18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jumbo-Visma-boss i syv sind

Jumbo-Visma sidder aktuelt på alle tre podiepladser i det igangværende Vuelta a España, men håber holdets manager Richard Plugge mest på samlet sejr til Sepp Kuss, Jonas Vingegaard eller Primoz Roglic?

Hvem ender øverst på podiet i Vuelta a España? Kuss, Vingegaard eller Roglic? Foto: IMAGO/Luis Angel Gomez

Som at vælge mellem sine børn

Jumbo-Visma dominerer årets Vuelta a España i stor stil. Holdets tre stjerneryttere Sepp Kuss, Jonas Vingegaard og Primoz Roglic sidder pt. på alle tre podiepladser i cykelløbet, noget der burde være en særdeles glædelig nyhed, men som indtil videre virker til at have skabt mere ballade end jubel.

Både internt, og i særdeleshed på sociale medier, er der heftige diskussioner om, hvem af de tre ryttere der må hvad, og hvem Jumbo-Visma egentlig bør satse på. I går kom der ekstra benzin på bålet, da Jonas Vingegaard og Primoz Roglic kørte fra den altid loyale Sepp Kuss, der er iklædt løbets førertrøje.

På dagens etape i Vuelta a España er der hele fem kategoriserede stigninger, og vi har derfor endnu en dramatisk dag i vente for Jumbo-Visma. Spørgsmålet er, om det hollandske cykelhold har en klar plan for hvilken af de tre ryttere som de satser på, eller om det er hver mand for sig selv?

Jumbo-Visma-manager Richard Plugges udtalelser til TV2 Sport tidligere på dagen gjorde os ikke meget klogere. Plugge udtalte nemlig, at ”det er som at vælge mellem sine børn”, da han blev spurgt om, hvem ledelsen håbede på som samlet vinder af det spanske etapeløb.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar