsenOdds 6,50 – SPIL HER >>*
Fabio JakobsenOdds 13,00 – SPIL HER >>*
Magnus CortOdds 17,00 – SPIL HER >>*
Michael MatthewsOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Mads PedersenOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Dylan GroenewegenOdds 23,00 – SPIL HER >>*
Caleb EwanOdds 26,00 – SPIL HER >>*
Matej MohoricOdds 26,00 – SPIL HER >>*
Christophe LaporteOdds 29,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 13. etape hos bet365*.

Spil på 13. etape

*Reklamelink


Etape 13 Tour de France 2022: Le Bourg-d’Oisans – Saint-Étienne

Flad – 193 km.


Optakt: Ruten på 13. etape i Touren

Hvis nogen bliver snydt i årets Tour de France, så er det sprinterne. Der er ikke mange chancer til dem i årets løb. Derfor er den småkuperede 13. etape afgjort en etape, som sprinterholdene bør gå helhjertet efter.

Der er nemlig lidt bakker hist og her, der kan gøre at etapen ender med en udbrudstriumf. Både Col de Parménie (5,1 km – 6,6 %) og Côte de Saint-Romain-en-Gal (6,6 km – 4,5 %) er bakker, der kan drille sprinterne. Alt afhænger dog af hvordan sprinterholdene og feltet har det, men hvis flere hold går sammen om at ville samle feltet til en spurt, så bør det ende i en massespurt.

Som vi så i årets Giro d’Italia – og som tendensen har været i de senere år – så bør man dog ikke undervurdere et udbrud. De skal ikke have meget snor, før de bliver umulige at hente igen.

Det er umiddelbart også det scenarie, jeg hælder mest til.


Favoritterne i Etape 13 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 13. etape.

Før løbets start troede jeg mest på et udbrud, men jeg har skiftet standpunkt: jeg tror mest på en spurt. Alpecin, BikeExchange, Jumbo-Visma (alt efter humør), måske Quick Step samt Trek-Segafredo kan finde på at føre. Alt efter benene kan også Lotto-Soudal være med. Jeg tror dog, at etapen bliver for hård for Jakobsen, Ewan og Groenewegen.

Dermed går jeg også med Wout van Aert (Jumbo-Visma) som den store favorit. Om Jumbo kommer til at arbejde alverden kan jeg godt tvivle på, men i en spurt efter en lang, lumsk og hård dag, så er der næppe mange, der er bedre end Wout van Aert. Han kan forøvrigt også finde på at hoppe i udbrud.

Hans nærmeste rival i en spurt? Det er Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck). Netop Alpecin er ét af de hold, der må ventes at føre an i feltet med henblik på at samle sagerne, og Philipsen har bevist, at han er særdeles hurtig på stregen.

Michael Matthews (BikeExchange) er ofte den uheldige rytter, der ender på alle andre pladser på podiet pånær den øverste plads. Det er nok også tilfældet igen, hvis det bliver en spurt, for Matthews er hurtig – men der er som regel bare hurtigere folk end ham.

Danskernes chancer på 13. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 13. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) skal holde sig i ro, men det er stadig en dag for alle danskerne.

Magnus Cort (EF) må have kigget på den her etape forud for Touren. Den er god for ham, og han kan både gå med i et udbrud eller spurte med om sejren i et decimeret felt. Cort er nemlig en glimrende sprinter, især på en halvhård dag som denne.

I spurten er der dog størst forhåbninger til Mads Pedersen (Trek-Segafredo), som var lige ved at klemme sig ind blandt de tre favoritter. Jeg har svært ved at finde en meget bedre etape for ham, men det kræver først og fremmest, at det holdes samlet til en spurt. Han kan også gå med i et udbrud, for Mads Pedersen er en ægte væddeløber.

Bliver det en udbrudsdag, så er Andreas Kron (Lotto-Soudal) et fabelagtigt bud. Han er glimrende på de her rullende ruter og med en halvhurtig finish kan han godt vinde i en decimeret gruppespurt.

Odds på 13. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 13. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 13. etape af Tour de France.

Michael Matthews vinder sjældent, men australieren er hurtig på stregen, og jo hårdere BikeExchange kan gøre etapen, jo bedre er det for Matthews. Hans største issue er, at uanset hvor hårdt etapen bliver kørt, så sidder Wout van Aert der nok også i finalen – men måske(!) er han ved at være mør efter mange loyale arbejdsdage i bjergene. Til odds 21 synes jeg, at oddset er for højt på Matthews, der klatrer og sprinter godt, men løbet skal også udvikle sig perfekt. Bliver det for let, sidder der for mange dygtige sprintere med, og bliver etapen kørt for hårdt, øges chancen for at et udbrud holder hjem.


SpilXperten anbefaler: Michael Matthews vinder 13. etape til odds 21,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 13. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 13. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

Skriv første kommentar

Skriv et svar