Reklame*

Champions League odds

Champions League oddsHvem vinder Champions League? Hvem bliver topscorer? Hvor langt kommer FC København? Det er nogle af de ting, du kan spille på i den kommende udgave af Europas mest prestigefulde pokalturnering. Vil du have markedets bedste Champions League odds? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Spil på Champions League

Odds på Champions League 2019/2020

Det glippede for Liverpool i 2017/2018-udgaven, men til gengæld fik Jürgen Klopp så sat pokalen i skabet i den seneste udgave af Champions League. Kan Merseyside-mandskabet gentage bedriften i 2019/2020, eller er det Manchester Citys tur til at triumfere på den største scene?

Hvem vinder Champions League?
Manchester City: 5,00 – SPIL HER >>*

Barcelona: 6,50 – SPIL HER >>*

Liverpool: 8,00 – SPIL HER >>*

Real Madrid: 9,00 – SPIL HER >>*

Juventus: 10,00 – SPIL HER >>*

PSG: 11,00 – SPIL HER >>*

Bayern München: 15,00 – SPIL HER >>*

Tottenham: 21,00 – SPIL HER >>*

Atletico Madrid: 26,00 – SPIL HER >>*

Dortmund: 34,00 – SPIL HER >>*

FC København: 501,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere odds på Champions League.

Odds er senest opdateret d. 9. august 2019 kl. 09:50. Odds kan ændre sig.

Optakt: De fem største favoritter i Champions League

I dette afsnit tager vi et kig på de fem største favoritter til at tage titlen i Champions League 2019/2020.

Manchester City
Pep Guardiola skal til at påbegynde sin 4. sæson som Manchester City-træner, og selvom det ikke er blevet til noget Champions League-trofæ, så er det stadig blevet til 6 titler på 3 sæsoner for den spanske taktiker. Manchester City er af mange kendt som et utraditionelt engelsk hold. Mange vil endda gå så langt som til at kalde dem et “købehold”. City er dog for alvor ved at skabe deres egen historie, og det er ikke et tilfælde, at City er blandt favoritterne i alle turneringer, de deltager i.

Manchester City har på papiret en af verdens bedste trupper, hvis ikke den bedste. Selvom det ikke er blevet til nogen mærkbare køb endnu, så kan det forventes, at City opruster med en stjernespiller eller to inden transfervinduet er lukket - andet ville ligne dem dårligt. Sidste år blev Citys svagheder dog eksponeret i kvartfinalen mod Tottenham, da det stærke omstillingshold for alvor skabte problemer for City-defensiven. City så ellers ud til at være stærke på alle facetter af spillet, men Tottenham fandt deres akilleshæl, da de tromlede City over på omstillinger. Fernandinho startede kampen på bænken efter at have døjet med skader, men havde den aldrende defensive midtbanespiller været nøglen? Kan City dette år finde svaret på, hvad der ser ud til at være eneste svaghed, eller vil Pep endnu engang se sig selv ryge ud som favoritter af den famøse turnering?

Opdatering: Fernandinho er kommet op i årene, og Pep Guardiola kunne ikke risikere at skulle spille uden den vigtige 6'er. Derfor ringende han til hans gode ven Sheik Mansour, som tog smed små 500 millioner kroner efter Rodri i Atletico Madrid. Til sidst i transfervinduet kriblede det også lidt i pengepungen, derfor fik man hurtigt hentet Joao Cancelo ind fra Juventus og smed Danilo den anden vej. Rodri virker til at være et rigtig godt køb, da han var blandt de bedste på hans plads i La Liga. Det kan derfor blot blive endnu et plus til Citys mange styrker.

→ Spil på Manchester City*

Barcelona
Den yderst omdiskuterede og kritiserede Barcelona-træner, Ernesto Valverde, har tilsyneladende fået lov at styre Barcelona endnu et år. Det er på trods af, at Barcelona smed en 3-0-føring mod Liverpool i Champions League-semifinalen, samtidig med de tabte den spanske pokal til Valencia. Sidst Barcelona vandt et Champions League-trofæ var i 14/15-sæsonen, og dengang hed opskriften på sådan en titel MSN - Messi, Suarez og Neymar.

Fra spanske medier forlyder det, at der igen er ved at blive handlet ind til netop denne kraftige cocktail. Seneste meldinger går på, at PSG-stjernen Neymar har meldt sine gamle Barcelona-holdkammerater om, at han er på vej tilbage igen. Samtidig florerer der dog også rygter om den franske angriber Antonio Griezmann, men det ser ud til, at kongen af Catalonien, Messi, hellere vil have sin gamle ven tilbage på holdet. Vil Barcelona kunne gentage succesen fra 14/15 med Neymar, eller er det for sent med Messi og Suarez, der har rundet de 30?

Opdatering: Barcelonas ledelse havde længe flirtet med ideen om at spille med 7 angribere, derfor var det naturligt at Atletico Madrid stjernen Antoine Griezmann skulle til klubben. Rygterne lød længe på, at klubbens rigtige leder Lionel Messi ikke ville høre tale om det, men han må i sidste ende have givet sin accept, da Griezmann nu officielt er Barcelona spiller. Udover Griezmann har de også hentet Frenkie de Jong i Ajax, en ung midtbanespiller, som er som skabt til Tiki-Taka.

Philippe Coutinho har ikke kunne slå igennem i Barcelona, han har derfor været rygtet til Liverpool, Arsenal, Tottenham, PSG og alverdens andre klubber. Valverde har dog været ude at sige, at man stadig godt kan bruge den lille brasilianer - han var trods alt også et tag i lommen i sin tid - eller?

Det bliver interessant at se om Valverde kommer i en 2-3-5 formation til den kommende sæson, eller om han kan holde styr på de store verdensstjerner, selvom flere af dem kan se frem til mere bænktid.

→ Spil på Barcelona*

Liverpool
Det skabte formentlig lige så meget irritation, som det skabte glæde, da Liverpool sidste år løftede trofæet. Liverpool havde sultet længe efter noget succes, og efter nederlaget forrige år til Real Madrid i finalen var det et ekstra tændt Liverpool-mandskab. De fik dog det længe ventede trofæ, og kan for alvor bryste sig af at være blandt verdens bedste klubber nu. Jürgen Klopp fortsætter ufortrødent i Liverpool, sammen med hans trofaste 100-meter løbere Mané og Salah. Liverpool har fortsat ikke hentet nogen nævneværdige ind, men samtidig er der også holdt på samtlige vigtige spillere. Klopp har tidligere udtalt, at der ikke skal ske mange ændringer til holdet, men mon ikke der kommer et stort navn til i løbet af transfervinduet.

Liverpool er af bookmakerne udnævnt til at være tredjestørst favorit, til endnu engang at løbe med Champions League-trofæet. Onde tunger, inklusive undertegnede, vil dog mene, at verdensmesteren i niveausvingninger, Matip, og maratonløberen Jordan Henderson maks. kan være breddespillere på et kommende Champions League-mesterhold. Spørgsmålet er dog, om der kan findes en lige så stor leder som Henderson, og om Merseyside-klubben fortsat vil have problemer med at tiltrække verdensklassespillerne?

Opdatering: Den kærlige træner Jürgen Klopp var tidligt ude at sige, at han var tilfreds med den nuværende trup. Han skulle dog lige skille sig af med fyldet i truppen. Derfor er den spanske back, Alberto Moreno sendt til Villareal, samtidig med den legendariske keeper Simon Mignolet har sagt farvel. Ind er Adrian kommet fra West Ham, som har planer om at slå Allison af, selvtilliden er hvor den skal være. Det dyreste indkøb har været på svimlende 13 millioner kroner, da den 17-årige midtstopper Sepp van den Berg er kommet til klubben.

Det er forventet at det bliver en tæt konkurrence mellem Liverpool og City igen, men burde Klopp måske ikke have hentet mere end en middelmådig reservekeeper, og en ung midtstopper, som formentlig ikke ser en Premier League debut i den nærmeste fremtid? Kritikere ville mene, at den lange midtstopper Matip, som ynder at drive bolden op på midtbanen og tabe den ikke har niveuet.

→ Spil på Liverpool*

Real Madrid
Los Blancos har været noget af en rutsjebanetur igennem. Siden den franske legende Zinedine Zidane stoppede som træner, efter at han havde vundet Champions League tre gange i streg, som var det en leg for ham, så har Real Madrid sagt hej og farvel til to trænere. Det tog altså ikke mere end en sæson, før den ofte omtalte præsident Perez fandt ud af, at han nok hellere måtte afgive noget magt til Frankrigs svar på “Mister”. Zinedine Zidane er altså tilbage som Real Madrid-træner, men denne gang må han undvære enmandshæren, Cristiano Ronaldo. Zidane har dog ment det, da han sagde, at der skulle oprustes. Ind er kommet Eden Hazard fra Chelsea, Bundesliga-bomberen Luka Jovic fra Frankfurt, det brasilianske midtstopper-talent Militao fra Porto, Lyons seneste kronjuvel i Ferland Mendy og til sidst et meget interessant brasiliansk talent, Rodrygo, som - ligesom mange andre - skulle være den nye Neymar. Der er blevet brugt lige omkring 2,5 milliard danske kroner, og der er ingen garantier for, at Zidane er færdig med at lege med Perez’ pengepung.

Det kan dog godt forventes, at Real Madrid samtidig bliver tvunget til at sælge ud, da der er en Financial Fair Play-lov, som nogen skal følge og andre ikke skal. Det hele kommer dog ned til ét spørgsmål: Kan selv de største talenter og spillere fra diverse klubber gøre op for manglen af Cristiano Ronaldo og hans altid perfekt timede mål?

Opdatering: Franskmanden Paul Pogba har længe været rygtet til klubben, men det ser ikke ud til han kommer i Real Madrid trøjen. Det ville nemlig have krævet at Gareth Bale blev solgt, men han har umiddelbart erklæret sig helt fin med at tælle millionerne på bænken.

Real Madrid tabte i en testkamp 3-7 til rivalerne fra Atletico Madrid, et lille vink med en vognstang om, at defensiven måske ikke er helt på plads? Samtidig er Eden Hazard kommet tilbage fra ferie i sin livsform, og han står muligvis endnu mere skarpt end Cristiano Ronaldo - Eller var de 8 kg han havde taget på ikke rene muskler?

→ Spil på Real Madrid*

Juventus
Rygterne forlød, at tobaksindustrien i Italien var ved at gå nedenom og hjem, efter at Maurizio Sarri havde sagt farvel til Napoli. Han er dog nu tilbage i Italiens største klub, Juventus. Efter et år i Chelsea, hvor han ikke fandt sig til rette, skal han nu stå i spidsen for en af verdens største klubber. Rygterne i Chelsea gik på, at elitesportsmanden Sarri havde svært ved at kontrollere omklædningsrummet i Chelsea. Han skal dog nu håndtere spillere som; Paulo Dybala, Cristiano Ronaldo, Mandzukic og Douglas Costa. Den geniale taktiker får dog masser af muligheder, eftersom Aaron Ramsey, Adrien Rabiot og Luca Pellegrini alle allerede er hentet ind som forstærkninger.

Cristiano Ronaldo blev sidste år hentet ind, som svaret på, hvordan Juventus skulle få fat i et Champions League-trofæ- Det startede da også som en drøm, da Cristiano Ronaldo fik løftet Juventus til flotte præstationer i Champions League. Den målfarlige angriber kom dog til kort i kvartfinalen mod Ajax, hvor det hurtigt spillende mandskab fik udpenslet den eller stærke italienske defensiv. De bærende spillere i Juventus som Bonucci, Chiellini, Matuidi, Ronaldo og Mandzukic er efterhånden oppe i årene, og spørgsmålet bliver, om de indkøbte forstærkninger er nok, eller om der skal mere til - måske i form af en spiller ved navn de Ligt?

→ Spil på Juventus*

De bedste bookmakere med odds på Champions League

Alle bookmakerne er naturligvis klar med odds og dækning af Champions League, men nogle gør det lige en tand bedre end andre.

bet365*
bet365* har flere hundrede betting-muligheder, når det kommer til Champions League. Der er således en rigtigt pæn sandsynlighed for, at du finder lige netop det CL-spil, som du er interesseret i, hvis du går på opdagelse hos bet365*.

→ Spil på Champions League hos bet365*

Nordicbet*
Nordicbet* er også en bookmaker, som du sjældent går galt i byen hos. Nordicbet* dækker naturligvis Champions League tæt, og så udmærker bookmakeren sig desuden ved at have de tilbagevendende quiz-kampagner, hvor du kan gætte dig til risikofrie spil (vilkår gælder).

→ Spil på Champions League hos Nordicbet*

Unibet*
Endelig vil vi fremhæve Unibet*. Du har måske lagt mærke til, at Unibet* satser benhårdt på de store fodboldmarkeder, og det kan du mærke som spiller. Konkurrencedygtige odds og et generøst kampagneudbud er på menuen, hvis du opretter dig hos Unibet*.

→ Spil på Champions League hos Unibet*

Odds tips til Champions League med Nicolai Lisberg

Vi har lavet et samarbejde med navnkundige Nicolai Lisberg, og det betyder, at du kan opleve eksperten med forudsigelser i runde-optakter til 2019/2020-udgaven af Champions League. Nicolai Lisberg kommer til at finde finurlige spilobjekter på rundernes største og mest interessante kampe.

På SpilXperten har vi i det hele taget en tradition for at dække Champions League tæt. Regn således med optakter og spilforslag til alle store kampe. Du kan altid holde dig opdateret i vores ekspertpanel, hvor eksperterne løbende poster deres spilforslag.

Historie: Sådan gik den seneste udgave af Champions League

Finalen i den seneste udgave af Champions League var et rent engelsk foretagende. Liverpool besejrede Tottenham med 2-0 og erobrede dermed den titel, de ikke kunne tage i udgaven forinden. Champions League 2018/2019 vil blive husket for turneringen, der bød på utrolige turnarounds. Således kom Liverpool tilbage fra 0-3 til 4-3 mod Barcelona i semifinalerne, mens Tottenham gjorde comeback fra 0-3 til 3-3 (reglen om udebanemål) på samme stadie mod Ajax.

Vi havde ingen danske hold med i Champions League-gruppespillet i den forgange sæson, men FC København skal forsøge at lave om på dette i 2019/2020-versionen. Københavnerne træder ind i kvalifikationens anden runde.

Champions League kampprogram i 2019/2020

KLIK HER for at gå til kampprogrammet for Champions League 2019/2020.

Champions League i TV

Champions League-rettighederne er uforandrede i forhold til den seneste sæson, og det betyder, at du skal tænde for TV3+ og TV3 Sport, hvis du vil følge med i verdens største fodboldturnering.

Live streaming af Champions League foregår hos Viaplay Sport*.

De 10 seneste Champions League-vindere

Hvem har vundet Champions League for nyligt? Få svaret herunder.

2018/2019: Liverpool

2017/2018: Real Madrid

2016/2017: Real Madrid

2015/2016: Real Madrid

2014/2015: Barcelona

2013/2014: Real Madrid

2012/2013: Bayern München

2011/2012: Chelsea

2010/2011: Barcelona

2009/2010: Inter

Odds på andet end Champions League

Herunder finder du et direkte link til de bedste odds for henholdsvis Bundesligaen, Superligaen, Premier League og Europa League.

Bundesliga

Premier League

Europa League

Superligaen

Spil på Champions League

Champions League bonus

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
betfair2
unibet
jetbull
betstars