Reklamelink*

Champions League odds

Champions League oddsEn ny udgave af Champions League buldrer allerede afstede, og på denne side giver vi dig de bedste Champions League odds og Champions League spiltips. Vi klæder dig på til samtlige de største kampe i Europas mest prestigefulde fodboldturnering.

Spil på Champions League

Champions League odds og spiltips

Herunder kan du gå direkte til vores spiltips på Champions League.

Lisbergs tips til d. 29. og 30. september i Champions League

Tirsdag d. 29. september
21:00 Dynamo Kiev - Gent

21:00 Omonia Nicosia - Olympiakos

21:00 Ferencvaros - Molde

Onsdag d. 30. september
21:00 FC Midtjylland - Slavia Prag

21:00 PAOK - Krasnodar

21:00 Salzburg - Maccabi Tel Aviv

Læs også: Dét virker for FC Midtjylland i Europa (24-09-2020)

Odds på Champions League 2020

Herunder kan du se bookmakernes odds på Champions League.

Hvem vinder Champions League?
Manchester City: 5,00 – SPIL HER >>*

Bayern München: 5,00 – SPIL HER >>*

PSG: 7,00 – SPIL HER >>*

Liverpool: 8,00 – SPIL HER >>*

Real Madrid: 11,00 – SPIL HER >>*

Barcelona: 16,00 – SPIL HER >>*

Juventus: 18,00 – SPIL HER >>*

Chelsea: 18,00 – SPIL HER >>*

Manchester United: 24,00 – SPIL HER >>*

Atletico Madrid: 31,00 – SPIL HER >>*

Dortmund: 34,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 28. september 2020 kl. 07:10. Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at se flere odds på Champions League.

De bedste bookmakere med odds på Champions League

Alle bookmakerne er naturligvis klar med odds og dækning af Champions League, men nogle gør det lige en tand bedre end andre.

LeoVegas*
LeoVegas* er altid garant for en masse specials og konkurrence dygtige odds. Specielt på Champions League vil du altid kunne finde hundredevis af forskellige markeder på pre og live match.

→ Spil på Champions League hos LeoVegas*

bet365*
bet365* har flere hundrede betting-muligheder, når det kommer til Champions League. Der er således en rigtigt pæn sandsynlighed for, at du finder lige netop det CL-spil, som du er interesseret i, hvis du går på opdagelse hos bet365*.

→ Spil på Champions League hos bet365*

betfair*
betfair* er også en bookmaker, som du sjældent går galt i byen hos. betfair* dækker naturligvis Champions League tæt, og bookmakeren har en tradition for at sætte høje odds på underdogs.

→ Spil på Champions League hos betfair*

Unibet*
Endelig vil vi fremhæve Unibet*. Du har måske lagt mærke til, at Unibet* satser benhårdt på de store fodboldmarkeder, og det kan du mærke som spiller. Konkurrencedygtige odds og et generøst kampagneudbud er på menuen, hvis du opretter dig hos Unibet*.

→ Spil på Champions League hos Unibet*

Spil på Champions League

Odds tips til Champions League med Nicolai Lisberg

Vi har lavet et samarbejde med navnkundige Nicolai Lisberg, og det betyder, at du kan opleve eksperten udkomme med forudsigelser til samtlige kampe i Champions League 2020. Du kan altid finde Lisbergs spiltips til Champions League på forsiden.

På SpilXperten har vi i det hele taget en tradition for at dække Champions League tæt. Regn således med optakter og spilforslag til alle store kampe. Du kan altid holde dig opdateret i vores ekspertpanel, hvor eksperterne løbende poster deres spilforslag.

Optakt: De resterende hold i Champions League

Mange ting har ændret sig her efter COVID-19 pausen, og vi har derfor skrevet en optakt til det resterende af turneringen. Du kan læse vores Champions League turneringsoptakt herunder.

Champions League skal endelig til at optages igen, men denne gang er der en ændring i formatet. Som vi kender det fra de europæiske ligaer, der genoptog spillet efter corona-pausen, vil der igen være mulighed for fem udskiftninger over tre gange. Det er dog langt fra den største ændring som vi kommer til at se.

Når de resterende 1/8-finaler er overstået, vil det resterende af turneringen blive spillet i Portugal. Kampene afgøres også kun over et opgør i stedet for de normale to, hvilket giver en taktisk ændring i opgørene. Man skal være opmærksom på hvordan de forskellige hold går ind til kampene, mens man også være være obs. på at nogle hold har været mere presset end andre i de hjemlige turneringer.

Juventus
Serie A fortsatte efter Corona-pause hvilket betød, at Juventus nok engang fik muligheden for at vinde Scudettoen. Selvom det længe så ud til at både Inter og Lazio skulle blande sig i dette, så viste “Den Gamle Dame” alligevel den største kontinuerlighed, da de endte med at tage titlen to runder før.

Cristiano Ronaldo startede rigtig sløjt ud efter den lange pause med et hav af missede muligheder, fejlafleveringer og mislykkede driblinger. Det var yderst bekymrende for et Juventus hold, der havde brug for ham. Det skulle dog vise sig at være kortvarigt, da Ronaldo bombede kasser ind efter et par kampe og forbedrede sig stort set på alle tænkelige parametre.

Juventus er desværre løbet ind i nogle tunge fravær her mod slutningen af sæsonen, da Dybala er stærkt tvivlsom til kampen mod Lyon, mens det også ser ud til at være slut for Douglas Costa og Sami Khedira. På den positive side så ser det ud til, at de når at få gang i Chiellini igen, som ellers har været ude siden pausen.

Juventus har efter deres sidste spilledag i Serie A syv dages hvile op til returkampen mod Lyon. Det første opgør blev spillet tilbage i slut februar, dette opgør vandt Lyon med 1-0, så der ligger et pres på Juventus hvis de vil videre fra deres 1/8-finale. Sarri og Juventus giver odds 17 for at tage Champions League titlen, spørgsmålet er bare om det er værdiholdigt når sidste gang Juventus vandt Champions League, var dengang Deschamps, Del Piero, Conte og Vialli stadig var en del af holdet.

→ Spil på Juventus*

Lyon
Ligue 1 blev som kendt aflyst grundet Corona, hvilket betyder at Lyon kun en kompetitiv kamp har siden Ligue 1 gik på pausen - Det var deres Coupe de Ligue finale mod PSG. Da Lyon gik på pause fra Ligue 1 lå de på en skuffende syvendeplads, men havde også lidt af at stjernen Memphis Depay havde været ude med en langtidsskade. Depay er tilbage fra sin skade nu, det samme er den faste 10’er Jeff Reine-Adelaide.

Fra start juli af var det for de franske klubber muligt at spille testkampe igen, og det har Lyon klogt benyttet sig af. Så selvom de ikke har haft ligaen i gang, så skal man ikke forvente at de starter helt fra nul. Man formåede i Coupe de Ligue finalen, at spille 120 minutter uden at falde helt fra hinanden. Værd at bemærke var at Rudi Garcia mod PSG stillede op i en 3-5-2, et system han kun har benyttet sig af få gange før i sæsonen.

Lyon har et godt udgangspunkt før de møder Juventus i returopgøret, da de tog en 1-0 sejr på hjemmebane i det første opgør. Nu skal de møde Juventus på Allianz Stadium, men det bliver uden et publikum bag Torino klubben til at støtte dem. Spørgsmålet bliver dog om de kan holde et Juventus hold nede, som har haft gang i deres sæson noget tid nu og som fysisk må stå noget stærkere end franskmændene

→ Spil på Lyon*

Napoli
Napoli havde ikke nogen god sæson i Serie A, en sæson, der også har været turbulent. Diskussioner med den kontroversielle præsident, De Laurentiis, der resulterede i splid i truppen og en trænerfyring til Ancelotti. Efter Gattuso kom til er der dog kommet mere køl på tingene, men Napoli er stadig et stykke fra at være et tophold i Serie A.

Heldigvis for Napoli så træder de ind i Champions League uden de store skader, samtidig med de når at afslutte Serie A inden. De skal færdiggøre deres 1/8-finale mod Barcelona, hvor de i første opgør spillede 1-1. Defensivt bliver de forstærket i forhold til sidst, da man i det første opgør var uden Koulibaly i forsvaret. Spørgsmålet er om det bliver nok, da reglen om udebanemål stadig tæller i denne runde og Napoli derfor skal ud og jagte.

Selvom ligaen ikke er gået som ønsket for Napoli, så har de alligevel vist at de kan præstere godt i cup-formater, da de gik hele vejen til finalen i Coppa Italia og slog Juventus i finalen. På deres vej slog de også Inter ud, og man skal derfor ikke helt afvise Napoli for at levere overraskelsen.

→ Spil på Napoli*

FC Barcelona
Det er ikke kun Napoli, der har været ramt af trænerfyringer denne sæson. Ernesto Valverde blev fyret tilbage i januar, og ind kom Quique Setien, der havde været meget succesfuld i Real Betis. Der var da også store håb for Setien, som var blevet udråbt til en taktisk mastermind. Den store succes udeblev, da Barcelona i sidste ende fik smidt mesterskabet til Real Madrid. Rygterne om at Setien skulle være på vej væk igen, har nærmest floreret lige siden han tog over. Lionel Messi virker ikke tilfreds med holdets indsats under Setien, og som han udtalte efter kampen mod Osasuna, så taber Barcelona også til Napoli, hvis de bliver ved med at spille på samme niveau.

Setien har dog heller ikke meget held i posen, da fraværene her inden returopgøret er haglet ned over ham. Martin Braithwaite er ikke registreret til Champions League, Samuel Umtiti er skadet, Sergio Busquets og Arturo Vidal er begge ude med karantæner og Arthur har nægtet at spille mere for Barcelona. Ousmane Dembele er kommet tilbage fra sin skade, men har ikke spillet i over syv måneder. For det ikke skal være nok, så overvejes det også at rykke returopgøret væk fra Camp Nou, da antallet af COVID-19 smittede er stigende i Catalonien.

Mange ting er usikre i Barcelona og dette virker bestemt ikke som sæsonen, hvor de skal løfte trofæet med de store øre igen. Hvis og såfremt Setien holder frem til Champions League kampene, så kan han næsten ikke redde sig selv medmindre han vinder det hele. Hvad gør Setien? Kommer han til at stille de dyre spillere og ledelsen tilfredse, eller tør han at tro på eget koncept?

→ Spil på FC Barcelona*

Manchester City
Manchester City blev hægtet af i Premier League af Liverpool og blev slået ud i FA Cup semifinalen af Arsenal. De nåede godt nok lige før Corona-pausen at sikre sig EFL Cup trofæet, men et mindre trofæ som det fylder nok ikke meget hos City. Siden City fandt ud af at de ikke kunne nå Liverpool, har der ikke været nogen tvivl om, at Guardiola har forberedt sine tropper hen mod Champions League. Klubben har stadig ikke nået en finale, og det står allerhøjest på ønskelisten hos The Citizens.

Manchester City er nærmest blevet bedre efter, at de ikke har haft noget at spille for i Premier League. Det offensive spil har fungeret fint uden Sergio Aguero, som fortsat er ude mod Real Madrid, mens Raheem Sterling virker til at have nået sit topniveau igen. Det mest bekymrende aspekt for City er dog, at de er faldet ud i enkelte kampe - F.eks. da de tabte til Arsenal i FA Cup semifinalen. Den store fordel for City post-corona ser ud til at have været de fem udskiftninger, hvor Guardiola har luksusen af at næsten kunne skifte lige så gode spillere ind som han tager ud.

Manchester City vandt det omvendte opgør på Bernabeu med 1-2, hvilket naturligvis giver dem en stor fordel inden returopgøret. Det er dog langt fra afgjort mod et Los Blancos hold, der skal møde City på et tomt Etihad Stadium.

→ Spil på Manchester City*

Real Madrid
Real Madrid fik i La Liga hentet Barcelona og tog sidste ende mesterskabet. Det kom på mange smalle sejre, men også et udtryk der viste, at Real Madrid vinder næsten lige meget hvad. Efter Corona-pausen der vandt Real Madrid 10 kampe i streg, og kun den sidste blev spillet uafgjort efter man havde vundet mesterskabet.

I det første opgør mod City der manglede Real Madrid to spillere, det var Eden Hazard og Marco Asensio. Begge vil nu være tilbage i truppen, hvilket med førstnævnte specielt styrker offensiven. Den værste nyhed for Real Madrid er dog, at Sergio Ramos trak et direkte rødt kort i det omvendte opgør, og de vil derfor være uden kaptajnen til returopgøret.

Man kan aldrig afskrive Real Madrid, men det ser svært ud for dem, uagtet at City ikke vil have nogen fans til stede. De skal som minimum hente en 1-2 sejr, da reglen om udebanemål fortsat tæller på trods af af Corona ændringer. Hvis man tror på at Real Madrid kan få ændret tingene i Manchester, er der hele odds 24 at hente på Los Blancos.

→ Spil på Real Madrid*

Bayern München
Bundesligaen var den første store liga, der startede op igen efter Corona og det forløb uden de store problemer. Man kan ihvertfald ikke sætter en finger på Bayern Münchens comeback, da de efter pausen gjorde rent bord med lutter sejre. Det resulterede i en sikker Bundesliga titel, en DFB Pokal og en fast ansættelse til Hansi Flick. Ligesom nogle af de andre storhold, så har Bayern også været velsignet af at have flere rigtig gode spillere på bænken, som de kan drage stor fordel af ved reglen om fem udskiftninger.

Man kan godt uden at være virke for skråsikker, konkludere, at Bayern München er videre til kvartfinalerne. De vandt det første opgør på Stamford Bridge med hele 0-3, og der herskede i den kamp ingen tvivl om at Bayern München var det bedste hold på banen. Hvis det skulle lykkes Bayern München ikke at tabe med mere end tre mål til Chelsea, så kan de vente på enten Napoli eller Barcelona i kvartfinalen.

I Bayern har rygterne om et skifte for Thiago og Alaba svævet længe, men de virker opsatte på at holde dem til Champions League. De har hentet Leroy Sané til fra Manchester City, men den hurtige kant må ikke spille før næste sæson. Samtidig så er Benjamin Pavard også ude med en skade, og det vides ikke hvor længe den holder ham ude.

→ Spil på Bayern München*

Chelsea
Det må være begrænset hvor meget Chelsea kan tro på, at de går ud og slår Bayern med 0-4 på udebane. Da de to hold mødtes tilbage i februar, var der ganske enkelt kvalitet forskel. Chelsea har godt nok kunne holde sig igang helt op til returkampen, men omvendt har Bayern også fået en fin pause at restituere i.

Hvis ikke Chelsea kunne tage en sejr over Arsenal for at sikre sig FA Cuppen, så er det endnu sværere at se dem gøre det her. Selvom Frank Lampard har rykket hans mandskab meget siden første kamp, så ser det ikke ud til at være nok for at nå Bayerns niveau.

Marcos Alonso vil være ude med karantæne til dette opgør, men på skadesfronten får de N’Golo Kante tilbage.

→ Spil på Chelsea*

Atalanta
Det er intet mindre end imponerende hvad Gasperini har præsteret med hans hold i Serie A. Med et begrænset spillermateriale har de formået at opnå en 3. plads og samtidig også sætte rekord som det mest scorende hold i Serie A nogensinde. Med Papu Gomez ved taktstokken på 10’eren har Atalanta braget forbi de fleste hold, og Zapata, Ilicic og super subben, Muriel har ikke været til at holde fra kassen.

Netop den offensive klasse viste Atalanta også, da de i 1/8-finalen sendte det defensive Valencia mandskab ud med samlet 4-8. I gruppespillet var det ikke helt den samme succes fra Atalanta, da de var heldige med at gå videre. Kun syv point blev samlet sammen på seks kampe og en negativ målscore på 8:12. Det er her vigtigt at fremhæve Atalantas fremgang siden da. De startede heller ikke super godt i Serie A, men har rykket sig enormt siden sæsonstart. Hvis man tager de sidste 25 kampe i Serie A, så ville Atalanta ligger 1’er i ligaen.

Atalanta er sat til odds 10,50 for at vinde Champions League og er i fint selskab med hold som Atletico Madrid og Barcelona. Årsagen til dette er naturligvis også, at de er gået videre fra 1/8-finalen. Det kan godt blive endestationen for Atalanta, som her træder ind i PSG, der er fuldt fokuseret på at vinde Champions League.

Atalanta er formentlig uden Josip Ilicic, der længe har siddet ude med en skade. Det er naturligvis et tab for offensiven, men Bergamo holdet har dog vist rigtig fine offensive takter uden kanten.

→ Spil på Atalanta*

PSG
Da PSG tilbage i 2011 fik en økonomisk indsprøjtning af Qatar Sports Investments, der var der et hovedmål på agendaen - PSG skulle blive det mest dominerende hold i Europa. Siden da er det dog maks blevet til en kvartfinale for franskmændene og opgaven har vist sig sværere end først antaget. Sidste år var det Manchester United, der sendte dem ud. I år formåede de at sende et stærkt spillende Dortmund hold ud, ved hjælp af en Neymar, der så tændt ud i begge opgør.

PSG har som bekendt ikke kunne holde sig igang i ligaen, da Ligue 1 som den eneste topliga blev aflyst. Med en masse testkampe og to pokalfinaler, har PSG kunnet spille sig lidt i gang. Det var dog tydeligt både mod PSG og Lyon, som begge blev vundet, at PSG ikke helt er på 100% endnu. Specielt i deres kamp mod Lyon var det svært for dem at skabe chancer, og det var ikke meget som lykkedes for Neymar. Det samme var også tilfældet mod St. Etienne, hvor brasilianeren godt nok kom på tavlen, men kun pga. et blokeret skud fra Mbappe, der faldt ned for fødderne af ham.

PSG føler nok at deres muligheder for at gå videre er rigtig stærke, efter at de har trukket Atalanta. Det kan dog vise sig som en rigtig svær opgave, da PSG kan være uden Kylian Mbappe efter hans skade mod St. Etienne. Hvis ikke PSG kommer op i et højere gear end deres to pokalfinaler, så ligner det overraskende endnu et exit i kvartfinalen.

→ Spil på PSG*

RB Leipzig
Leipzig gik tilbage i december videre uden de store problemer fra deres Champions League gruppe, men var også begunstiget af modstanderne Lyon, Benfica og Zenit. Et lidt større navn stødte de på i 1/8-finalen, da de sendte Tottenham stensikkert ud med 4-0 samlet. De står nu i en rigtig svær situation, da topscoreren Timo Werner er solgt til Chelsea og ikke er at finde i klubben længere. Heldigvis for Leipzig så har de fået lov at forlænge lånet med reserve angriberen Patrick Schick, som nok vil skulle overtage for Werner.

Selvom der ikke hersker nogen tvivl om, at Leipzig er et tophold i Tyskland, så er der stadig noget vej på den helt store europæiske scene. I fire kampe mod Dortmund og Bayern formåede Leipzig ikke at vinde en eneste, hvilket godt kan give en indikation af at de stadig mangler et stykke.

Leipzig sættes til odds 16 på at vinde Champions League, og med tanke på at de har mistet deres topscorer, ikke kommer til at spille over to kampe og stadig mangler noget topklasse, kan det være svært at finde værdien på dem.

→ Spil på RB Leipzig*

Atletico Madrid
Atletico Madrid kom godt tilbage fra pausen, hvor de ikke tabte en eneste kamp og sluttede som 3’er, en god slutspurt af Madrid holdet, der ikke havde fået den bedste start på sæsonen. Selvom Godin og Griezmann er smuttet, så er der intet, der har ændret sig. De spiller stadig ud fra en rigtig stærk defensiv og med alle elleve mand, der kæmper for hver en bold.

Det var ikke nogen nem gruppe Atl. Madrid var havnet i, da de skulle op imod Juventus og Leverkusen. Det endte alligevel med at Atletico fik sikret en 2. plads med 10 point, hvilket medførte en 1/8-finale mod de regerende mestre Liverpool. Her troede man det skulle blive endestationen fra Diego Simeone, men på en meget speciel måde fik de sendt Liverpool ud. Efter de vandt første opgør med 1-0, valgte Simeone på den klassiske kompromisløse stil, at stille sig helt ned i eget felt og bare forsvare med alt de havde. Det lykkedes tildeles da Liverpool havde rigtig svært ved at skabe de store chancer, mens Atl. Madrid også truede i omstillingerne.

Atl. Madrid bør have gode muligheder for at gå videre her, hvis de vælger nogenlunde samme tilgang som mod Liverpool. Leipzig har det nemlig bedst, når de kan få lokket nogle af modstanderens spillere frem. Simeone og Atletico har flere gange før været i finalen, og de vurderes da også til at være blandt de fire største favoritter til at vinde trofæet.

→ Spil på Atletico Madrid*

Spil på Champions League

Odds på grupperne i Champions League

Herunder følger vores gruppeanalyse af grupperne i Champions League. Hvem går videre fra gruppespillet?

Gruppe A
Real Madrid: 1,80 – SPIL HER >>*

PSG: 2,00 – SPIL HER >>*

Galatasaray: 17,00 – SPIL HER >>*

Club Brügge: 67,00 – SPIL HER >>*

Bookmakerne anser det for mest sandsynligt, at Real Madrid og PSG tager billetterne videre i turneringen, og den vurdering er vi sådan set enige i. Men hvilken af gigantklubberne står stærkest?

Galatasaray og Club Brügge må anses som miniputmandskaber, når de skal stå overfor PSG og Real Madrid. PSG har beholdt Neymar, men de har gang på gang trådt i spinaten i CL. Mr. Champions League er tilbage i Real Madrid, og denne gang vil Zidane være uden Cristiano Ronaldo. Los Blancos har ikke fået nogen drømmestart på ligaen, og den nye talisman Eden Hazard har stadig ikke fået debut. Men, men, men Real Madrid er dog så rutinerede i denne turnering, at de selvfølgelig nok skal gå videre. PSG gav sidste år ikke nogen indikationer om, at de var tættere på målet om en CL titel, da de blev sendt klart ud af netop Real Madrid i ⅛-delsfinalen.

SpilXperten.com anbefaler: Real Madrid vinder Gruppe A til odds 1,80 - SPIL HER >>*

Gruppe B
Bayern München: 1,57 – SPIL HER >>*

Tottenham: 2,50 – SPIL HER >>*

Olympiakos: 21,00 – SPIL HER >>*

Røde Stjerne: 67,00 – SPIL HER >>*

Endnu en pulje med to klare favoritter til at avancere - på trods af en flot kvalifikation af Olympiakos, så er det næppe El Arabi og Valbuena, der kommer til at være de afgørende faktorer i denne gruppe. Bayern München og Tottenham besidder på papiret bare langt bedre trupper, som indeholder gigantiske stjerner, der bør være de to andre hold overlegne.

Tottenham, som sidste år, på mirakuløs vis, fik spillet sig i finalen, vurderes til at være det svage hold af de to. Tottenham har i år oprustet med Lo Celso, Sessegnon og Ndombele (sidstnævnte var en type der manglede på Tottenhams hold seneste sæson).

Bayern blev som bekendt sidste år eskorteret ud af Liverpool, som vandt kampen på stærkere individuel kvalitet. Nu er Coutinho og Ivan Perisic dog kommet til, og alt i alt ser Bayern betydeligt stærkere ud på papiret.

Bayern har startet sæsonen nogenlunde, men skal stadig bruge tid på at spille Coutinho og Perisic ind. Tottenham skal for alvor få hævet niveauet, hvis de skal være i spil til førstepladsen i gruppen, da de ikke har imponeret.

SpilXperten.com anbefaler: Bayern München vinder Gruppe B til odds 1,57 - SPIL HER >>*

Gruppe C
Manchester City: 1,16 – SPIL HER >>*

Atalanta: 7,50 – SPIL HER >>*

Shakhtar Donetsk: 9,00 – SPIL HER >>*

Dinamo Zagreb: 101,00 – SPIL HER >>*

Manchester City er igen i år de største favoritter til at tage pokalen med de store ører. Derfor er det ikke så interessant at kigge på oddset på, at City vinder gruppen, da dette er en meget overkommelig pulje.

De tre resterende hold er Atalanta, Shakhtar Donetsk og Dinamo Zagreb. På trods af, at Atalanta er det hold, som har mindst erfaring i Champions League, så er de næststørste favoritter til at vinde gruppen. Det er dog ikke helt uden grund, at Atalanta er favoritter sammen med City, da de sidste år blev 3’er i Serie A og til tider spiller noget fremragende fodbold.

Atalanta har ikke meget erfaring i europæisk fodbold, men deres hjemmebane i Bergamo er ganske skræmmende, og det er svært at se, de ikke skulle være favoritter her mod Shakhtar og Zagreb. Kigger man blot spiller for spiller, så ser det også ud til at Atalanta står stærkest af de resterende tre mandskaber.

SpilXperten.com anbefaler: Atalanta går videre fra Gruppe C til odds 1,80 - SPIL HER >>*

Gruppe D
Juventus: 1,61 – SPIL HER >>*

Atletico Madrid: 2,50 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen: 13,00 – SPIL HER >>*

Lokomotiv Moskva: 67,00 – SPIL HER >>*

Juventus er i besiddelse af Mr. Champions League, også kendt som Cristiano Ronaldo. Det kan naturligvis betyde en hel del, når der skal sættes odds på Den Gamle Dame i Champions League, men man må også spørge sig selv, om det er korrekt?

Bayer Leverkusen er et ungt hold, som har fine spillere, men som simpelthen ikke er i samme klasse som Juventus og Atletico Madrid. Moskva giver 67 gange pengene igen, hvilket også er en indikation af, at dette er det klart svageste hold i gruppen. Der tilbydes dog odds 2,5 på, at Atletico Madrid vinder gruppen, hvilket kan findes mere lukrativt.

Atletico Madrid har efterhånden en del erfaring i Champions League, og mange af deres spillere har prøvet det før. De har til denne sæson mistet Godin, Rodri, Hernandez og Griezmann, men har erstattet med Joao Felix, Marco Llorente, Hermoso, Kieran Trippier, Renan Lodi og Felipe. Yderst kvalitetsfyldte spillere, som også var med til slå Real Madrid 3-7 i pre season. Atletico ser endnu engang bare rigtigt skræmmende ud, og med en træner som Diego Simeone, så står de bare stærkt. Juventus har muligvis det bedste hold på papiret, men tabte sidste år til Young Boys ude og United hjemme i gruppespillet.

SpilXperten.com anbefaler: Atletico Madrid vinder Gruppe D til odds 2,50 - SPIL HER >>*

Gruppe E
Liverpool: 1,50 – SPIL HER >>*

Napoli: 2,75 – SPIL HER >>*

FC Salzburg: 15,00 – SPIL HER >>*

Genk: 101,00 – SPIL HER >>*

Gruppe E lugter langt væk af mål med 4 mandskaber, som har 4 offensive hold. Liverpool vandt Champions League sidste sæson, Napoli var i gruppe med PSG og Liverpool og måtte nøjes med en 3. plads. Salzburg var i Europa League, hvor de samlet blev slået ud af Napoli 4-3. Genk sluttede 1’er i deres Europa League-gruppe, men røg samlet ud 1-4 til Slavia Prag.

Liverpool virker som det stærkeste hold i gruppen - det er på trods af, at Napoli også kan bide skeer med Liverpool, hvilket de har vist flere gange før. Salzburg er et spændende hold, men de har mistet deres succestræner Marco Rose. De blev også udspillet komplet i første opgør mod Napoli sidste sæson, og kvalitetsforskellen var tydelig.

Liverpool er fortjente favoritter til at vinde gruppen, men det er samtidig også svært at se, hvordan Napoli ikke skal gå videre fra denne gruppe.

SpilXperten.com anbefaler: Liverpool slutter 1’er og Napoli 2’er i Gruppe E til odds 1,83 - SPIL HER >>*

Gruppe F
Barcelona: 1,36 – SPIL HER >>*

Dortmund: 4,50 – SPIL HER >>*

Inter: 6,50 – SPIL HER >>*

Slavia Prag: 151,00 – SPIL HER >>*

En yderst spændende gruppe, hvor det var meget sigende, at Slavia Prag-spillerne sad og grinede, da de så, hvem de skulle møde. De tjekkiske mestre skal formentlig bare stille sig tilfredse, hvis de blot får et par point med. Inter spillede sidste år også i gruppe med Barcelona, hvor de ikke gik videre.

Dortmund gjorde det godt i deres gruppespil sidste år, hvor de blandt andet slog Atletico Madrid med hele 4-0 på hjemmebane. De blev dog også rundbarberet i første knock-out runde mod Tottenham - markant kvalitetsforskel.

Både Inter og Dortmund ser styrkede ud til den kommende sæson, men spørgsmålet er om Alexis Sanchez kan løfte arven fra Perisic, som var en absolut nøglespiller i Inter. Dortmund ser særdeles spændende ud, ift. til sidste år har de også fået bygget bredde på. Købet af Hummels kan også få stor betydning, da de manglede noget rutine i defensiven i sidste sæson.

SpilXperten.com anbefaler: Dortmund går videre fra Gruppe F til odds 1,72 - SPIL HER >>*

Gruppe G
RB Leipzig: 2,87 – SPIL HER >>*

Lyon: 3,25 – SPIL HER >>*

Benfica: 3,50 – SPIL HER >>*

Zenit St Petersburg: 6,00 – SPIL HER >>*

Gruppe G er noget nær den eneste gruppe, som ikke har et betinget tophold iblandt sig. Det er samtidig også en gruppe, som man bør lukrere på, da det kan være særdeles svært at vurdere styrkeforholdet mellem disse mandskaber. RB Leipzig er blevet udnævnt som favoritter, men hvor står sidste års 3’ere i Bundesligaen erfaringsmæssigt, og bliver Bundesligaen en anelse overvurderet?

Lyon gik sidste år videre fra deres pulje, hvor blandt andet også Manchester City huserede - en pulje, hvor Lyon ikke tabte en eneste kamp. De spillede 2-2 hjemme mod Premier League-vinderne og slog dem mirakuløst 1-2 på udebane! Rutinemæssigt står Lyon i hvert fald langt stærkere end Leipzig - på trods af, at det er et ungt hold, de mønstrer.

Benfica er endnu et utroligt spændende hold, som i mange år har deltaget i Champions League gruppespillet. Sidste år endte de som 3’er i en gruppe mod Bayern og Ajax, hvor de havde et stykke op til deres niveau. På trods af at have mistet vidunderdrengen Joao Felix, så har de fået en yderst stærk start på sæsonen.

Zenit gik sidste år videre som 1’er i Europa League, hvor de blandt andet var i gruppe med FCK. Det var dog langt fra et dominerende Zenit-mandskab, som set over 2 kampe var det dårligste hold mod de danske mestre. Zenit ligner det svageste hold blandt disse, og kan godt få det svært i denne gruppe.

SpilXperten.com anbefaler: Lyon går videre fra Gruppe G til odds 1,80 - SPIL HER >>*

Gruppe H
Chelsea: 1,90 – SPIL HER >>*

Ajax: 3,50 – SPIL HER >>*

Valencia: 4,50 – SPIL HER >>*

Lille: 11,00 – SPIL HER >>*

Chelsea er tilbage i Champions League og er fra start erklæret favoritter i denne gruppe, på trods af de har solgt deres med distance bedste spiller Eden Hazard. Udover det så er de også havnet i gruppe, med sidste års semifinalister i Ajax. Talentfabrikken fra Holland har dog også solgt ud, da deres to største talenter i Frenkie de Jong og de Ligt er taget afsted.

Valencia var sidste år ikke i nogen nem CL gruppe, da de både skulle kæmpe mod Manchester United og Juventus. På trods af at være det mindste hold af de 3, så var det ikke fordi der var gigantisk niveauforskel. Valencia kan leve højt på, at de har en bundsolid defensiv. Til denne sæson er Jasper Cillessen og Maxi Gomez, sammenlagt med den yderst kompetente trup de har i forvejen. Et stort spørgsmål er dog, hvordan det pludselige trænerskifte vil påvirke klubben?

Lille ligner dem, der kommer til at trække det korteste strå, på trods af de havde en flot sæson i Ligue 1 sidste sæson. Dertil har de også solgt Nicolas Pepe til Arsenal, og er fortsat meget afhængige af den bundsolide, men 35-årige midtstopper, Fonte.

Chelsea har fået ny træner, mistet deres bedste spiller, har haft transferforbud og lider under en smal trup. På papiret er de ikke umiddelbart markant bedre end Valencia, samtidig med man ikke kan udelukke Ajax, der spiller fantastisk hurtig fodbold på dagen. At Chelsea skal være klare favoritter, kan være svært at argumentere for. Dette kan blive en meget tæt pulje, hvor 3,75 på at det glipper for englænderne, er for højt.

SpilXperten.com anbefaler: Chelsea går IKKE videre fra Gruppe H til odds 3,75 - SPIL HER >>*

Gruppeanbefalingerne er skrevet før turneringsstart. Odds kan ændre sig.

Odds-forslag: Manchester City vinder Champions League, og Cristiano Ronaldo bliver topscorer

Manchester City har stadig ikke vundet deres Champions League-trofæ, og de må have størst fokus på dette i år. Deres trup ser mindst lige så skræmmende ud som sidste år, og de har da også startet Premier League-sæsonen med et brag. De har en meget overkommelig Champions League-gruppe, en bred trup og en klog træner. Sidste år røg de ud til Tottenham, da de blev fanget i omstillingsmaskinen. Fernandinho var tvivlsom op til denne kamp og startede derfor ude - en spiller, der havde kunne gøre en stor forskel her. Denne gang er Rodri hentet ind, og han har allerede vist store kvaliteter i Premier League. City har smadret alle rekorder i Premier League, både når det kommer til point og xG. Det er svært at udnævne et bedre hold end City, på papiret.

SpilXperten.com anbefaler: Manchester City vinder Champions League til odds 4,33 - SPIL HER >>*

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har delt topscorerrollen de sidste 12 sæsoner, hvilket er en helt fantastisk statistik. De to er altid garant for mål i Champions League, og spiller begge for tophold, som kan gå hele vejen. Cristiano Ronaldo og Juventus er dog havnet i en nemmere pulje, hvor der godt kan komme nogle målrige kampe.

Lionel Messi har også været skadet hele opstarten og er fortsat tvivlsom op til den første CL-kamp. Det er godt nok en udekamp mod Dortmund, men alt andet lige en mindre mulighed for at komme på tavlen. Dertil har Barcelona også hentet Antoine Griezmann, som kan få overført nogle af alle de chancer, som Messi kom til sidste år. 9,5 på en mand som Cristiano Ronaldo er højt, selv på trods af hans 34 år.

SpilXperten.com anbefaler: Cristiano Ronaldo bliver topscorer i Champions League til odds 9,50 - SPIL HER >>*

Spilforslagene er skrevet før turneringsstart. Odds kan ændre sig.

Spil på Champions League

Historie: Sådan gik den seneste udgave af Champions League

Finalen i den seneste udgave af Champions League var et rent engelsk foretagende. Liverpool besejrede Tottenham med 2-0 og erobrede dermed den titel, de ikke kunne tage i udgaven forinden. Champions League 2018/2019 vil blive husket for turneringen, der bød på utrolige turnarounds. Således kom Liverpool tilbage fra 0-3 til 4-3 mod Barcelona i semifinalerne, mens Tottenham gjorde comeback fra 0-3 til 3-3 (reglen om udebanemål) på samme stadie mod Ajax.

Vi havde ingen danske hold med i Champions League-gruppespillet i den forgange sæson, men FC København skal forsøge at lave om på dette i 2019/2020-versionen. Københavnerne træder ind i kvalifikationens anden runde.

Opdatering: Det lykkedes ikke for FCK at kvalificere sig, men til gengæld sikrede de danske mestre sig en plads i Europa League-gruppespillet.

Champions League kampprogram i 2020

KLIK HER for at gå til kampprogrammet for Champions League 2020.

Champions League i TV

Champions League-rettighederne er uforandrede i forhold til den seneste sæson, og det betyder, at du skal tænde for TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX, hvis du vil følge med i verdens største fodboldturnering.

Live streaming af Champions League foregår hos Viaplay Sport*. Her kan du også se andet end fodbold - eksempelvis Formel 1 med Kevin Magnussen.

De 10 seneste Champions League-vindere

Hvem har vundet Champions League for nyligt? Få svaret herunder.

2019/2020: Bayern München

2018/2019: Liverpool

2017/2018: Real Madrid

2016/2017: Real Madrid

2015/2016: Real Madrid

2014/2015: Barcelona

2013/2014: Real Madrid

2012/2013: Bayern München

2011/2012: Chelsea

2010/2011: Barcelona

2009/2010: Inter

Odds på andet end Champions League

Herunder finder du et direkte link til de bedste odds for henholdsvis Bundesligaen, Superligaen, Premier League og Europa League.

Bundesliga

Premier League

Europa League

Superligaen

La Liga

Serie A

Ligue 1

Spil på Champions League

Flere fodbold betting tips

Se vores fyldige gennemgange af nogle af de allerstørste fodboldligaer og -turneringer:

Superliga

Premier League

Bundesliga

La Liga

Serie A

Ligue 1

Champions League

Europa League

---

Fodbold odds tips

Champions League bonus

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting