18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Paris-Roubaix odds

På denne side klæder vi dig på med al den info, du har brug for, når du skal spille på Paris-Roubaix 2024. Find de bedste Paris-Roubaix odds, og se vores spiltips til den nordfranske endagsklassiker. Vi gennemgår favoritterne og danskerne ved Paris-Roubaix, og så trakterer vi naturligvis med en rutebeskrivelse for 2024-udgaven, så du ved, hvad du kan forvente, når der bliver blæst til start søndag d. 9. april.

Paris Roubaix mobil, ekstrem cykelsport eventyr i bjerg udendørs

Odds: Hvem vinder Paris Roubaix?

RytterVinderodds
Mathieu van der Poel4,33 – SPIL HER >>*
Wout van Aert5,50 – SPIL HER >>*
Mads Pedersen7,50 – SPIL HER >>*
Filippo Ganna8,00 – SPIL HER >>*
Dylan van Baarle15,00 – SPIL HER >>*
Christophe Laporte17,00 – SPIL HER >>*
Kasper Asgreen21,00 – SPIL HER >>*
Stefan Küng23,00 – SPIL HER >>*
Matej Mohoric26,00 – SPIL HER >>*
Yves Lampaert34,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 9. april 2023 kl. 08:30. Odds kan ændre sig. KLIK HER* for at se flere odds på vinderen af Paris-Roubaix.

Optakt: Favoritterne ved Paris-Roubaix

Af Jesper Carstens.

Hvilke ryttere har en særligt god chance for at stryge helt til tops ved Paris-Roubaix i 2024? I dette afsnit tager vi et kig på de mest oplagte vinderbud.


Mathieu van der Poel

Mathieu van der Poel har været én af de stærkeste i dette forår, hvor det senest blev til en andenplads i Flandern Rundt. Hollænderen har tidligere været tæt på at sejre i Paris-Roubaix, da han tilbage i 2021 blev nummer tre. Sæsonen efter var han længere fra triumfen, men Mathieu van der Poel har alle egenskaberne til at vinde løbet. Han er uhyre eksplosiv på brostenspassagerne og efter et hårdt løb kan han vinde en spurt mod de fleste.


Wout van Aert

På papiret passer Paris-Roubaix nok bedst til Wout van Aert blandt de to cross-fænomener, men som Flandern Rundt også afslørede, så er formen ikke helt i top hos belgiske van Aert. Tag ikke fejl: Han skal nok køre med om sejren, ikke mindst fordi Jumbo-Visma har mandskabet til at styre det taktiske løb med Christophe Laporte, Tiesj Benoot og Dylan van Baarle. I finalen er han på papiret den hurtigste på stregen.


Mads Pedersen

Danske Mads Pedersen var kørt op som én af de to tungeste løbsfavoritter for et år siden, men sådan gik det desværre ikke. Danskeren har en svær historik i dette løb grundet uheld, men han beviste i Flandern Rundt, at han er flyvende i øjeblikket. I et løb uden brostensstigninger, har han afgjort en større chance. Der er ikke mange, der vil kunne slå ham i en spurt inde i Velodromen, så hvis Pedersen har en god dag, kan han vinde løbet.

Mads Pedersen og Wout van Aert er begge blandt favoritterne i Paris-Roubaix. Foto: Goyvaerts/AFP/Ritzau Scanpix

Mads Pedersen og Wout van Aert er begge blandt favoritterne i Paris-Roubaix. Foto: Goyvaerts/AFP/Ritzau Scanpix


Filippo Ganna

Han har været flyvende hele året, Filippo Ganna. Hans præstation i Milano-Sanremo var fabelagtig, og har han samme form til dette løb, så er han min klareste favorit: Ganna er som skræddersyet til løbet. Men Paris-Roubaix handler om mere end bare form – der skal også held til. Og Ganna har ikke altid været heldig i de kaotiske løb. Han styrtede også i Gent-Wevelgem, så hans status er lidt ukendt. Jeg vil dog ikke blive overrasket, hvis han er med helt fremme i den absolutte finale.


Stefan Küng

For et år siden tog Küng en forløsende tredjeplads i det her løb. Det er et løb, der passer ham helt perfekt. Schweizeren er bomstærk, og der er få, der kan sætte ham ud af hjulet. Til gengæld er han ikke altid den mest taktiske rytter i finalerne: han bruger løs af kræfterne og tager altid sine føringer, hvilket er forbilledligt, men som gør det svært at vinde mod de allerbedste ryttere.

Danskere ved Paris-Roubaix 2024

Der er kommet mange stærke ryttere ud af danske cykelsport de seneste år, og derfor kan man heller ikke afvise, at en dansker vil gøre sig bemærket ved Paris-Roubaix i 2024. I dette afsnit tager vi et kig på de danskere der stiller til start i den franske klassisker.


Mads Pedersen

Pedersen er nævnt i teksten ovenover, så han har afgjort en solid chance for at vinde løbet. Det kræver lidt held og at marginalerne er på hans side, men Mads Pedersen er en væddeløber, der vil forfølge sin chance.


Kasper Asgreen

Kasper Asgreen dukkede op i Flandern Rundt og viste, at han slet ikke må afskrives endnu. Hvis han fortsætter sin opadgående formkurve, så kan han sagtens være med i finalen her i Paris-Roubaix. Det virker dog til at hele QuickStep-holdet er lidt ved siden af sig selv, og selvom jeg tror, Asgreen kan gøre det solidt, så har jeg svært ved at se ham gå hele vejen – trods alt.

Åbner døren sig for Kasper Asgreen, nu Tadej Pogacar ikke stiller op ved Paris-Roubaix? Foto: Jasper Jacobs/AFP/Ritzau Scanpix

Åbner døren sig for Kasper Asgreen, nu Tadej Pogacar ikke stiller op ved Paris-Roubaix? Foto: Jasper Jacobs/AFP/Ritzau Scanpix


Mikkel Bjerg

Mikkel Bjerg har taget et gevaldigt skridt fremad i sin karriere i denne sæson. I al fald har han for alvor bevist, at han har klassikerben. Han blev nummer fem i GP de Denain, nummer seks i Gent-Wevelgem og nummer 15 i Flandern Rundt. Det sidste resultat er i min optik imponerende: Han arbejdede benhårdt for at placere Pogacar i optimal position på Oude Kwaremont, og han var én af de første over stigningen efterfølgende. Paris-Roubaix er den klassiker, der passer bedst til hans motor. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis han kører en top10-placering hjem.

Ruten ved Paris-Roubaix: En ”forårsdag” i helvede

Ruten ligner meget hinanden år efter år, da de forskellige historiske sektioner skal passeres hvert år. I år starter rytterne i Paris forstaden, Compiègne, og kører nordpå, hvor de til sidst skal ind på den gamle Velodrome i Roubaix. Inden da skal rytterne dog tilbagelægge 256,6 kilometer med 30 passager med enten brosten eller grus.

De første 100 kilometer er stille og rolig uden de store udfordringer, mens herefter bryder helvede løs. Der venter rytterne hårde passager og i midten af løbet kommer den første store udfordring, nemlig Arenbergskoven. Inden Arenbergskoven plejer der at være en voldsom positionskamp i feltet og det er tit her, hvor fårene bliver skilt fra bukkene. Arenberg er en næsten 2,3 kilometer lang strækning gennem en skov, hvor underlaget er mildest talt, elendigt. Herefter følger stadig over 10 sektioner, som hver især byder på en udfordring.

Med 17,1 kilometer til mål ramme rytterne den berømte Carrefour de l’Arbre-passage, hvor vejen er smal, skarpe hjørner og med en lille stigning. Herefter venter der tre brostensstykker, hvoraf det ene er en hyldst til løbet. Disse sektioner burde dog ikke kunne skabe synderligt meget ballade i feltet.

Til sidst kører rytterne ind på Velodromen i Roubaix, hvor halvanden omgang venter, inden man kan kåre årets vinder af Paris-Roubaix – også kaldet Helvede i Nord.

Spilforslag til Paris-Roubaix 2024

I en meget åben affære kigger jeg mod italienske Filippo Ganna, der har vist strålende form dette forår. Han styrtede i Gent-Wevelgem, men hvis han er kommet sig over det og samtidigt kan holde formen fra Milano-Sanremo, så ser jeg realistiske muligheder for at han kan køre alene ind på Velodromen.

SpilXperten.com anbefaler: Filippo Ganna vinder til odds 15,00 – SPIL HER >>*

Anbefaling d. 3. april 2023 kl. 11:00. Odds kan ændre sig.

Paris-Roubaix på TV

Vil du følge Paris-Roubaix direkte på TV, skal du tænde for enten TV 2 eller Eurosport 1 fra omkring 11:00. Her starter livetransmissionen. Dagen forinden kan du klokken 15:00 følge kvinderne i deres udgave af Paris-Roubaix. Det sker på Eurosport 1 og TV 2 Sport.

Bookmakerne til Paris-Roubaix 2024

Herunder gennemgår vi nogle af de bookmakere, der er gode at have ved hånden, når det kommer til betting på cykelsport.

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*

Dylan van Baarle tog det hele i 2022

Mads Pedersen og Mathieu van der Poel startede sidste års løb som odds-favoritterne, mens Wout van Aert var den helt store ubekendte, da han var tvivlsom til det sidste.

Men ingen af dem sejrede – i stedet var det Ineos-rytteren, den bundsolide hollænder, Dylan van Baarle, der tog sejren efter et fabelagtigt angreb, der stod distancen. Ingen var bedre på dagen.

Hvis du leder efter cykling odds, så glem ikke at tjekke andre cykelbegivenheder på SpilXperten.

1️⃣ Hvornår køres Paris-Roubaix 2024?

Paris-Roubaix afvikles søndag d. 9. april 2023.

2️⃣ Hvem vandt Paris-Roubaix sidste år?

Dylan van Baarle vandt Paris-Roubaix i 2022.