18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tour de France, 11. etape: Odds og optakt d. 7. juli 2021

11. etape er en af årets mest imødesete etaper, da feltet skal passere det legendariske Mont Ventoux hele to gange – for første gang i Tourens historie. Sætter Tadej Pogacar en tyk streg under, at han er kongen af Touren, eller bliver det en mand fra udbruddet, der løber med etapesejren? Vi bringer her odds, optakt og spilforslag til 11. etape af Tour de France, der vises på TV2 (og TV2 Play) fra kl. 11:50 onsdag d. 7. juli 2021.

Foto: Bildbyrån


Odds på 11. etape af Tour de France

Se bookmakernes oddssætning på etapen herunder.


Hvem vinder etapen?
Tadej Pogacar: 4,75 – SPIL HER >>*

Simon Yates: 13,00 – SPIL HER >>*

Julian Alaphilippe: 15,00 – SPIL HER >>*

Ion Izagirre Insausti: 21,00 – SPIL HER >>*

Jakob Fuglsang: 23,00 – SPIL HER >>*


H2H
Alexey Lutsenko: 2,90 – SPIL HER >>*

Wilco Kelderman: 1,33 – SPIL HER >>*


Odds på danskerne
Jakob Fuglsang: 23,00 – SPIL HER >>*

Jonas Vingegaard: 34,00 – SPIL HER >>*

Magnus Cort: 101,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Odds-forslag: Alexey Lutsenko slutter foran Wilco Kelderman på 11. etape i Tour de France

Som nævnt nedenfor, har jeg større fidus til, at det ender med at et udbrud holder hjem end at klassementrytterne skal køre om etapesejren, og denne H2H er også valgt på baggrund af det. Selvom Lutsenko godt nok er nummer otte i klassementet, så er det nemmere at forestille sig at han går med i et udbrud end Wilco Kelderman. Om han får lov til at gå med, er mere usikkert, men ikke desto mindre, burde der stadig være fine muligheder for, at Alexey Lutsenko slutter foran Wilco Kelderman – især fordi etapen ikke slutter op ad en stigning, men med en nedkørsel.


SpilXperten.com anbefaler: Alexey Lutsenko slutter foran Wilco Kelderman til odds 2,90 – SPIL HER >>*


Optakt til 11. etape: Rutebeskrivelse og et bud på en etapevinder

Etapen går fra Sorgues til Malaucéne og der venter feltet en hård omgang med to kategori 1-stigninger og en uden for kategori. To gange Mont Ventoux, også kendt som det skallede bjerg – fra to forskellige sider vel og mærke. Etapen slutter med en nedkørsel, og det er derfor svært at forudse om det ender med at klassementsrytterne skal køre om etapesejren eller om et udbrud får lov til at sejle hjem med mange minutter.

Umiddelbart lyder det sidste mest realistisk. Der er nok mange lykkeriddere der har sat kryds ud for dagens etape. I og med, at løbets førende rytterne Tadej Pogacar er i fin kontrol og har god tid ned til sine konkurrenter, så er det ikke fordi han skal ud og køre hasarderet. Han kan køre kontrolleret, og være fint tilfreds med, at et udbrud får lov til at holde hjem. Der er ingen tvivl om, at der sidder en del lykkeriddere klar. Det er interessant at kigge mod dem, som ikke har noget at gøre i klassementet, og som ikke har en kaptajn, som de skal beskytte. Blandt de hold er det interessant at kigge mod Trek – Segafredo, som ikke har vist noget i Touren indtil videre, og som hvis bedste rytter i klassementet er Bauke Mollema, som er knap 40 minutter efter. Hos Trek – Segafredo kører den rutineret italiener, Vincenzo Nibali, som efterhånden har prøvet det meste i sin karriere, heriblandt seks etapesejre i Tour de France. Hajen fra Messina har egentlig set ud til at være fint kørende indtil videre, og rammer han først udbruddet, så er han ikke en mand man skal afskrive. Det bliver et langskud i dag, men med Italiens fodboldlandshold i EM finalen, så vil den gode Nibali ikke stå i skyggen af fodboldlandsholdet.


SpilXpertens bud på etapevinder: Vincenzo Nibali vinder 11. etape til odds 29,00 – SPIL HER >>*


Hurtige noter om 11. etape i Touren

I denne sektion får du et hurtigt overblik over nogle af de væsentligste faktorer ved etapen.

  • Etapen køres fra Sorgues til Malaucène.
  • Etapen er 198,9 kilometer lang.
  • Der er fem kategoriserede stigninger på etapen (2 x kategori-4, 2 x kategori-1 og 1 x uden for kategori).
  • Der er en enkelt indlagt pointspurt efter 40,2 kilometer.
  • Etapen slutter med en nedkørsel fra ikoniske Mont Ventoux efter at rytterne har passeret bjerget for anden gang.

Tour de France 2021

Se gennemgang af favoritter, danskere, rute og meget mere på vores dedikerede Tour-side.

Skriv et svar