18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SpreadEx bonus

Den flotte SpreadEx bonus giver dig helt op til 1.000 kr. i velkomstbonus, udbetalt i form af to separate freebets. Halvdelen af din velkomstbonus gælder til den normale sportsbook, mens den anden halvdel gælder til spreadbetting.

 • Spread betting
 • Velkomstbonus

Lovlig i Danmark

Denmark

🎁SpreadEx bonus
🥳Bonuskode
📱SpreadEx AppJa*
⚽Live bettingJa
💻Hjemmesidehttps://www.spreadex.dk/sports/da-DK/spread-betting*

Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1.000 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af velkomstbonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+| Regler og vilkår gælder* | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

SpreadEx sport

SpreadEx er en ny og spændende bookmaker, som adskiller sig væsentligt fra konkurrenterne i Danmark. I denne anmeldelse ser vi nærmere på, hvilke muligheder SpreadEx giver dig inden for sportsbetting.

SpreadEx tilbyder en helt ny og anderledes måde at spille på sport. Udover faste odds, som du kender fra andre bookmakere, har SpreadEx også odds inden for spreadbetting. Dette er en væsentligt anderledes måde at spille på sport, som åbner for nye muligheder.

Inden vi ser nærmere på bookmakerens udvalg af odds, tager vi et kig på deres SpreadEx bonus. Som ny kunde kan du nemlig få en flot bonus, som giver dig en ekstra god start hos den spændende bookmaker.

Velkomstbonus hos SpreadEx

Følg den simple step-by-step herunder for at gøre krav på din velkomstbonus til SpreadEx.

 1. Gå til SpreadEx*

  Klik på “Opret konto” og udfyld formularen.

 2. Indbetal 1.000 kr. for at få den maksimale bonus

 3. Gennemspil din første indbetaling en gang til min. odds 1,50.

 4. Du modtager et 500 kr. gratis væddemål til sportsbetting og et 500 kr. gratis væddemål til spreadbetting

Regler og vilkår for SpreadEx bonus

Inden du opretter en konto og aktiverer din SpreadEx bonus, er det vigtigt at du først læser alle gældende regler og vilkår for bonussen. Der er altid en række vilkår at være særligt opmærksom på, herunder omsætningskrav for bonussen. Her er nogle af de vigtigste SpreadEx bonus regler og vilkår:

Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1.000 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af velkomstbonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+| Regler og vilkår gælder* | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

SpreadEx anmeldelse: Spreadbetting vs. faste odds

Din SpreadEx bonus udbetales som to freebets, hvor det ene gælder til spreadbetting og det andet gælder til faste odds. Så hvad er forskellen på disse to måder at spille på sport? Det ser vi nærmere på i dette afsnit.

Faste odds er den traditionelle og velkendte måde at spille på sport. Når du spiller på faste odds hos SpreadEx fungerer det helt på samme måde som hos andre bookmakere. Her udbyder SpreadEx en række odds på en sportsbegivenhed. Hvis du vinder på dit væddemål, ganges din indsats med oddset for at finde frem til den samlede gevinst for væddemålet.

Hvis du f.eks. spiller på over 2,5 mål i en fodboldkamp til odds 1.80, vil du modtage 180 kr. i gevinst med en indsats på 100 kr. med en profit på 80 kr.

Spreadbetting er en væsentligt anderledes måde at spille på sport. Her udbyder SpreadEx såkaldte spreads på en række forskellige markeder, hvor du både kan købe og sælge spreadet. Din gevinst eller tab kommer an på, hvor langt fra spreadet udfaldet ender.

Tager vi udgangspunkt i en fodboldkamp, kan spreadet f.eks. lyde på 1,8-2,0. Køber du spreadet til 2,0, spiller du på at der kommer flere end 2 mål i kampen. Hvis du får ret, opnår du en større gevinst jo flere mål der bliver scoret. Har du f.eks. spillet 100 kr., vil du opnå en gevinst på 100 ved 3 mål, 200 ved 4 mål, 300 ved 5 mål osv. Dette udregnes som forskellen mellem antal mål i kampen og spreadet. Ved 5 mål er der scoret 3 mål mere end spreadet, og du skal derfor gange din indsats med 3 for at finde din samlede gevinst.

Du kan også sælge spreadet til 1,8 hvis du tror på få mål i kampen. Hvis der scores ét mål, modtager du en gevinst på 80 kr. hvis du spiller 100 kr. og 180 kr. hvis kampen ender 0-0. Med spreadbetting kan du altså vinde eller tabe mange gange din oprindelige indsats.

Hvordan vælger man decimal-odds?

Når man første gang besøger SpreadEx’s hjemmeside, kan det måske se lidt uoverskueligt ud, hvis du har valgt spreadbetting. På enhver sportsbegivenhed kan du dog nemt og hurtigt skifte mellem spreadbetting og faste odds som du selv ønsker.

Når du vælger faste odds, kan du få vist oddsene i forskellige formater. Du kan både vælge at få dem udtrykt som fraktionelle odds og decimal-odds. Fraktionelle odds udtrykkes i brøker, og er for de fleste en uvant måde at se odds. Du kan til enhver tid skifte til decimal-odds i højre side af hjemmesiden, hvis du foretrækker det.

Opret en konto hos SpreadEx

Hvis du synes SpreadEx lyder som noget for dig, kan du hurtigt og nemt komme i gang med at spille. Kontooprettelsen er en enkel proces, som ikke tager mere end et par minutter. Du skal bare følge disse trin for at oprette din konto:

 1. Besøg SpreadEx’s hjemmeside – KLIK HER*.
 2. Klik på “Opret en konto” øverst til højre.
 3. Angiv dit navn og e-mail og vælg dit brugernavn og adgangskode.
 4. Indtast dine personlige oplysninger.
 5. Bekræft din konto med MitID.

Når du har gennemført disse trin, kan du indbetale penge og gå i gang med at spille med det samme.

Ind- og udbetalingsmuligheder hos SpreadEx

Når du skal overføre penge til og fra din konto, har du mange ind- og udbetalingsmuligheder hos SpreadEx. Du kan benytte alle de gængse betalingskort såsom MasterCard, Visa og Maestro. Derudover kan du også foretage en bankoverførsel, hvis du foretrækker det, og det er endda også muligt at indbetale via check.

Alle ind- og udbetalinger er gratis hos SpreadEx, så du skal ikke bekymre dig om at betale unødvendige gebyrer for dine overførsler. Derudover er behandlingstiden relativt kort, så du ikke skal vente lang tid på at modtage dine udbetalinger og på at se dine indbetalinger på kontoen.

SpreadEx mobilapp

Som kunde hos SpreadEx, behøver du ikke altid at finde din computer frem for at benytte deres platform. Med SpreadEx mobil kan du nemlig også spille via mobilen, uanset hvor du befinder dig. Der findes en SpreadEx app, som kan hentes gratis både via App Store og Google Play. Det er altså ligegyldigt, hvilket styresystem du bruger, hvis du vil hente appen til din mobile enhed.

SpreadEx mobil har samme design og en lige så høj brugervenlighed som på hjemmesiden. Opbygningen og navigationen er ligesom den du kender fra hjemmesiden, så det er hurtigt at komme i gang med SpreadEx mobil, når du har downloadet appen. Du kan selvfølgelig også tilgå hjemmesiden via browseren på din mobil, hvis du foretrækker det. Den er tilpasset til mobilen, så du får samme gode brugervenlighed.

Med SpreadEx mobil kan du hurtigt navigere rundt i den enkle navigationsmenu, som er opbygget på en logisk måde. Derudover kan du benytte mange af de samme funktioner som på hjemmesiden såsom ind- og udbetalinger, live betting og kundeservice. Derfor kan det varmt anbefales at hente den brugervenlige SpreadEx app til din mobil, da den giver en ekstra god oplevelse hos den spændende bookmaker.

SpreadEx odds: Sportsgrene, udbud, marked

Som kunde har du adgang til et stort udvalg af SpreadEx odds hele året rundt. Spiludvalget er nemlig ganske bredt, og det er nemt og hurtigt at finde frem til de mange SpreadEx odds, der findes på de mange sportsbegivenheder.

Du kan finde SpreadEx odds på et væld af forskellige sportsgrene, ligaer og turneringer. Der er selvfølgelig odds på alle de største sportsgrene såsom fodbold, tennis, håndbold, ishockey og basketball. Derudover finder du et hav af odds på mindre profilerede sportsgrene såsom cricket, dart, golf, e-sport, kampsport, snooker og meget mere. 

Der dækkes ikke kun med SpreadEx odds bredt på tværs af mange forskelllige sportsgrene og begivenheder. På de fleste begivenheder kan du nemlig også finde et stort udvalg af spiltyper, som dækker et væld af forskellige udfald. Antallet af spiltyper er selvfølgelig større på de største begivenheder, mens det er mere begrænset på nichemarkeder. Generelt er der tale om et udmærket spiludvalg, hvor der dog også er plads til forbedringer, når man sammenligner med de førende bookmakere i branchen.

Selvom spiludvalget måske ikke er helt i top i forhold til konkurrenterne, kan SpreadEx i den grad skille sig ud fra resten af markedet med deres udbud af spreadbetting. Der findes på nuværende tidspunkt ingen andre bookmakere i branchen med spreadbetting, og SpreadEx har ovenikøbet et imponerende udvalg af begivenheder, som dækkes med spreadbetting.

Med spreadbetting har du altså adgang til et langt større udvalg af odds og en helt ny måde at spille på. Udvalget af odds indenfor spreadbetting er ikke helt så stort som det almindelige spiludvalg, og der vil især være mange nichemarkeder hvor du ikke kan spille på spreadbetting. Der er dog masser af forskellige spreadbetting-markeder indenfor mange forskellige spiltyper på de fleste begivenheder. Alene adgangen til spreadbetting gør SpreadEx til en særlig bookmaker.

SpreadEx odds tilbagebetaling

Det er ikke kun spiludvalget, der imponerer hos SpreadEx. Du kan nemlig også finde yderst konkurrencedygtige odds med høje tilbagebetalingsprocenter, som ligger helt i toppen af branchen. Der er få bookmakere, som kan hamle op med de tilbagebetalingsprocenter, som du kan finde hos SpreadEx.

Vil du f.eks. spille på en fodboldkamp fra den engelske Premier League, kan du finde tilbagebetalingsprocenter der ofte ligger over 97%, og nogle gange helt op over 99%. Der er altså en ganske lille profitmargin på de odds, som SpreadEx tilbyder, og det er til stor gavn for kunderne.

SpreadEx live-betting

Du kan ikke kun spille på kampe, før de går i gang hos SpreadEx. Der er nemlig også et stort udvalg af liveodds med SpreadEx live-betting. Her kan du finde liveodds på de fleste af de sportsbegivenheder, som også dækkes i det almindelige spiludvalg, og oddsene er igen ganske konkurrencedygtige med flotte tilbagebetalingsprocenter.

Som en ekstra fordel kan du også benytte spreadbetting når du benytter live-betting hos SpreadEx. Du behøver altså ikke kun at nøjes med faste odds, da du både kan købe og sælge spreads på en lang række markeder mens en begivenhed er i gang.

Spread Casino / Live-casino

Hvis du overvejer SpreadEx som din nye bookmaker, har du måske også tænkt på om de tilbyder deres eget Spread Casino. De fleste bookmakere i den danske branche tilbyder deres egne online casinoer, hvor man kan finde et udvalg af spilleautomater og traditionelle casinospil.

På nuværende tidspunkt findes der dog ikke et SpreadEx casino på hjemmesiden. De har nemlig kun licens til at tilbyde sportsbetting i Danmark. Der findes et casino på deres britiske hjemmeside, så det er ikke udelukket, at der en dag kommer et SpreadEx casino til Danmark.

Kundeservice hos SpreadEx

Hvis du oplever problemer hos SpreadEx, eller hvis du bare har spørgsmål, kan du altid kontakte deres kundeservice på hjemmesiden. Du finder en live chat nederst til højre på hjemmesiden, hvor du hurtigt kan stille dit spørgsmål og komme i kontakt med en medarbejder. I de fleste tilfælde vil du hurtigt få hjælp og svar på dine spørgsmål.

Du kan også kontakte bookmakeren via e-mail, hvis du foretrækker det. Uanset hvordan du vælger at kontakte kundeservice hos SpreadEx, kan du være sikker på at få hurtig og kompetent assistance fra venlige medarbejdere.

FAQ SpreadEx

Har SpreadEx en bonus?

Ja! Læs alt om bonussen hos SpilXperten i vores SpreadEx bonus sektion.

Hvad er spreadbetting hos SpreadEx?

Find svaret i anmeldelsen her eller læs mere om spreadbetting i vores FAQ.

Har SpreadEx gode odds?

Ja, SpreadEx har konkurrencedygtige odds. Udvalget er lidt mindre end hos de største bookmakere, men til gengæld er tilbagebetalingen på de store markeder rigtig flot.

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*
Betsson
*
ComeOn
*
Mr Green
*
Marathonbet
*
LeoVegas
*
Unibet
*
Cashpoint
*
SpreadEx
*
Betfair
*
Nordicbet
*
Bet25
*
Tipwin
*
Pokerstars Sports
*