18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Liege-Bastogne-Liege odds

Liege-Bastogne-Liege runder en uge med Ardennerklassikere af med først Amstel Gold Race, dernæst Fleche Wallonne, og nu “finalen” Liege-Bastogne-Liege. Er du på udkig efter odds til Liege-Bastogne-Liege? Så er du havnet det helt rigtige sted! På denne side klæder vi dig på med Liege-Bastogne-Liege odds og spiltips, så du er fuldstændig klar til søndag d. 25. april 2021, hvor den prestigefulde, belgiske endagsklassiker afvikles. Se også vores gennemgang af favoritterne ved Liege-Bastogne-Liege.

Herunder finder du bookmakernes bedste odds på Liege-Bastogne-Liege.

Hvem vinder Liege-Bastogne-Liege?
Primoz Roglic: 5,00 – SPIL HER >>*

Tadej Pogacar: 6,50 – SPIL HER >>*

Julian Alaphilippe: 6,50 – SPIL HER >>*

Alejandro Valverde: 10,00 – SPIL HER >>*

Tom Pidcock: 10,00 – SPIL HER >>*

Michael Woods: 13,00 – SPIL HER >>*

Maximilian Schachmann: 17,00 – SPIL HER >>*

Richard Carapaz: 23,00 – SPIL HER >>*

Adam Yates: 23,00 – SPIL HER >>*

Michal Kwiatkowski: 23,00 – SPIL HER >>*

Odds er opdateret d. 22. april kl. 16:30. Odds kan ændre sig.


Optakt: Favoritterne ved Liege-Bastogne-Liege

I dette afsnit kommenterer vi på de fem største favoritter til at triumfere ved Liege-Bastogne-Liege.

Primoz Roglic
Den største favorit hos bookmakerne er Primoz Roglic. Sloveneren var tæt på at snuppe sejren i sit første Fleche Wallonne nogensinde, men Julian Alaphilippe overhalede ham i sidste øjeblik. Primoz Roglic kommer ind til Liege-Bastogne-Liege som forsvarende mester, og må også forventes at være manden man skal slå. Primoz Roglic besidder både gode klatreevner, kan køre store watt på flad vej og er tilmed også god i en spurt. Endnu engang kan Primoz Roglic forventes at få fornem hjælp af Jonas Vingegaard, som har set stærk ud i sæsonen indtil videre.

Tadej Pogacar
Bookmakernes næststørste favorit er endnu en slovener i form af Tadej Pogacar, som vandt Tour de France i sidste sæson. Tadej Pogacar har ikke vist samme høje niveau som i sidste sæson, men har alligevel vundet en etape i samtlige af de tre etapeløb, han har stillet til start i. Tadej Pogacar gennemførte ikke Fleche Wallonne og det er dermed lidt uvist, hvor han står i forhold til endagsløbene. UAE’s hold ser dog utroligt stærkt ud, og det tyder på, at de satser benhårdt på den unge slovener, som endte som nummer tre i sidste års udgave af Liege-Bastogne-Liege.

Julian Alaphilippe
Den næste i rækken er, ikke overraskende, onsdagens vinder og verdensmester, Julian Alaphilippe. Franskmanden har stadig ikke vundet Liege-Bastogne-Liege. I 2015 var han tæt på, men han endte som nummer to efter Alejandro Valverde. Spørgsmålet er om stigningerne i Liege-Bastogne-Liege er eksplosive nok til at Alaphilippe kan ryste sine konkurrenter. I en spurt er franskmanden heller ikke langsom, men han er alligevel bedst, når det går opad, som man så i onsdagens Fleche Wallonne, hvor han i sidste øjeblik kørte forbi Primoz Roglic og stjæl sejren.

Alejandro Valverde
Intet favoritfelt i Ardennerklassikerne uden Alejandro Valverde. Den aldrende spanier viste god form i Fleche Wallonne for nylig, da han kørte over stregen som nummer tre. Alejandro Valverde er den næstmest vindende, kun overgået af Eddy Merckx, i Liege-Bastogne-Liege. Hans seneste sejr var i 2017, hvor han slog ireren Dan Martin i en spurt. Alejandro Valverde står noteret for en enkel sejr i år, i det lille spanske endagsløb, Gran Premio Miguel Indurain, og ellers er onsdagens tredjeplads det bedste resultat.

Tom Pidcock
Sidste mand i bookmakernes top fem er Tom Pidcock. Briten har fået sit helt store gennembrud i de sidste par uger. En tredjeplads i Kuurne – Bruxelles – Kuurne, en sejr i De Brabantse Pijl, en andenplads i Amstel Gold Race og senest en sjetteplads i Fleche Wallonne, må siges at være godkendt for en 21-årig rytter, som kører sit ’rigtige’ år blandt de professionelle. Tom Pidcock kan godt minde lidt om Julian Alaphilippe som ryttertype og Ardennerklassikerne er dermed skræddersyet til ham.


Danskere ved Liege-Bastogne-Liege 2021

Her stiller vi skarpt på de danskere, der deltager ved den belgiske endagsklassiker i 2021. Afsnittet opdateres, når de endelige startlister er offentliggjort.


Liege-Bastogne-Liege på TV

Vil du se Liege-Bastogne-Liege direkte på TV? Så er det TV2 eller Eurosport , du skal tænde for. Transmissionen starter kl. 12:50 på TV2 og varer til slut.


Ruten ved Liege-Bastogne-Liege: 259 kilometer til puncheurs og klatrere

Som navnet antyder, så starter og slutter feltet i Liege, og skal undervejs forbi Bastogne i den sydlige del af Belgien. Liege ligger i den østlige del af Belgien, hvorfra der køres sydpå mod Bastogne, som ligger på grænsen til Luxenbourg. På vej til Bastogne, som de rammer efter præcis 100 kilometer, kører feltet lidt ind i landet og skal egentlig kun over én kategoriseret stigning. På vej tilbage til Liege er det dog en mere krævende rute, og her skal rytterne over hele 10 kategoriserede stigninger. Den sidste stigning kommer med godt 15 kilometer til mål. 

I alt skal rytterne ud på 259 kilometer. 


Vores vinderbud på Liege-Bastogne-Liege i 2021

Tadej Pogacar og Primoz Roglic kæmpede en tæt kamp i sidste sommers Tour de France, men det var yngstemanden, Tadej Pogacar, der trak sig sejrsrigt ud af den duel. En lignende duel kunne meget vel være under opsejling i årets Liege-Bastogne-Liege. Tadej Pogacar topper på ingen måde formmæssigt endnu, men sulten efter at vinde må efterhånden begynde at være der for den 22-årige slovener. Tadej Pogacar er dygtig til at køre opad, og kan også sagtens holde et sultent felt bag sig, hvis først han får hullet. Sejren skal højst sandsynligt sikre udefra, da han ikke er nær så hurtig som et par af sine konkurrenter i spurten. Et løb, ligesom det Jakob Fuglsang kørte i 2019 er derfor ikke utænkeligt. Hans mandskab UAE-Team Emirates kommer i stærkeste opstilling, og mon ikke de forsøger at gøre løbet så hårdt som muligt. Med navne som Formolo, De La Cruz, McNulty, Marc Hirschi og Rui Costa er der lagt i kakkelovnen til et sandt festfyrværkeri, set med UAE-briller.
Tadej Pogacar endte som nummer tre i sidste års udgave af Liege-Bastogne-Liege, men i år træder han et par skridt op og sikrer sig sin første af formentlige mange sejre i Ardennerne.

SpilXperten.com anbefaler: Tadej Pogacar til odds 6,00 – SPIL HER >>*

Spilforslaget er skrevet d. 22. april kl. 17:00. Odds kan ændre sig.


Bookmakerne til Liege-Bastogne-Liege 2021

Herunder anbefaler vi tre bookmakere, du med fordel kan have ved hånden, når du skal spille på Liege-Bastogne-Liege.

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
Mr Green
*


Dansk succes i 2019

Jakob Fuglsang har gode minder fra Liege-Bastogne-Liege, som han vandt i 2019. Efter at være blevet nummer tre og to i de to andre Ardennerklassikere i 2019 triumferede Jakob Fuglsang, da han satte samtlige af sine konkurrenter til vægs med 13 kilometer til mål, og kørte over stregen alene. Med under 5 kilometer til mål var Jakob Fuglsang milimeter fra at styrke, men på mirakuløs vis reddede danskeren den og han kunne strække armene i vejret efter over 6,5 time i sedlen.


Et tilbageblik på den seneste udgave af Liege-Bastogne-Liege

I sidste sæson blev løbet udskudt til efteråret. Her sejrede sloveneren, Primoz Roglic, som også er bookmakernes favorit i år. Kigger man på de sidste 20 år, er der dog ingen der har formået at vinde løbet to år i træk. Den seneste der gjorde det, var italieneren Michele Bartoli, som vandt i 1997 og 1998. Den mest vindende i perioden er den spanske veteran Alejandro Valverde, som har vundet fire gange. Første gang i 2006 og senest i 2017.