Reklame*

Blast Pro Series OddsBlast Pro Series 2017

Seks af verdens bedste Counter-Strike hold krydser klinger ved Blast Pro Series i Royal Arena fredag d. 24. og lørdag d. 25. november 2017. Danmark er repræsenteret ved både Astralis og Team North, og de to stærke CS:GO mandskaber skal prøve kræfter med FaZe Clan, G2 Esports, Ninjas in Pyjamas og SK Gaming i et helt nyt og eksklusivt turneringskoncept. Vi giver dig her de bedste odds, optakt og spilforslag til Blast Pro Series, som du kan overvære direkte på DR3.

Odds på Blast Pro Series

Odds på CS:GO – Blast Pro Series i Royal Arena

I dette afsnit kigger vi nærmere på vinderoddsene i forbindelse med Blast Pro Series. Oddsene afslører, at bookmakerne har mest fidus til de øjeblikkelige verdensettere FaZe Clan. De to danske hold, Astralis og Team North, spås de dårligste muligheder i CS:GO turneringen.

Hvem vinder Blast Pro Series i Royal Arena?
FaZe Clan: 3,00 - SPIL HER >>*
SK Gaming: 4,00 - SPIL HER >>*
G2 Esports: 6,00 - SPIL HER >>*
Ninjas in Pyjamas (NiP): 6,00 - SPIL HER >>*
Team North: 9,50 - SPIL HER >>*
Astralis: 10,00 - SPIL HER >>*

Deltagerne: Seks af de bedste i verden

Bliv klogere på, hvem de deltagende hold er. I dette afsnit gennemgår vi samtlige de seks deltagende mandskaber ved Blast Pro Series, og derefter giver vi vores bud på en turneringsvinder.

FaZe Clan
FaZe Clan er aktuelt nr. 1 på verdensranglisten. Holdet består af fem spillere, der alle kommer fra forskellige nationer: GuardiaN, NiKo, karrigan, olofmeister og rain. ”karrigan”, eller Finn Andersen, er kaptajn for holdet, og det er således danskeren, der svinger dirigentstokken. FaZe Clan har markeret sig særligt positiv med fornemme runs ved både ESL One i New York og ved ELEAGUE CS:GO Premier, og spillerne har dermed vist, at de er i stand til at håndtere presset i forbindelse med store events.

SK Gaming
SK Gaming, de øjeblikkelige verdenstoere, kommer man aldrig uden om, når man skal kommentere på favoritfeltet i CS:GO-turneringer. Det brasilianske mandskab har et skyhøjt topniveau, hvilket de blandt andet demonstrerede ved EPICENTER 2017 i slutningen af oktober, og det er et hold, som har været med i toppen i årevis. FalleN, TACO, boltz, coldzera og fer udgør SK-mandskabet, der skal kæmpe med om titlen ved Blast Pro Series.

G2 Esports
G2 Esports består af fem franskmænd, nemlig NBK-, apEX, bodyy, kennyS og shox. Holdet gennemgik en større transformation tilbage i februar måned, hvor kun kaptajnen ”shox” og ”bodyy” overlevede fra det gamle roster, og siden har spillerne arbejdet sig til større indbyrdes forståelse. I 2017 har G2 Esports blandt andet triumferet ved ESL Pro League Season 5 – Finals og DreamHack Masters i Malmø, og selvom oktober/november-formen ikke har været enestående, kan G2 Esports selvfølgelig ikke afvises. G2 Esports er nr. 5 på verdensranglisten inden Blast Pro Series.

Ninjas in Pyjamas
Ninjas in Pyjamas har lige slået favoritterne fra FaZe i en dugfrisk finalesejr ved IEM Oakland, og dermed kommer svenskerne indtil turneringen med maksimal selvtillid. Fordi der er tale om et svensk mandskab, kan man godt regne med, at Ninjas in Pyjamas vil opleve opbakning i Royal Arena, og det kan måske skubbe et par procenter deres vej. Ninjaerne består af et mix mellem rutinerede kræfter og unge talenter: GeT_RiGhT, REZ, Xizt, draken og f0rest. Ninjas in Pyjamas er i øjeblikket rangeret som nr. 4 i verden.

Team North
Team North er det af de to danske hold, som bookmakerne tror mest på ved Blast Pro Series i Royal Arena. Det giver sig selv, at Team North vil komme til at opleve massiv opbakning på lægterne, og det er selvfølgelig noget, som verdens nr. 7 vil håbe at kunne profitere af. Team North hører til blandt de nyere hold på CS:GO-scenen, og mandskabet mangler stadig noget rutine i forbindelse med de helt store mega-events. Sejren ved DreamHack i Montreal er blandt de mere mindeværdige North-præstationer i 2017. Team North består af MSL, aizy, cajunb, k0nfig og valde (som kun har været med siden august).

Astralis
Astralis må siges at være et af de mest sammenspillede hold ved Blast Pro Series, eftersom de har fastholdt deres roster siden 2016. Det er fortsat Kjaerbye, Xyp9x, dev1ce, dupreeh og gla1ve, der skal gøre ondt på modstanderne. Danskerholdet indledte 2017 flot med sejre ved ELEAGUE Major og IEM Katowice, men siden har formen været lidt nedadgående. Astralis er rangeret som nr. 3 i verden, men når bookmakerne ikke har specielt stor fidus til danskerne, så skyldes det altså, at man siden slutningen af juni kun har præsteret en enkelt 2. plads. dev1ce har døjet med sygdom på det seneste, og det er afgørende for Astralis, at han møder op fit-for-fight.

Spilforslag: Ninjas in Pyjamas vinder Blast Pro Series

Ninjas in Pyjamas kommer direkte fra en stor sejr over bookmakerfavoritten FaZe Clan, og vi forventer, at svenskerne kan fastholde deres positive form ind i denne turnering i København. NiP ligner et stærkt kollektiv, og så har REZ – Frederik Sterner – været særligt flot spillende på det seneste. Netop REZ taler i optakten til Blast Pro Series om, at Ninjas in Pyjamas er på en mission for at bevise, at de hører til i toppen. Svenskerne har næppe tænkt sig at flytte foden fra speederen lige foreløbig.

SpilXperten.com anbefaler: Ninjas in Pyjamas vinder Blast Pro Series til odds 6,00 – SPIL HER!*

Bookmakere til odds på Blast Pro Series

I dette afsnit stiller vi skarpt på et par af de bookmakere, du bør frekventere, hvis du er interesseret i at spille på CS:GO-turneringen Blast Pro Series og eSport i det hele taget.

Få din bonus til Blast Pro Series

888sport*
Hos 888sport* kan du både oddse på vinderen af Blast Pro Series, på hvem der kommer i finalen, på den vindende region og på turneringens bedste individuelle spiller. Herudover kan du selvfølgelig spille på alle gruppekampene, og i den forbindelse finder du både spilvarianter som ”Hvem vinder kampen?”, ”Rundehandicap” og ”Flest kills”.

Har du ikke allerede en konto hos 888sport*, kan du oprette dig i dag og få op til 1.000 kroner i en 100 % velkomstbonus. Herudover er du berettiget til et freebet på 100 kroner, hvis du bruger koden ’100BONUS’, når du opretter dig.

Få din bonus hos 888sport – KLIK HER!*

Nordicbet*
Nordicbet* er også en bookmaker, du sagtens kan oprette dig hos, hvis du ønsker at spille på Blast Pro Series. I skrivende stund er Nordicbet* kun online med vinderodds på turneringen, men her er de til gengæld også ganske fint med. Hvis du har en særlig fidus til danskerholdet North, bør du sætte dit spil hos Nordicbet*, som kvitterer med hele odds 9,50, hvis North vinder turneringen.

Som ny spiller hos Nordicbet* kan du modtage helt op til 2.000 kroner i en 100 % bonus, første gange du laver en indbetaling.

Få din bonus hos Nordicbet – KLIK HER!*

Formatet: Gruppespil, Grand Final og The BLAST Pro Stand-Offs

Alle de seks deltagende hold mødes i et gruppespil, hvor alle spiller mod alle. Det giver i alt 15 gruppekampe, og da der spilles tre kampe af gangen, er disse 15 gruppekampe fordelt på fem sessions. De to bedste hold fra gruppespillet mødes i en Grand Final, hvor vinderen tager 125.000 amerikanske dollars. Det tredjebedste hold får lov at vælge en modstander blandt de tre dårligste hold, og disse hold skal så udkæmpe en 1v1 dyst om 3. pladsen under det såkaldte BLAST Pro Stand-Offs format. Vi gennemgår selve kampprogrammet herunder.

Fredag d. 24. november
Runde 1 (19:00): Astralis – SK Gaming: 2,50 – 12,00 – 1,60*
Runde 1 (19:00): FaZe Clan – Ninjas in Pyjamas: 1,60 – 12,00 – 2,50*
Runde 1 (19:00): Team North – G2 Esports: 2,20 – 12,00 – 1,75*

Runde 2 (20:10): Faze Clan – Team North: 1,55 – 12,00 – 2,65*
Runde 2 (20:10): SK Gaming – G2 Esports: 1,75 – 12,00 – 2,20*
Runde 2 (20:10): Astralis – Ninjas in Pyjamas: 2,05 – 12,00 – 1,87*

Lørdag d. 25. november
Runde 3 (14:00): Astralis – Team North
Runde 3 (14:00): SK Gaming – Ninjas in Pyjamas
Runde 3 (14:00): FaZe Clan – G2 Esports

Runde 4 (15:10): Ninjas in Pyjamas – Team North
Runde 4 (15:10): SK Gaming – FaZe Clan
Runde 4 (15:10): Astralis – G2 Esports

Runde 5 (16:20): SK Gaming - Team North
Runde 5 (16:20): Astralis – FaZe Clan
Runde 5 (16:20): G2 Esports - Ninjas in Pyjamas

BLAST Pro Stand-Off (17:35): Nr. 3 – Valgfri

Grand Final (19:00): Nr. 1 – Nr. 2

Scenen: Blast Pro Series kommer til Danmark

Endnu et bevis på eSportens frembrusende udvikling statuerede sig, da nyheden om Blast Pro Series blev offentliggjort. Det tætteste man før er kommet på store internationale eSport events i Danmark, er Copenhagen Games – dog er Copenhagen Games ikke i nærheden af andre internationale arena-events, hvor tilskuertallene rammer mange tusinde mennesker og præmiepuljerne er i millionklassen. Dette har RFRSH Entertainment, organisationen bag hold som Astralis og Heroic, tænkt sig at ændre på med CS:GO-turneringen Blast Pro Series, der spilles i den nye københavnske Royal Arena.

Blast Pro Series byder på et helt unikt eSport event, hvor det især er seeren, der er i fokus. RFRSH Entertainment, Anders Blume (professionel CS:GO kommentator og ekspert) og PGL eSports (en af verdens ledende eSport event producenter) har over et halvt års tid forsøgt at udvikle et innovativt turneringsformat ved at imødekomme kritik fra fans og spillere fra en række store LAN-events. Resultatet af dette er det format, der bliver afprøvet ved Blast Pro Series d. 24. og 25. november 2017.

Turneringen introducerer seks af verdens bedste hold i en tætpakket arena, hvor sceneshow og produktion kommer til at være, som det aldrig er set før. En præmiepulje på 250.000 dollars sikrer desuden en interesse til turneringen fra størstedelen af holdene i verden. Danmark har førhen været frontgangere, når det kommer til nye og innovative tiltag til måderne, hvorpå rammerne om eSport skal fungere - og om få dage er vi klogere på, om danskerne lykkes med deres initiativer også i denne omgang.

Hvorfor det nye format i Royal Arena?
Blast Pro Series er et projekt, der forsøger at innovere måden, hvorpå internationale eSport-events foregår. I dag fungerer en LAN-turnering således, at et bestemt antal hold - eksempelvis 8, 12 eller 16 hold - spiller mod hinanden enkeltvis igennem gruppespil, slutspil og selvfølgelig finaler. Dette indebærer typisk, at et antal af disse hold elimineres fra turneringen løbende i gruppespillet. Derudover er den typiske CS:GO turnering ofte mellem fem og syv dage lang, hvilket kan gøre det til en svær turnering både at følge med i, men også at deltage ved, da det optager en stor del af ens kalender, hvis man ønsker at se hele turneringen.

Arrangørerne bag Blast Pro Series fortæller, at ideen og arbejdet bag turneringen er til for at forbedre oplevelsen for seerne. Det gøres ved en række særlige elementer, der er inkorporeret i det nye format.

Hele turneringen afholdes over én weekend, og der spilles og streames tre kampe samtidigt. Det helt unikke ved turneringen er den måde kampene, og især visningen af dem, bliver afviklet på. Scenen i Royal Arena kommer til at være opbygget således, at publikum har tre igangværende kampe samtidig i løbet af gruppespillet. Publikum bliver eksponeret for alle tre kampe live i arenaen, hvoraf en af kampene kommer til at køre på ”Red Zone Main Screen”. Publikum i arenaen er i stand til at vælge mellem lyden fra de tre særskilte kampe gennem egne headsets i løbet af gruppespillet. Formålet med dette format er at øge eksponeringen af holdene, så fans kan få lov til at se alle kampe med deres yndlingshold.

PGL eSports udtaler, at deres opgave til et live-event er at sikre professionelle kulisser og omstændigheder, levere den bedste underholdning og samtidig fremhæve de smukke øjeblikke ved gaming. PGL har afholdt en række af de største Dota 2 turneringer til dato, og de var også producenter ved den sidste CS:GO Major-turnering i 2017. Endvidere fortæller PGL, at de anser formatet til Blast Pro Series for at være den perfekte løsning til netop at kombinere alle disse elementer på en ny og spændende måde.

Odds på Blast Pro Series

Teksten er opdateret d. 22. november 2017.

01-08-2017 14:30

Links til mere eSport

Frisk på mere eSport? Så tjek vores andre artikler om computerspil.

eSport

Spil

League of Legends

CSGO

Dota 2

Hearthstone

Starcraft

Call of Duty

Heroes of the Storm

World of Tanks

Ligaer/turneringer

ESL

LCS

ECS

Blast Pro Series

LoL Worlds

Bookmakere til Blast Pro Series

Reklame.

bet365
betfair
888sport
1
bwin
nordicbet
leovegas
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars