18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Paris-Roubaix odds

På denne side klæder vi dig på med al den info, du har brug for, når du skal spille på Paris-Roubaix 2020. Find de bedste Paris-Roubaix odds, og se vores spiltips til den nordfranske endagsklassiker. Vi gennemgår favoritterne ved Paris-Roubaix, og så trakterer vi naturligvis med en rutebeskrivelse for 2020-udgaven, så du ved, hvad du kan forvente, når der bliver blæst til start søndag d. 25. oktober.

Bookmakerne er endnu ikke ude med odds på Paris-Roubaix. Vi opdaterer sektionen her så snart, bookmakerne har frigivet deres odds på løbet.


Hvem vinder Paris Roubaix?

Wout van Aert: 3,75 – SPIL HER >>*

Mathieu van der Poel: 4,50 – SPIL HER >>*

Mads Pedersen: 23,00 – SPIL HER >>*

John Degenkolb: 26,00 – SPIL HER >>*

Jasper Stuyven: 26,00 – SPIL HER >>*

Alexander Kristoff: 29,00 – SPIL HER >>*

Zdenek Stybar: 29,00 – SPIL HER >>*

Greg van Avermaet: 29,00 – SPIL HER >>*

Kasper Asgreen: 34,00 – SPIL HER >>*

Philippe Gilbert: 34,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 17. august 2020 kl. 08:15. Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at se flere odds på vindere af Paris Roubaix.


Optakt: Favoritterne ved Paris-Roubaix

Hvilke ryttere har en særligt god chance for at stryge helt til tops ved Paris-Roubaix i 2020? I dette afsnit tager vi et kig på de mest oplagte vinderbud, så snart startlisterne er frigjort.


Danskere ved Paris-Roubaix 2020

Der er kommet mange stærke ryttere ud af danske cykelsport de seneste år, og derfor kan man heller ikke afvise, at en dansker vil gøre sig bemærket ved Paris-Roubaix i 2020. Vi opdaterer afsnittet med en gennemgang af de deltagende danskere, så snart startlisterne er kendte.


Paris-Roubaix på TV

Vil du følge Paris-Roubaix direkte på TV, skal du tænde for gode, gamle TV2. Kanalen har rettighederne til en række af de mest seværdige klassikerløb, heriblandt franske Paris-Roubaix.


Ruten ved Paris-Roubaix: En ”forårsdag” i helvede

Paris-Roubaix er kendt som en af de hårdeste og mest historiske i cykelsporten og 2020-udgaven bliver ingen undtagelse. Ruten ligner meget hinanden år efter år, da de forskellige historiske sektioner skal passeres hvert år. I år starter rytterne i Paris forstaden, Compiègne, og kører nordpå, hvor de til sidst skal ind på den gamle Velodrome i Roubaix. Inden da skal rytterne dog tilbagelægge 259 kilometer med 30 passager med enten brosten eller grus. De første 100 kilometer er stille og rolig uden de store udfordringer, mens herefter bryder helvede løs. Der venter rytterne hårde passager og i midten af løbet kommer den første store udfordring, nemlig Arenbergskoven. Inden Arenbergskoven plejer der at være en voldsom positionskamp i feltet og det er tit her, hvor fårene bliver skilt fra bukkene. Arenberg er en næsten 2,3 kilometer lang strækning gennem en skov, hvor underlaget er mildest talt, elendigt. Herefter følger stadig over 10 sektioner, som hver især byder på en udfordring. Med 16,5 kilometer til mål ramme rytterne den berømte Carrefour de l’Arbre-passage, hvor vejen er smal, skarpe hjørner og med en lille stigning. Herefter venter der tre brostensstykker, hvoraf det ene er en hyldst til løbet. Disse sektioner burde dog ikke kunne skabe synderligt meget ballade i feltet. Til sidst kører rytterne ind på Velodromen i Roubaix, hvor halvanden omganng venter, inden man kan kåre året vinder af Paris-Roubaix – også kaldet Helvede i Nord.


Vores vinderbud: Han vinder Paris-Roubaix i 2020

Vi giver vores bud på en løbsvinder, når bookmakerne har sat odds på Paris-Roubaix.

SpilXperten.com anbefaler: TBA – SPIL HER >>*


Bookmakerne til Paris-Roubaix 2020

Herunder gennemgår vi nogle af de bookmakere, der er gode at have ved hånden, når det kommer til betting på cykelsport.

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*
ComeOn
*


Bundrutinerede Philippe Gilbert triumferede ved Paris-Roubaix sidste år

I et begivenhedsrigt Paris-Roubaix 2019 viste Philippe Gilbert, at han hører til blandt de allerbedste i endagsløbene. For første gang i hans flotte karriere kunne han lade sig hylde som vinder af Helvede i Nord. Philippe Gilbert kom afsted med knap 60 kilometer igen med de to tyskere, Rüdiger Selig og Nils Politt, hvilke var en perfekt situation for den belgiske klassikerspecialist, da især Nils Politt har en stor motor og kan træde nogle watt. Rüdiger Selig måtte strække våben og Gilbert og Politt kunne køre sammen ind på cykelbanen i Roubaix. Her var der ikke den store tvivl som udfaldet og Philippe Gilbert kunne nemt spurte sig til sejren og efterfølende få overrakt murstenen, som symbolet på, at han vandt Paris-Roubaix 2019.