18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Op til 1.000 kr. bonus med lave omsætningskrav

Gå til Unibet
Du skal indbetale minimum 40 kr. 100% bonus op til 1000 kr. Skal omsættes 8x på sport indenfor 60 dage. Gælder kun nye kunder. 18+. Regler og vilkår gælder. Stopspillet.dk. Selvudeluk via ROFUS.nu. Spil ansvarligt.

Unibet bonus & anmeldelse

Unibet giver alle nye kunder en 100 % bonus på op til 1.000 kroner på første indbetaling. Indsæt 1.000 og spil for 2.000 kroner.

 • Overskuelig website og app
 • Nem ind- og udbetaling
 • Konkurrencedygtige odds

Lovlig i Danmark

Denmark

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Indbetaler du mellem 40 og 1.000 kroner, matcher bookmakeren din indbetaling med en 100% bonus* med det samme. Således kan du altså få i alt 2.000 kroner at spille for på ganske få minutter. Læs med herunder, hvor vi guider dig til din Unibet bonus – og gør dig opmærksom på de generelle vilkår, som til hver en tid er gældende.

Unibet velkomstbonus i 2024

Følg den simple trin-for-trin herunder, så har du din Unibet bonus* ved hånden i løbet af få minutter.

Sådan får du din bonus

 1. Gå til Unibet.dk*
 2. Opret en konto.
 3. Indbetal mellem 40 og 1.000 kroner.
 4. Din indbetaling matches med en 100 % bonus.
 5. Spil med minimum odds 1.4 for at spille din bonus fri.
Unibet bonus til odds

Findes der en Unibet bonuskode?

Der findes ikke med en Unibet bonuskode for øjeblikket, men du kan derfor score din bonus* blot ved at følge links i denne anmeldelse.

Regler og vilkår for Unibets bonus – værd at vide

Nye kunder er berettiget til at modtage en 100 % bonus* hos Unibet. Du kvalificerer dig til bonussen ved at indbetale mellem 40 og 1.000 kroner, og så matcher bookmakeren simpelthen bare din indbetaling med en 100 % bonus øjeblikkeligt. Du får således den maksimale bonus på 1.000 kroner ved at sætte 1.000 kroner ind på din konto.

Bemærk at der gælder regler og vilkår i forbindelse med din bonus. Du kan først udbetale dine bonuspenge, når disse er gennemspillet i alt otte gange til min. odds 1.40 inden for 60 dage. Cashed-out bets tæller ikke med.

Eksempel: Du opretter en konto og indbetaler 1.000 kroner. Din indbetaling matches straks med en 100 % bonus, så du har 2.000 kroner at spille for. Du har nu 60 dage til at spille dine 1.000 bonuskroner igennem otte gange til min. odds 1,40 – altså kan du foretage en udbetaling, så snart du har spillet 1.000 kr. x 8 (8.000 kroner) igennem.

Unibets gennemspilskrav er blandt markedets absolut mest favorable. Dette gælder både i forhold til det lave minimumodds på 1,40 (flere andre bookmakere er helt oppe i nærheden af 1,90) og de få antal gennempilsgange (andre steder skal pengene spilles igennem 10 gange).

Hos andre bookmakere skal du som oftest også gennemspille såvel bonus samt eventuelt indskud.

Cashed out bets tæller ikke med i forhold til gennemspilningsskravene.

Generelle regler og vilkår er til hver en tid gældende. Unibet forbeholder sig retten til at træffe afgørelser i forbindelse med overtrædelse af bonus reglerne.

Hvordan kan jeg gør brug af min bonus hos Unibet?

Velkomstbonussen kan bruges på mange forskellige kampe og markeder. Her et udpluk af odds til VM i fodbold for kvinder for de kommende kampe:

Vi har sammenlignet Unibet med andre bookmakere i Danmark

Vi har over et år analyseret op mod en million datapunkter omkring danske bookmakere og sammenlignet dem indenfor otte forskellige kategorier. Dataen er blandt andet hentet fra Enetpulse, én af de ledende leverandører af sports data på verdensplan.

Nedenfor kan du se, hvordan Unibet placerer sig i de forskellige kategorier.

KategoriUnibets’ placering
Bedste fodbold odds1. plads
Bedste tennis odds8. plads
Bedste odds udvalg14. plads
Kundeservice2. plads
Betalingsmetoder5. plads
Bedste betting oplevelse2. plads
Bedste velkomstbonus4. plads
Overordnet placering2. plads

Unibet klarer sig temmeligt suverænt med mange top 5 placeringer. Unibets odds er generelt de bedste når man kigger på specielt fodbold, de er gode på kundeservice, leverer den anden bedste betting oplevelse i Danmark og får en overordnet 2. plads blandt de danske bookmakere.

Unibet samlet anmeldelse

I vores anmeldelse lægger vi vægt på, at det er en bookmaker, som alle vil få glæde af. Unibet er en af de mest populære og største betting sider med dansk licens.

Det hele starter med den gode bonus*, som kan bruges på et kæmpe udvalg af sportsvæddemål og live betting, som Unibet tilbyder dig som kunde. Det hele leveres på en flot hjemmeside med adgang til en stor sektion med statistik og ikke mindst live streaming af sport, mens supporten sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt lige meget hvilken kontaktform, du er til.

Når man lægger vejen forbi Unibet online, kan man mærke, at man har at gøre med en dedikeret, international bookmaker, der brænder lige så meget for betting og gode spilforslag, som man selv gør.

Det gør dem til en meget seriøs bookmaker, som ikke blot er til spillere, men også udviklet og drevet af spillere (deraf sloganet).

Der er ikke meget at være utilfreds med i vores anmeldelse: Deres site, app, spiludbud og odds er helt i top. Mulighederne for livestreaming og live betting gør det ekstra fedt og spændende at være spiller hos Unibet.

Og så er hjælpen ellers lige om hjørnet med deres servicemindede og hurtige kundeservice, hvis du skulle få brug for assistance eller svar.

Unibet udbetalinger og indbetalinger

Vil du indbetale penge, kan du gøre det helt uden gebyrer, hvis du bruger enten en traditionel bankoverførsel, et præbetalt kreditkort fra Paysafecard eller en ”online tegnebog” som Skrill (Moneybookers) eller Neteller. Det gælder også ved indbetaling med VISA/Dankort. Du kan også glæde dig over, at dine gevinster hos Unibet og din bonus kan udbetales til dit kreditkort, via bankoverførsel og til din Moneybookers eller Neteller helt uden gebyrer.

Når du indbetaler penge til din konto, har du pengene til rådighed stort set med det samme. Hvis du vælger en bankoverførsel, kan det tage 2-3 dage, før pengene er tilgængelige for dig, hvilket skyldes banksystemernes forsinkelse. Vil du gerne kontrollere, hvor mange penge, du sætter ind på din konto, kan du selv angive en daglig, ugentlig eller månedlig indbetalingsgrænse, der træder i kraft øjeblikkelig.

Når du skal have udbetalt penge, kan du under ”Min Konto” trykke på ”Udbetaling” og se en oversigt over de muligheder, du har for at få udbetalt pengene, hvor det også fremgår, hvad der for den respektive udbetalingsmetode er minimums- og maksimumsgrænsen.

NETELLER- eller Skrill-udbetalinger er de klart hurtigste, og her vil pengene være dig i hænde inden for 12 timer. En bankoverførsel sikrer dig pengene på 1-3 hverdage, og kreditkort-udbetalinger kan tage 3-5 dage.

Unibet TV – få tips fra eksperterne

Er du til levende billeder og ikke mindst gode tips, så bør du se med på Uniberts Ekspert TV, hvor du vil blive stopfodret med skarpe analyser og velbegrundede spilforslag. Det kan være en god idé at se med, når Anders Sigdal og alle eksperterne blænder op for studiet. Du kan i hvert fald ikke føle dig på bar bund, når du skal spille eller udvælge en fidus at satse på til kampene.

Unibet stiller et stort udvalg af videoer til rådighed for dig, som går fra analyser og daglige spilforslag til highlights, nyheder og historier fra sportens verden. Du kan også finde videoer, hvor du bliver guidet gennem de mange forskellige udtryk og spilvarianter, der findes – og der bliver også nørdet igennem med eksperter, der gennemgår spilstrategi og med afsæt i matematik udpeger, hvordan man griber et kombinationsspil bedst an.

Hvordan åbner jeg en konto hos Unibet?

At åbne en konto hos er absolut problemfrit.

1. Når du besøger Unibets online side, finder du den gule knap, hvorpå der står ”Opret konto”.

2. Du starter derpå med at udfylde en enkelt side med informationer om dig selv.

3. Indtast alle informationer korrekt

4. Det er vigtigt, at du til sidst sætter flueben ud for, at du gerne vil modtage din Unibet bonus*, så du kan modtage denne.

Skulle der – stik mod forventninger – opstå problemer, kan du lynhurtigt få hjælp af kundeservice. Du kan gå til ”Infocenter”, hvor du finder en FAQ, der også retter sig mod oprettelsen. Her finder du en guide med svar på de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med oprettelse af en konto. Du kan også vælge at gå direkte til ”Kontakt os”, hvor du kan få hurtig hjælp, som selvfølgelig er på dansk. Du kan få support fra kundeservice via telefon, live chat og e-mail, og de klart hurtigste svar får du via telefon og live chat, som Unibets kundeservice normalt er et halvt minut om at reagere på og besvare.

unibet login og konto

Unibet mobile: App

Alle kunder hos Unibet har adgang til en Unibet app, som er tilgængelig for både iOS- og Android-brugere. Appen kan downloades gratis, og giver dig adgang til de fleste af de funktioner og services, som du også kan finde på hjemmesiden.

Placering af væddemål er lige så nemt som på hjemmesiden. Du skal bare klikke på det odds, som du vil spille på, og derefter indtaste din indsats og bekræfte dit væddemål. Appen har det samme enkle design og brugervenlighed som på hjemmesiden, så du nemt og hurtigt kan finde frem til det du leder efter.

Sådan downloader du Unibet app

 1. Åbn App Store eller Google Play
 2. Søg efter “Unibet sport”, “Unibet casino” eller “Unibet poker” (kun for IOS) alt afhængig af hvilken Unibet app du vil downloade.
 3. Klik på “Download”.
 4. Efter kort tid er din Unibet app downloadet og klar til at blive åbnet.

Der findes på nuværende tidspunkt ikke en decideret bonus til appen, men du kan også få adgang til de samme velkomstbonusser på appen, som du også kan finde på hjemmesiden.

Unibet sport og odds

Unibet har et meget imponerende udvalg af sportsgrene og dertilhørende ligaer, hvad end du er til dansk eller international sport. Unibet har altid været kendt som en bookmaker, der – udover et godt udbud på fodbold – også er aldeles fremragende på mindre sportsgrene. Kan du godt lide ishockey, vintersport, motorsport, snooker, volleyball og lignende, er Unibet helt fantastisk. Og der er adskillige spilmuligheder til hver kamp.

På fodboldfronten er Unibet naturligvis stærkt repræsenteret, og du kan på flere fodboldkampe finde +100 spilmuligheder. Det er faktisk kun de allermindste ligaer og ukendte fodboldnationer, som der ikke tilbyder odds på.

Unibets odds er leveret af Kambi, der er en anerkendt leverandør i branchen. Kambi servicerer også andre danske bookmakere, som LeoVegas, 888sport og Mr. Green, og bookmakerne har naturligvis valgt Kambi, fordi de dermed dækker bredt og konkurrencedygtigt.

unibet bonus sport odds

Odds på Premiere League

Spilmuligheder hos Unibet

Når du har fundet den liga eller sportsgren, du gerne vil spille på, er det oplagt at undersøge, hvilke spilmuligheder, du finder her. Og hold da op! På dansk fodbold er bookmakeren helt fremme i skoene med et stort udvalg på alle kampe, og her kan du få lov at spille på alt:

 • almindelige 1X2
 • over/under antal mål i alt
 • for det enkelte hold til hvem der scorer/ikke scorer i kampen og indkasserer et gult kort.
 • Asian handicap,
 • spille på hjørnespark
 • skud på mål (generelt eller fra specifikke spillere)
 • og ikke mindst særlige kombinationsvæddemål, hvor flere udfald af kampen indgår.

Du kan således ramme et rigtigt flot odds, hvis du både kan forudsige, hvem der vinder, hvorvidt begge hold scorer, hvor mange mål der falder i kampen og antallet af hjørnespark. Der er også flere specials at finde, og der er skruet mere op for antallet af specials, jo større kampene er. Generelt er spilmulighederne på fodboldkampene i de store ligaer meget flotte. Det samme kan siges om duellerne i mindre sportsgrene som fx vintersport og cykling, hvor Unibet er et absolut must. Det er faktisk kun i de allermest perifere fodboldkampe og sportsgrene, at udvalget ikke kommer op og topper helt, men i stedet holder sig på et mere normalt niveau.

unibet cykling odds
Forskellige spil-typer

Unibet tilbagebetaling

Hos Unibet møder du på de store fodboldligaer en tilbagebetaling omkring 94-95 %, hvilket må betegnes som rigtigt pænt. Det er i det samme leje – af og til lidt højere endda – at du finder odds på de amerikanske ligaer som NBA, NFL etc. Kravler vi lidt længere ned i hierarkiet over sportsgrene, vil du typisk finde en tilbagebetaling på 92-93 % på sportsgrenene håndbold, ishockey og cykling.

Der, hvor tilbagebetalingen er lavest, er der, hvor de er de eneste, som vil tilbyde odds på de bestemte kampe og begivenheder. Dog er det altid brugbare odds, og med tanke på det enorme udvalg af spil, skal du nok finde et eller flere gode væddemål at bruge din bonus på.

Unibet tilbud: mange kampagner

Unibet er ekstremt gode til at servicere deres eksisterende spillere med spændende kampagner. Kampagneudbuddet er stort, uanset om du er til sportsbetting, casino, poker eller bingo.

For at give dig, der er interesseret i sportsbetting, en særligt god oplevelse, skræddersyr de deres kampagner til sportskalenderen. Er der Champions League, får du et tilbud til Champions League. Er der US Open, får du et tilbud til US Open. Er der NFL-sæsonstart, får du et tilbud til sæsonstarten i NFL. Er der DreamHack Masters, får du et tilbud til DreamHack Masters. Og sådan bliver det ved – på tværs af en bred portefølje af sportsgrene, der strækker sig fra populære betting-sportsgrene som fodbold, tennis og ishockey til eSport, golf og håndbold.

Et af de mere tilbagevendende formater er Unibets predictor, hvor du kan vinde en stor pengesum (vi har set både 1.000.000 kroner, 500.000 kroner og 250.000 kroner i præmiepuljen) ved at gætte rigtigt på seks spørgsmål/scenarier i forbindelse med en kommende sportsbegivenhed. Det er typisk helt gratis at deltage, så selvom det naturligvis er en svær udfordring, er det ganske risikofrit for dig at deltage.

Du kan altid holde dig opdateret på aktuelle kampagneudbud. Det gør du simpelt via ”Kampagner” fra topmenuen. Vær opmærksom på, at der altid gælder kampagnespecifikke regler og vilkår for alle tilbud.

Vind ekstra på kombinationsspil

Som vi kommer ind på i det ovenstående, får du meget mere end bare den indledende Unibet bonus*, når du spiller hos Brian Laudrups bookmaker. Bookmakeren servicerer eksisterende spillere med diverse kampagner, og en af disse er ”Multi-boost”-kampagnen.

Hver eneste uge stiller Unibet profitboosts til din rådighed. Når du laver et prematch kombinationsspil på fodbold (max. indsats 250 kroner og hvert valg til min. odds 1,40), kan du vælge profitboost, inden du placerer dit spil. Alt efter om du har lavet en trippel, en 4-ling eller en 5-ling (eller højere), booster du din eventuelle gevinst med hhv. 10, 20 og 30 procent. Du kan få helt op til 50.000 kr. i ekstra gevinst.

OBS. Du behøver ikke at tilmelde dig kampagnen, men du skal være opmærksom på, at dit spil ikke tæller med, hvis du anvender Cash Out. Vilkår gælder – se alle terms HER*.

Live betting hos Unibet

Unibets live betting er i en klasse for sig. Du kan døgnet rundt spille på sport, og det er egentlig underordnet, hvilke sportsgrene du godt selv kan lide. Du skal ikke blive overrasket over at se populære live betting-sportsgrene som fodbold og tennis i selskab med både beachvolley, bordtennis, håndbold og ishockey på samme tid.

Udvalget er meget stort, og er du tilmed en natteravn, har Unibet altid et stort udvalg af live betting på NBA, NFL, NHL og MLB. Du kommer på ingen måde til at mangle noget på live betting fronten, som tilmed på hver kamp tilbyder et rigtig flot udvalg af forskellige spilmuligheder. Topkarakter!

unibet bonus live betting
Hos Unibet er der masser at vælge imellem

Unibet live stream

Der er tusindvis af sportsbegivenheder at følge via livestreaming hos Unibet. Hvis du har penge på din konto, eller du har placeret et væddemål inden for det seneste døgn, så har du hul igennem til Unibets live stream, hvor du kan fange et stort udvalg af sport fra hele verden. Et lille TV-ikon er angivet ud for de kampe i kalenderen, der kan streames – men det er også muligt at filtrere efter, hvilke begivenheder du kan streame.

Unibet giver dig adgang til mange forskellige sportsgrene – og som en bookmaker, der satser særligt på fodbold, har du selvfølgelig mulighed for at følge de største fodboldligaer fra Europa. Som det helt store trækplaster er La Liga, hvor du kan følge de bedste spanske hold i kampen om mesterskabet. Vil du også se bolden trille i andre kontinenter, kan du også streame fodbold fra blandt andet USA og Brasilien.

Du har også adgang til at live streame andre sportsgrene – heriblandt kan nævnes basketball, bordtennis, ishockey, dart og ikke mindst tennis, hvor du både følge Grand Slam-turneringer, men også turneringer på ATP/WTA-niveau.

Luk væddemål og cash out

Sidder du klar, mens kampene er i gang, kan du ikke blot placere nye væddemål, men du har også mulighed for anvende featuren “luk væddemål“, inden den kamp eller begivenhed, du har spillet på, er afgjort. Cash out (luk væddemål) er en fantastisk feature, hvor du kan vælge at få udbetalt gevinster eller minimere dit tab ved at bruge Unibet’s luk væddemål funktion før tid.

Fra du har placeret dit væddemål, kan du se, hvad du har mulighed for at ”cashe out”, hvis du vælger at lukke et væddemål.


Det giver en unik mulighed for at sikre en del af gevinsten eller være sikker på, du ikke taber for meget på væddemålet.

Et eksempel kunne være, at et væddemål på 1000 kroner til odds 3.00 ser ud til at blive tabt inden (fodbold)kampen er over. Cash out funktion tilbyder dig så en udbetaling på eksempelvis 2500 kroner (istedet for de 3000 kroner, som den egentlige gevinst ville være). Denne funtion sikrer dermed, at et (muligt) tabt væddemål stadigvæk kan give gevinst tilbage og dermed reducerer tabet.

Bet Builder: Prematch og live

Unibet er klar med en dugfrisk ”Bet Builder”-funktion, som virker på alle de store fodboldrækker. Og der er ikke bare tale om en almindelig ’Byg væddemål’-feature, som flere og flere er kommet på banen med; hos Unibet kan du nemlig anvende funktionen både prematch (altså inden kampstart) og live (mens kampene er i gang).

Funktionen udmærker sig også ved at være meget brugervenlig. Du vælger simpelthen bare ”Byg dit Bet” fra topmenuen under din valgte kamp, og så plukker du dine valg fra en oversigt, der er identisk med den, du kender fra dit normale væddemålsudbud.

Unibet velkomstbonus

Unibet Casino

Unibets casino sektion er meget overskueligt og nemt at gå til – uden at mangle udvalg af spil. Hvis man ikke kender for meget til online casino, er der en Casino guide, man kan læse. I casino sektionen er der virkelig mange spilleautomater og andre casinospil at finde.

Unibet Casino bonus

Unibets Casino bonus består af en 100% bonus, op til 500 kroner. Du indbetaler altså maks. 500 kroner og kan spille for det dobbelte. Desuden kan man få 100 Cash Free Spins til spilleautomaten “Serengeti Kings”, hvis man indbetaler 100 kroner.

18+. Regler og vilkår gælder. Kun for nye spillere. Min. indbetaling 40 kr. Omsætningskrav: 10x. Stopspillet.dk’. Selvudluk via Rofus.nu

Unibet Poker

Unibets poker afdeling er også noget helt for sig selv. Her kan du bl.a. udfordre dine venner i et privat poker rum eller du kan deltage i de mange live poker turneringer. Desuden er der en udførligt poker guide, hvis man lige skal have opfrisket poker reglerne lidt.

Poker bonus

Unibet har et loyalitetsprogram i deres poker klient, hvor man kan optjene loyalitetspoint for hver cent man betaler i gebyr/rake. Hvis du har betalt nok, får du en kontant gevinst. Du får altså altid en smule tilbage af dit rake.

Kontakt Unibet: Kundeservice og telefon

Du kan kontakte Unibet via deres live chat på hjemmesiden, telefon (gratis) og den klassiske e-mail. Hver dag er der danske medarbejdere at kontakte mellem klokken 09 og 23, og skulle du støde ind i et problem udenfor dette tidsrum, som bare ikke kan vente, sidder kundeservice fortsat klar på telefon, e-mail og live chat på engelsk. Svarene er hurtige og præcise, så det kan kun blive til topkarakter i forbindelse med deres support.

Unibet FAQ

Kan jeg få en bonus hos Unibet?

Nye spillere kan få en 100% velkomstbonus op til 1.000 kr., når de beslutter sig for at oprette en ny konto hos Unibet Danmark.

Er Unibet en bookmaker med en dansk licens?

Ja, Unibet er en bookmaker med dansk licens, der lægger stor vægt på ansvarligt spil. Det betyder også, at Unibet er lovligt ifølge Spillemyndigheden.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til Unibet – så skriv en kommentar nedenfor 🙂

Dette kunne også interessere dig:

bet365 bonus
Danske bookmakere
Cashpoint anmeldelse
bet25 anmeldelse
Leo Vegas anmeldelse
Nye betting sider

Bedste Bookmakere

Bookmaker

bet365
Betinia
Expekt
Betsson
ComeOn
Mr Green
CampoBet
SpreadEx
Marathonbet
bwin
LeoVegas
Unibet
Cashpoint
Betfair
Nordicbet
Bet25
Tipwin
Pokerstars Sports

Skriv første kommentar

Skriv et svar