18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

11. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 13. juli

Den 11. etape i Tour de France 2022 er en bjergetape, der slutter på Col du Granon Serre Chevalier, onsdag d. 13. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 11. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 11. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 11. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Tadej PogacarOdds 3,25 – SPIL HER >>*
Jonas VingegaardOdds 4,50 – SPIL HER >>*
Thibaut PinotOdds 10,00 – SPIL HER >>*
Primoz RoglicOdds 19,00 – SPIL HER >>*
Jakob FuglsangOdds 19,00 – SPIL HER >>*
Enric MasOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Michael StorerOdds 29,00 – SPIL HER >>*
Michael WoodsOdds 34,00 – SPIL HER >>*
Daniel MartinezOdds 34,00 – SPIL HER >>*
Lennard KämnaOdds 34,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 11. etape hos bet365*.

Spil på 11. etape

*Reklamelink


Etape 11 Tour de France 2022: Albertville – Col du Granon Serre Chevalier

Bjerge – 152 km.

Albertville - Col du Granon

Etape 11 - 0 KM / 151.7 KM- 151.7 KM Ikke begyndt- 151.7 KM Afsluttet
Ikke begyndt
Udgået
Tour de France

11. etape / Albertville > Col du Granon /151.7 km /highmountain /normal

Mathieu van der PoelM. van der Poel
Alpecin-DeceuninckAFCDNF
Oliver NaesenO. Naesen
AG2R Citroen TeamACTDNF
Bjerg 151.7 km
Bjerg 106.7 km
Bjerg 83.8 km
Bjerg 49.9 km
Sprint 16.5 km


Optakt: Ruten på 11. etape i Touren

Der har været en del bjerge i årets Tour de France, men det er først her på 11. etape, at de svære bjerge kommer. I al fald de mytiske, velkendte stigninger, som præger Tour de France.

For efter en flad start på dagen skal feltet først op ad Col du Telegraphe (11,9 km – 7,1 %). Umiddelbart i forlængelse af den stigning venter Col du Galibier (17,7 km – 6,9 %). Jeg tvivler på at favoritterne spiller ud på Telegraphe eller Galibier, men man kan da håbe på, at enkelte klassementshold forsøger at gøre stigningerne så hårde som muligt.

Fra toppen af Col du Galibier venter en nedkørsel på omkring 30 kilometer inden etapen slutter med en tur op ad Col du Granon Serre Chevalier (11,3 km – 9,2 %). Det er en drønhård afslutning, hvor der virkelig kan opstå tidsforskelle, og det er umiddelbart én af de centrale stigninger i årets Tour de France.

Frygten kan måske være at vi blot er ved 11. etape, og for nogle klassementsryttere betyder det, at de ikke for alvor tør spille ud. Der skal dog nok være nogen, der forsøger et stort nummer på den her etape – også selvom der venter en mytisk stigning dagen efter.


Favoritterne i Etape 11 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 11. etape.

Er Tadej Pogacars (UAE Team Emirates) sene angreb på få sekunder et udtryk for at han er desperat eller at han er velkørende? Jeg tipper det sidste: Selv en ung Pogacar ved godt, at det sandsynligvis ikke bliver få sekunder, der afgør Tour de France, så når han kører spurterne for at vinde sekunder, ser jeg det mere som et udtryk for at han føler sig velkørende. Og også ung og uhyre sulten. Den største udfordring er givetvis varmen, men det er en udfordring, der i min optik er talt op for Pogacar: Han er bedre kørende i lavere temperaturer, men det er ikke fordi han pludselig er helt elendig, bare fordi temperaturen nærmer sig 30 grader. Han er bare mere menneskelig. Pogacar plejer gerne at ville sætte skabet på plads på den første hårde bjergetape, og jeg tror, vi kommer til at se en uhyre offensiv slovener på den her etape.

Skal nogen af favoritterne true ham, står det efterhånden indlysende klart at det er Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma). Danskeren har hidtil presset Pogacar på afslutninger, der passer sloveneren bedst, så naturligvis spekulerer mange i at de længere stigninger, der er Vingegaards specialitet (men også Pogacars) må være endnu bedre for danskeren. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis Vingegaard får skovlen under Pogacar, for så skarp virker han – men omvendt har Pogacar adskillige gange vist sig at være på et markant højere niveau end alle andre på udvalgte bjergetaper. For eksempel Le Grand Bornand-etapen for et år siden og på Carpegna-etapen i Tirreno-Adriatico tidligere i år. Hvis Vingegaard skal besejre Pogacar, skal han altså have løftet sit niveau til et nyt niveau – og noget tyder på at det er sket – samtidigt med at Tadej Pogacar givetvis skal være lidt under sit vanlige høje niveau. Det sidste bliver faktoren i den her duel.

Men etapen er ikke en duel – det er væsentligt at huske på. Der er flere ryttere om buddet. Det kan godt blive en udbrudsdag, hvilket vil give mening taget UAEs efterhånden svage mandskab i betragtning, men omvendt mener jeg at Jumbo-Visma skal forsøge at isolere Pogacar hurtigst muligt. Derfor hælder jeg til en klassementsdag, og så peger jeg på Primoz Roglic (Jumbo-Visma). Sloveneren kan triumfere, særligt hvis det bliver en taktisk finale, men derudover ser han også ret stærk ud trods sine skavanker. Alternativt kan man pege mod Geraint Thomas, men jeg tror, han er for begrænset mod de to bedste.


Danskernes chancer på 11. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 11. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Jonas Vingegaard er allerede beskrevet som én af de tungeste favoritter. Det er i fald af at etapen ender i en klassementskamp. Hvis det derimod bliver et udbrud, så er alle de danske forhåbninger knyttet til Jakob Fuglsang (Israel). Jeg er ikke sikker på, at Jakob Fuglsang er skarp nok til at gøre det færdigt, men han er den eneste kandidat i et udbrud. Hverken Honoré, Juul-Jensen, Kron, Cort, Mørkøv eller Bjerg kan gøre det færdigt i et udbrud på den her etape.

Odds på 11. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 11. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 11. etape af Tour de France.

Jeg tror på en klassementsdag, og jeg tror at Tadej Pogacar demonstrerer, at han er den stærkeste i årets Tour de France. Derfor går jeg med et vinderspil på ham. Vi er dog ikke langt fra at et spil på Jonas Vingegaard er mere interessant. Sloveneren er i min bog dog den bedste rytter, og han har brug for at markere sig, som han også gjorde for et år siden på den første hårde, reelle bjergetape.


SpilXperten anbefaler: Tadej Pogacar vinder 11. etape til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår
Tadej Pogacar fører Tour de France ved halvvejs-mærket. Foto: Guillaume Horcajuelo/EPA/Ritzau Scanpix

Tadej Pogacar fører Tour de France ved halvvejs-mærket. Foto: Guillaume Horcajuelo/EPA/Ritzau ScanpixØvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 11. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 11. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

Skriv et svar