Reklamelink*

Copa Libertadores odds 2019


River Plate Flamengo Copa Libertadores finalen er den måske mest betydningsfulde kamp i sydamerikansk fodbold, og svarer til den europæiske Champions League. Følelserne bølger højt og denne kamp kan betyde alt for klubbens fans. Flamengo står i deres første finale siden 1981, mens River Plate kan forsvare sidste år pokal. Netop sidste år bød på et utroligt højdramatisk opgør, og selvom vi ikke håber på de samme kontroversielle hændelser igen, så kan der forventes et brag af en kamp! Læs med her hvis du vil have den fulde optakt med odds, livestream og spilforslag

Spil på Copa Libertadores

Copa Libertadores finale - River Plate vs Flamengo

Sidste år bød Copa Libertadores finalen på en af de mest historiske kampe nogensinde, da det største Superclasico fandt sted. I sig selv er Superclasico et af de største rivalopgør i verden, men det hele blev blusset op i returopgøret. Sidste år spillede man nemlig returopgør, hvilket i år ikke bliver tilfældet. Første opgør på Boca Juniors hjemmebane endte 2-2. Her blev der uddelt 6 gule kort. Da returopgøret skulle spilles, blev Boca Juniors spillerbus angrebet på vej til stadion af River Plate fans. Det resulterede i flere sårede Boca spillere, som blev ramt med tåregas og glasskår. CONMEBOL (Det sydamerikanske fodboldforbund) kom for alvor på overarbejde. Skandalen udviklede sig heftigt og blev et af de mest dækkede sportsevents. Kampen blev udsat over flere gange og til sidst blev det besluttet af den skulle spilles i Spanien på Santiago Bernabéu. Efter endnu et uafgjort opgør endte kampen 3-1 til River Plate i forlænget spilletid. Kort linjen på denne kamp hed over 9,5 kort, men det blev kun til 5 advarsler i ordinær tid.

River Plate står nu i den anden Copa Libertadores finale i streg, denne gang spilles finalen kun over et opgør. I første omgang var det besluttet at finalen skulle spilles i Chile, men efter uroligheder i landet er kampen blevet rykket til Lima i Peru. Der er således ikke nogen fordel for holdene.

Det er uden tvivl to værdige hold, som står i finalen dette år. River som sidste år vandt Copa Libertadores og som har vundet turneringen 4 gange før. Flamengo har kun været en finale, det var tilbage i 1981 hvor de også tog sejren med hjem. De har dog i år et historisk godt hold og klarer sig fremragende.

Optakt: River Plate - Flamengo

River Plate har ikke vundet den Argentina Superliga (Primera División) siden 13/14 sæsonen, men er dog stadig et af de absolut stærkeste hold i Sydamerika. Fokuset er stort på Copa Libertadores, som trækker kræfter ud af ligaen. Det var en højdramatisk kamp på alle måder sidste år, da de vandt finalen over ærkerivalerne Boca Juniors. River var det bedste i begge opgør, omend der var mange chancer til begge hold. På deres vej til finalen denne sæson, har de slået Cruzeiro (BRA), Cerro Porteno (PAR) og Boca Juniors (ARG) ud. I semifinalen mod Boca Juniors var de muligvis en anelse heldige, da Boca tilspillede sig de fleste chancer.

River har igen år et rigtigt slagkraftigt hold, som består af rutinerede kræfter og individuelle profiler. Specielt de unge Exequiel Palacios, Gonzalo Montiel, Nicolas De La Cruz og Lucas Martinez har været imponerende bekendtskaber. Dertil ser vi rutinerede spillere som den argentinske landsholdsmålmand Franco Armani, Enzo Perez med adskillige landskampe for Argentina og Matias Suarez der var med for Argentina til sidste Copa America.

Flamengo har ikke stået i en Copa Libertadores finale siden 1981, derudover har de ikke vundet det brasilianske mesterskab siden 2009. Denne sæson havde de dog alle forudsætninger for begge, da deres hold er noget nær historisk godt. I den brasilianske Serie A hersker der ingen tvivl om, at Flamengo i år er det bedste hold. De fører da også ligaen og har et godt hul ned til nummer 2 op til denne kamp.

Så hvad er der sket med Flamengo siden sidste år? De har hentet Jorge Jesus som træner, der har været yderst succesfuld i den portugisiske liga. De solgte de to kæmpe profiler Vinicius Junior og Lucas Paqueta, hvilket frigjorde en del økonomiske midler. De har blandt andet hentet Giorgian de Arrascaeta, som har spillet flere kampe for Uruguay og har været en profil i Serie A de seneste mange sæsoner. Det store midtbanetalent Gerson er hentet i Roma, de to super rutinerede backs i Rafinha fra Bayern München og Filipe Luis i Atletico Madrid og Gabriel Barbosa fra Inter. Der er et Flamengo hold som er propfyldt med profiler og virkelig står stærkt.

Det var også en magtdemonstration i semifinalen, da Flamengo tæskede Gremio (BRA) 5-0 på hjemmebane. I kvartfinalen slog de Internacional (BRA) ud og i 1/8-finalen slog de Emelec (ECU) ud.

River Plate har ikke nogen nævneværdige fravær og bør kunne stille i deres absolut stærkeste opstilling. Flamengo har i kampene op til finalen haft Giorgian De Arrascaeta ude med en mindre skade, men han bør blive klar til finalen.

Odds på kort i Copa Libertadores finalen


Det er ingen hemmelighed at der normalt bliver gået til vaflerne i sydamerikansk fodbold, det har vi både set på klubplan således også landsholdsplan. Derfor er disse højprofilerede sydamerikanske kampe også ofte genstand for kortspil. Sidste år var det forventet at blive noget nær en kortfest, da Boca Juniors og River Plate stødte sammen. Linjen til returopgøret oven på alle urolighederne var over 9,5 kort op til kampstart, men der blev kun delt 5 advarsler ud i de første 90 minutter.

Det er den legendariske sydamerikaner Roberto Tobar, som skal være dommer i finalen mellem River Plate og Flamengo. Tobar er mest af kendt for, at være en del af dommerskandalen i en pokerklub. Taberen af pokerturneringerne skulle efterfølgende dømme en regionalkamp som straf. Tobar dømte også finalen sidste år, da det første opgør mellem Boca Juniors og River Plate blev spillet. Her blev der uddelt 6 advarsler. Tobar snitter 4,7 kort pr. kamp, men under Copa America sidste år dømte han 3 kampe med et snit på 6 gule kort.

Unibet* tilbyder en række kort markeder, som kan ses nedenfor.

Kortspil: Copa Libertadores finale - River Plate - Flamengo


Antal kort?
Over 7,5 kort: 2,25 – SPIL HER >>*

Under 7,5 kort: 1,57 – SPIL HER >>*

Rødt kort
Ja: 2,95 – SPIL HER >>*

Nej: 1,34 – SPIL HER >>*

Flest kort
River Plate: 2,02 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 5,10 – SPIL HER >>*

Flamengo: 2,45 – SPIL HER >>*

Spiller får kort
Gabriel Barbosa: 2,20 – SPIL HER >>*

Bruno Henrique: 3,00 – SPIL HER >>*

Lucas Martinez: 2,70 – SPIL HER >>*

Javier Pinola: 2,50 – SPIL HER >>*

Enzo Perez: 1,90 – SPIL HER >>*

Rafinha: 2,75 – SPIL HER >>*

Spil på Copa Libertadores

Odds: Copa Libertadores finale

Hvem vinder kampen?
River Plate: 3,00 �� SPIL HER >>*

Uafgjort: 3,10 – SPIL HER >>*

Gibraltar: 2,55 – SPIL HER >>*

Antal mål
Over 2,5 mål: 2,40 – SPIL HER >>*

Under 2,5 mål: 1,60 – SPIL HER >>*

Handicap (1-0)
River Plate: 1,54 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 4,10 – SPIL HER >>*

Flamengo: 5,75 – SPIL HER >>*

Løfter pokalen
River Plate: 1,95 – SPIL HER >>*

Flamengo: 1,83 – SPIL HER >>*

Odds-forslag: River Plate - Flamengo: Flamengo holder favorit værdigheden

Flamengo kommer ind til dette opgør, med af de stærkeste hold de har haft i nyere tid. Træneren, spillerne og setuppet sprudler af kvalitet og det har både kunne mærkes i den hjemlige liga, men således også i Copa Libertadores. Det er også et bundrutineret Flamengo hold som går ind til finalen, hvis man tager et kig ned over spillertruppen. Diego Alves har et hav af kampe i La Liga, adskillige europæiske kampe og er en rigtig sikker sidste skanse. På backs spiller Filipe Luis og Rafinha, som begge kommer direkte fra europæiske tophold, hvor de har været profiler i flere sæsoner. Offensiven er dog det sted hvor Flamengo ser allermest skræmmende ud. De Arrascaeta, Henrique, Gabriel og Ribeiro har vist sig som frygtindgydende denne sæson.

River har naturligvis også et rigtig stærkt hold, men de var i problemer mod Boca Juniors i semifinalerne og havde marginalerne på deres siden. I forhold til sidste år har River Plate mistet deres store profil Pity Martinez, som har valgt at tage til MLS. Spørgsmålet for River bliver også om de kan sætte sig op til denne kamp, på samme måde som sidste år. Et er at de allerede har vundet deres Copa Libertadores finale, men et andet er format skiftet. Sidste år var de bevidste om, at hvis de lavede fejl, så var der altid returopgøret. Denne gang bliver kampen spillet over ét opgør og det kan være svært at omstille sig til.

De to hold mødtes også sidste år i Copa Libertadores gruppespillet, her blev det til to uafgjorte resultater mellem de to. Denne gang er det dog et markant stærkere Flamengo mandskab, som River Plate skal forsøge at besejre.

SpilXperten.com anbefaler: Flamengo 0.0 (AH) til odds 1,81 - SPIL HER >>*

Forventede startopstillinger i Copa Libertadores finalen


River Plate: Armani; Montiel, Martinez, Pinol, Mas; Perez; Fernandez, Palacios, De La Cruz; Borre, Suarez

Flamengo: Alves; Rafinha, Caio, Mari, Filipe Luis; Gerson, Arao; Ribeiro, Da Arrascaeta, Henrique; Gabriel

Live stream Copa Libertadores finalen mellem River Plate - Flamengo

Vil du streame og spille på samtlige kampen mellem River Plate - Flamengo? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk - KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til "Live billeder" i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream River Plate - Flamengo hos bet365 - KLIK HER!*

Spil på Copa Libertadores

Bonus til Copa Libertadores

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting