18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liege-Bastogne-Liege 2024 odds

Er du på udkig efter odds til Liege-Bastogne-Liege? Så er du havnet det helt rigtige sted!

På denne side klæder vi dig på med Liege-Bastogne-Liege odds og spiltips, så du er fuldstændig klar til søndag d. 21. april 2024, hvor den prestigefulde, belgiske endagsklassiker afvikles.

Se også vores gennemgang af favoritterne og danskerne ved Liege-Bastogne-Liege.

Odds: Hvem vinder Liege-Bastogne-Liege 2024?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.

Af Jesper Carstens

Optakt: Favoritterne ved Liege-Bastogne-Liege 2024

I dette afsnit kommenterer vi på de fem største favoritter til at triumfere ved Liege-Bastogne-Liege.

Tadej Pogacar

Det er kun sporadisk, vi kommer til at se Tadej Pogacar frem mod Giro d’Italia, men hidtil har han leveret varen, hver gang han har stået på startstregen til et løb. Det kommer han også til at gøre her. Tadej Pogacar må være den store favorit. Dels slap han for det kolde mareridt i Fleche Wallonne, og dels er han som regel bare et niveau bedre end alle konkurrenterne. Han har også ét af de stærkeste hold. Han har ligeledes en hurtig spurt, så hvis det hele skal afgøres i en decimeret gruppespurt, ja, så bør han også være bedst. Han må starte løbet som den ubestridte favorit. Der er ingen anden udvej.

Tom Pidcock

Det var ikke sjovt, at være Tom Pidcock i Fleche Wallonne, hvor kulden virkelig generede ham. Jeg ved faktisk ikke helt, hvor meget det kan hæmme ham – og de andre, der var ramt – men jeg holder ham højt på min liste grundet et stort potentiale. Briten bør kunne gøre det glimrende i disse løb, og kommer han med hjem i en gruppespurt, så er han jo faktisk ret hurtig. Det er sådanne løb, han bør vinde, hvis han vil slå sit navn fast blandt eliten, men Pidcock er som regel ret ustabil, så hvem ved, hvilken udgave vi får.

Mattias Skjelmose

Hvis der var én, der havde det værre end Pidcock i Fleche Wallonne, så var det Mattias Skjelmose, der blev båret af cyklen. Kulden fik virkelig skovlen under ham. Men han var uhyre optimistisk omkring sin form før løbet startede, og han har stadig store ambitioner her. Det her er et løb, der passer ham godt. Jeg kan ikke se, hvorfor han ikke skulle kunne køre med om sejren her.

Maxim van Gils

Jeg er ret imponeret over Maxim van Gils. Kan han vinde her? Ja, det tror jeg godt – det kræver lidt held og lidt timing, men Maxim van Gils virker særdeles velkørende, og han virker også meget standhaftig. Han vil være lidt under radaren i forhold til så mange andre, men jeg har en fin fidus til ham. Jeg kunne lige så godt have peget på de to øvrige podieryttere fra Fleche Wallonne, men mavefornemmelsen siger Maxim van Gils.

Mathieu van der Poel

Jeg var lige ved at undgå ham, men til sidst gik jeg med Mathieu van der Poel. Jeg tror ikke på det. Jeg tror, han er for tung i sidste ende, men hvis nogen kan gøre det, så er det vel ham. Han virkede dog så menneskelig i Amstel Gold Race, at jeg har svært ved at forestille mig det, så længe han i samme sæson også har haft stort fokus på Flandern Rundt og Paris-Roubaix.

Danskere ved Liege-Bastogne-Liege 2024

Her stiller vi skarpt på de danskere, der deltager ved den belgiske endagsklassiker i 2024.

Mattias Skjelmose

Resultaterne er udeblevet i årets Ardennere, men han siger selv, at formen er i top, og jeg tror ham. Jeg er i tvivl om hvorvidt kulden og chokket fra Fleche Wallonne fortsat hæmmer ham, men selv siger han, at han er klar igen og sigter efter podiet.

Andreas Kron

Det har været rart at se Andreas Kron på højeste niveau igen. Resultaterne er udeblevet, men han har gode ben. Liege-Bastogne-Liege er lige på kanten i forhold til at være for hårdt, men jeg tror på, at han kommer til at spille en rolle.

Søren Kragh Andersen

Søren Kragh fik testet benene af i Fleche Wallonne, hvor han var meget aktiv i udbruddet. Liege er et bedre løb end Fleche, men Søren Kragh kommer nok til at være låst af Mathieu van der Poel, og i sidste ende tænker jeg, at det er lige hårdt nok.

Mikkel Honoré

Der var livstegn fra Mikkel Honoré i Amstel Gold Race. Kan han finde de samme ben, så kan han godt lave lidt ravage her i Liege-Bastogne-Liege, om end det er svært at forestille sig, at han skal vinde løbet. Men det er rart at se ham være aktiv igen.

Ruten ved Liege-Bastogne-Liege: 254,5 kilometer til puncheurs og klatrere

Som navnet antyder, så starter og slutter feltet i Liege, og skal undervejs forbi Bastogne i den sydlige del af Belgien. Liege ligger i den østlige del af Belgien, hvorfra der køres sydpå mod Bastogne, som ligger på grænsen til Luxenbourg. På vej til Bastogne, som de rammer efter præcis 100 kilometer, kører feltet lidt ind i landet og skal egentlig kun over én kategoriseret stigning. På vej tilbage til Liege er det dog en mere krævende rute, og her skal rytterne over hele 10 kategoriserede stigninger.

I de senere år har der været en tendens til at det er meget tæt i finalen, men at mindre grupper river sig løs og spurter om sejren. Det hænder sjældnere at ryttere vinder solosejre i løbet, men der burde være muligheder for at splitte feltet ad på de mange stigninger undervejs. Arrangørerne har ændret finalen, så den er hårdere end vanligt.

Spilforslag til Liege-Bastogne-Liege 2024

Oddset på Tadej Pogacar er for lavt, så jeg går med et spil på Tom Pidcock – eventuelt som each/way. Han har satset på længere stigninger i noget tid nu, og han har allerede kørt en andenplads hjem i det her løb én gang før. I Amstel Gold Race beviste han, at formen er god…. ja, hvorfor ikke?

SpilXperten.com anbefaler: Tom Pidcock som vinder til odds 19,00 – SPIL HER*

Anbefaling d. 18. april 2024. Odds kan ændre sig.

Liege-Bastogne-Liege på TV

Vil du se Liege-Bastogne-Liege direkte på TV? Så er det TV2 , du skal tænde for fra kl. 12:30 søndag d. 21. april 2024.

Bookmaker til Liege-Bastogne-Liege 2024

bet365 er blandt de absolut skarpeste bookmakere til cykelsport.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af cykelklassikerne sponsoreres af bet365.

Et tilbageblik på den seneste udgave af Liege-Bastogne-Liege

Tadej Pogacar gik efter at fuldføre Ardenner-hattricket, men styrtede undervejs i løbet. I stedet var det Remco Evenepoel, der kunne sejre efter et angreb udefra, og da ingen kunne matche hans styrke, kom han over målstregen med mere end ét minut foran nummer to.


Dansk succes i 2019

Jakob Fuglsang har gode minder fra Liege-Bastogne-Liege, som han vandt i 2019. Efter at være blevet nummer tre og to i de to andre Ardennerklassikere i 2019 triumferede Jakob Fuglsang, da han satte samtlige af sine konkurrenter til vægs med 13 kilometer til mål, og kørte over stregen alene. Med under 5 kilometer til mål var Jakob Fuglsang milimeter fra at styrke, men på mirakuløs vis reddede danskeren den og han kunne strække armene i vejret efter over 6,5 time i sedlen.

Hvis du leder efter cykling odds, så glem ikke at tjekke andre cykelbegivenheder på SpilXperten.

1️⃣ Hvornår køres Liege-Bastogne-Liege 2024?

Liege-Bastogne-Liege afvikles søndag d. 21. april 2024.

2️⃣ Hvem vandt Liege-Bastogne-Liege sidste år?

Remco Evenepoel vandt Liege-Bastogne-Liege i 2023.

Kommende cykelløb

04-05-2024: Giro D’Italia

29-06-2024: Tour de France

17-08-2024: Vuelta a España

21-09-2024: VM i cykling