18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Amstel Gold Race odds

Leder du efter odds og spiltips til Amstel Gold Race? Så er du havnet på den rette side. Vi går i dybden med den hollandske endagsklassiker, der afvikles søndag d. 18. april 2021. Nedenfor finder du både Amstel Gold Race odds, en gennemgang af løbets favoritter og vores vinderbud. Kan Fuglsang vippe van der Poel af pinden i 2021-udgaven af Amstel Gold Race?  

Teksten herunder opdateres frem mod eventstart.

Odds på Amstel Gold Race 2021

Herunder finder du bookmakernes bedste odds på Amstel Gold Race. Vi opdaterer sektionen frem mod eventstart.

Hvem vinder Amstel Gold Race?
TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*


Optakt: Favoritterne ved Amstel Gold Race

Hvem er de mest oplagte vinderbud ved Amstel Gold Race 2021? Vi kigger nærmere på de fem største forhåndsfavoritter i dette afsnit (opdateres frem mod løbsstart).


Danskere ved Amstel Gold Race 2021

Hvilke danskere skal du holde øje med ved Amstel Gold Race? Vi opdaterer med et afsnit om de danske ryttere, så snart startlisterne er offentliggjort.


Amstel Gold Race på TV

Du kan følge Amstel Gold Race live, direkte på TV2. TV2 har erhvervet sig rettighederne til en række af de store cykelløb i 2021.


Ruten ved Amstel Gold Race: 35 stigninger fra start til slut

Ruten forventes at ligne ruten fra de foregående år, hvor det går op og end fra start til slut og hvor det som oftest er smalle landeveje, som rytterne skal ud på. Løbet starter i den sydøstlige hollandske by, Maastricht og slutter i den lille by, der ligger lidt øst for Maastricht. Undervejs skal rytterne rundt i Limburg regionen der er kendt for sit kuperet terræn. I alt venter der rytterne 35 kategoriserede stigninger, hvoraf de værste er Gulperberg, Kruisberg, Keuterberg og slutteligt Cauberg, der tidligere har dannet rammen for finalen i det hollandske endagsløb. Keuterberg er den stigning med den højeste stigningsprocent med et gennemsnit på 22 %. Ruten er skabt for ryttere med gode klatreben og vigtigst af alt, god udholdenhed.


Vores vinderbud: Han vinder Amstel Gold Race i 2021

Vi giver vores bud på en løbsvinder, når bookmakerne har sat odds på Amstel Gold Race.

SpilXperten.com anbefaler: TBA – SPIL HER >>*


Bookmakerne til Amstel Gold Race 2021

Nedenfor finder du en række bookmakere, der er fine at have ved hånden, når du skal spille på Amstel Gold Race.

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
Mr Green
*


Fuglsang tabte til van der Poel i Amstel Gold Race sidste år

I 2019-udgaven af Amstel Gold Race så det længe ud til, at det var franske, Alaphillipe og danske Jakob Fuglsang der skulle kæmpe om sejren, da de kørte væk fra de øvrige favoritter med 25 kilometer til mål. Da de to udbrydere nærmede sig målstregen gik der dog mere og mere taktik i den og det betød, at de blev indhentet med under én kilometer tilbage. Først kom Kwiatkowski op til frontduoen og med blot 500 meter tilbage kom resten af favoritfeltet på omgangshøjde. I spurten viste hollandske Mathieu van der Poel at være den stærkeste, da han vandt foran Simon Clarke fra EF Education, mens danske Jakob Fuglsang måtte tage til takke med en tredjeplads. Dermed kunne hollænderne juble over, at en af deres egne vandt det største cykelløb på hollandsk grund.

Michael Valgren vandt i øvrigt løbet i 2018.