18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Flandern Rundt odds

Er du på udkig efter odds og spiltips til Flandern Rundt? Det bringer vi til dig på denne side, hvor vi gennemgår markedets bedste Flandern Rundt odds, ligesom vi beskriver løbets fem største favoritter, danskerne og ruten. Nedenfor finder du al den info, du har brug for, når du skal spille på Flandern Rundt 2021. Kan en dansker stryge helt til tops, når Flandern Rundt afvikles d. 4. april?

Teksten herunder opdateres frem mod eventstart.

Herunder finder du bookmakernes bedste odds på Flandern Rundt. Oddsene afslører, at bookmakerne har Mathieu van der Poel som favorit til at vinde løbet. Bemærkelsesværdigt er det også, at bookmakerne har tre danskere blandt favoritterne.


Hvem vinder Flandern Rundt?

Mathieu van der Poel: 3,50 – SPIL HER >>*

Wout van Aert: 3,50 – SPIL HER >>*

Julian Alaphilippe: 12,00 – SPIL HER >>*

Mads Pedersen: 12,00 – SPIL HER >>*

Søren Kragh Andersen: 19,00 – SPIL HER >>*

Matteo Trentin: 23,00 – SPIL HER >>*

Kasper Asgreen: 26,00 – SPIL HER >>*

Andrea Bettiol: 26,00 – SPIL HER >>*

Stefan Kung: 26,00 – SPIL HER >>*

Jasper Stuyven: 29,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 14. oktober 2020 kl. 10:00. Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at se flere odds på vindere af Flandern Rundt.


Optakt: Favoritterne ved Flandern Rundt

Herunder gennemgås favoritterne til sejren.

Mathieu van der Poel
Cykelcross-verdensmesteren er ekspert i de hårde endagsløb, og derfor er han også favorit til at vinde Flandern Rundt. Selvom han er relativt ny i landevejscykling, så har van der Poel leveret resultater fra dag ét. I sidste sæson vandt hollænderen Amstel Gold Race, mens han for nyligt vandt det korte etapeløb, BinckBank Tour – i øvrigt foran Søren Kragh Andersen. Mathieu van der Poel debuterede i Flandern Rundt sidste år og er endte Alpecin-Fenix-rytteren på fjerdepladsen.

Wout van Aert
Der er lagt op til endnu en duel mellem van der Poel og belgiske van Aert. van Aert har imponeret alt og alle i denne sæson, hvor han, udover at tage sejre i Strade Bianche og Milano-Sanremo, viste skræmmende styrke i Tour de France, da han var blandt Roglic’ bedste hjælperyttere og derudover vandt to etapesejre. Til VM måtte van Aert tage til takke med andenpladsen efter Alaphilippe, selvom han var storfavorit.

Julian Alaphilippe
Verdensmesteren anno 2020 er ligeledes en ekspert i disse endagsløb, hvor hans evner opad og i spurterne kommer til udtryk. Det beviste han senest i De Brabantse Pijl, hvor han sejrede foran van der Poel. I Liege-Bastogne-Liege var Alaphilippe også godt kørende, men et skub og for tidlig jubel kostede ham sejren i et af cykelsportens andre monomenter. Julian Alaphilippe har ikke tidligere deltaget i Flandern Rundt, men han har til gengæld fire podiepladser og en sejr i de øvrige monomenter.

Mads Pedersen
Verdensmesteren anno 2019 havde egentlig planlagt at satse på Paris-Roubaix, men efter en aflysning af dét løb, har danskeren fra Tølløse måttet ændre planer, og det betyder, at han stiller til start i Flandern Rundt. Danskeren kommer med en frisk sejr i bagagen, efter han snød de øvrige favoritter i Gent-Wevelgem i weekenden. Mads Pedersen har gode erfaringer med det belgiske endagsløb, da han blev nummer to i 2018-udgaven.

Søren Kragh Andersen
Den mest succesfulde danske cykelrytter i 2020, Søren Kragh Andersen, har for alvor slået sit navn fast på den internationale cykelscene, hvorfor han også ses blandt favoritterne til sejren i Flandern Rundt. Søren Kragh Andersen har ikke så stor erfaring med de belgiske endagsløb, men tilbage i 2018 vandt han det franske endagsløb, Paris-Tours. Under Tour de France viste Søren Kragh Andersen, at han er snu, og at han kan køre mod de bedste.


Danskere ved Flandern Rundt 2021

Traditionelt får flere af danskerne fået lov til at cykle med ved Flandern Rundt, og vi går selvfølgelig helt tæt på de deltagende danskere anno 2020. Hele syv danskere stiller til start i den belgiske endagsklassiker.

Kasper Asgreen
Den danske mester anno 2020, Kasper Asgreen, blev nummer to i sidste års Flandern Rundt og har dermed bevist sig på den store scene. Den 25-årige dansker fra Kolding har haft et flot 2020 indtil videre, hvor han, udover at være blevet dansk mester i både landevejscykling og enkeltstart, hentede en hæderlig sjetteplads ved VM i enkeltstart og ligeledes var fremtrædende i Tour de France. Tilbage i marts vandt Asgreen det belgiske endagsløb, Kuurne-Bruxelles-Kuurne. Til løbet her deler han højst sandsynligt kaptajnrolle med verdensmesteren, Julian Alaphilippe.

Mads Pedersen
24-årige Mads Pedersen kommer med en frisk sejr i erindringen, efter at han i suveræn stil vandt Gent-Wevelgem i sidste weekend. Derudover har Mads Pedersen hentet en etapesejr i Polen Rundt og BinckBank Tour, mens det blev til to andenpladser i Tour de France. Mads Pedersen ser ud til at være godt kørende, og han ligner – sammen med Jasper Stuyven – det bedste bud på en vinder hos Trek-Segafredo. Mads Pedersen har kørt Flandern Rundt de sidste to år, og da han debuterede i 2018, endte han på en imponerende andenplads.

Christopher Juul-Jensen
Rutinerede Christopher Juul-Jensen på 31 år så rigtigt godt kørende ud i Tour de France, hvor han var mere i offensiven endt normalt. Mitchelton-Scott ser ikke ud til at have en decideret kaptajn på holdet, så det bliver nok først afgjort i løbet af dagen, hvem der skal køres for, alt efter hvem der har benene. Juul-Jensen har god erfaring med monomenterne, da han tidligere har deltaget i denne slags løb hele 17 gange, hvoraf han har gennemført 14 gange. Hans bedste resultat i disse løb er en 30. plads i Milano-Sanremo i 2018.

Mathias Norsgaard
23-årige Mathias Norsgaard er formentlig den mest ukendte blandt danskerne i feltet. Det er hans første år på World Touren, hvorfor han primært er med for at suge erfaring til sig. Hans primære opgave i Flandern Rundt bliver højst sandsynligt at hjælpe Movistar-kaptajn, Jürgen Roelandts. Mathias Norsgaard er en temporytter, som tidligere har kørt sig til en podieplads ved VM for U23-ryttere i enkeltstart. Han kommer fra BinckBank Tour, hvor han udgik på løbets sidste etape.

Michael Valgren
Michael Valgren er, trods sine 28 år, efterhånden en erfaren rytter i denne slags løb. I 2018, som hidtil er hans bedste sæson, viste Michael Valgren, at han har smag for endagsklassikere. Her endte han som nummer fire i netop Flandern Rundt og vandt 14 dage efter Amstel Gold Race. Under Tour de France så Michael Valgren ikke ud til at være helt i form, men ved VM for tre uger siden var NTT-rytteren godt kørende og endte som nummer 11. Det skal også nævnes, at Michael Valgren endnu ikke er sikret en kontrakt næste sæson, hvorfor han skal ud og vise sig frem.

Søren Kragh Andersen
’Søren fra Strib’, som Dennis Ritter kaldte Søren Kragh Andersen under Tour de France, har haft et forrygende 2020. To etapesejre i Tour de France taler for sig selv. Derudover har han for nyligt vundet enkeltstarten i BinckBank Tour, hvor han endte som samlet to’er – blot otte sekunder efter den hollandske vinder, van der Poel. Søren Kragh Andersen har endnu et topresultat i et af cykelsportens monomenter til gode, hvor hans bedste resultat er en 52. plads i Milano-Sanremo 2019.

Casper Pedersen
24-årige Casper Pedersen hentede i sidste weekend sin første sejr som professionel, da han kørte først over målstregen i det franske endagsløb, Paris-Tours. Casper Pedersen har gjort dig bemærket i løbet af 2020, hvor han i Tour de France, sammen med resten af Sunweb-holdet, var særdeles synlig. Casper Pedersen kørte Flandern Rundt sidste år, som i øvrigt er det eneste monoment, som københavneren har gennemført. På trods af sidste weekends sejr må Casper Pedersen nok indstille sig på en rolle som hjælperytter for sin landsmand Søren Kragh Andersen, og belgiske Tiesj Benoot.


Flandern Rundt på TV

TV2 har sikret sig rettighederne til en række af cykelsportens klassikere i 2020, heriblandt Flandern Rundt. Det bliver kanalen TV2 Sport X, der kommer til at sende hele løbet med optakt fra kl. 09:35.


Ruten ved Flandern Rundt: 240 kilometer og brosten

2020 udgaven af Flandern Rundt bliver lidt anderledes i forhold til de andre år. Ruten er blevet forkortet med godt og vel 27 kilometer, hvilket betyder, at rytterne skal køre 240 kilometer i stedet for de 267 kilometer, som rytterne kørte sidste år. Ruten er blevet forkortet for at tage hensyn til rytterne i det meget komprimerede løbsprogram som følge af coronapausen. Ikke desto mindre skal rytterne stadig passere brostensstykker og stigninger i det belgiske landskab.

Startsbyen er Antwerp, hvorfra rytterne kører sydpå mod målbyen, Oudenaarde. Når rytterne nærmer sig Oudenaarde, skal de lige ud at runde den legendariske Muur van Geraardsbergen, inden de stikker ind mod målområdet, hvor der venter to omgange. I de to omgange indgår de to stignigner, Paterberg og Koppenberg. Der er altså lagt op til et dramatisk og taktisk cykelløb, hvor rytterne skal bestige i alt 17 kategoriserede stigninger.


Vores vinderbud: Han vinder Flandern Rundt i 2021

Wout van Aert er svær at komme udenom i disse endagsløb. Han er en komplet cykelrytter, som nærmest er skabt til løbet. Han kan både køre opad og på flad vej, og så kan han tilmed også afslutte, hvis det skulle blive nødvendigt. I 2020 har han vist god form med to etapesejre i Tour de France. Han var også ’best of the rest’ til VM, da favoritfeltet kom hjem samlet, men det rakte som bekendt kun til en andenplads, da Alaphilippe var ude foran. De fleste øjne vil hvile på van Aert, men han har tidligere vist, at han kan klare presset. Det viste han i Strade Bianche og Milano-Sanremo.

SpilXperten.com anbefaler: Wout van Aert vinder Flandern Rundt til odds 3,50 – SPIL HER >>*


Bookmakerne til Flandern Rundt 2021

Nedenfor finder du en række bookmakere, der er fine at have ved hånden, når du skal spille på Flandern Rundt.

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
Mr Green
*


Kasper Asgreen lige ved og næsten i Flandern Rundt sidste år

Kasper Asgreen var lige ved og næsten i Flandern Rundt i 2019, men måtte i sidste ende nøjes med andenpladsen. Med lidt over 50 kilometer til mål kørte Kasper Asgreen afsted fra favoritfeltet, og med ham var der to belgiere i form af Vanmarcke og Vandenbergh. De blev senere hentet igen, og der var samling på tropperne indtil 18 kilometer før mål. Her angreb italieneren Alberto Bettiol på en stigning med brosten, og han sejlede væk fra favoritfeltet. Kasper Asgreen ville også lege med og angreb senere, men det var ikke nok. I sidste ende kunne Bettiol strække hænderne over hovedet og juble over sin første sejr som professionel. Kasper Asgreen kom over målstregen et par sekunder senere, mens resten af favoritfeltet var et par sekunder efter danskeren.