18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

PokerStars Sport bonus 2024

Pokerstars byder dig velkommen med en online betting platform, der tilbyder spil på et stort antal sportsmarkeder. Hos PokerStars Sport, er det pt. ikke muligt at modtage en velkomstbonus.

Pokerstars Sports

  Lovlig i Danmark

  Denmark

  18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

  Mens PokerStars Sport ikke har et velkomsttilbud til nye spillere, er de flittige til at servicere deres eksisterende spillere med fine kampagner og tilbud.

  Således kan du, når du har fået oprettet din PokerStars Sport-konto, nyde godt af kampagnen ”Kombi-Bonus op til 100 % på alt sport”, hvor du kan score ekstragevinster ved at kombinere dine væddemål.

  Læs meget mere om dén kampagne, inklusive regler og vilkår, på PokerStars Sport hjemmesiden under ‘Kampagner’.

  Kom i gang hos PokerStars Sport i dag

  Følg de simple steps herunder, så er du i gang hos PokerStars Sport i løbet af få minutter.

  1. Opret en konto.*

  2. Foretag en indbetaling.

  3. Gå på opdagelse i PokerStars Sports univers.

  Pokerstars sport

  Vi har sammenlignet Pokerstars med 18 andre bookmakere

  Vi har over et år analyseret op mod en million datapunkter omkring danske bookmakere og sammenlignet dem indenfor otte forskellige kategorier. Dataen er blandt andet hentet fra Enetpulse, én af de ledende leverandører af sports data på verdensplan.

  Nedenfor kan du se, hvordan Pokerstars placerer sig i de forskellige kategorier.

  KategoriPokerstars’ placering
  Bedste fodbold odds15. plads
  Bedste tennis odds10. plads
  Bedste odds udvalg9. plads
  Kundeservice18. plads
  Betalingsmetoder18. plads
  Bedste betting oplevelse17. plads
  Bedste velkomstbonus18. plads
  Overordnet placering16. plads

  Som det ses, klarer Pokerstars sig ikke specielt godt sammenlignet med andre danske bookmakere. Vi skal lige huske, at Pokerstars er og bliver en poker portal, men som brugere ved vi, at der med jævne mellemrum kan findes rigtigt gode odds på special markeder som for eksempel målscorer hos Pokerstars Sport.

  Anmeldelse af PokerStars Sport

  PokerStars Sport er PokerStars’ sportsbettingunivers, der så dagens lys for at imødekomme ønsket fra flere af deres eksisterende spillere om også at kunne oddse.

  Som verdens største pokersite, er sportsbetting muligvis ikke førsteprioriteten hos Stars, men de er kommet på banen med sportsbetting for at tage kampen op med de etablerede bookmakere, og de er i hvert fald blevet et oplagt sted at søge hen, når deres eksisterende kunder skal holde pause fra kortspillet.

  Men er PokerStars Sport mere end et tidsfordriv for dedikerede pokerspillere, og hvorfor er der grund til at overveje at melde sig under PokerStars Sports faner?

  Det giver vi dig et overblik over i PokerStars Sport anmeldelsen herunder, hvor du kan få et indtryk af, hvad denne bookmaker har at tilbyde.

  PokerStars Sport odds og væddemål

  PokerStars Sport har mere end 25 forskellige sportsgrene at vælge imellem i oversigten og dækker dermed relativt bredt i sportsverdenen. I menulinjen er de populæreste sportsgrene fremhævet anført af fodbold og tennis, men du kan også spille på alt fra hestevæddeløb til e-sport. Der er et rigtig flot udvalg af sportsbegivenheder og kampe og faktisk også et væld af spil at vælge imellem. Der er +100 spilmuligheder på mange fodboldkampe, hvor du udover de klassiske væddemål blandt andet kan finde under/over antal mål, målscorere og spil på den enkelte halvleg.

  Men der er mange andre sportsgrene, hvor PokerStars Sport er rigtigt godt med, og du snildt finder et tocifret antal spilmuligheder på alverdens kampe. Så du skal altså ikke regne med at gå forgæves hos PokerStars Sport, selvom du både kræver et stort udvalg af kampe og spil, der strækker sig fra de klassiske muligheder til de mere specielle markeder. Dette gør PokerStars Sport til en meget konkurrencedygtig bookmaker, hvor det er muligt at variere dit spil med de mange indbydende spilmuligheder.

  Live betting

  Livesektionen hos PokerStars Sport har en let sortering på sportsgrenene. Du finder stort set til hver en tid live spil på tennis, fodbold, basketball og ishockey – så udvalget af kampe er helt som det skal være, hvis du er en livebetter. Og udvalget af spilmuligheder live er ofte imponerende stort. På fodboldkampe er der et trecifret antal muligheder på de store fodboldkampe.

  Samtidig tilbyder PokerStars Sport til den enkelte kamp en live-statistik, der kører øverst på siden, når du er gået ind på en specifik live begivenhed. Dermed får du et kvalificeret grundlag at placere dine livebets på. Dog kunne det være lækkert, hvis der var mulighed for at live streame sport, som der ikke er pt.

  pokerstars sport live betting
  (Screenshot fra d. 21. 5. 2022.)

  Tilbagebetaling

  PokerStars Sport har en tilbagebetalingsprocent tæt på 95% på de største fodboldrækker i Europa, men den ligger en smule lavere på eksempelvis dansk fodbold. Dette taler hverken for eller imod PokerStars Sport, for deres odds matcher rimelig godt, hvad de fleste andre bookmakere tilbyder.

  Hvad angår tilbagebetaling, skiller PokerStars Sport sig ikke nævneværdigt ud. Hvis man kigger på de bedste tenniskampe, får du en tilbagebetaling tæt på 94%, og det er ganske pænt set i forhold til, hvad andre bookmakere tilbyder.

  Indsatsmuligheder

  Både minimum- og maksimumindsatsen på begivenheder hos PokerStars Sport kan variere fra kamp til kamp. Du kan spille for under en krone nogle gange, og hvad du højst må vædde, kan vi desværre ikke fortælle dig. Men det fremgår tydeligt din kupon, når du er logget ind. Vær dog klar over at maksimumindsatsen på eksempelvis polsk floorball ikke er lige så høj, som den er til de store europæiske fodboldkampe, der er langt bedre reguleret – også på grund af den større omsætning, som disse kampe har.

  Hvis du vil spille for et større beløb end det angivne maksimum, du kan se på din kupon, bliver du henvist til en forhandler, der enten godtager eller afviser beløbet. Du har også mulighed for at placere flere væddemål på det samme udfald. Det gør, at bookmakeren dog har mulighed for at tilpasse oddset, når et væddemål er placeret. Så du kan muligvis ikke fange det samme odds, når du spiller på udfaldet anden gang.

  PokerStars.dk – website

  PokerStars Sports website virker måske en smule overvældende ved første øjekast, og det kræver nok en smule navigation på sitet, før du har dannet dig et godt overblik. Mulighederne er mange. I topmenuen finder du udvalgte populære sportsgrene, og der er også et link til live-spil på denne menulinje.

  Herunder præsenteres du som udgangspunkt for et undermenupunkt, der hedder ”Højdepunkter”, som udfolder et væld af muligheder, som PokeStars Sport har udvalgt, der både rummer aktuelle spil, boost-kampagner, kampagner og Spin & Bet.

  Det er svært at finde ud af, hvor man skal starte, men har man tiden til at orientere sig, får man efterhånden en god idé om, hvad PokerStars Sport har at byde på, og hvor man finder det, man skal bruge. På forsiden kan du også vælge et andet undermenupunkt, du vil have udfoldet. Det kan enten være ”Kampagner” eller ”Resultater”.

  Det er en fin feature, da du dermed kan få koncentreret indholdet på siden om enten PokerStars Sports kampagner eller sportsresultater, hvis det er det, du er ude efter.

  Trykker du på en sportsgren i topmenuen (eller under ”A-Å” ude til højre i menulinjen, der udfolder endnu flere sportsgrene), åbner der sig en side, der som udgangspunkt viser dig de kommende kampe inden for sportsgrenen.

  Mulighederne for at filtrere, hvad du vil se, er store. Der er en anvendelig menu i siden, hvor du kan trykke dig frem til det land eller den turnering, du leder efter. Der er også en undermenu oppe på den enkelte sportsgrens side, hvor du foruden undersiden ”Kampe”, som automatisk er den, der åbner, kan vælge mellem ”Livespil”, ”Daglig”, ”Mesterskabsspil”, ”Højdepunkter”, ”Populært” og ”Resultater”.

  Disse mange muligheder giver dig mulighed for at udvælge lige det, du gerne vil have vist, uden at du får alt det overflødige med. Siden fungerer rigtig godt, hvis du vil orientere dig om de spilmuligheder, der er inden for de forskellige sportsgrene, men man kunne godt savne en søgefunktion, hvis man er afklaret om, hvilke(n) kamp(e) man vil spille på.

  pokerstars sport odds
  (Screenshot fra d. 20. 5. 2022.)

  PokerStars Sport udbetalinger og indbetalinger

  Det er ingen sag at sætte penge ind på din spillekonto. Du kan anvende betalingsmetoder som Visa, MasterCard, PayPal, Neteller, Skrill, EntroPay, PaysafeCard og bankoverførsel. Efter indbetalingen er dine penge straks tilgængelig på din spillekonto.

  Du skal mindst indbetale 10 dollars, hvilket svarer til lidt over 60 kroner afhængig af kursen, og maksimumindbetalingen er 1.000 dollars, selvom det er muligt at anmode om et større indbetalingsbeløb. Der er ingen gebyrer på dine indbetalinger.

  Når du skal have udbetalt penge fra din spillekonto, skal du trykke på ”Konto” og derefter ”Udbetal”. Du modtager automatisk pengene til dér, hvor din indbetaling er foretaget fra. Dog skal de indbetalte penge gennemspilles en enkelt gang, før du kan foretage en udbetaling.

  Udbetalingen til Visa-kort kan tage mellem tre til ti hverdage. De hurtigste udbetalingsmetoder er Neteller, Skrill og PayPal.

  Kontakt PokerStars Sport: Kundeservice og chat

  Hvis du har brug for hjælp eller vil kontakte PokerStars Sport, så efterspørger du en funktion, der hverken er det mest intuitive eller optimale på siden. Hvis du finder linket til kundeservice, der ligger i menulinjen, bliver du ledt hen til en FAQ-sektion, der muligvis kan hjælpe dig, uden at du skal have kontakt til en medarbejder fra kundeservice. FAQ’en er delt op på kategorierne ”Generelt om at spille på sport”, ”Konto”, ”Sådan spiller du”, ”Free bets”, ”Indfrielse af væddemål”, ”Væddemålsfradrag”, ”Særlige tilbud” og ”Kundeservice/hjælp?”

  Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål i FAQ’en, kan du på denne side finde en mailadresse til supporten, der er tilgængelig 24/7, eller herfra trykke dig videre til en konktaktformular. Kontakt- og chatmulighederne lever ikke helt op til de standarder, man efterhånden er vant til hos de bedste bookmakere. Det er eksempelvis ikke muligt at starte en live chat, og du kan heller kontakte PokerStars Sport telefonisk.

  PokerStars Sport FAQ

  Hvad er tilbagebetalingsprocenten hos PokerStars Sport?

  PokerStars Sport har en tilbagebetalingsprocent tæt på 95% på de største europæiske fodboldrækker. Dog ligger den en smule lavere på eksempelvis dansk fodbold.

  Er der en maximumsindsats hos PokerStars Sport?

  Minimum- og maksimumindsatsen på begivenheder hos PokerStars Sport kan variere fra kamp til kamp.

  Hvordan er udvalget af sportsgrene hos PokerStars Sports?

  PokerStars Sport har mere end 25 forskellige sportsgrene at vælge imellem og dækker dermed ret bredt. I menuen er de populæreste sportsgrene fremhævet anført af fodbold og tennis, men du kan også spille på alt fra hestevæddeløb til e-sport.

  Konklusion

  PokerStars Sport vil helt sikkert kunne leve op til de standardkrav, man har til en online bookmaker, og de har faktisk tilmed et rigtig flot udvalg af begivenheder og spilmuligheder – både hvad angår prematch- og livebetting. Det kræver lidt tilvænning, før man føler sig hjemme på siden, der ved første øjekast har en overvældende mængde af muligheder. Når man først har forstået logikken, fungerer PokerStars Sports univers glimrende – dog kunne man godt efterlyse en søgefunktion og en lettere adgang til kundeservice, hvis man har brug for hjælp.

  Deres spændende Challenges og den unikke Spin & Bet-funktion får PokerStars Sport til at skille sig positivt ud, og det er vigtigt for helhedsindtrykket, da man måske kunne frygte, at en bookmaker, der står på skuldrene af et gigantisk pokersite, måske ikke ville gøre nok for at gøre sig attraktiv for sportsbettere. Det er dog ingenlunde tilfældet.

  Pokerstars sport anmeldelse

  Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

  Har du ris eller ros til PokerStars Sport – så smid endelig en kommentar herunder 🙂

  Bedste Bookmakere

  Bookmaker

  bet365
  Betinia
  Expekt
  Betsson
  ComeOn
  Mr Green
  CampoBet
  SpreadEx
  Marathonbet
  bwin
  LeoVegas
  Unibet
  Cashpoint
  Nordicbet
  Betfair
  Bet25
  Tipwin
  Pokerstars Sports

  Skriv første kommentar

  Skriv et svar