Reklamelink*

Champions League odds

Champions League oddsChampions League genoptages d. 7. august, og så følger et noget atypisk slutspil frem mod d. 23. august, hvor vi finder en vinder. Liverpool er allerede ude, så hvem bliver den nye titeltager i Europas mest prestigefulde fodboldturnering? Vi giver dig de bedste Champions League odds og Champions League spiltips på denne side.

Spil på Champions League

Odds på Champions League 2020

Herunder kan du se bookmakernes odds på Champions League.

Hvem vinder Champions League?
Manchester City: 4,00 – SPIL HER >>*

Bayern München: 4,00 – SPIL HER >>*

PSG: 6,50 – SPIL HER >>*

Barcelona: 8,00 – SPIL HER >>*

Atletico Madrid: 13,00 – SPIL HER >>*

Leipzig: 15,00 – SPIL HER >>*

Juventus: 15,00 – SPIL HER >>*

Atalanta: 21,00 – SPIL HER >>*

Real Madrid: 21,00 – SPIL HER >>*

Napoli: 67,00 – SPIL HER >>*

Lyon: 101,00 – SPIL HER >>*

Chelsea: 501,00 – SPIL HER >>*

Hvem scorer flest mål i Champions League?
Lionel Messi (Barcelona): 1,40 – SPIL HER >>*

Cristiano Ronaldo (Juventus): 2,75 – SPIL HER >>*

Hvem kommer længst i Champions League?
Barcelona: 2,40 – SPIL HER >>*

Manchester City: 1,50 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret kl. 08:20 d. 23. juni 2020. Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at se flere odds på Champions League.

Nyt format: Champions League 2020 genoptages i august

Coronapausen har forsinket afviklingen af Champions League betragteligt, og derfor har man taget drastiske midler i brug for at sikre gennemførslen af turneringen. Der er ændret ret markant på formatet.

- De tilbageværende ottendedelsfinaler spilles d. 7.-8. august (det er endnu ikke afgjort, om der bliver en hjemmebanefordel - eller om det bliver neutral grund)

- Kvartfinaler og semifinaler afvikles over én kamp

- Både kvartfinaler, semifinaler og finale afvikles i Lissabon fra d. 12. til d. 23. august

- Kvartfinalerne afvikles fra d. 12. til d. 15. august

- Semifinalerne afvikles fra d. 18. til d. 19. august

- Finalen afvikles d. 23. august

- Samtlige tilbageværende kampe i turneringen har kickoff kl. 21:00

- Er stillingen uafgjort efter 90 minutter, går man i forlænget spilletid + straffespark

De bedste bookmakere med odds på Champions League

Alle bookmakerne er naturligvis klar med odds og dækning af Champions League, men nogle gør det lige en tand bedre end andre.

bet365*
bet365* har flere hundrede betting-muligheder, når det kommer til Champions League. Der er således en rigtigt pæn sandsynlighed for, at du finder lige netop det CL-spil, som du er interesseret i, hvis du går på opdagelse hos bet365*.

→ Spil på Champions League hos bet365*

betfair*
betfair* er også en bookmaker, som du sjældent går galt i byen hos. betfair* dækker naturligvis Champions League tæt, og bookmakeren har en tradition for at sætte høje odds på underdogs.

→ Spil på Champions League hos betfair*

Unibet*
Endelig vil vi fremhæve Unibet*. Du har måske lagt mærke til, at Unibet* satser benhårdt på de store fodboldmarkeder, og det kan du mærke som spiller. Konkurrencedygtige odds og et generøst kampagneudbud er på menuen, hvis du opretter dig hos Unibet*.

→ Spil på Champions League hos Unibet*

Spil på Champions League

Odds tips til Champions League med Nicolai Lisberg

Vi har lavet et samarbejde med navnkundige Nicolai Lisberg, og det betyder, at du kan opleve eksperten udkomme med forudsigelser til samtlige kampe i Champions League 2020. Du kan altid finde Lisbergs spiltips til Champions League på forsiden.

På SpilXperten har vi i det hele taget en tradition for at dække Champions League tæt. Regn således med optakter og spilforslag til alle store kampe. Du kan altid holde dig opdateret i vores ekspertpanel, hvor eksperterne løbende poster deres spilforslag.

Optakt: De fem største favoritter i Champions League

Inden sæsonen gik i gang, tog vi et kig på turneringens største favoritter. Du kan læse vores Champions League turneringsoptakt herunder.

Manchester City
Pep Guardiola skal til at påbegynde sin 4. sæson som Manchester City-træner, og selvom det ikke er blevet til noget Champions League-trofæ, så er det stadig blevet til 6 titler på 3 sæsoner for den spanske taktiker. Manchester City er af mange kendt som et utraditionelt engelsk hold. Mange vil endda gå så langt som til at kalde dem et “købehold”. City er dog for alvor ved at skabe deres egen historie, og det er ikke et tilfælde, at City er blandt favoritterne i alle turneringer, de deltager i.

Manchester City har på papiret en af verdens bedste trupper, hvis ikke den bedste. Selvom det ikke er blevet til nogen mærkbare køb endnu, så kan det forventes, at City opruster med en stjernespiller eller to inden transfervinduet er lukket - andet ville ligne dem dårligt. Sidste år blev Citys svagheder dog eksponeret i kvartfinalen mod Tottenham, da det stærke omstillingshold for alvor skabte problemer for City-defensiven. City så ellers ud til at være stærke på alle facetter af spillet, men Tottenham fandt deres akilleshæl, da de tromlede City over på omstillinger. Fernandinho startede kampen på bænken efter at have døjet med skader, men havde den aldrende defensive midtbanespiller været nøglen? Kan City dette år finde svaret på, hvad der ser ud til at være eneste svaghed, eller vil Pep endnu engang se sig selv ryge ud som favoritter af den famøse turnering?

Opdatering: Fernandinho er kommet op i årene, og Pep Guardiola kunne ikke risikere at skulle spille uden den vigtige 6'er. Derfor ringende han til hans gode ven Sheik Mansour, som smed små 500 millioner kroner efter Rodri i Atletico Madrid. Til sidst i transfervinduet kriblede det også lidt i pengepungen, derfor fik man hurtigt hentet Joao Cancelo ind fra Juventus og smed Danilo den anden vej. Rodri virker til at være et rigtigt godt køb, da han var blandt de bedste på hans plads i La Liga. Det kan derfor blot blive endnu et plus til Citys mange styrker.

→ Spil på Manchester City*

Barcelona
Den yderst omdiskuterede og kritiserede Barcelona-træner, Ernesto Valverde, har tilsyneladende fået lov at styre Barcelona endnu et år. Det er på trods af, at Barcelona smed en 3-0-føring mod Liverpool i Champions League-semifinalen, samtidig med de tabte den spanske pokal til Valencia. Sidst Barcelona vandt et Champions League-trofæ var i 14/15-sæsonen, og dengang hed opskriften på sådan en titel MSN - Messi, Suarez og Neymar.

Fra spanske medier forlyder det, at der igen er ved at blive handlet ind til netop denne kraftige cocktail. Seneste meldinger går på, at PSG-stjernen Neymar har meldt sine gamle Barcelona-holdkammerater om, at han er på vej tilbage igen. Samtidig florerer der dog også rygter om den franske angriber Antonio Griezmann, men det ser ud til, at kongen af Catalonien, Messi, hellere vil have sin gamle ven tilbage på holdet. Vil Barcelona kunne gentage succesen fra 14/15 med Neymar, eller er det for sent med Messi og Suarez, der har rundet de 30?

Opdatering: Barcelonas ledelse havde længe flirtet med ideen om at spille med 7 angribere, derfor var det naturligt, at Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann skulle til klubben. Rygterne lød længe på, at klubbens rigtige leder Lionel Messi ikke ville høre tale om det, men han må i sidste ende have givet sin accept, da Griezmann nu officielt er Barcelona spiller. Udover Griezmann har de også hentet Frenkie de Jong i Ajax, en ung midtbanespiller, som er som skabt til Tiki-Taka.

Det bliver interessant at se om Valverde kommer i en 2-3-5 formation til den kommende sæson, eller om han kan holde styr på de store verdensstjerner, selvom flere af dem kan se frem til mere bænktid.

→ Spil på Barcelona*

Liverpool
Det skabte formentlig lige så meget irritation, som det skabte glæde, da Liverpool sidste år løftede trofæet. Liverpool havde sultet længe efter noget succes, og efter nederlaget forrige år til Real Madrid i finalen var det et ekstra tændt Liverpool-mandskab. De fik dog det længe ventede trofæ, og kan for alvor bryste sig af at være blandt verdens bedste klubber nu. Jürgen Klopp fortsætter ufortrødent i Liverpool, sammen med hans trofaste 100-meter løbere Mané og Salah. Liverpool har fortsat ikke hentet nogen nævneværdige ind, men samtidig er der også holdt på samtlige vigtige spillere. Klopp har tidligere udtalt, at der ikke skal ske mange ændringer til holdet, men mon ikke der kommer et stort navn til i løbet af transfervinduet.

Liverpool er af bookmakerne udnævnt til at være tredjestørst favorit, til endnu engang at løbe med Champions League-trofæet. Onde tunger, inklusive undertegnede, vil dog mene, at verdensmesteren i niveausvingninger, Matip, og maratonløberen Jordan Henderson maks. kan være breddespillere på et kommende Champions League-mesterhold. Spørgsmålet er dog, om der kan findes en lige så stor leder som Henderson, og om Merseyside-klubben fortsat vil have problemer med at tiltrække verdensklassespillerne?

Opdatering: Den kærlige træner Jürgen Klopp var tidligt ude at sige, at han var tilfreds med den nuværende trup. Han skulle dog lige skille sig af med fyldet i truppen. Derfor er den spanske back, Alberto Moreno sendt til Villarreal, samtidig med at den legendariske keeper Simon Mignolet har sagt farvel. Ind er kommet Adrian fra West Ham, og han har planer om at slå Allison af (selvtilliden er, hvor den skal være). Det dyreste indkøb har været på svimlende 13 millioner kroner, da den 17-årige midtstopper Sepp van den Berg er kommet til klubben.

Det er forventet, at det bliver en tæt konkurrence mellem Liverpool og City igen, men burde Klopp måske ikke have hentet mere end en middelmådig reservekeeper, og en ung midtstopper, som formentlig ikke ser en Premier League-debut i den nærmeste fremtid? Kritikere vil mene, at den lange midtstopper Matip, som ynder at drive bolden op på midtbanen og tabe den, ikke har niveauet.

→ Spil på Liverpool*

Real Madrid
Los Blancos har været noget af en rutsjebanetur igennem. Siden den franske legende Zinedine Zidane stoppede som træner, efter at han havde vundet Champions League tre gange i streg, som var det en leg for ham, så har Real Madrid sagt hej og farvel til to trænere. Det tog altså ikke mere end en sæson, før den ofte omtalte præsident Perez fandt ud af, at han nok hellere måtte afgive noget magt til Frankrigs svar på “Mister”. Zinedine Zidane er altså tilbage som Real Madrid-træner, men denne gang må han undvære enmandshæren, Cristiano Ronaldo. Zidane har dog ment det, da han sagde, at der skulle oprustes. Ind er kommet Eden Hazard fra Chelsea, Bundesliga-bomberen Luka Jovic fra Frankfurt, det brasilianske midtstopper-talent Militao fra Porto, Lyons seneste kronjuvel i Ferland Mendy og til sidst et meget interessant brasiliansk talent, Rodrygo, som - ligesom mange andre - skulle være den nye Neymar. Der er blevet brugt lige omkring 2,5 milliard danske kroner, og der er ingen garantier for, at Zidane er færdig med at lege med Perez’ pengepung.

Det kan dog godt forventes, at Real Madrid samtidig bliver tvunget til at sælge ud, da der er en Financial Fair Play-lov, som nogen skal følge og andre ikke skal. Det hele kommer dog ned til ét spørgsmål: Kan selv de største talenter og spillere fra diverse klubber gøre op for manglen af Cristiano Ronaldo og hans altid perfekt timede mål?

Opdatering: Franskmanden Paul Pogba har længe været rygtet til klubben, men det ser ikke ud til, at han kommer i Real Madrid-trøjen. Det ville nemlig have krævet at Gareth Bale blev solgt, men han har umiddelbart erklæret sig helt fin med at tælle millionerne på bænken.

Real Madrid tabte i en testkamp 3-7 til rivalerne fra Atletico Madrid, et lille vink med en vognstang om, at defensiven måske ikke er helt på plads? Samtidig er Eden Hazard kommet tilbage fra ferie i sit livs form, og han står muligvis endnu mere skarpt end Cristiano Ronaldo - eller var de 8 kg. han havde taget på ikke rene muskler?

→ Spil på Real Madrid*

Juventus
Rygterne forlød, at tobaksindustrien i Italien var ved at gå nedenom og hjem, efter at Maurizio Sarri havde sagt farvel til Napoli. Han er dog nu tilbage i Italiens største klub, Juventus. Efter et år i Chelsea, hvor han ikke fandt sig til rette, skal han nu stå i spidsen for en af verdens største klubber. Rygterne i Chelsea gik på, at elitesportsmanden Sarri havde svært ved at kontrollere omklædningsrummet i Chelsea. Han skal dog nu håndtere spillere som; Paulo Dybala, Cristiano Ronaldo, Mandzukic og Douglas Costa. Den geniale taktiker får dog masser af muligheder, eftersom Aaron Ramsey, Adrien Rabiot og Luca Pellegrini alle allerede er hentet ind som forstærkninger.

Cristiano Ronaldo blev sidste år hentet ind, som svaret på, hvordan Juventus skulle få fat i et Champions League-trofæ. Det startede da også som en drøm, da Cristiano Ronaldo fik løftet Juventus til flotte præstationer i Champions League. Den målfarlige angriber kom dog til kort i kvartfinalen mod Ajax, hvor det hurtigt spillende mandskab fik udpenslet den eller stærke italienske defensiv. De bærende spillere i Juventus som Bonucci, Chiellini, Matuidi, Ronaldo og Mandzukic er efterhånden oppe i årene, og spørgsmålet bliver, om de indkøbte forstærkninger er nok, eller om der skal mere til - måske i form af en spiller ved navn de Ligt?

Opdatering: Juventus åbnede for pengepungen og hentede de Ligt til forsvaret.

→ Spil på Juventus*

Spil på Champions League

Odds på grupperne i Champions League

Herunder følger vores gruppeanalyse af grupperne i Champions League. Hvem går videre fra gruppespillet?

Gruppe A
Real Madrid: 1,80 – SPIL HER >>*

PSG: 2,00 – SPIL HER >>*

Galatasaray: 17,00 – SPIL HER >>*

Club Brügge: 67,00 – SPIL HER >>*

Bookmakerne anser det for mest sandsynligt, at Real Madrid og PSG tager billetterne videre i turneringen, og den vurdering er vi sådan set enige i. Men hvilken af gigantklubberne står stærkest?

Galatasaray og Club Brügge må anses som miniputmandskaber, når de skal stå overfor PSG og Real Madrid. PSG har beholdt Neymar, men de har gang på gang trådt i spinaten i CL. Mr. Champions League er tilbage i Real Madrid, og denne gang vil Zidane være uden Cristiano Ronaldo. Los Blancos har ikke fået nogen drømmestart på ligaen, og den nye talisman Eden Hazard har stadig ikke fået debut. Men, men, men Real Madrid er dog så rutinerede i denne turnering, at de selvfølgelig nok skal gå videre. PSG gav sidste år ikke nogen indikationer om, at de var tættere på målet om en CL titel, da de blev sendt klart ud af netop Real Madrid i ⅛-delsfinalen.

SpilXperten.com anbefaler: Real Madrid vinder Gruppe A til odds 1,80 - SPIL HER >>*

Gruppe B
Bayern München: 1,57 – SPIL HER >>*

Tottenham: 2,50 – SPIL HER >>*

Olympiakos: 21,00 – SPIL HER >>*

Røde Stjerne: 67,00 – SPIL HER >>*

Endnu en pulje med to klare favoritter til at avancere - på trods af en flot kvalifikation af Olympiakos, så er det næppe El Arabi og Valbuena, der kommer til at være de afgørende faktorer i denne gruppe. Bayern München og Tottenham besidder på papiret bare langt bedre trupper, som indeholder gigantiske stjerner, der bør være de to andre hold overlegne.

Tottenham, som sidste år, på mirakuløs vis, fik spillet sig i finalen, vurderes til at være det svage hold af de to. Tottenham har i år oprustet med Lo Celso, Sessegnon og Ndombele (sidstnævnte var en type der manglede på Tottenhams hold seneste sæson).

Bayern blev som bekendt sidste år eskorteret ud af Liverpool, som vandt kampen på stærkere individuel kvalitet. Nu er Coutinho og Ivan Perisic dog kommet til, og alt i alt ser Bayern betydeligt stærkere ud på papiret.

Bayern har startet sæsonen nogenlunde, men skal stadig bruge tid på at spille Coutinho og Perisic ind. Tottenham skal for alvor få hævet niveauet, hvis de skal være i spil til førstepladsen i gruppen, da de ikke har imponeret.

SpilXperten.com anbefaler: Bayern München vinder Gruppe B til odds 1,57 - SPIL HER >>*

Gruppe C
Manchester City: 1,16 – SPIL HER >>*

Atalanta: 7,50 – SPIL HER >>*

Shakhtar Donetsk: 9,00 – SPIL HER >>*

Dinamo Zagreb: 101,00 – SPIL HER >>*

Manchester City er igen i år de største favoritter til at tage pokalen med de store ører. Derfor er det ikke så interessant at kigge på oddset på, at City vinder gruppen, da dette er en meget overkommelig pulje.

De tre resterende hold er Atalanta, Shakhtar Donetsk og Dinamo Zagreb. På trods af, at Atalanta er det hold, som har mindst erfaring i Champions League, så er de næststørste favoritter til at vinde gruppen. Det er dog ikke helt uden grund, at Atalanta er favoritter sammen med City, da de sidste år blev 3’er i Serie A og til tider spiller noget fremragende fodbold.

Atalanta har ikke meget erfaring i europæisk fodbold, men deres hjemmebane i Bergamo er ganske skræmmende, og det er svært at se, de ikke skulle være favoritter her mod Shakhtar og Zagreb. Kigger man blot spiller for spiller, så ser det også ud til at Atalanta står stærkest af de resterende tre mandskaber.

SpilXperten.com anbefaler: Atalanta går videre fra Gruppe C til odds 1,80 - SPIL HER >>*

Gruppe D
Juventus: 1,61 – SPIL HER >>*

Atletico Madrid: 2,50 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen: 13,00 – SPIL HER >>*

Lokomotiv Moskva: 67,00 – SPIL HER >>*

Juventus er i besiddelse af Mr. Champions League, også kendt som Cristiano Ronaldo. Det kan naturligvis betyde en hel del, når der skal sættes odds på Den Gamle Dame i Champions League, men man må også spørge sig selv, om det er korrekt?

Bayer Leverkusen er et ungt hold, som har fine spillere, men som simpelthen ikke er i samme klasse som Juventus og Atletico Madrid. Moskva giver 67 gange pengene igen, hvilket også er en indikation af, at dette er det klart svageste hold i gruppen. Der tilbydes dog odds 2,5 på, at Atletico Madrid vinder gruppen, hvilket kan findes mere lukrativt.

Atletico Madrid har efterhånden en del erfaring i Champions League, og mange af deres spillere har prøvet det før. De har til denne sæson mistet Godin, Rodri, Hernandez og Griezmann, men har erstattet med Joao Felix, Marco Llorente, Hermoso, Kieran Trippier, Renan Lodi og Felipe. Yderst kvalitetsfyldte spillere, som også var med til slå Real Madrid 3-7 i pre season. Atletico ser endnu engang bare rigtigt skræmmende ud, og med en træner som Diego Simeone, så står de bare stærkt. Juventus har muligvis det bedste hold på papiret, men tabte sidste år til Young Boys ude og United hjemme i gruppespillet.

SpilXperten.com anbefaler: Atletico Madrid vinder Gruppe D til odds 2,50 - SPIL HER >>*

Gruppe E
Liverpool: 1,50 – SPIL HER >>*

Napoli: 2,75 – SPIL HER >>*

FC Salzburg: 15,00 – SPIL HER >>*

Genk: 101,00 – SPIL HER >>*

Gruppe E lugter langt væk af mål med 4 mandskaber, som har 4 offensive hold. Liverpool vandt Champions League sidste sæson, Napoli var i gruppe med PSG og Liverpool og måtte nøjes med en 3. plads. Salzburg var i Europa League, hvor de samlet blev slået ud af Napoli 4-3. Genk sluttede 1’er i deres Europa League-gruppe, men røg samlet ud 1-4 til Slavia Prag.

Liverpool virker som det stærkeste hold i gruppen - det er på trods af, at Napoli også kan bide skeer med Liverpool, hvilket de har vist flere gange før. Salzburg er et spændende hold, men de har mistet deres succestræner Marco Rose. De blev også udspillet komplet i første opgør mod Napoli sidste sæson, og kvalitetsforskellen var tydelig.

Liverpool er fortjente favoritter til at vinde gruppen, men det er samtidig også svært at se, hvordan Napoli ikke skal gå videre fra denne gruppe.

SpilXperten.com anbefaler: Liverpool slutter 1’er og Napoli 2’er i Gruppe E til odds 1,83 - SPIL HER >>*

Gruppe F
Barcelona: 1,36 – SPIL HER >>*

Dortmund: 4,50 – SPIL HER >>*

Inter: 6,50 – SPIL HER >>*

Slavia Prag: 151,00 – SPIL HER >>*

En yderst spændende gruppe, hvor det var meget sigende, at Slavia Prag-spillerne sad og grinede, da de så, hvem de skulle møde. De tjekkiske mestre skal formentlig bare stille sig tilfredse, hvis de blot får et par point med. Inter spillede sidste år også i gruppe med Barcelona, hvor de ikke gik videre.

Dortmund gjorde det godt i deres gruppespil sidste år, hvor de blandt andet slog Atletico Madrid med hele 4-0 på hjemmebane. De blev dog også rundbarberet i første knock-out runde mod Tottenham - markant kvalitetsforskel.

Både Inter og Dortmund ser styrkede ud til den kommende sæson, men spørgsmålet er om Alexis Sanchez kan løfte arven fra Perisic, som var en absolut nøglespiller i Inter. Dortmund ser særdeles spændende ud, ift. til sidste år har de også fået bygget bredde på. Købet af Hummels kan også få stor betydning, da de manglede noget rutine i defensiven i sidste sæson.

SpilXperten.com anbefaler: Dortmund går videre fra Gruppe F til odds 1,72 - SPIL HER >>*

Gruppe G
RB Leipzig: 2,87 – SPIL HER >>*

Lyon: 3,25 – SPIL HER >>*

Benfica: 3,50 – SPIL HER >>*

Zenit St Petersburg: 6,00 – SPIL HER >>*

Gruppe G er noget nær den eneste gruppe, som ikke har et betinget tophold iblandt sig. Det er samtidig også en gruppe, som man bør lukrere på, da det kan være særdeles svært at vurdere styrkeforholdet mellem disse mandskaber. RB Leipzig er blevet udnævnt som favoritter, men hvor står sidste års 3’ere i Bundesligaen erfaringsmæssigt, og bliver Bundesligaen en anelse overvurderet?

Lyon gik sidste år videre fra deres pulje, hvor blandt andet også Manchester City huserede - en pulje, hvor Lyon ikke tabte en eneste kamp. De spillede 2-2 hjemme mod Premier League-vinderne og slog dem mirakuløst 1-2 på udebane! Rutinemæssigt står Lyon i hvert fald langt stærkere end Leipzig - på trods af, at det er et ungt hold, de mønstrer.

Benfica er endnu et utroligt spændende hold, som i mange år har deltaget i Champions League gruppespillet. Sidste år endte de som 3’er i en gruppe mod Bayern og Ajax, hvor de havde et stykke op til deres niveau. På trods af at have mistet vidunderdrengen Joao Felix, så har de fået en yderst stærk start på sæsonen.

Zenit gik sidste år videre som 1’er i Europa League, hvor de blandt andet var i gruppe med FCK. Det var dog langt fra et dominerende Zenit-mandskab, som set over 2 kampe var det dårligste hold mod de danske mestre. Zenit ligner det svageste hold blandt disse, og kan godt få det svært i denne gruppe.

SpilXperten.com anbefaler: Lyon går videre fra Gruppe G til odds 1,80 - SPIL HER >>*

Gruppe H
Chelsea: 1,90 – SPIL HER >>*

Ajax: 3,50 – SPIL HER >>*

Valencia: 4,50 – SPIL HER >>*

Lille: 11,00 – SPIL HER >>*

Chelsea er tilbage i Champions League og er fra start erklæret favoritter i denne gruppe, på trods af de har solgt deres med distance bedste spiller Eden Hazard. Udover det så er de også havnet i gruppe, med sidste års semifinalister i Ajax. Talentfabrikken fra Holland har dog også solgt ud, da deres to største talenter i Frenkie de Jong og de Ligt er taget afsted.

Valencia var sidste år ikke i nogen nem CL gruppe, da de både skulle kæmpe mod Manchester United og Juventus. På trods af at være det mindste hold af de 3, så var det ikke fordi der var gigantisk niveauforskel. Valencia kan leve højt på, at de har en bundsolid defensiv. Til denne sæson er Jasper Cillessen og Maxi Gomez, sammenlagt med den yderst kompetente trup de har i forvejen. Et stort spørgsmål er dog, hvordan det pludselige trænerskifte vil påvirke klubben?

Lille ligner dem, der kommer til at trække det korteste strå, på trods af de havde en flot sæson i Ligue 1 sidste sæson. Dertil har de også solgt Nicolas Pepe til Arsenal, og er fortsat meget afhængige af den bundsolide, men 35-årige midtstopper, Fonte.

Chelsea har fået ny træner, mistet deres bedste spiller, har haft transferforbud og lider under en smal trup. På papiret er de ikke umiddelbart markant bedre end Valencia, samtidig med man ikke kan udelukke Ajax, der spiller fantastisk hurtig fodbold på dagen. At Chelsea skal være klare favoritter, kan være svært at argumentere for. Dette kan blive en meget tæt pulje, hvor 3,75 på at det glipper for englænderne, er for højt.

SpilXperten.com anbefaler: Chelsea går IKKE videre fra Gruppe H til odds 3,75 - SPIL HER >>*

Gruppeanbefalingerne er skrevet før turneringsstart. Odds kan ændre sig.

Odds-forslag: Manchester City vinder Champions League, og Cristiano Ronaldo bliver topscorer

Manchester City har stadig ikke vundet deres Champions League-trofæ, og de må have størst fokus på dette i år. Deres trup ser mindst lige så skræmmende ud som sidste år, og de har da også startet Premier League-sæsonen med et brag. De har en meget overkommelig Champions League-gruppe, en bred trup og en klog træner. Sidste år røg de ud til Tottenham, da de blev fanget i omstillingsmaskinen. Fernandinho var tvivlsom op til denne kamp og startede derfor ude - en spiller, der havde kunne gøre en stor forskel her. Denne gang er Rodri hentet ind, og han har allerede vist store kvaliteter i Premier League. City har smadret alle rekorder i Premier League, både når det kommer til point og xG. Det er svært at udnævne et bedre hold end City, på papiret.

SpilXperten.com anbefaler: Manchester City vinder Champions League til odds 4,33 - SPIL HER >>*

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har delt topscorerrollen de sidste 12 sæsoner, hvilket er en helt fantastisk statistik. De to er altid garant for mål i Champions League, og spiller begge for tophold, som kan gå hele vejen. Cristiano Ronaldo og Juventus er dog havnet i en nemmere pulje, hvor der godt kan komme nogle målrige kampe.

Lionel Messi har også været skadet hele opstarten og er fortsat tvivlsom op til den første CL-kamp. Det er godt nok en udekamp mod Dortmund, men alt andet lige en mindre mulighed for at komme på tavlen. Dertil har Barcelona også hentet Antoine Griezmann, som kan få overført nogle af alle de chancer, som Messi kom til sidste år. 9,5 på en mand som Cristiano Ronaldo er højt, selv på trods af hans 34 år.

SpilXperten.com anbefaler: Cristiano Ronaldo bliver topscorer i Champions League til odds 9,50 - SPIL HER >>*

Spilforslagene er skrevet før turneringsstart. Odds kan ændre sig.

Spil på Champions League

Historie: Sådan gik den seneste udgave af Champions League

Finalen i den seneste udgave af Champions League var et rent engelsk foretagende. Liverpool besejrede Tottenham med 2-0 og erobrede dermed den titel, de ikke kunne tage i udgaven forinden. Champions League 2018/2019 vil blive husket for turneringen, der bød på utrolige turnarounds. Således kom Liverpool tilbage fra 0-3 til 4-3 mod Barcelona i semifinalerne, mens Tottenham gjorde comeback fra 0-3 til 3-3 (reglen om udebanemål) på samme stadie mod Ajax.

Vi havde ingen danske hold med i Champions League-gruppespillet i den forgange sæson, men FC København skal forsøge at lave om på dette i 2019/2020-versionen. Københavnerne træder ind i kvalifikationens anden runde.

Opdatering: Det lykkedes ikke for FCK at kvalificere sig, men til gengæld sikrede de danske mestre sig en plads i Europa League-gruppespillet.

Champions League kampprogram i 2020

KLIK HER for at gå til kampprogrammet for Champions League 2020.

Champions League i TV

Champions League-rettighederne er uforandrede i forhold til den seneste sæson, og det betyder, at du skal tænde for TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX, hvis du vil følge med i verdens største fodboldturnering.

Live streaming af Champions League foregår hos Viaplay Sport*. Her kan du også se andet end fodbold - eksempelvis Formel 1 med Kevin Magnussen.

De 10 seneste Champions League-vindere

Hvem har vundet Champions League for nyligt? Få svaret herunder.

2018/2019: Liverpool

2017/2018: Real Madrid

2016/2017: Real Madrid

2015/2016: Real Madrid

2014/2015: Barcelona

2013/2014: Real Madrid

2012/2013: Bayern München

2011/2012: Chelsea

2010/2011: Barcelona

2009/2010: Inter

Odds på andet end Champions League

Herunder finder du et direkte link til de bedste odds for henholdsvis Bundesligaen, Superligaen, Premier League og Europa League.

Bundesliga

Premier League

Europa League

Superligaen

La Liga

Spil på Champions League

Flere fodbold betting tips

Se vores fyldige gennemgange af nogle af de allerstørste fodboldligaer og -turneringer:

Superliga

Premier League

La Liga

Bundesliga

Champions League

Europa League

---

Fodbold odds tips

Champions League bonus

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
bethard
tipwin
onsidebetting