Brevkasse

Her på SpilXperten.com modtager vi en hel del mails fra folk, der har spørgsmål enten til vores hjemmeside eller det at begive sig ud i odds og betting på nettet. Vi hjælper naturligvis alle de mennesker, som kontakter os på mail. Samtidig synes vi dog, at det er synd, hvis folk skal bruge tid på at skrive en mail til os, når svaret kan være lige foran dem. Derfor har vi valgt at omdanne SpilXpertens brevkasse om odds og betting til en FAQ (frequently asked questions), hvor de oftest stillede spørgsmål fremgår.

Således kan du i SpilXpertens FAQ blive klogere på selve hjemmesiden her, hvor vi forklarer omkring, hvordan det fungerer med at blive ekspert, præsenterer vores forskellige services og så videre. Du kan altså i FAQ’en få svar på det, som langt de fleste spørger os om. Det gælder både, om du er i tvivl om noget på vores side, eller du er på udkig efter en god bookmaker bonus, har problemer med en bookmaker eller bare er i tvivl generelt – vi er her for at hjælpe dig!

Vores FAQ er delt op i to dele. Således omhandler den første del af vores FAQ alt det, der relaterer sig til odds og betting, mens anden del relaterer sig direkte til SpilXperten (det vil altså sige oprettelse af bruger, modtagelse af spilforslag på SMS og lignende spørgsmål).

Finder du ikke svaret i vores FAQ, kan du komme i direkte kontakt med os ved at skrive til [email protected]