Reklame*

bwin PredictorGratis konkurrence hos bwin

Hver eneste weekend har du mulighed for at blive 750.000 kroner rigere. Det foregår hos bwin, hvor du skal forsøge at gætte måltidspunkterne på to udvalgte kampe fra de store ligaer. Er du den eneste, der formår at gætte minuttallene rigtigt, vinder du hovedpræmien på 750.000 kroner. Dit første gæt i konkurrencen er altid gratis, men hvis du ønsker flere gæt, kan du optjene sådanne ved at oddse.

Vind 750.000 kroner i weekenden

Spil gratis med i bwins Predictor

Tilbuddet er fra bwin og gælder for alle spillere.

1. Opret konto / log ind – KLIK HER!

2. Tilmeld dig ved at bruge din gratis ”Predictionkupon”.

3. Gæt minuttallet for første scoring i de to udvalgte kampe.

4. Odds og vind flere gæt til konkurrencen.

Odds og vind flere gæt til konkurrencen
Hvis du vil øge dine vinderchancer, kan du oddse og vinde flere gæt til konkurrencen om de 750.000 kroner. Du optjener et ekstra gæt for hver 75 kroner, du omsætter til mindst odds 1,70 på sportsbook. Spiller du eksempelvis for 750 kroner, optjener du 10 gæt til konkurrencen. Du kan optjene gæt på et hvilket som helst marked, og dine gæt er til rådighed dagen efter, at dine spil er afgjort (se under kampagnesiden). Du kan maksimalt optjene 25 ekstra gæt pr. dag.

Spiller du fra mobilen?
Hvis du spiller fra mobilen, men gerne vil være med i konkurrencen, skal du gå til bwin’s mobile hjemmeside (via din mobil browser) og logge ind på din spilkonto. Hvis du anvender denne adgang, kan du gætte med i konkurrencen fra mobilen.

Predict dig til 750.000 kroner

Hvis du er den eneste, der gætter minuttallet korrekt for den første scoring i begge de udvalgte kampe, vinder du hovedpræmien på 750.000 kroner. Er I flere, der har været spot on, deles præmien. Er der ingen, der har formået at gætte det eksakte tidspunkt i begge kampe, overføres præmiepuljen til den efterfølgende weekend, således at der er ekstra meget på spil her.

Ny hos bwin? Få 1.000 kr. i velkomstbonus

Hvis du ikke allerede har en spilkonto hos bwin, kan du nemt oprette dig her, og score op til 1.000 kroner i en 100 % velkomstbonus. Du modtager din velkomstbonus med det samme, når du laver din første indbetaling. Indbetaler du eksempelvis 1.000 kroner, står der altså øjeblikket 2.000 kroner på kontoen. Du kan foretage en udbetaling, når du har gennemspillet din bonus i alt 10 gange til mindst odds 1,70. Du har 60 dage til at møde omsætningskravene.

Sådan får du din velkomstbonus hos bwin*:
1. Opret en konto hos bwin – KLIK HER!

2. Indbetal op til 1.000 kroner og få en 100 % bonus med det samme.

3. Gennemspil din bonus 10 gange til mindst odds 1,70 inden for 60 dage.

Få et risikofrit spil på 100 kr. via bwin Sports app’en

Hos bwin* vil de gerne belønne nye spillere, der oddser fra Sports app’en. Derfor har de stillet et risikofrit spil til rådighed, så du – hvis du taber på dit første spil fra mobilen (op til 100 kroner) – kan få refunderet din tabte indsats som bonuspenge. Disse bonuspenge skal omsættes i alt fem gange til odds 1,70 inden for 60 dage, før en udbetaling kan finde sted. Bemærk at det ikke er tilladt at spille bonussen fri ved at oddse på modsatrettede udfald.

Få boostede odds hver dag med Enhanced Accas
Når du er i gang med at spille hos bwin, vil du opleve, at der er en kategori under ”Fodbold”, som hedder ”Enhanced Accas”. Her finder du hver eneste dag boostede odds på udvalgte begivenheder. Bookmakeren har typisk plukket tre udfald fra populære kampe, kombineret disse udfald på én kupon, og givet kuponen et oddsmæssigt opsving. Hvis du tror på scenarierne, kan du altså have stor glæde af at spille via Enhanced Accas hos bwin.

Vind 750.000 kroner i weekenden

20-09-2017 11:04

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars