Reklame*

BLAST Pro Series OddsBlast Pro Series 2019

Seks af verdens bedste Counter-Strike hold krydser klinger ved BLAST Pro Series i Sao Paolo fredag d. 22. og lørdag d. 23. marts 2019. Danske Astralis har vundet to af de tre seneste udgaver af turneringen, og de aktuelle verdensettere er klar til at repræsentere Danmark igen. De øvrige deltagere er ENCE, FaZe Clan, Team Liquid, MIBR og Ninjas in Pyjamas. Vi giver dig her de bedste odds, optakt og spilforslag til BLAST Pro Series i Sao Paolo.

Odds på Blast Pro Series

Odds på CS:GO – BLAST Pro Series i Sao Paolo

I dette afsnit kigger vi nærmere på vinderoddsene i forbindelse med Blast Pro Series. Oddsene afslører, at bookmakerne har mest fidus til de øjeblikkelige verdensettere Astralis. Team Liquid og MIBR, der spiller på hjemmebane, regnes for de nærmeste forfølgere i CS:GO-turneringen.

Hvem vinder BLAST Pro Series i Royal Arena?
Astralis: 1,60 - SPIL HER >>*

Team Liquid: 7,00 - SPIL HER >>*

MIBR: 9,00 - SPIL HER >>*

ENCE: 11,00 - SPIL HER >>*

FaZe Clan: 13,00 - SPIL HER >>*

Ninjas in Pyjamas: 26,00 - SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 21. marts kl. 07:42. Odds kan ændre sig.

Deltagerne: Seks af de bedste i verden

Bliv klogere på, hvem de deltagende hold er. I dette afsnit gennemgår vi samtlige de seks deltagende mandskaber ved BLAST Pro Series, og derefter giver vi vores bud på en turneringsvinder.

Astralis
Danskerholdet Astralis er turneringens største favorit, og det er der sådan set ikke noget at sige til. Danskerne har vundet to af de tre seneste turneringer i BLAST Pro Series, og de har tidligt i 2019 vist glimrende form ved at vinde den store IEM Major i Katowice. Astralis spiller med musklerne i disse år, og det er svært at se, hvem der skal kunne stoppe dem.

Roster: device, gla1ve, Magisk, dupreeh og Xyp9x
Coach: zonic

Team Liquid
Team Liquid indledte året med at besejre Astralis i Los Angeles, men efterfølgende formåede de ikke at gøre nævneværdigt væsen af sig ved den større turnering i Katowice. Team Liquid leverede en række pæne resultater i 2018, og de sidder pt. som 2’er på verdensranglisten. De har ikke tidligere deltaget ved BLAST Pro Series.

Roster: EliGE, Twistzz, Stewie2k, NAF og nitr0
Coach: adreN

MIBR
MIBR har altid potentialet til at overraske. Det individuelle talent på holdet er stort, og kan alle ramme topniveauet samtidigt foran hjemmepublikummet i Sao Paolo, er der lagt op til en festlig omgang CS:GO. Det gamle MIBR, SK Gaming, vandt BLAST Pro Series i København i 2017 og efterfølgende tog MIBR så en 2. plads i Istanbul. Ved de to seneste afviklinger har MIBR dog ikke leveret. Brasilianerne er ikke kommet specielt stærkt ud af startblokken i 2019. MIBR ligger pt. nr. 6 på verdensranglisten.

Roster: coldzera, fer, FalleN, TACO og felps
Coach: zews

ENCE
Finske ENCE gik helt til finalen i Katowice, og dermed fik de for alvor sat sig selv på landkortet i 2019. Holdet har masser af kvalitet, men spørgsmålet er, om det er realistisk med back-to-back toppræstationer på den helt store scene? Bookmakerne tror det ikke, og vi har også vores tvivl. ENCE ligger lige nu nr. 4 i verden.

Roster: Aeriel, xseveN, sergej, Aleksib og allu
Coach: Twista

FaZe Clan
Verdensranglistens nr. 5, FaZe Clan, sluttede uden for Top4 i Katowice, og dermed formåede de ikke at følge op på sejren fra ELEAGUE CS:GO Invitational 2019, hvor de slog Cloud9 i finalen. FaZe Clan er sluttet uden for Top3 ved de to seneste udgaver af BLAST Pro Series, og pt. mangler holdet noget ekstra for at være med i den absolutte verdenstop.

Roster: AdreN, olofmeister, rain, NiKo og GuardiaN
Coach: YNk

Ninjas in Pyjamas
Svenskerne spås de ringeste chancer for at tage titlen ved BLAST Pro Series i Sao Paolo. De har ellers en enkelt 2. plads på CV’et fra turneringen i København i 2018, som trods alt ikke er så langt væk. Katowice var dog ikke opløftende, og det var slutningen på 2018 sådan set heller ikke. Svenskerne har for bare 10 dage siden erstattet dennis med draken, og det skulle være underligt, om sidstnævnte allerede er spillet ind. NiP er pt. rangeret som nr. 8 i verden.

Roster: draken, Lekr0, REZ, f0rest, GeT_RiGhT
Coach: pita

Spilforslag: Astralis fortsætter deres dominans

Der står Astralis på det meste i disse CS:GO-tider, og hvis holdet kan fastholde sulten, bliver det meget svært for konkurrenterne at byde ind på de store titler. Danskerne har lige vundet Majoren i Katowice, og de er forsvarende mestre ved BLAST Pro Series. Det lugter af endnu en dansk titel til samlingen.

SpilXperten.com anbefaler: Astralis vinder BLAST Pro Series til odds 1,60 – SPIL HER!*

Bookmakere til odds på Blast Pro Series

I dette afsnit stiller vi skarpt på et par af de bookmakere, du bør frekventere, hvis du er interesseret i at spille på CS:GO-turneringen Blast Pro Series og eSport i det hele taget.

Odds på Blast Pro Series

Mr. Green*
Danmarks nyeste bookmaker, Mr. Green*, er selvfølgelig klar til den store CS:GO-begivenhed i Sao Paolo. Aktuelt kan du både spille på turneringsvinderen og på en række kampspecifikke markeder. Du finder også særlige Astralis-specials.

Spil på BLAST Pro Series – KLIK HER!*

Nordicbet*
Nordicbet* er også en bookmaker, du sagtens kan oprette dig hos, hvis du ønsker at spille på Blast Pro Series. Bookmakeren har ikke vinderspil på turneringen i Sao Paolo, men du finder saftige odds på alle kampene.

Spil på BLAST Pro Series – KLIK HER!*

Formatet: Gruppespil, BLAST Stand-Off og Grand Final

Alle de seks deltagende hold mødes i et gruppespil, hvor alle spiller mod alle. Det giver i alt 15 gruppekampe, og da der spilles tre kampe ad gangen, er disse 15 gruppekampe fordelt på fem sessions. De to bedste hold fra gruppespillet mødes i en Grand Final, hvor vinderen tager 125.000 amerikanske dollars. Det tredjebedste hold får lov at vælge en modstander blandt de tre dårligste hold, og disse hold skal så udkæmpe en 1v1 dyst om 3. pladsen under det såkaldte BLAST Stand-Off format. Vi gennemgår selve kampprogrammet herunder.

Fredag d. 22. marts
Runde 1 (23:00): FaZe Clan – NiP: 1,95 – 8,00 – 2,10*
Runde 1 (23:00): MIBR – ENCE: 1,67 – 8,00 – 2,55*
Runde 1 (23:00): Astralis – Team Liquid: 1,40 – 9,00 – 3,50*

Runde 2 (00:30): Astralis - ENCE: 1,30 – 10,00 – 4,15*
Runde 2 (00:30): FaZe Clan - MIBR: 2,50 – 9,00 – 1,65*
Runde 2 (00:30): NiP – Team Liquid: 3,00 – 9,00 – 1,50*

Lørdag d. 23. marts
Runde 3 (17:00): Astralis - MIBR: 1,35 – 8,00 – 4,00*
Runde 3 (17:00): Team Liquid - FaZe Clan: 1,52 – 8,50 – 2,95*
Runde 3 (17:00): ENCE - NiP: 1,80 – 8,00 – 2,30*

Runde 4 (18:20): MIBR – Team Liquid: 2,30 – 9,00 – 1,75*
Runde 4 (18:20): ENCE - FaZe Clan: 1,90 – 8,00 – 2,15*
Runde 4 (18:20): Astralis - NiP: 1,25 – 9,00 – 5,00*

Runde 5 (19:40): ENCE – Team Liquid: 2,80 – 7,50 – 1,60*
Runde 5 (19:40): MIBR - NiP: 1,60 – 8,50 – 2,70*
Runde 5 (19:40): Astralis – FaZe Clan: 1,30 – 10,00 – 4,00*

BLAST Pro Stand-Off (21:00): Nr. 3 – Valgfri fra Nr. 4 – 6.

Grand Final (22:00): Nr. 1 – Nr. 2

Scenen: Da BLAST Pro Series kom til Danmark

Et bevis på eSportens frembrusende udvikling statuerede sig, da nyheden om BLAST Pro Series blev offentliggjort. Det tætteste man før var kommet på store internationale eSport-events i Danmark var Copenhagen Games – dog er Copenhagen Games ikke i nærheden af andre internationale arena-events, hvor tilskuertallene rammer mange tusinde mennesker og præmiepuljerne er i millionklassen. Dette fik RFRSH Entertainment, organisationen bag hold som Astralis og Heroic, ændret på med CS:GO-turneringen BLAST Pro Series, der nu har været forbi den danske hovedstad i både 2017 og 2018.

BLAST Pro Series er et helt unikt eSport-event, hvor det især er seeren, der er i fokus. RFRSH Entertainment, Anders Blume (professionel CS:GO kommentator og ekspert) og PGL eSports (en af verdens ledende eSport event producenter) brugte et halvt års tid på at udvikle et innovativt turneringsformat ved at imødekomme kritik fra fans og spillere fra en række store LAN-events. Resultatet af dette ser man ved BLAST Pro Series.

Turneringen introducerer seks af verdens bedste hold i en tætpakket arena, hvor sceneshow og produktion er i absolut topklasse. En præmiepulje på 250.000 dollars sikrer desuden en interesse til turneringen fra størstedelen af holdene i verden. Det er ikke første gang, at Danmark er frontgangere, når det kommer til nye og innovative tiltag til måderne, hvorpå rammerne om eSport skal fungere.

Hvorfor BLAST Pro Series-formatet?
BLAST Pro Series er et projekt, der forsøger at innovere måden, hvorpå internationale eSport-events foregår. Ofte fungerer en LAN-turnering således, at et bestemt antal hold - f.eks. 8, 12 eller 16 hold - spiller mod hinanden enkeltvis igennem gruppespil, slutspil og selvfølgelig finaler. Dette indebærer typisk, at et antal af disse hold elimineres fra turneringen løbende i gruppespillet. Derudover er den typiske CS:GO-turnering ofte mellem fem og syv dage lang, hvilket kan gøre det til en svær turnering både at følge med i, men også at deltage ved, da det optager en stor del af ens kalender, hvis man ønsker at se hele turneringen.

Arrangørerne bag BLAST Pro Series fortæller, at ideen og arbejdet bag turneringen er til for at forbedre oplevelsen for seerne. Det gøres ved en række særlige elementer, der er inkorporeret i det nye format. Hele turneringen afholdes over én weekend, og der spilles og streames tre kampe samtidigt. Det helt unikke ved turneringen er den måde kampene, og især visningen af dem, bliver afviklet på. Scenen er gerne opbygget således, at publikum har tre igangværende kampe samtidig i løbet af gruppespillet. Publikum bliver eksponeret for alle tre kampe live i arenaen, hvoraf en af kampene kommer til at køre på ”Red Zone Main Screen”. Publikum i arenaen er i stand til at vælge mellem lyden fra de tre særskilte kampe gennem egne headsets i løbet af gruppespillet. Formålet med dette format er at øge eksponeringen af holdene, så fans kan få lov til at se alle kampe med deres yndlingshold.

Odds på Blast Pro Series

Teksten er opdateret d. 21. marts 2019

Links til mere eSport

Frisk på mere eSport? Så tjek vores andre artikler om computerspil.

eSport

Spil

League of Legends

CSGO

Dota 2

Hearthstone

Starcraft

Call of Duty

Heroes of the Storm

World of Tanks

Ligaer/turneringer

ESL

LCS

ECS

Blast Pro Series

LoL Worlds

Bookmakere til Blast Pro Series

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars