Reklamelink*

Copa America oddsCopa America 2021 odds

Copa America 2021 står for døren. Argentina og Colombia har værtskabet for sommerens store fodboldturnering, der afvikles fra d. 11. juni til d. 10. juli. Foruden Argentina og Colombia er nationer som Brasilien, Chile og Uruguay klar til at kæmpe med om titlen. På denne side finder du de bedste odds til Copa America, og vi giver også vores bud på både turneringsvinder, gruppevindere og topscorer.

Odds på Copa America 2021

Siden opdateres frem mod turneringsstart d. 11. juni 2021.

Odds på Copa America 2021

Copa odds herunder afslører, at bookmakerne har mest fidus til Brasilien. Argentina spås de næstbedste muligheder, og i næste række kommer så nationer som Uruguay, Colombia og Chile. Det vil være en kæmpe overraskelse, hvis Qatar formår at blande sig.

Hvem vinder Copa America?
Brasilien: 1,17 – SPIL HER >>*

Peru: 5,00 – SPIL HER >>*

Odds på kampe fra Copa America

Lørdag d. 6. juli - Bronzekamp
21:00 Argentina - Chile: 1,81 – 3,50 – 4,40*

Søndag d. 7. juli - Finale
22:00 Brasilien - Peru: 1,30 - 4,85 – 11,50*

Odds senest opdateret d. 4. juli 2019 kl. 22:00. Odds kan ændre sig.

Bookmakere med odds på Copa America


Unibet* (100 % bonus op til 1.000 kroner)
Unibet* har et af markedets største spiludvalg. Dette gør sig også gældende til Copa America, hvor man kan spille på et utal af ting i turneringen. Derudover giver Unibet* altid høje odds på over/under spil, og det er altså en god ide lige at tjekke deres odds ud, hvis man vil spille et sådan spil på en kamp.

Vil du have op til 1.000 kroner i bonus?
Bonussen skal gennemspilles 6 gange til min. odds 1,40 inden for 60 dage. Vilkår gælder - se T&C*

Betfair* (100 % bonus op til 1.000 kroner)
Betfair* har efterhånden skabt sig et godt navn med gode odds, et stort spiludvalg og en fin brugervenlighed. Med funktioner som Cash Out og Acca Edge er Betfair* blevet stærkere og stærkere på det seneste. Vil du spille på målscorerspil igennem turneringen, så tag et kig på Betfair*, da de ofte har gode odds her.

Vil du have op til 1.000 kroner i bonus?
Bonussen skal gennemspilles 16 gange til min. odds 1,95 inden for 90 dage. Vilkår gælder - se T&C*

Nordicbet* (Op til 600 kr. freebet)
Nordicbet* er blevet større og større med tiden, i takt med at de har udvidet deres spilmuligheder. Hos Nordicbet* kan du nu også spille Asian Handicap, og de har ofte kortspil, målscorerspil og specialmarkeder på deres kampe. Nordicbet* er indtil videre den eneste bookmaker med odds ude på topscorer og andre sjove langtidsvæddemål til Copa America 2019.

Vil du have op til 600 kroner i risikofrie spil?
Nettogevinsten skal gennemspilles tre gange til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Vilkår gælder - se T&C*

Betting: Vinder, topscorer mv. til Copa America

Vil du se odds og tips til betting på Copa America? Så læs videre i vores analyser og bliv klogere.

Vinder
Den helt store favorit til dette års Copa América er Brasilien. Bookmakerne er rimeligt enige om, at Brasilien skal give omkring 2,20-2,25 igen. Rivalerne fra Argentina regnes for de næststørste favoritter, da de giver i omegnen af fem gange pengene igen. Brasilien bør have de bedste chancer, da de har en meget stærk trup, en dygtig træner og en Neymar, der hungrer efter en titel. Argentina har længe ikke været godt kørende, og det er svært at se, hvordan den uerfarne træner Scaloni skal sætte holdet sammen igen.

En ting er, hvem der har størst chance for at vinde, en anden er: Hvem indeholder mest værdi? På SpilXperten stræber vi konstant efter at finde spil med værdi for vores brugere, og det betyder, at vi ikke blot kigger på, hvem vi tror, der vinder, men hvor vi kan slå bookmakerne. Uruguay er et af de mest succesfulde hold i Copa América, de har en træner, som er meget erfaren ved slutrunder. Derudover har de også en yderst spændende trup, med en defensiv, som kan måle sig med det bedste. Vi mener, at oddset på Uruguay er for højt ift. deres chance for at vinde.

Læs også tippet på Uruguay til at vinde.

SpilXperten anbefaler: Uruguay vinder Copa America 2019 til odds 9,00 hos Unibet – SPIL HER!*

Topscorer
Når man kigger på topscorer odds i disse turneringer, så er det først og fremmest vigtigt at kigge på et hold, man tror, når videre fra gruppespillet. I de seneste 6/7 Copa América turneringer, er topscoreren kommet fra det hold, der også vandt finalen - Brasilien vurderes til at have størst chancer for at vinde. Derudover er det også interessant at kigge på, hvem der har størst chancer for store sejre i gruppespillet, og her er det ligeledes Brasilien, der er havnet i den nemmeste pulje.

Neymar er Brasiliens største stjerne og med god grund. Den driblestærke PSG-spiller har scoret et hav af mål i sin karriere, og han har også færdighederne til blive topscorer her. Han tager straffespark og for det meste også frispark for Brasilien, og da han ikke har spillet meget for PSG denne sæson, må han være sulten.

Opdatering: Neymar er udgået af turneringen med en skade forud for start.

SpilXperten anbefaler: Neymar bliver topscorer ved Copa America 2019 til odds 4,00 hos Nordicbet – SPIL HER!*

Gruppe A
Brasilien er på hjemmebane, og de er havnet i en overkommelig gruppe med Peru, Venezuela og Bolivia. De er store favoritter til at vinde deres pulje, og det er også svært at forestille sig et af de andre hold gøre det. Odds 1,15 på Brasilien som gruppevinder er dog ikke det mest interessante odds, man kan finde, og derfor bør der kigges på andre muligheder. Et hold som Bolivia kan få det svært, når de ikke spiller på hjemmebane i bjergene. De har før fået nogle store afklapsninger på udebane, og Brasilien bør have muligheder for at score 2,3,4 mål mod Bolivia. Dertil vil de også have over 50 % chance for at score minimum 2 mål mod Peru og Venezuela.

SpilXperten anbefaler: Brasilien scorer over 7,5 mål i gruppespillet til odds 1,80 hos Nordicbet – SPIL HER!*

Gruppe B
Argentina er favoritter med 1,65 til at vinde puljen over Colombia, Paraguay og Qatar. Messi og Co. ser også stærke ud på papiret, og Colombia virker samtidigt ikke ved fordums styrke. Argentina bør på ren kvalitet have store muligheder for at tage 3 point mod både Paraguay og Qatar, mens Colombia kan blive en større opgave. Colombia virker dog til at være lidt af et spørgsmålstegn inden denne slutrunde, og derfor er det svært at sætte en chancevurdering på, om de kan vinde gruppen.

SpilXperten anbefaler: Argentina får over 5,5 point i gruppespillet til odds 1,46 hos Nordicbet – SPIL HER!*

Gruppe C
Gruppe C holder på to historisk rigtigt stærke Copa América-deltagere i Uruguay og Chile. Uruguay kommer ind med en bundsolid defensiv og offensive spillere, som har evnerne til at afgøre tingene på egen hånd. Chile, derimod, kommer med en række tidligere bærende spillere, som langt fra har haft en optimal sæson i deres respektive klubber. Ecuador og Japan ser ikke ud til at være i spil til at gå videre.

SpilXperten anbefaler: Uruguay vinder Gruppe C til odds 1,90 hos Nordicbet – SPIL HER!*

Odds på Copa America 2021

Menu

I sektionen her finder du alt, du skal bruge for at blive fuldstændigt klar til sommerens store fodboldslutrunde, Copa America 2021.

>> Optakt til Copa America 2021

>> Kampprogram til Copa America 2021

>> TV guide til Copa America 2021

>> Live stream Copa America 2021

>> Odds på Copa America 2021

>> Grupper/puljer til Copa America 2021

Flere odds på Copa América

Reklamelink*

Her finder du flere spændende odds på Copa America 2019.

Hvem bliver turneringens topscorer?
Roberto Firmino: 6,00 – SPIL HER >>*

Coutinho: 6,50 – SPIL HER >>*

Eduardo Vargas: 7,00 – SPIL HER >>*

Alexis Sanchez: 8,00 – SPIL HER >>*

Joao Guerrero: 9,00 – SPIL HER >>*

Edison Flores: 12,00 – SPIL HER >>*

Gabriel Jesus: 12,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere odds på topscorer i Copa America.

Odds senest opdateret d. 4. juli 2019 kl. 08:53.
Odds kan ændre sig.

Bookmakere til Copa America 2020

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting