18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Cykel odds og cykel betting er i fokus på SpilXperten

På SpilXperten har vi altid gjort en stor dyd ud af, at dække de største cykelløb rundt omkring i verden. Derfor kan du være sikker på, at vi er klar med optakter når Giro d’Italia eller Tour de France rammer. Der vil dog også være info at hente, når f.eks. Amstel Gold Race eller Paris-Roubaix skal igang. Til at dække disse ting har vi ansat dygtige eksperter, som både levere spiltips i ekspertpanelet, men også optakter i form af artikler. Nedenfor kan du gå til vores andre undersider omkring cykling.

Cykling i dag

Hvordan oddser man på cykling?

Cykling er en af de mest populære sportsgrene i Danmark. Flere af de bedste cykelryttere og cykelhold i verdenen er af dansk oprindelse, og derfor er der naturligvis mange danskere, som har interesse i cykling odds. Cykelsporten er især populær, da der er begivenheder stort set hele året rundt. Det resulterer i mange events med odds cykling muligheder, og du kan følge en række tips og tricks i forbindelse med dette.

  • Lær reglerne at kende: Cykling er en populær sport, i og med at de grundlæggende regler er ret simple. Det anbefales at have en basal forståelse af sporten, når du vædder på cykling odds. 

  • Lær odds at kende: Det er også vigtigt at du danner en forståelse af de forskellige former for cykel odds, når du vædder på cykling. Du skal vide hvad du spiller dine penge på. 

  • Følg nyhederne: Der er masser af cykelbegivenheder hele året rundt, og du kan komme langt med at læse optakter og spiltips til de forskellige events. Du kan finde såvel optakter som spiltips lige her på siden. 

Hvis man vil se cykelløb på TV, kan man finde en cykling TV guide hos SpilXperten.

De 3 største cykelløb

Der er mere end 600 forskellige cykelløb i UCI-kalenderen hvert år. De fleste cykelfans fokuserer på mændenes UCI WorldTour, som typisk består af omkring 33 cykelløb. Her er der især mange, som ser frem til Giro d’Italia i Italien i maj måned, Tour de France i Frankrig i juni-juli, og La Vuelta ciclista a España i Spanien i august-september.

Du kan naturligvis finde optakter til disse begivenheder samt mange andre, lige her på siden.

Tour de France

Tour de France er verdens største cykelløb, som vi dækker med optakter og masser af spiltips fra vorest faste cykelekspert Jesper Carstens. 2022 var et meget specielt år, da Tour de France startede i Danmark og blev vundet af en dansker, nemlig Jonas Vingegaard. Hvis du vil nørde endnu mere Tour de France, læs artiklen om “Hvad koster en Tour de France cykel” her.

Fleche Wallonne

Fleche Wallone er måske et mindre kendt løb, sammenlignet med Tour de France. Det er et klassisk 1-dags løb, som bliver kørt i Belgien.

Flandern Rundt

Også Flandern Rundt er et løb, der bliver afviklet i Belgien, nemlig i Flandern. Løbet finder altid sted præcis en uge før Paris-Roubaix og er en del af UCI World Tour.

Amstel Gold Race

Dette cykelløb er endnu et klassisk 1-dags løb, som finder sted i nærheden af Maastricht i Holland. Amstel Gold Race er opkaldt efter øllet Amstel og er også en del af UCI World Tour.

Liege-Bastogne-Liege

Liege-Bastogne-Liege er det ældste 1-dags løb, som stadig bliver afholdt og er en af de 5 såkaldte monumenter, som tæller Liege-Bastogne-Liege, Flandern Rundt, Paris-Roubaix, Milano-Sanremo og Lombardiet Rundt.

Giro d’Italia

Giro d’Italia er et stort italiensk cykelløb, som i alt varer 3 uger og indeholder 21 etapper. Det er desværre aldrig lykkedes en dansker, at vinde dette løb, som oversat vil betyde “Italien rundt”.

Vuelta a Espana

“Spanien rundt”, som Vuelta a Espana vil hedde på dansk, er et etapeløb, som normalt finder sted i September.

VM i cykling

VM i landevejscykling er endnu et 1-dags cykelløb, som bliver kørt i forskellige byer verden rundt. 2022 er året, hvor rytterne skal rejse rigtigt langt, nemlig helt til Australien.

Paris-Roubaix

Endnu et af monumenterne i cykelsporten er løbet Paris-Roubaix, som varer en dag. Løbet er kendt for at noget af ruten fører over brosten, som må siges at være en ekstra udfordring for rytterne.

Sådan spiller du på cykling hos Bet365

1. Gå til bet365.dk – klik her!*

2. Log ind eller opret konto

3. Sørg for minimum at have 1 krone stående på din spillekonto

4. Find cykling i oversigten og spil

Er du interesseret i andre cykelløb, kan vi anbefale dig at læse om Tour de FranceGiro d’Italia, Amstel Gold RaceVM i cykling eller Vuelta a Espana.

Læs alle Cykling optakter her