18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Cykling odds

Cykel odds og cykel betting er i fokus på SpilXperten

På SpilXperten har vi altid gjort en stor dyd ud af, at dække de største cykelløb rundt omkring i verden. Derfor kan du være sikker på, at vi er klar med optakter når Giro d’Italia eller Tour de France rammer. Der vil dog også være info at hente, når f.eks. Amstel Gold Race eller Paris-Roubaix skal igang. Til at dække disse ting har vi ansat dygtige eksperter, som både levere spiltips i ekspertpanelet, men også optakter i form af artikler. Nedenfor kan du gå til vores andre undersider omkring cykling.

Cykling er en af de mest populære sportsgrene i Danmark. Flere af de bedste cykelryttere og cykelhold i verdenen er af dansk oprindelse, og derfor er der naturligvis mange danskere, som har interesse i cykling odds. Cykelsporten er især populær, da der er begivenheder stort set hele året rundt. Det resulterer i mange events med odds cykling muligheder, og du kan følge en række tips og tricks i forbindelse med dette.

  • Lær reglerne at kende: Cykling er en populær sport, i og med at de grundlæggende regler er ret simple. Det anbefales at have en basal forståelse af sporten, når du vædder på cykling odds. 

  • Lær odds at kende: Det er også vigtigt at du danner en forståelse af de forskellige former for cykel odds, når du vædder på cykling. Du skal vide hvad du spiller dine penge på. 

  • Følg nyhederne: Der er masser af cykelbegivenheder hele året rundt, og du kan komme langt med at læse optakter og spiltips til de forskellige events. Du kan finde såvel optakter som spiltips lige her på siden. 

Cykling spiltips 

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i forhold til cykel odds, kan du nyde gavn af at bruge cykling spiltips fra eksperterne. Her på siden kan du finde forslag på cykling odds fra førende eksperter på området, som skriver indhold samt cykling spiltips for os. 

Du kan bruge den viden til at hjælpe dig godt på vej til at vædde på odds cykling. Men husk at cykling odds forslag fra eksperterne aldrig er en garanti for et succesrigt væddemål. Det er altid vigtigt at spille med måde, og følge din egen dømmekraft. 


Cykling begivenheder 

Der er mere end 600 forskellige cykelløb i UCI-kalenderen hvert år. De fleste cykelfans fokuserer på mændenes UCI WorldTour, som typisk består af omkring 33 cykelløb. Her er der især mange, som ser frem til Giro d’Italia i Italien i maj måned, Tour de France i Frankrig i juni-juli, og La Vuelta ciclista a España i Spanien i august-september.

Du kan naturligvis finde optakter til disse begivenheder samt mange andre, lige her på siden.


Sådan spiller du på cykling hos Bet365

1. Gå til bet365.dk – klik her!*

2. Log ind eller opret konto

3. Sørg for minimum at have 1 krone stående på din spillekonto

4. Find cykling i oversigten og spil

Er du interesseret i andre cykelløb, kan vi anbefale dig at læse om Tour de FranceGiro d’Italia, Amstel Gold RaceVM i cykling eller Vuelta a Espana.

Læs alle Tour de France optakter her

1 2 9 10