18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

10. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 12. juli

Den 10. etape i Tour de France 2022 er en kuperet etape fra Morzine Les Portes du Soleil til Megève, som afvikles tirsdag d. 12. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 10. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 10. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 10. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Lennard KämnaOdds 6,50 – SPIL HER >>*
Tadej PogacarOdds 8,50 – SPIL HER >>*
Wout van AertOdds 12,00 – SPIL HER >>*
Thibaut PinotOdds 17,00 – SPIL HER >>*
Alberto BettiolOdds 23,00 – SPIL HER >>*
Jakob FuglsangOdds 23,00 – SPIL HER >>*
Andreas KronOdds 26,00 – SPIL HER >>*
Jonas VingegaardOdds 26,00 – SPIL HER >>*
Bob JungelsOdds 26,00 – SPIL HER >>*
Dylan TeunsOdds 26,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 10. etape hos bet365*.

Spil på 10. etape

*Reklamelink


Etape 10 Tour de France 2022: Morzine Les Portes du Soleil – Megève

Kuperet – 148,5 km.


Optakt: Ruten på 10. etape i Touren

Efter en (sandsynligvis) velfortjent hviledag, skal rytterne atter i ilden. Denne gang er det med en relativt kort etape fra Morzine les Portes du Soleil til Megève, hvor etapen slutter på stigningen Montée de l’altiport de Megève (19,2 km – 4,1 %).

Det er en relativt let finalestigning, om end den er lidt hårdere i bunden af stigningen. Tilbage i Criterium du Dauphine 2020 brugte de samme finalestigning, men selve indløbet til finalen var anderledes og hårdere. I det hele taget var den etape markant hårdere end det, der venter rytterne her i Tour de France.

Det bliver svært at gøre den helt store forskel på den her finale. Dertil er den simpelthen for nem for klassementsfavoritterne. Der kan komme forskelle, men medmindre dårlige ben eller andet i den dur spiller ind, så bør tidsforskellene være få og små. Det er nok mest af alt en dag for et udbrud, men det hele afhænger naturligvis af feltets kørestil.


Favoritterne i Etape 10 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 10. etape.

Bookmakerne har allerede sænket oddset markant, men Lennard Kämna (Bora-hansgrohe) må være den store favorit. Kämna har efterhånden markeret sig som én af de allerbedste udbrudsryttere på bjergetaper og han har vundet på en lignende etape for nogle år siden. Oddset er bombet for meget i bund til at der er værdi i det, helt afgjort, men jeg har nu også Lennard Kämna som favoritten – akkurat som så mange andre. I det hele taget har jeg en god fidus til Bora-mandskabet, der har mange gode kandidater, men formen virker ikke optimal hos dem alle. Kämna virker dog stærk.

Franske Thibaut Pinot (Groupama-FDJ) jagter en etapesejr, og han vil have opbakningen fra hele Frankrig. Og alle andre. Der er vel næppe mange, der ikke kan unde Pinot en etapesejr. Den her etape er solid, om end jeg frygter at finalestigningen er for blød for franskmanden. Til gengæld kan han udnytte længden til at gøre det til en udholdenhedskamp, og her er han ganske stærk.

Det er også en god dag for Dylan Teuns (Bahrain), der er god på stigninger som denne. Han har været flyvende i store dele af denne sæson. Han har vist fornuftige ben i årets Tour de France, men han skal have en god dag for at vinde. Ikke mindst fordi den her finale åbner etapen for ufatteligt mange ryttere, så det hele handler om hvem der har den bedste dag i sidste ende.


Danskernes chancer på 10. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 10. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Både Andreas Kron (Lotto-Soudal), Jakob Fuglsang (Israel) og Magnus Cort (EF) er blandt bookmakernes outsidere. Ja, det er Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) også, men jeg tvivler på en klassementsdag. Blandt de danske ryttere har jeg størst fidus til Andreas Kron, der har alle de rette kvaliteter til at vinde på en afslutning som den her – og så er han i glimrende form.

Odds på 10. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 10. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 10. etape af Tour de France.

Jeg ser Lennard Kämna som etapefavoritten, men til oddset er han ikke interessant. Det er derimod Dylan Teuns, der også kan gøre sig gældende på en afslutning som den her, og som har etapesejrshistorikken i orden. Det er nemlig ikke nogen smal sag at vinde etapesejre i Tour de France. Se blot på de foregående ni etapevindere – det er lutter verdensstjerner (og Simon Clarke), der alle har vundet en Grand Tour-etape tidligere. Så længe man kan få over odds 20 på Teuns er han interessant.


SpilXperten anbefaler: Dylan Teuns vinder 10. etape til odds 26,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 10. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 10. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

2 kommentarer

  1. Denne optakt til 10. etape lander først i løbet af hviledagen – jeg afventer lige udfaldet af coronaprøverne, før jeg smider en optakt ud, hvor hele løbets dynamik kan være anderledes inden etapestart.

  2. Alle tests er kommet tilbage negative – næste optakt kommer snarest.

Skriv et svar