Reklame*

BLAST Pro Series OddsBlast Pro Series 2017

Seks af verdens bedste Counter-Strike hold krydser klinger ved BLAST Pro Series i Royal Arena fredag d. 2. og søndag d. 3. november 2018. Danske Astralis fik en 2. plads ved turneringen sidste år, og de aktuelle verdensettere er klar til at repræsentere Danmark igen. De øvrige deltagere er Cloud9, FaZe Clan, MIBR, Natus Vincere og Ninjas in Pyjamas. Vi giver dig her de bedste odds, optakt og spilforslag til BLAST Pro Series, som du kan overvære direkte på TV2 Zulu.

Odds på Blast Pro Series

Odds på CS:GO – BLAST Pro Series i Royal Arena

I dette afsnit kigger vi nærmere på vinderoddsene i forbindelse med Blast Pro Series. Oddsene afslører, at bookmakerne har mest fidus til de øjeblikkelige verdensettere Astralis. Natus Vincere og MIBR regnes for de nærmeste forfølgere i CS:GO-turneringen.

Hvem vinder BLAST Pro Series i Royal Arena?
Astralis: 1,70 - SPIL HER >>*

Natus Vincere: 6,00 - SPIL HER >>*

MIBR: 8,00 - SPIL HER >>*

FaZe Clan: 9,00 - SPIL HER >>*

Ninjas in Pyjamas (NiP): 13,00 - SPIL HER >>*

Cloud9: 26,00 - SPIL HER >>*

Deltagerne: Seks af de bedste i verden

Bliv klogere på, hvem de deltagende hold er. I dette afsnit gennemgår vi samtlige de seks deltagende mandskaber ved BLAST Pro Series, og derefter giver vi vores bud på en turneringsvinder.

Astralis
Astralis regnes for topfavoritten til at løbe med titlen ved BLAST Pro Series-turneringen i København. Danskerne vandt ved den seneste BLAST Pro Series i Istanbul, hvor de slog MIBR med 2-1 i finalen, og generelt har Astralis haft et stærkt år med flotte peaks ved både FACIT Major i London og ELEAGUE CS:GO Premier (for bare at nævne et par stykker). I 2017 endte Astralis som tabende finalist, så ”zonic” og co. har unfinished business i Royal Arena.

Natus Vincere
Natus Vincere frister pt. en tilværelse som nr. 2 på verdensranglisten. Ukrainske NaVi var ikke med i turneringen sidste år, men de har for nyligt markeret sig med tre turneringssejrs i juni/juli, og de gik helt til finalen ved FACIT Major i London. Senest nåede ukrainerne også finalen ved EPICENTER i Moskva.

MIBR
Det nye SK Gaming, MIBR – "Made in Brazil” – er et stærkt hold, som man altid bør holde øje med ved de allerstørste turneringer i CS:GO. Den nye konstellation har kun eksisteret siden d. 23. juni 2018, og derfor er det selvfølgelig småt med resultaterne i år. Man tog dog en titel ved ZOTAC Cup Masters, og så nåede man jo altså finalen ved BLAST Pro Series i Istanbul. Det var SK Gaming, der vandt turneringen i København sidste år.

FaZe Clan
FaZe Clan, som har danske ”karrigan” på rosteren, kommer ind til BLAST Pro Series med en dugfrisk turneringssejr fra EPICENTER i Moskva. Resultaterne, der er gået forud, har været middelmådige, og vi skal helt tilbage til juni måned for at finde endnu en turneringssejr ved Belo Horizonte. FaZe Clan er pt. at finde som nr. 4 på verdensranglisten.

Ninjas in Pyjamas
De svenske ninjaer vil håbe, at nogle af deres landsmænd tager turen over Øresundsbroen for at støtte dem i Royal Arena. Vi havde store forventninger til Ninjas in Pyjamas sidste år, men de skuffede og endte som nr. 6. NiP har kun taget en enkelt titel i en mindre turnering i år, og niveauet skal løftes markant, hvis man vil lege med de største drenge i København. Ved BLAST Pro Series i Istanbul blev det til en 3. plads.

Cloud9
Amerikanerne fra Cloud9 var ikke med sidste år, men de har fået chancen nu. De deltog også i Istanbul, hvor de sluttede sidst, og vi skal faktisk kigge meget langt efter nævneværdige resultater fra den aktuelle sæson. Det store peak kom helt tilbage i januar måned, da man triumferede ved ELEAGUE Major i Boston. Cloud9 er helt nede som nr. 29 på verdensranglisten i øjeblikket.

Spilforslag: Astralis vinder på hjemmebane

Astralis er forhåndsfavoritten, og vi regner med, at danskerne leverer på hjemmebanen. De vil være meget opsatte på at sætte hierarkiet på plads i København, efter at turneringssejren glippede sidste år, og de har en masse stærke 2018-resultater i ryggen. Harmonien på holdet er god, alle kender deres roller og opgaver, og det er derfor svært at se, hvem der for alvor skal kunne true de danske verdensettere.

SpilXperten.com anbefaler: Astralis vinder BLAST Pro Series til odds 1,70 – SPIL HER!*

Bookmakere til odds på Blast Pro Series

I dette afsnit stiller vi skarpt på et par af de bookmakere, du bør frekventere, hvis du er interesseret i at spille på CS:GO-turneringen Blast Pro Series og eSport i det hele taget.

Odds på Blast Pro Series

Mr. Green*
Danmarks nyeste bookmaker, Mr. Green*, er selvfølgelig klar til den store CS:GO-begivenhed i København. Aktuelt kan du spille på turneringsvinderen, men så snart turneringen kommer nærmere, åbnes en række kampspecifikke markeder. Tror du på brasilianerne fra MIBR, finder du pt. det højeste odds på dem hos Mr. Green*.

Spil på BLAST Pro Series – KLIK HER!*

Nordicbet*
Nordicbet* er også en bookmaker, du sagtens kan oprette dig hos, hvis du ønsker at spille på Blast Pro Series. I skrivende stund er Nordicbet* online med vinderodds på turneringen, og det er her, at du finder det bedste odds på en turneringssejr til favoritterne fra Astralis.

Spil på BLAST Pro Series – KLIK HER!*

Formatet: Gruppespil, BLAST Stand-Off og Grand Final

Alle de seks deltagende hold mødes i et gruppespil, hvor alle spiller mod alle. Det giver i alt 15 gruppekampe, og da der spilles tre kampe ad gangen, er disse 15 gruppekampe fordelt på fem sessions. De to bedste hold fra gruppespillet mødes i en Grand Final, hvor vinderen tager 125.000 amerikanske dollars. Det tredjebedste hold får lov at vælge en modstander blandt de tre dårligste hold, og disse hold skal så udkæmpe en 1v1 dyst om 3. pladsen under det såkaldte BLAST Stand-Off format. Vi gennemgår selve kampprogrammet herunder.

Fredag d. 2. november
Runde 1 (19:00): FaZe Clan – NiP: 1,48 – 2,45*
Runde 1 (19:00): MIBR – Astralis: 3,20 – 1,30*
Runde 1 (19:00): NaVi – Cloud9: 1,26 – 3,45*

Runde 2 (20:30): Cloud9 - MIBR: 3,00 – 1,34*
Runde 2 (20:30): Astralis - NiP: 1,19 – 4,15*
Runde 2 (20:30): FaZe Clan - NaVi: 2,12 – 1,64*

Lørdag d. 3. november
Runde 3 (14:00): NaVi - Astralis
Runde 3 (14:00): Cloud9 – FaZe Clan
Runde 3 (14:00): NiP - MIBR

Runde 4 (15:20): FaZe Clan - Astralis
Runde 4 (15:20): Cloud9 - NiP
Runde 4 (15:20): NaVi - MIBR

Runde 5 (16:40): Cloud9 - Astralis
Runde 5 (16:40): NaVi - NiP
Runde 5 (16:40): FaZe Clan - MIBR

BLAST Pro Stand-Off (18:00): Nr. 3 – Valgfri fra Nr. 4 – 6.

Grand Final (19:00): Nr. 1 – Nr. 2

Scenen: Da Blast Pro Series kom til Danmark

Endnu et bevis på eSportens frembrusende udvikling statuerede sig, da nyheden om Blast Pro Series blev offentliggjort. Det tætteste man før er kommet på store internationale eSport events i Danmark, er Copenhagen Games – dog er Copenhagen Games ikke i nærheden af andre internationale arena-events, hvor tilskuertallene rammer mange tusinde mennesker og præmiepuljerne er i millionklassen. Dette har RFRSH Entertainment, organisationen bag hold som Astralis og Heroic, tænkt sig at ændre på med CS:GO-turneringen Blast Pro Series, der spilles i den nye københavnske Royal Arena.

Blast Pro Series byder på et helt unikt eSport event, hvor det især er seeren, der er i fokus. RFRSH Entertainment, Anders Blume (professionel CS:GO kommentator og ekspert) og PGL eSports (en af verdens ledende eSport event producenter) har over et halvt års tid forsøgt at udvikle et innovativt turneringsformat ved at imødekomme kritik fra fans og spillere fra en række store LAN-events. Resultatet af dette ser man ved Blast Pro Series.

Turneringen introducerer seks af verdens bedste hold i en tætpakket arena, hvor sceneshow og produktion kommer til at være, som det aldrig er set før. En præmiepulje på 250.000 dollars sikrer desuden en interesse til turneringen fra størstedelen af holdene i verden. Det er ikke første gang, at Danmark er frontgangere, når det kommer til nye og innovative tiltag til måderne, hvorpå rammerne om eSport skal fungere.

Hvorfor det nye format i Royal Arena?
Blast Pro Series er et projekt, der forsøger at innovere måden, hvorpå internationale eSport-events foregår. I dag fungerer en LAN-turnering således, at et bestemt antal hold - eksempelvis 8, 12 eller 16 hold - spiller mod hinanden enkeltvis igennem gruppespil, slutspil og selvfølgelig finaler. Dette indebærer typisk, at et antal af disse hold elimineres fra turneringen løbende i gruppespillet. Derudover er den typiske CS:GO-turnering ofte mellem fem og syv dage lang, hvilket kan gøre det til en svær turnering både at følge med i, men også at deltage ved, da det optager en stor del af ens kalender, hvis man ønsker at se hele turneringen.

Arrangørerne bag Blast Pro Series fortæller, at ideen og arbejdet bag turneringen er til for at forbedre oplevelsen for seerne. Det gøres ved en række særlige elementer, der er inkorporeret i det nye format.

Hele turneringen afholdes over én weekend, og der spilles og streames tre kampe samtidigt. Det helt unikke ved turneringen er den måde kampene, og især visningen af dem, bliver afviklet på. Scenen i Royal Arena kommer til at være opbygget således, at publikum har tre igangværende kampe samtidig i løbet af gruppespillet. Publikum bliver eksponeret for alle tre kampe live i arenaen, hvoraf en af kampene kommer til at køre på ”Red Zone Main Screen”. Publikum i arenaen er i stand til at vælge mellem lyden fra de tre særskilte kampe gennem egne headsets i løbet af gruppespillet. Formålet med dette format er at øge eksponeringen af holdene, så fans kan få lov til at se alle kampe med deres yndlingshold.

Odds på Blast Pro Series

Teksten er opdateret d. 31. oktober 2018 kl. 11:31.

Links til mere eSport

Frisk på mere eSport? Så tjek vores andre artikler om computerspil.

eSport

Spil

League of Legends

CSGO

Dota 2

Hearthstone

Starcraft

Call of Duty

Heroes of the Storm

World of Tanks

Ligaer/turneringer

ESL

LCS

ECS

Blast Pro Series

LoL Worlds

Bookmakere til Blast Pro Series

Reklame.

bet365
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
888sport
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars