18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

12. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 14. juli

Den 12. etape i Tour de France 2022 er en bjergetape, der slutter på legendariske Alpe d’Huez, torsdag d. 14. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 12. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 12. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 12. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Jonas VingegaardOdds 4,00 – SPIL HER >>*
Thibaut PinotOdds 4,50 – SPIL HER >>*
Tadej PogacarOdds 6,00 – SPIL HER >>*
Jakob FuglsangOdds 17,00 – SPIL HER >>*
Nairo QuintanaOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Romain BardetOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Enric MasOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Damiano CarusoOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Michael StorerOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Warren BarguilOdds 26,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 12. etape hos bet365*.

Spil på 12. etape

*Reklamelink


Etape 12 Tour de France 2022: Briançon – Alpe d’Huez

Bjerge – 165,5 km.


Optakt: Ruten på 12. etape i Touren

På den 165 kilometer lange etape til Alpe d’Huez – der måske er Tourens mest berømte stigning – finder du hele tre, drønhårde stigninger. De er alle tre kategoriseret uden for kategori, hvilket betyder at arrangørerne har vurderet dem som de hårdeste bjerge i årets løb.

Etapen starter med en tur op ad Col du Galibier (23 km – 5,1 %). Herefter venter der en lang, lang nedkørsel inden rytterne skal op ad Col de la Croix de Fer (29 km – 5,2 %). Begge stigninger er ekstremt lange, men som stigningsprocenten indikerer er det altså ikke de hårdeste stigninger. I stedet fungerer stigningerne som udmarvende udfordringer, der skal trætte rytterne før de rammer Alpe d’Huez.

Alpe d’Huez med sine 21 hårnålesving er én af de mest mytiske stigninger i Tour de France. Der er utallige store historier fra det famøse bjerg. Med sine 13,8 kilometer og 8,1 % i snit er det ikke løbets hårdeste stigning, men den er hård nok til at lave en klar forskel. Det er en stigning, som de største ryttere burde gøre alt for at få tilføjet sit palmares, om end det virker til at være mindre vigtigt i de senere år.


Favoritterne i Etape 12 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 12. etape.

Løbet skifter dynamik efter Jonas Vingegaards magtdemonstration på 11. etape. Nu er det løbets stærkeste hold, der har førertrøjen, og jeg tror, det skubber fordelen over til udbruddet i de kommende dage. UAE har ikke holdet til at lave en storstilet offensiv, der samler feltet.

Dermed ikke sagt, at Tadej Pogacar ikke går efter sejren – det vil han gøre. Men jeg tror, vi vil opleve flere etaper, hvor udbruddet får lov at sejle hjem.

Det afspejler sig i mine valg til den her etape, hvor jeg peger på Thibaut Pinot (Groupama-FDJ) som favoritten. Der er ikke en etape, hvor han får “nemmere” ved at komme afsted med tanke på den stigende begyndelse. Derudover er han i solid form og på den bjergrige rute må han have en god chance. Alpe d’Huez passer glimrende til ham, men det hele afhænger af dagsformen.

Damiano Caruso (Bahrain) har ikke vist alverden, men i glimt har man kunne ane en solid form – ikke mindst fordi han kom til løbet fra en fjerdeplads i Criterium du Dauphine. Den her etape er noget nær den bedste mulighed for ham, og jeg har en solid fidus til italieneren.

Skal det blive til tre på stribe for Danmark? Det er slet ikke umuligt. Hvis det ender i en klassementskamp, er Jonas Vingegaard et godt bud, men jeg tror mest på udbruddet. Her er Jakob Fuglsang (Israel) en kandidat. Hvis benene er der, så er det her, han skal ud og vise det.


Danskernes chancer på 12. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 12. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Hvis det ender i en klassementskamp om sejren, så er Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) givetvis det bedste bud på en etapesejr. Men jeg tror mest på udbruddet, og her må man holde Jakob Fuglsang (Israel) som danskernes bedste bud. Andre ryttere som Magnus Cort, Andreas Kron og Mikkel Honoré er solide udbrudsbud, men de vinder næppe.

Odds på 12. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 12. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 12. etape af Tour de France.

Formen virker glimrende hos italienske Damiano Caruso, der ikke er en trussel i klassementet. Det er en etape, der passer perfekt til hans evner, så hvis benene er med ham, kan jeg nemt forestille mig ham i det afgørende udbrud på 12. etape. Der er dog mange stærke klatrere, der vil jagte udbruddet på den her etape, så det kræver gode ben på dagen.

SpilXperten anbefaler: Damiano Caruso vinder 12. etape til odds 26,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 12. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 12. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

Skriv første kommentar

Skriv et svar