18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.63
2/10
Ryan Peniston
Lukas Klein
Tipped at 2.63
Bech-avatar
19. jun.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.40
4/10
Kroatien
Albanien
Tipped at 2.40
Higuain-avatar
19. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.55
1/10
Kroatien
Albanien
Tipped at 2.55
Dagens BetBuilder-avatar
19. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.40
4/10
FC Nordsjælland
Brøndby IF
Tipped at 2.40
Higuain-avatar
19. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
Tyskland
Ungarn
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
19. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.74
4/10
Skotland
Schweiz
Tipped at 1.74
Higuain-avatar
19. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.88
1/10
Skotland
Schweiz
Tipped at 1.88
Dagens Spil-avatar
19. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.60
1/10
Juventude
Vasco da Gama
Tipped at 1.60
Frank Pilantra-avatar
20. jun.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

7.50
2/10
Copa America – Topscorer
Tipped at 7.50
BettingGuru-avatar
20. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.71
3/10
USA
Bolivia
Tipped at 1.71
BettingGuru-avatar
24. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Albanien
Spanien
Tipped at 1.75
MJN1999-avatar
24. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Copa America – Hold Point
Tipped at 1.78
BettingGuru-avatar
25. jun.
00:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
3/10
Colombia
Paraguay
Tipped at 1.82
BettingGuru-avatar
25. jun.
02:00

12. etape i Tour de France 2023: Odds og optakt d. 13. juli

Den 12. etape i Tour de France 2023 er en kuperet etape, der strækker sig fra Roanne til Belleville-en-Beaujolais torsdag d. 13. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 12. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.

Odds på 12. etape i Tour de France 2023

Herunder finder du de bedste odds på 12. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Wout van Aert7,60*
Matej Mohoric13,00*
Mattias Skjelmose15,00*
Tadej Pogacar20,00*
Tobias Johannessen21,00*
Giulio Ciccone21,00*
Thibaut Pinot23,00*
Krists Neilands23,00*
Julian Alaphilippe23,00*
Magnus Cort29,00*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 12. etape hos Betinia*.

Spil på 12. etape

*Reklamelink

Etape 12 Tour de France 2023: Roanne – Belleville-en-Beaujolais

Bakker – 169 km.

Optakt: Ruten på 12. etape i Touren

Det er en spændende etape, der venter på 12. etape af Tour de France. Etapen går til Belleville-en-Beaujolais og indeholder flere interessante stigninger. Den sidste er dog placeret næsten 30 kilometer fra målstregen, så det er næppe en dag, hvor klassementsrytterne udfordrer hinanden.

Til gengæld bliver det en dag, hvor alle lykkeriddere vil forsøge at ramme udbruddet. Det er nemlig meget sandsynligt, at det er et udbrud, der kører hjem med sejren. Det er klart at en vinderkandidat skal kunne klatre, for Col de la Casse Froide, Col de la Croix Montmain og Col de la Croix Rosier kommer lige efter hinanden over små 40 kilometer.

Det kræver dog rigtig gode ben at holde en gruppe bag sig efter Col de la Croix Rosier, så mest sandsynligt ser vi en lille gruppe spurte om sejren i udbruddet, mens klassementsrytterne bør komme mere roligt over stregen.

Måske vil nogen forsøge sig med et frisk udspil over de tre afgørende stigninger, men det er svært at forestille sig, at de lykkedes med den opgave.

Favoritterne i Etape 12 Tour de France

Det bliver en dag, hvor alle vil i udbrud – og det er en dag, hvor ufatteligt mange kan vinde. Jeg mener ikke, man kan tale om egentlige favoritter, men derimod bare mange gode bud. Det hele handler om at have dagen, akkurat som Krists Neilands havde forleden, hvor han næsten vandt 10. etape.

Hvis jeg alligevel kaster mig ud i disciplinen med at vælge tre favoritter, så bliver én af dem Mattias Skjelmose (Lidl-Trek). Vi ved, danskeren går efter en etapesejr. Og vi ved, at han på dagen er blandt de bedste klatrere af dem, der kan tænkes at gå i udbrud. Derudover er han hurtig. På 10. etape blev han stækket af solens varme og kortvarigt var han sendt til tælling, mens løbet blev afgjort. Lidt mere held, så sidder han med i spurten om sejren, og så er jeg ikke sikker på, at Spanien ville have vundet den etape. Skjelmose er – hvis jeg får armen vredet om på ryggen – den rytter, jeg kalder favorit.

Der er gode chancer for en nordisk triumf. Hvis Uno-X skal have en sejr med hjem, så tror jeg næsten, denne etape er deres bedste bud. Anders Halland Johannessen har i al fald en pæn chance, hvis han går efter udbruddet. Han er ret stærk på de kuperede stigninger, hvorfor finalen vil passe ham glimrende. Og kommer det hele til en decimeret spurt i et lille udbrud, så er han samtidigt også relativ hurtig på stregen. Det kan sagtens blive en norsk triumf.

Det tredje navn, der poppede op i hovedet på mig, var Matteo Jorgenson (Movistar). Han var så ufatteligt tæt på tidligere i løbet, så hvorfor ikke igen? Den her rute passer ham i min optik endnu bedre end vulkanetapen, hvor Michael Woods vandt. Det kræver, at han rykker sig fri, for han vinder næppe en spurt, men som vist tidligere, så er Jorgenson snu nok i finalerne.

Og måske tænker du: “Hvor er Wout van Aert?“. Det er en svær disciplin, sådan en etape som denne, når der står udbrud skrevet med store, fede bogstaver over etapeprofilen. Wout van Aert ER den rytter, der har den bedste kombination af egenskaber til at kunne vinde etapen, men dels har han vist svaghedstegn og dels er det uhyre svært at være klar favorit i et udbrud – alle kører mod dig. Det vil Wout van Aert opleve, hvis han altså kommer med i udbruddet. Skulle han gå hen og vinde etapen, ja, så kipper jeg altså på hatten. Det er ikke nemt at vinde, når man føler at alle kører mod en.

Som tommelfingerregel går jeg med form over talent, når vi når så langt hen i et løb. Det er tit og ofte de samme navne, der er gode til at ramme udbrud, så kig igen mod folk som Matej Mohoric, Mathieu van der Poel, Mathieu Burgaudeau, Julian Alaphilippe, Krists Neilands og Georg Zimmermann, når udbruddet kører. Der er langt til sejren, bare fordi man rammer udbruddet, men det er væsentligt at kunne ramme udbruddet, og de nævnte navne har bevist, at de kan.

Danskernes chancer på 12. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 12. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Jeg er tæt på at sige, at det kun er Mattias Skjelmose, der er relevant blandt danskerne. Det passer selvfølgelig ikke, men han er den dansker, der har de største vinderchancer, og jeg har allerede skrevet om ham.

Flere danskere vil sandsynligvis forsøge at gå i udbrud: Kasper Asgreen (Soudal-Quick Step), Magnus Cort (EF) og Søren Kragh Andersen (Alpecin-Deceuninck) er de mest oplagte. Jeg tør aldrig at afskrive Cort, men samtidigt må man nok også erkende, at det er en svær mission for de tre ryttere: Asgreen er ikke stærk nok på stigningerne, mens Søren Kragh Andersen ikke har vist alverden form endnu. Det har Cort heller ikke, men han kan altid dukke op ud af ingenting.

Og så er der Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma). Som udgangspunkt tror jeg ikke, klassementet rykker, men omvendt ville det heller ikke være helt urealistisk, hvis Tadej Pogacar og UAE forsøger at lave et udspil i finalen i håbet om at tage etapesejren – og det betyder jo så, at Vingegaard skal være vågen.

Odds på 12. etape

*Reklamelink

Spilforslag: Hvem vinder 12. etape i Tour de France?

Det er et åbent lotteri på den her etape. Mine tre favoritter har alle en fin chance, men jeg synes allerede, deres odds er bombet i bund. I stedet forsøger jeg med et forsigtigt spil på en rytter, der har et meget højt odds (og som følge deraf: lav sandsynlighed for at vinde), men som har vist at han kan ramme de her udbrud. Det drejer sig om Julian Alaphilippes lookalike, Mathieu Burgadeau, der før har gjort det glimrende på lignende etaper og løb


SpilXperten anbefaler: Mathieu Burgaudeau vinder 12. etape til odds 126– SPIL HER >>*

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Tour de France sponsoreres af Betinia.

Tour de France 2023

Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).

Resultaterne efter 12. etape i Tour de France 2023

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 12. etape i Tour de France her.

Læs mere om Tour de France 2023

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar