18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tour de France 2023 odds

2022-udgaven af Tour de France skydes i gang i Danmark, hvor de tre første etaper køres fra d. 1. til 3. juli. D. 24. juli ruller rytterne ind på Champs-Élysées i Paris. Tre spændende uger venter os, og alle de største stjerner er selvfølgelig med. Vi har samlet de bedste Tour de France odds her på siden, hvor du også finder spiltips på vinderen, bjergtrøjen og pointtrøjen.

Se vores gennemgang af alle favoritterne og danskerne, kom helt tæt på ruten, og få også adgang til live stream af Touren.

Glæd dig til tour-underholdning i topklasse!

Hvem vinder Tour de France?

Bookmakernes cykling odds afslører, at Tadej Pogacar er favorit til at vinde Tour de France 2022.

Odds er desværre ikke tilgængelige.

Noget, der er fælles for alle succesfulde sportsbettere er, at viden er det stærkeste våben. Og her er Tour de France odds ikke anderledes. Jo mere du ved, ikke blot om de enkelte ryttere, men også om alt det omkring dem, jo bedre er du klædt på til at pege på den rette mand i den gule trøje, når det sidste løb er overstået på Champs-Élysées.

Spil på tourens 21 etaper

Hvis du vil spille på dagens etape, kan du klikke på knappen ovenfor, og blive ført direkte til bookmakeren med de bedste odds. Du kan spille både før etapestart og under selve etapen (alle etaperne vises på dansk tv).

Du kan også læse vores etapeoptakter (vi dækker selvfølgelig samtlige 21) og se vores daglige tips lige her:

Spil på etapevinderen er et af de mest populære Tour de France odds 2023. Her kan vidende spillere mindske variansen, eftersom det “blot” gælder om at analysere et enkelt løb korrekt, og ikke over 20 af slagsen.

Det kommer næppe som en overraskelse for bare lidt garvede Tour de France seere, at det ved denne type væddemål er vigtigt at spotte løbstypen. Favoriserer den sprintere? Bjergryttere? Hjælperyttere etc.? Dét hjælper vi dig med at gennemskue i vores etape-optakter, hvor vi også giver vores bud på etapevinderen.

EtapeDatoStart- og målbyDistance
101-07-2022København – København13 km.
202-07-2022Roskilde – Nyborg203 km.
303-07-2022Vejle – Sønderborg182 km.
405-07-2022Dunkerque – Calais172 km.
506-07-2022Lille Métropole – Arenberg Porte du Hainaut154 km.
607-07-2022Binche – Longwy220 km.
708-07-2022Tomblaine – La Super Planche des Belles Filles177 km.
809-07-2022Dole – Lausanne187 km.
910-07-2022Aigle – Châtel les Portes du Soleil193 km.
Hviledag11-07-2022
1012-07-2022Morzine les Portes du Soleil – Megève149 km.
1113-07-2022Albertville – Col du Granon Serre Chevalier152 km.
1214-07-2022Briancon – Alpe d’Huez166 km.
1315-07-2022Le Bourg d’Oisans – Saint-Étienne193 km.
1416-07-2022Saint-Étienne – Mende193 km.
1517-07-2022Rodez – Carcassonne203 km.
Hviledag18-07-2022
1619-07-2022Carcassonne – Foix179 km.
1720-07-2022Saint-Gaudens – Peyragudes130 km.
1821-07-2022Lourdes – Hautacam144 km.
1922-07-2022Castelnau-Magnoac – Cahors189 km.
2023-07-2022Lacapelle-Marival – Rocamadour41 km.
2124-07-2022Paris la Défense Arena – Paris Champs-Élysées116 km.

Hos bet365* kan du spille på alle etaper LIVE ved Tour de France 2023. Altså, når de er startet. Så kan du se rytterne an og reagere på udbrud, punkteringer mv.

Ruten i Tour de France

Rytterne skal som altid ud på i alt 21 etaper, og da ruten i år tæller 3.328 kilometer fra København til Paris (med tre etaper i Danmark), er der nok at glæde sig til. Tjek vores dedikerede side til Etaper og ruten i Tour de France 2023.

Læs mere om Tour de France 2023

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive streamPrimoz Roglic og Jonas Vingegaard sluttede nr. 1 og 2 i Critérium du Dauphiné, hvor Tadej Pogacar ikke deltog. Foto: Bildbyrån

Favoritterne i Tour de France 2023

I det følgende kigger vi nærmere på de fem største favoritter til at vinde Tour de France i 2022.

Tadej Pogacar
Siden Tadej Pogacar bragede igennem lydmuren og nuppede tre etapesejre i Vuelta a España 2019 har han vadet i succes. I 2020 og 2021 triumferede han i Tour de France, og særligt i 2021 lignede han en rytter, der var tæt på umulig at besejre. Pogacar imponerer stort set hver gang han sætter sig op på sadlen. Han starter Tour de France 2022 som den helt store favorit, ikke mindst fordi han beviste i Flandern Rundt tidligere på året, at han mere end behersker brostenene.

Det betyder ikke, at Tadej Pogacar er urørlig. Alle konkurrenterne vil køre mod ham, og Pogacars nærmeste rivaler har alle den fordel, at de har en holdkammerat, der også kan jagte sejren. Kan Pogacar håndtere det taktiske undertal?

Tadej Pogacar starter løbet som favoritten. Han er feltets bedste bjergrytter. Han behersker brostenene og han er en vældig dygtig enkeltstartsrytter. Konkurrenterne skal være meget skarpe, hvis de skal få skovlen under sloveneren.

Spil på Tadej Pogacar HER >>*

Primoz Roglic
Store spørgsmålstegn har klæbet sig til Primoz Roglic det meste af året. Han har i lange perioder ikke lignet sit normale jeg. Alligevel har han vundet både Paris-Nice og Criterium du Dauphine i den her sæson, og særligt i det sidste løb beviste han, at han er på rette vej trods diverse småskader.

Primoz Roglic kommer ovenikøbet til Tour de France med det stærkeste hold. Foruden stærke hjælpere som Sepp Kuss, Rohan Dennis og Steven Kruijswijk har han også en særdeles stærk løjtnant i form af Jonas Vingegaard, der endda lignede den stærkeste rytter i Criterium du Dauphine. Roglic og Vingegaard skal sørge for at spille hinanden gode i årets Tour de France. Det er deres taktiske fordel mod Tadej Pogacar.

Primoz Roglic er uhyre stærk, og han har et topniveau, der gør at han kan udfordre Tadej Pogacar. Men det kræver at han har lagt alle skaderne bag sig. Han så stærk ud i Criterium du Dauphine, men der er plads til yderligere forbedringer før formen skal toppe i Touren.

Spil på Primoz Roglic HER >>*

Jonas Vingegaard
Danske Jonas Vingegaard er en reel kandidat til Tour de France-sejren. Danskeren var helt igennem flyvende i Criterium du Dauphine, hvor det blev til en fortjent etapesejr. Han så endda så stærk ud, at man godt kunne mistænke ham for at være stærkere end Primoz Roglic i det løb, om end sloveneren løb af med den samlede triumf.

Jonas Vingegaard sluttede på podiet for et år siden, men var reelt aldrig i nærheden af at fravriste Pogacar sejren. Situationen var dog en anden dengang, og Vingegaard virker til at have hævet sit niveau i løbet af 2022. Han var godt kørende i Tirreno-Adriatico og flyvende i Criterium du Dauphine.

Jumbo-Visma skal bruge deres taktiske fordel. De er i overtal. Det kan dog både blive Vingegaards fordel, men så sandelig også hans ulempe. Hvis Jumbo tvinges til at vælge én af deres rytter, vil de nok alligevel gå med Roglic frem for Vingegaard.

Spil på Jonas Vingegaard HER >>*

Aleksandr Vlasov
Russiske Aleksandr Vlasov har udviklet sig helt fantastisk i 2022. Han virkede som en rytter, der var gået i stå forud for skiftet til Bora-hansgrohe, og jeg tror ikke mange troede på, at et skifte til Bora-holdet ville løfte Vlasov. Men det har det gjort. Han har vundet et par løb i denne sæson, såsom Romandiet Rundt. Han blev nummer tre i Fleche Wallonne og førte Schweiz Rundt indtil corona tvang ham ud af løbet.

Hvis coronaen er ude af kroppen kan han få sit helt store gennembrud i Tour de France. Der har ellers været en tendens til at Vlasov lidt, når stigningerne bliver meget lange, men med tanke på hvordan han ellers har løftet sit niveau i 2022, så er det heller ikke utænkeligt at han er blevet bedre på lange stigninger.

Den samlede triumf kan blive svær, men absolut ikke umulig med tanke på Vlasovs stejle udviklingskurve.

Spil på Aleksandr Vlasov HER >>*

Daniel Martinez
Med en tredjeplads i Paris-Nice og en sejr i Baskerlandet Rundt har Daniel Martinez haft en pæn sæson. Hvis man samtidigt husker hans præstation i Giro d’Italia 2021, hvor han som dedikeret hjælperytter nærmest bar Bernal til triumf i den sidste uge af løbet, ja, så er han et spændende navn i årets Tour de France.

Det kan godt ske, at han ikke har meritterne til at berettige en status som Tour-favorit, men Martinez har udviklet sig pænt hvert eneste år, og når man samtidigt ser at Ineos-holdet mangler den helt store kaptajn, så er der muligheder for Martinez.

Godt nok underpræsterede han i Schweiz Rundt, men her kom han lige fra en højdetræningslejr, mens holdkammeraten og den tidligere Tour-vinder, Geraint Thomas, imponerende. Jeg er dog overbevist om at Daniel Martinez er den rytter på Ineos-holdet i øjeblikket, der har det største potentiale.

Spil på Daniel Martinez HER >>*

Outsiderne til Tour-sejren i 2023

Lige uden for feltet af de absolutte favoritter, finder vi ryttere som Geraint Thomas, Enric Mas og Ben O’Connor. Kan de gøre sig gældende i klassementet?

Geraint Thomas
Britiske Geraint Thomas fik med sejren i Schweiz Rundt vist, at han fortsat er på et højt niveau. Der har været langt mellem de helt store succeser i Grand Tours siden andenpladsen i Tour de France 2019, men Schweiz Rundt understregede i al fald, at niveauet er på plads. Jeg kan tvivle på ham set over tre uger, dertil er der bedre kandidater end ham, men som en outsider, der kan skjule sig lidt i Daniel Martinez’ skygge, må han ikke undervurderes.

Spil på Geraint Thomas HER >>*

Enric Mas
I 2018 fik Enric Mas sit helt store gennembrud, da han blev nummer to i Vuelta a España. Dengang blev han spået en spændende karriere, og selvom Enric Mas siden har etableret sig som en god klassementsrytter, så jagter han fortsat det helt store resultat. Det er blevet til fem top10-placeringer i Grand Tours, herunder en femte- og en sjetteplads i Tour de France samt yderligere en andenplads i Vuelta a España, men han overbeviser ikke helt om at han er en fremtidig Grand Tour-vinder.

Spil på Enric Mas HER >>*

Ben O’Connor
Ben O’Connor er en rytter, der år for år øger sit niveau stille og roligt. Der er en opadgående udviklingskurve i gang. For et år siden hentede han karrierens største resultat, da han vandt en Tour de France-etape og blev nummer fire i klassementet. Han har formået at bygge videre på den flotte kørsel, blandt andet med en samlet tredjeplads i Criterium du Dauphine få uger før Tour-starten. Det vidner om at fjerdepladsen for et år tilbage ikke var held – der er format i Ben O’Connor.

Spil på Ben O’Connor HER >>*

Danskere i Tour de France 2023

Den endelige startliste foreligger, og derfor er det sikkert, præcis hvilke danske ryttere, vi får at se i Tour de France 2022. Hele 10 danskere (inklusive Jonas Vingegaard, der sluttede som 2’er i klassementet sidste år), vil være at finde i årets største Grand Tour. I alt deltager 22 Tour de France hold.

Tour de France trøjerne

Hvad er det nu for noget med alle de trøjer? Jo nu skal du bare se:

  • Den gule trøje = Den rytter, der fører det samlede klassement (førertrøjen)
  • Den prikkede trøje = Den rytter, der fører bjergkonkurrencen (bjergtrøjen)
  • Den grønne trøje = Den rytter, der fører pointkonkurrencen (sprintertrøjen)
  • Den hvide trøje = Den rytter, der fører ungdomskonkurrencen (ungdomstrøjen)

Se de aktuelle trøjestillinger på vores dedikerede side med Tour de France stilling, eller gå direkte til vores trøje-spiltips herunder.

Hvem løber med trøjerne i Tour de France 2022? Foto: Bildbyrån

Betting: Spiltips til Touren

I dette afsnit finder du vores forudsigelser til Tour de France 2023. Du vil desuden løbende kunne finde specifikke etape-spiltips på Tour de France fra eksperten Jesper Carstens i ekspertpanelet.

Hvem vinder den gule trøje?

Jeg vil så gerne, at der er spænding om den gule trøje, men hvis Tadej Pogacar stiller op i samme forfatning som han gjorde for et år siden, så er det svært at se nogen slå ham. Eller rettere: Konkurrenterne skal være meget, meget skarpe. Hvis Primoz Roglic for eksempel rammer sit allerhøjeste niveau har han en chance – men modsat Pogacar, har Roglic også vist, at han bare ikke er en ’killer’, når tingene skal afgøres.

Pogacar er koldblodig. Han er et unikum. Det er ikke for sjov, at han var ved at vinde Flandern Rundt i sin debut og undervejs fik presset Mathieu van der Poel helt ud i den røde zone. For et år siden smadrede han løbet fuldstændig på den første bjergetape, og selvom Jonas Vingegaard og de øvrige er blevet et år bedre, så er Tadej Pogacar også. Touren tipper til Pogacars fordel.

SpilXperten.com tipper: Tadej Pogacar vinder den gule trøje til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Hvem vinder vinder pointtrøjen?

Der er i skrivende stund spørgsmålstegn omkring Wout van Aerts knæ, men hvis belgieren melder sig klar og er i topform, så kan han også hurtigt blive svær at komme uden om i denne konkurrence. Wout van Aert er først og fremmest en særdeles hurtig afslutter. Wout van Aerts største styrker er dog ikke i spurten, men derimod i alsidigheden: Wout van Aert er en dygtig klatrer og en fremragende puncheur. Ja, og en glimrende enkeltstartsrytter. Han kan få point på alle etaper i årets Tour de France og det er den helt store fordel for belgieren. Hvis han kører helhjertet efter pointtrøjen – og knæet holder – så er det svært at se nogen besejre ham.

En potentiel knæskade og risikoen for at han ender i arbejdstøjet for hyperambitiøse Jumbo-Visma er umiddelbart de største udfordringer for Wout van Aert i jagten på den grønne pointtrøje.

SpilXperten.com tipper: Wout van Aert vinder pointtrøjen til odds 1,66 – SPIL HER >>*

Hvem vinder bjergtrøjen?

Den prikkede bjergtrøje er givetvis den sværeste trøje at vurdere forud for Tour de France, men umiddelbart ligner den formstærke Ruben Guerreiro en oplagt kandidat. Portugiseren bragede igennem med en fornem triumf i Mont Ventoux-løbet, hvor han beviste sin gode form. Samtidigt er han ikke en decideret klassementsrytter, hvorfor det er oplagt at se ham smide tid for at gå på etapejagt – og som et resultat deraf kan bjergtrøjen pludselig blive aktuel.

De seneste to år har Tadej Pogacar dog været så suveræn i bjergene, at han har vundet bjergtrøjen. Guerreiro og de øvrige etapejægere skal således være ualmindeligt skarpe, hvis de vil hindre Pogacar i at vinde sin tredje bjergtrøje på stribe.

SpilXperten.com tipper: Ruben Gurreiro vinder bjergtrøjen til odds 9,00 – SPIL HER >>*

Hvem vinder ungdomstrøjen?

De unge ryttere stormer frem i cykelsporten i disse år, men den hvide ungdomstrøje ender hos Tadej Pogacar såfremt han undgår uheld. Pogacar er sportens absolut største stjerne og løbets klare favorit, og det betyder dermed også at han er favoritten til at vinde ungdomstrøjen – også selvom han nok snarere krydser stregen i Paris i gult frem for den hvide farve, der ellers symboliserer løbets bedste ungdomsrytter.

Selvfølgelig er det ikke givet, at han vinder ungdomstrøjen: De skal køre 21 etaper i vildt varierende terræn. Uheld kan ske, men umiddelbart er der ingen ryttere i ungdomskonkurrencen, der er i nærheden af Tadej Pogacars niveau, og det er svært at se andre end Pogacar som vindere, hvis han undgår uheld.

SpilXperten.com anbefaler: Tadej Pogacar vinder ungdomskonkurrencen til odds 1,22 – SPIL HER >>*

Anbefalinger er skrevet om mandagen forud for Tour-start.

Andre tips til Touren

Gå direkte til øvrige Tour de France-tips her (opdateres løbende).

No Tips found!

Tour de France i TV

Det er som altid TV2, der har rettighederne til at sende Tour de France. Det bliver muligt at følge cykelløbet på hovedkanalen TV2, og så også via via live streaming på TV2 Play og på tv2.dk.

TV2 har en stolt tradition for at dække Tour de France, og foruden selve løbet kan du roligt regne med interessante op- og nedtakter, der indeholder både analyse og humoristiske indslag.

Bookmakerne med de bedste odds på Le Tour

Tour de France går sjældent stille for sig, og derfor er de fleste bookmakere også flittige til at tilbyde et varieret udvalg af Tour de France odds.

Alligevel skiller enkelte bookmakere sig ud med ekstraordinært store udvalg af Tour de France odds. Et par af disse er bet365 og Unibet. Her finder du naturligvis Tour de France odds 2023 på alle kategorier, vi dækker ovenfor. Men der er meget mere.

Du kan også give dig i kast med Tour de France odds 2023 på specialspil på rytterne, H2H odds, betting på hold og meget mere. Jo tættere, Tour de France kommer på, jo større vokser udvalget af Tour de France odds sig. Så næsten uanset, hvad du ønsker at spille på, vil du med overvejende sandsynlighed kunne det med bet365s og Unibets Tour de France odds udvalg. Begge steder kan du i øvrigt få en bookmaker bonus, hvis du ikke allerede har en konto.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder* | StopSpillet | ROFUS.nu | Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Du skal indbetale minimum 40 kr. 100% bonus op til 1000 kr. Skal omsættes 8x på sport indenfor 60 dage. Gælder kun nye kunder. 18+. Regler og vilkår gælder. Stopspillet.dk. Selvudeluk via ROFUS.nu. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Tour de France historik

Tadej Pogacar har vundet de to seneste udgaver af Tour de France, men hvis du har lyst til at dykke længere tilbage i historien, har vi lavet et overblik med tidligere vindere af Tour de France, som du kan gå på opdagelse i. Her viser vi også, hvem der har vundet henholdsvis den grønne pointtrøje, den prikkede bjergtrøje og den hvide ungdomstrøje.

Læs mere om Tour de France


Hvem er favorit til at vinde Tour de France 2023?

Tadej Pogacar er favorit til at vinde Touren i 2022.

Hvor kan jeg spille live på alle etaper?

Hos bet365 kan du bl.a. spille live på Tour de France.