Blast Pro Series: Royal Arena / København - 2017

Blast Pro Series 2017Den nye Royal Arena i København har allerede ageret vært for nogle af verdens største kunstnere og artister – men arenaen bliver for alvor presset d. 24. og 25. november 2017, når det første eSport mega-event afholdes på dansk jord! Blast Pro Series inviterer hele den internationale Counter-Strike scene til København, når seks af verdens bedste hold kæmper mod hinanden under et splinternyt og innovativt turneringsformat. Vi samler her betting og odds på Blast Pro Series.

Odds på Blast Pro Series

Odds på Blast Pro Series betting

Endnu et bevis på eSportens frembrusende udvikling har netop statueret sig, da nyheden om Blast Pro Series blev offentliggjort for kun et par dage siden. Det tætteste man før er kommet på store internationale eSport events i Danmark, er Copenhagen Games – dog er Copenhagen Games ikke i nærheden af andre internationale arena-events, hvor tilskuertallene rammer mange tusinde mennesker og præmiepuljerne er i millionklassen. Dette har RFRSH Entertainment, organisationen bag hold som Astralis og Heroic, tænkt sig at ændre på med CS:GO-turneringen Blast Pro Series, der spilles i den nye Københavnske Royal Arena! Blast Pro Series byder på et helt unikt eSport event, hvor det især er seeren, der er i fokus. RFRSH Entertainment, Anders blume (professionel CS:GO kommentator og ekspert) og PGL eSports (En af verdens ledende eSport event producenter) har over et halvt års tid forsøgt at udvikle et innovativt turneringsformat ved at imødekomme kritik fra fans og spillere fra en række store LAN-events. Resultatet af dette er det format, der bliver afprøvet til Blast Pro Series i slutningen af november 2017.

Turneringen introducerer seks af verdens bedste hold i en tætpakket arena, hvor sceneshow og produktion kommer til at være, som det aldrig er set før. En præmiepulje på 250.000 dollars sikrer desuden en interesse til turneringen fra størstedelen af holdene i verden. Danmark har førhen været frontgangere, når det kommer til nye og innovative tiltag til måderne, hvorpå rammerne om eSport skal fungere. Det må vise sig om dette er tilfældet endnu engang, når Blast Pro Series løber af stablen d. 24. og 25. november.

Odds fra NordicBet til Blast Pro Series:
Vi har herundet samlet vinderodds på Blast Pro Series fra bookmakeren, NordicBet:

FaZe Clan: 4,50 - SPIL HER >>
SK Gaming: 5,00 - SPIL HER >>
G2 Esports: 5,00 - SPIL HER >>

Astralis: 5,50 - SPIL HER >>
Team North: 5,50 - SPIL HER >>
Ninjas in Pyjamas (NiP): 7,00 - SPIL HER >>

Bookmakere til Blast Pro Series

Vi har herunder samlet de tre bedste danske eSport-bookmakere, som man gøre brug af til Blast Pro Series.

Bet365
Bet365 er en af verdens ledende bookmakere, når det kommer til eSport. De seneste par år har Bet365 løbende intensiverede deres fokus på den voksende sportsgren. Man kan bide sig sikker på, at så snart holdene til Blast Pro Series er offentliggjort, så vil det være muligt at finde odds på turneringen hos Bet365. Dette indebærer selvfølgelig en række odds på de enkeltstående kampe, men samtidig er Bet365 dygtige til at tilbyde en bred vifte af særlige spilmuligheder, som kan omhandle de enkelte hold, spillere, maps eller andre særlige indgangsvinkler i løbet af turneringen.

Hos Bet365 er du ligeledes sikret konkurrencedygtige odds, da bookmakeren har den højeste tilbagebetalingsprocent på eSport af danske bookmakere. Er man ny spiller hos Bet365 kan du ligeledes gøre brug af deres åbningstilbud. Velkomstbonussen indebærer, at man kan få fordoblet sit første indskud på op til 1.000 kr.

Danske Spil
Bet365 er skarpt efterfulgt af Danske Spil i kampen om at være den bedste danske eSport bookmaker. Når Blast Pro Series til november løber af stablen, så er det ingen tvivl om, at der et hav af odds at finde på turneringen hos Danske Spil. Danske Spil er den bookmaker i Danmark, der på det seneste har satset allermest på eSport. Dette ses på deres dedikerede eSport-sektion, Eoddset, hvor man altid finder odds, nyheder i videoform såvel som skrevet, statistikker og meget mere.

Danske Spil er kendt for at udbyde en række specielodds på de store turneringer, særligt turneringer med dansk deltagelse, hvilket man må sige, at der er tale om til Blast Pro Series. Det kan være særlige odds, som omhandler enkelte spillere, hold, særlige turneringsodds og meget mere. Er man villig til at nørde med statistikker og tal, så er der rig mulighed for at finde fordelagtige hos Danske Spil med deres brede udvalg.
Førstegangsspillere hos Danske Spil har muligheden for at gøre brug af deres velkomsttilbud, hvor det er muligt at få fordoblet din første indskydelse på op til 500 kr.

Nordicbet
Hvor Bet365 adskiller sig ved høje odds og en stor eSport-kalender og Danske Spil ved et bredt udvalg og unikt indhold på deres særskilte eSport-sektion, så placerer Nordicbet sig meget fladt i midten af de to ovenstående bookmakere. Med odds, der til tider er lavere end Danske Spils og andre gang højere end deres, så er du under alle omstændigheder sikret gode odds hos Nordicbet. Derudover vil du altid finde odds på de største turneringer, ligaer og kampe – dog kan der til tider forekomme et begrænset antal af spilmuligheder sammenlignet med eksempelvis Bet365 og Danske Spil.

Et andet punkt, hvor Nordicbet slår begge sine konkurrenter, er på deres skarpe velkomsttilbud, hvor det er muligt at få intet mindre end op til 2.000 kr. i bonus på den første indbetaling.

Nyt spændende og eksplosivt event i Danmark

I dette afsnit vil det nye format, der har skabt en del omtale, blive gennemgået. Blast Pro Series er et projekt, der forsøger at innovere den måde hvorpå internationale eSport-events fungerer på den dag i dag. I dag fungerer en LAN-turnering såvel, at et bestemt antal hold, eksempelvis 8, 12 eller 16 hold, spiller mod hinanden enkeltvis igennem gruppespil, slutspil og selvfølgelig finaler. Dette indebærer typisk, at et antal af disse hold elimineres fra turneringen løbende i gruppespillet. Derudover er den typiske CS:GO turnering ofte mellem fem og syv dage lang, hvilket kan gøre det til en svær turnering både at følge med i, men også at deltage ved, da det optager en stor del af ens kalender, hvis man ønsker at se hele turneringen.

Arrangørerne bag Blast Pro Series fortæller, at ideen og arbejdet bag turneringen er til for at forbedre oplevelsen for seerne. Det gøres ved række særlige elementer, der er inkorporeret i det nye format. Det er ikke alle informationer om formatet til Blast Pro Series, der er blevet offentliggjort endnu, men dele af konceptet er blevet redegjort for.

Turneringen afholdes kun over en weekend. Dette indebærer alt fra gruppespil, slutspil såvel som den store finale. Det har før ikke været muligt at tidsmæssige årsager at afholde en stor turnering med alle disse tre elementer, uden at turneringen har været fremskyndet eller sammenpresset.

Der spilles og streames tre kampe sideløbende til Blast Pro Series. Det helt unikke ved turneringen er den måde kampene, og især visningen af dem, bliver afviklet på. Scenen i Royal Arena kommer til at være opbygget således, at publikum har tre igangværende kampe samtidig i løbet af gruppespillet. Publikum bliver eksponeret for alle tre kampe live i arenaen, hvoraf en af kampene kommer til at køre på ”Red Zone Main Screen”. Det har længe været en stor kritik til event-arrangørerne, at det ikke har været muligt at se gruppespilkampe live. Publikum i arenaen er i stand til at vælge mellem lyden fra de tre særskilte kampe gennem egne headsets i løbet af gruppespillet. Pointen med dette format er, at øge eksponeringen af holdene, så fans kan få lov til at se alle kampe med deres yndlingshold, og samtidig være sikret at se deres yndlingshold spille live på scenen. Dette har førhen været et stort problem for flere mennesker, der deltager til turneringer rundt omkring i verden. Hvis deres hold bliver elimineret i gruppespillet, så har man aldrig fået lov til at se sit hold i aktion live. Desuden er det muligt at sikre eksponeringen af holdene i højere grad, da samtlige kampe i turneringen er planlagt på forhånd, hvilket gør det lettere for fans og partnere at planlægge ud fra.

PGL eSports udtaler, at deres opgave til et live-event er at sikre professionelle kulisser og omstændigheder, levere den bedste underholdning og samtidig fremhæve de smukke øjeblikke ved gaming. PGL har afholdt en række af de største Dota 2 turneringer til dato, og er i skrivende stund også producenter ved den sidste CS:GO Major-turnering i 2017. Endvidere fortæller PGL, at de anser formatet til Blast Pro Series for at være den perfekte løsning til netop at kombinere alle disse elementer på en ny og spændende måde.

Odds på Blast Pro Series

01-08-2017 14:30

Links til mere eSport

Frisk på mere eSport? Så tjek vores andre artikler om computerspil.

eSport

Spil

League of Legends

CSGO

Dota 2

Hearthstone

Starcraft

Call of Duty

Heroes of the Storm

World of Tanks

Ligaer/turneringer

ESL

LCS

ECS

Blast Pro Series

LoL Worlds

Bookmakere til Blast Pro Series

888sport
danskespil
bwin
betfair2
leovegas
nordicbet
cashpoint
betsafe
betfair2
unibet
jetbull