Reklamelink*

BLAST Pro Series OddsBlast Pro Series 2019

Seks af verdens bedste Counter-Strike hold krydser klinger ved BLAST Pro Series i Miami fredag d. 12. og lørdag d. 13. april 2019. Danske Astralis har vundet tre af de fire seneste udgaver af turneringen, og de aktuelle verdensettere er klar til at repræsentere Danmark igen. De øvrige deltagere er Cloud9, FaZe Clan, Team Liquid, MIBR og Natus Vincere. Vi giver dig her de bedste odds, optakt og spilforslag til BLAST Pro Series i Miami.

Odds på Blast Pro Series

Odds på CS:GO – BLAST Pro Series i Miami

Herunder ser du oddsene på de kommende kampe i BLAST Pro Series i Miami.

Hvem vinder kampen?
Kampene herunder afvikles d. 13. april.

18:00 Cloud9 - FaZe Clan: 2,75 – 7,00 – 1,65*

18:00 Astralis - MIBR: 1,18 – 12,00 – 5,50*

18:00 Natus Vincere - Team Liquid: 2,15 – 13,00 – 1,75*

19:20 MIBR - Cloud9: 1,50 – 13,00 – 2,65*

19:20 Astralis - Team Liquid: 1,45 – 10,00 – 3,00*

19:20 FaZe Clan - Natus Vincere: 2,50 – 9,00 – 1,65*

20:40 Astralis - FaZe Clan: 1,20 – 13,00 – 5,00*

20:40 Cloud9 - Natus Vincere: 3,25 – 11,00 – 1,40*

20:40 MIBR - Team Liquid: 3,50 – 10,00 – 1,35*

Odds senest opdateret d. 13. april 2091 kl. 09:55. Odds kan ændre sig.

Deltagerne: Seks af de bedste i verden

Bliv klogere på, hvem de deltagende hold er. I dette afsnit gennemgår vi samtlige de seks deltagende mandskaber ved BLAST Pro Series, og derefter giver vi vores bud på en turneringsvinder.

Astralis
Danskerholdet Astralis er turneringens største favorit, og det er der sådan set ikke noget at sige til. Danskerne har vundet tre af de fire seneste turneringer i BLAST Pro Series, og de har tidligt i 2019 vist glimrende form ved at vinde den store IEM Major i Katowice. Astralis spiller med musklerne i disse år, og det er svært at se, hvem der skal kunne stoppe dem.

Roster: device, gla1ve, Magisk, dupreeh og Xyp9x
Coach: zonic

Team Liquid
Team Liquid indledte året med at besejre Astralis i Los Angeles, men efterfølgende formåede de ikke at gøre nævneværdigt væsen af sig ved den større turnering i Katowice. Ved den seneste udgave af BLAST Pro Series i Sao Paolo gik holdet dog hele vejen til finalen (hvor de dog tabte til danskerne), så holdet bør bestemt tages seriøst til turneringen i Miami.

Roster: EliGE, Twistzz, Stewie2k, NAF og nitr0
Coach: adreN

MIBR
MIBR har altid potentialet til at overraske. Det individuelle talent på holdet er stort, og kan alle ramme topniveauet samtidigt, er truslen anseelig. Det gamle MIBR, SK Gaming, vandt BLAST Pro Series i København i 2017 og efterfølgende tog MIBR så en 2. plads i Istanbul. Ved de tre seneste afviklinger har MIBR dog ikke leveret. Brasilianerne er slet ikke kommet i gang i 2019. MIBR ligger pt. nr. 9 på verdensranglisten.

Roster: coldzera, fer, FalleN, TACO og felps
Coach: zews

Cloud9
Cloud9 var ikke med i BLAST Pro Series-turneringen i Sao Paolo, men her i Miami er de tilbage i det fine selskab. Holdet snuppede en 3. plads ved BLAST Pro Series i Lissabon, og de nappede en fin 2. plads ved ELEAGUE CS:GO Invitational i januar 2019. Ved den store Katowice-turneringen så det dog ikke alt for godt ud, og derfor tvivler vi på holdets chance i Miami.

Roster: autimatic, RUSH, Golden, vice og cajunb
Coach: Rambo

FaZe Clan
Verdensranglistens nr. 7, FaZe Clan, sluttede uden for Top4 i Katowice, og dermed formåede de ikke at følge op på sejren fra ELEAGUE CS:GO Invitational 2019, hvor de slog Cloud9 i finalen. Siden skuffede de så i BLAST Pro Series i Sao Paolo, og dermed er de sluttet uden for Top3 ved de tre seneste udgaver af BLAST Pro Series. Aktuelt mangler holdet noget ekstra for at være med i den absolutte verdenstop.

Roster: AdreN, olofmeister, rain, NiKo og GuardiaN
Coach: YNk

Natus Vincere
Natus Vincere var ikke med ved BLAST Pro Series i Sao Paolo, men de blev 2’er i Lissabon, og de strøg faktisk helt til tops, da turneringen blev afviklet i København i marts 2018. Natus Vincere leverede en fin turnering i Katowice, og det bliver spændende at se, hvad ukrainerne kan komme op med i Miami. De ligger pt. nr. 2 på verdensranglisten.

Roster: Edward, s1mple, Zeus, electronic og flamie
Coach: kane

Spilforslag: Astralis fortsætter deres dominans

Der står Astralis på det meste i disse CS:GO-tider, og hvis holdet kan fastholde sulten, bliver det meget svært for konkurrenterne at byde ind på de store titler. Danskerne har vundet tre af de fire seneste turneringer under BLAST Pro Series, og det lugter af endnu en dansk titel til samlingen.

Astralis vinder BLAST Pro Series – SPIL HER!*

Bookmakere til odds på Blast Pro Series

I dette afsnit stiller vi skarpt på et par af de bookmakere, du bør frekventere, hvis du er interesseret i at spille på CS:GO-turneringen Blast Pro Series og eSport i det hele taget.

Odds på Blast Pro Series

Mr. Green*
Danmarks nyeste bookmaker, Mr. Green*, er selvfølgelig klar til den store CS:GO-begivenhed i Miami. Aktuelt kan du både spille på turneringsvinderen og på en række kampspecifikke markeder. Du finder også særlige Astralis-specials.

Spil på BLAST Pro Series – KLIK HER!*

Nordicbet*
Nordicbet* er også en bookmaker, du sagtens kan oprette dig hos, hvis du ønsker at spille på Blast Pro Series. Bookmakeren har ikke vinderspil på turneringen i Miami, men du finder saftige odds på alle kampene.

Spil på BLAST Pro Series – KLIK HER!*

Formatet: Gruppespil, BLAST Stand-Off og Grand Final

Alle de seks deltagende hold mødes i et gruppespil, hvor alle spiller mod alle. Det giver i alt 15 gruppekampe, og da der spilles tre kampe ad gangen, er disse 15 gruppekampe fordelt på fem sessions. De to bedste hold fra gruppespillet mødes i en Grand Final, hvor vinderen tager 125.000 amerikanske dollars. Det tredjebedste hold får lov at vælge en modstander blandt de tre dårligste hold, og disse hold skal så udkæmpe en 1v1 dyst om 3. pladsen under det såkaldte BLAST Stand-Off format. Vi gennemgår selve kampprogrammet herunder.

Fredag d. 12. april
Runde 1: MIBR – Natus Vincere
Runde 1: Astralis – Cloud9
Runde 1: Team Liquid – FaZe Clan

Runde 2: Cloud9 – Team Liquid
Runde 2: FaZe Clan – MIBR
Runde 2: Astralis – Natus Vincere

Lørdag d. 13. april
Runde 3 (18:00): Cloud9 - FaZe Clan
Runde 3 (18:00): Astralis – MIBR
Runde 3 (18:00): Natus Vincere - Team Liquid

Runde 4 (19:20) MIBR - Cloud9
Runde 4 (19:20): Astralis - Team Liquid
Runde 4 (19:20): FaZe Clan - Natus Vincere

Runde 5 (20:40): Astralis - FaZe Clan
Runde 5 (20:40): Cloud9 - Natus Vincere
Runde 5 (20:40): MIBR - Team Liquid

BLAST Pro Stand-Off (22:00): Nr. 3 – Valgfri fra Nr. 4 – 6.

Grand Final (23:00): Nr. 1 – Nr. 2

Scenen: Da BLAST Pro Series kom til Danmark

Et bevis på eSportens frembrusende udvikling statuerede sig, da nyheden om BLAST Pro Series blev offentliggjort. Det tætteste man før var kommet på store internationale eSport-events i Danmark var Copenhagen Games – dog er Copenhagen Games ikke i nærheden af andre internationale arena-events, hvor tilskuertallene rammer mange tusinde mennesker og præmiepuljerne er i millionklassen. Dette fik RFRSH Entertainment, organisationen bag hold som Astralis og Heroic, ændret på med CS:GO-turneringen BLAST Pro Series, der nu har været forbi den danske hovedstad i både 2017 og 2018.

BLAST Pro Series er et helt unikt eSport-event, hvor det især er seeren, der er i fokus. RFRSH Entertainment, Anders Blume (professionel CS:GO kommentator og ekspert) og PGL eSports (en af verdens ledende eSport event producenter) brugte et halvt års tid på at udvikle et innovativt turneringsformat ved at imødekomme kritik fra fans og spillere fra en række store LAN-events. Resultatet af dette ser man ved BLAST Pro Series.

Turneringen introducerer seks af verdens bedste hold i en tætpakket arena, hvor sceneshow og produktion er i absolut topklasse. En præmiepulje på 250.000 dollars sikrer desuden en interesse til turneringen fra størstedelen af holdene i verden. Det er ikke første gang, at Danmark er frontgangere, når det kommer til nye og innovative tiltag til måderne, hvorpå rammerne om eSport skal fungere.

Hvorfor BLAST Pro Series-formatet?
BLAST Pro Series er et projekt, der forsøger at innovere måden, hvorpå internationale eSport-events foregår. Ofte fungerer en LAN-turnering således, at et bestemt antal hold - f.eks. 8, 12 eller 16 hold - spiller mod hinanden enkeltvis igennem gruppespil, slutspil og selvfølgelig finaler. Dette indebærer typisk, at et antal af disse hold elimineres fra turneringen løbende i gruppespillet. Derudover er den typiske CS:GO-turnering ofte mellem fem og syv dage lang, hvilket kan gøre det til en svær turnering både at følge med i, men også at deltage ved, da det optager en stor del af ens kalender, hvis man ønsker at se hele turneringen.

Arrangørerne bag BLAST Pro Series fortæller, at ideen og arbejdet bag turneringen er til for at forbedre oplevelsen for seerne. Det gøres ved en række særlige elementer, der er inkorporeret i det nye format. Hele turneringen afholdes over én weekend, og der spilles og streames tre kampe samtidigt. Det helt unikke ved turneringen er den måde kampene, og især visningen af dem, bliver afviklet på. Scenen er gerne opbygget således, at publikum har tre igangværende kampe samtidig i løbet af gruppespillet. Publikum bliver eksponeret for alle tre kampe live i arenaen, hvoraf en af kampene kommer til at køre på ”Red Zone Main Screen”. Publikum i arenaen er i stand til at vælge mellem lyden fra de tre særskilte kampe gennem egne headsets i løbet af gruppespillet. Formålet med dette format er at øge eksponeringen af holdene, så fans kan få lov til at se alle kampe med deres yndlingshold.

Odds på Blast Pro Series

Teksten er opdateret d. 13. april 2019

Links til mere eSport

Frisk på mere eSport? Så tjek vores andre artikler om computerspil.

eSport

Spil

League of Legends

CSGO

Dota 2

Hearthstone

Starcraft

Call of Duty

Heroes of the Storm

World of Tanks

Ligaer/turneringer

ESL

LCS

ECS

Blast Pro Series

LoL Worlds

Bookmakere til Blast Pro Series

Reklame.

bet365
888sport
betfair
bethard
bwin
leovegas
mrgreen
betfair2
unibet
jetbull
betstars
nordicbet