Nordicbet bonus

Hos Nordicbet kan du score dig et 500 kr. freebet, hvis du ikke allerede har oprettet en konto. Du skal blot følge instruktionerne nedenfor, så får du din Nordicbet bonus. Se alle T&Cs her*.

Nordicbet bonus
BonuskodeNej, ikke nødvendig
Nordicbet AppJa*
Live bettingJa
Hjemmesidewww.nordicbet.dk/betting*

T&C: Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Hvis du er ny kunde hos Nordicbet, kan du oprette en konto og ved første indbetaling få en freebet på 500 kroner første gang du laver et bet på 500 kroner. Hvordan du får din Nordicbet bonus og hvilke regler og vilkår, der er, guider vi dig her igennem.


Velkomstbonus hos Nordicbet

1. Gå til Nordicbet.dk*

2. Opret en konto

3. Foretag en indbetaling

4. Lav et bet på min. 500 kroner

5. Modtag dit freebet på 500 kroner

(Screenshot fra d. 24. 5. 2022.)

Regler og vilkår for Nordicbet bonus

Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+


Nordicbet bonuskode

Mange bookmakere vælger at du skal benytte en bonuskode, for at kunne tilgå deres velkomstbonus. Det er dog ikke tilfældet, at du her skal bruge en Nordicbet bonuskode, for at få fat i det omtalte tilbud. Du skal blot følge guiden ovenfor, og så vil du komme i besiddelse af din Nordicbet bonus.


Nordicbet bonustilbud og kampagner

Nordicbet er en af de mest kampagne-venlige bookmakere på markedet, så her keder du dig aldrig, hvis du er oprettet som spiller. Bookmakeren har hele tiden konkurrencer med fede præmier – som eksempelvis fodboldrejser til Premier League – og så udmærker Nordicbet sig også særligt ved at tilbyde risikofrie livebets til særligt store begivenheder. Således er det mere reglen end undtagelsen, at du ved at spille 200 kroner prematch på Danmarks kampe, kan modtage et risikofrit livespil af samme værdi. Konceptet kører også gerne på specifikke sportsrækker; eksempelvis kan du aktuelt spille 100 kroner risikofrit på NHL. Ofte kører der også “Få 50 kr. freebet til weekenden”, hvis du oddser på fodbold. Vær opmærksom på, at der for alle kampagner gælder specifikke regler og vilkår.


Cashback hos Nordicbet

Kan du godt lide at kombinere flere valg på samme kupon? Så kan du med fordel spille hos Nordicbet, hvor du kan få helt op til 15 procent (op til 5.000 kr.) af dine tab på kombinationsspil tilbage hver uge. Din cashback udbetales som en bonus, der skal omsættes tre gange til min. odds 1,50. Vil du læse mere om, hvordan tilbuddet fungerer, kan du læse under kampagnen ”Få cashback på dine kombier” hos Nordicbet. Vilkår gælder – se alle terms HER*.


Anmeldelse af Nordicbet

Når du har klikket dig ind på Nordicbet, er der tre trin du skal igennem før din konto er oprettet. Det er dog simpelt og meget ligetil, og det er derfor ikke noget, der giver dig dybe rynker i panden. Du starter med at klikke på ”Gratis konto”, og her popper efterfølgende en side op. Det er første side af i alt tre sider. På denne side udfylder du informationer om dit brugernavn, email og password, inden du klikker dig videre til næste trin. Næste sider drejer sig mere specifik om dig, da du skal udfylde informationer som adresse, navn, by og telefonnummer. Også her klikker du dig videre når alle informationer er udfyldt. På den tredje og sidste side udfylder du hvilken valuta, du vil spille i, vælger et sikkerhedsspørgsmål med svar og angiver til sidst din fødselsdag. Når det er gjort klikker du dig igen videre, og din konto er dermed oprettet. Selvom det måske lyder af en del arbejde, tager det ikke mere end blot et par minutter og det er samtidig på et niveau hvor alle kan være med. Til sidst kan du naturligvis indbetale penge og score din Nordicbet freebet bonus*.


Nordicbet udbetalinger og indbetalinger

Ønsker du at foretage en indbetaling til Nordicbet, er der en masse forskellige muligheder for det. Nordicbet tilbyder nemlig alle deres kunde en bred vifte af forskellige indbetalingsmuligheder, og så er det bare om at vælge den, der passer bedst til dig. Hos Nordicbet kan du lave en indbetaling med dine kreditkort (VISA eller Mastercard), via en hurtig eller almindelig bankoverførsel eller via en af flere mulige e-wallets – her kan nævnes Neteller, Moneybookers, WebMoney, Entropay eller ClickandBuy. Mulighederne er derfor mange hos Nordicbet. Nu har Nordicbet desuden fjernet alle gebyrer på indbetalinger og udbetalinger, hvilket kun er et kæmpe plus i vores bog!


Nordicbet.dk – website

Nordicbet er opsat med et enkelt, men flot design. Det er nemt at navigere rundt, og i løbet af et øjeblik har du dannet dig et overblik over selve siden. Farverne er holdt i hvid og blå, hvilket er med til at gøre siden overskuelig. Menuen fremgår i venstre side, hvor de forskellige sportsgrene er listet op. Klikker du ind på en af sportsgrene, dukker de tilgængelige ligaer op indenfor sportsgrene. Klikker du på en bestemt liga, dukker de forskellige kampe indenfor ligaen op. Menuen er hele tiden at finde i venstre side, og det er derfor nemt at klikke tilbage og vælge en ny sportsgren eller liga. I højre side fremgår din spilkupon, så du kan hele tiden holde overblik over dine valgte kampe. Over din spilkupon fremgår søgemaskinen, og det er derfor nemt at finde lige præcis den kamp du har i tankerne. Tilmed kan du, hvis du slet ikke kan lide Nordicbets ”nye” design, vælge det gamle design. En lille, men ret smart detalje.


Nordicbet odds

Nordicbet kendetegnes som en bookmaker med et stort vingefang hvad angår spiludbud, da du som kunde hos Nordicbet kan boltre dig i et hav af forskellige ligaer og sportsgrene. Nordicbet har på fodboldfronten odds på en masse forskellige lande og ligaer, og specielt i Skandinavien har Nordicbet et stort fokus, hvilket også er kendetegnet ved selve navnet. Udover at udbyde odds på alle de store europæiske ligaer, bevæger Nordicbet sig også i dybden og udbyder fx odds helt ned på serierne i Danmark, hvilket også gør sig gældende i Norge og Sverige. Nordicbet er også godt med, når vi snakker om andre sportsgrene, hvor man også går i dybden på fx håndbold, ligesom også tennis og basketball er flot repræsenteret. Amerikansk sport som NBA, NFL, MLB og NHL er også at finde hos Nordicbet, og generelt set kan Nordicbet byde på en stor og bred vifte af forskellige sportsgrene, hvorfor spiludbuddet hos Nordicbet derfor også er helt i top for os i Danmark.

nordicbet bonus odds
(Screenshot fra d. 24. 5. 2022.)

Typer af væddemål
Også på dette punkt er Nordicbet godt med, og på Nordicbet finder du som kunde en masse forskellige spiltyper. Især når snakken går på fodbold, er Nordicbet godt besat, og her findes en masse forskellige typer af spil. Foruden at være dækket ind med de obligatoriske spiltyper som 1X2, over/under, handicap mv., finder du lang række af andre spilmuligheder. Første, sidste og anytime målscorer kan spilles på næsten alle kampe fra de store europæiske ligaer, mens spil som draw no bet, halvlegsspil, kortspil, målspil per hold kan findes på mange af fodboldkampene hos Nordicbet. På sportsgrene udover fodbold kan Nordicbet ligeledes tilbyde et bredt udvalg, hvor du som kunde også er godt dækket ind. Der er især tale om sportsgrene som ishockey, tennis og basketball, hvor du til næsten hver kamp har en masse muligheder, og generelt kan det siges om Nordicbet, at der er noget for enhver smag med hensyn til væddemålstyperne.

Live betting
Ønsker du at livebette, er Nordicbet en glimrende bookmaker til det. Nordicbet kan nemlig tilbyde alle deres kunder en god livesektion, hvor der findes en masse forskellige kampe og spiltyper døgnet rundt. Det er nemlig ikke kun fodbold, som Nordicbet dækker live, men andre sportsgrene som tennis, basketball, ishockey, motorsport mv. dukker også op. Inden for fodbold dækkes der også helt ned til de mindre rækker, som fx israelsk fodbold eller den danske Reserveholdsliga. Indenfor hver livekamp er udvalget af forskellige spiltyper stort, og du finder derfor en masse forskellige spil på hver enkelt kamp. Nordicbet placerer sig derfor også blandt de bedre på markedet hvad angår liveodds, og Nordicbet kan ud fra dette punkt helt sikkert anbefales.

Live streaming
Ligesom du kan livebette, kan du selvfølgelig også live streame sportsbegivenheder hos Nordicbet. Bookmakeren har streaming-rettigheder til fodbold, tennis, basketball, volleyball og meget andet, så der er gode chancer for, at du kan overvære lige netop den begivenhed, du er interesseret i, ved at frekventere Nordicbets live streaming-sektion. Klik på fanen ”Livebet”, vælg ”Kalender” og filtrer på ”Live stream” – så kan du se, hvilke begivenheder Nordicbet har på programmet ifm. live streaming til de kommende dage. Det er et klart plus ved bookmakeren, at der udbydes live streaming – det giver en mere helstøbt oplevelse, når du kan sidde og følge med i dine væddemål på direkte billeder. Som det er proceduren ved alle bookmakerne, skal du hos Nordicbet have penge stående på din saldo (eller have foretaget et spil inden for de seneste 24 timer) for at få adgang til live streaming.

Tilbagebetaling
Nordicbet ligger ofte med helt fremme, hvad angår de højeste odds på markedet, og set over hele linjen er Nordicbet med helt fremme i skoene. En selvfølge er det, at odds er højest på de store markeder som diverse europæiske topligaer, og det er da også på dette punkt, at tilbagebetalingsprocenten er højest hos Nordicbet. Med en tilbagebetalingsprocent på 94 % på Champions League, Serie A, Bundesligaen mv. placerer Nordicbet sig fint på listen over markedets bedste odds. På de mindre rækker og serier, som Nordicbet også tilbyder odds på, er tilbagebetalingsprocenten selvfølgelig en smule lavere, men stadigvæk på et niveau, der er værd at komme efter. Det er dog ikke kun på fodbold, at Nordicbet har høje odds på, da Nordicbet også er godt med hvad angår andre sportsgrene. På amerikansk sport ligger man med en tilbagebetalingsprocent på +95 %, ligesom også tennis og ishockey godt dækket ind med tilbagebetalingsprocenter på den anden side af 93 %.

Indsatsmuligheder
Indsatsmulighederne hos Nordicbet er pæne, og her bør der ikke blive problemer. Det giver sig selv, at du kan spille for større beløb på Premier League end du kan spille på Danmarksserien. Nordicbet tillader pæne indsatser hele vejen rundt, og specielt på de større markeder. Der findes ikke en fastsat grænse for hvor meget du kan spille for per kamp, og oplever du, at du ikke kan spille for hele dit ønskede beløb, kan du indsende hele indsatsen til manuel gennemgang. Derudover er det også muligt, at sende en e-mail til Nordicbet, hvori du oplyser, at du godt vil spille for et bestemt antal beløb, hvorefter Nordicbet vil gennemgå om det kan lade sig gøre. Indsatsmulighederne er derfor pæne hos Nordicbet, og når du kan spille for alt fra 1000 kroner på Serie 1 til femcifrede beløb på Champions League, er der noget for alle.

nordicbet bonus liveodds
(Screenshot fra d. 24. 5. 2022.)

Kontakt Nordicbet: Kundeservice og telefon

Supporten hos Nordicbet er i top klasse, og Nordicbet gør virkelig noget for at hjælpe deres kunder på den bedst mulige måde. Sidder du som kunde hos Nordicbet med et problem eller spørgsmål, skal du ikke tøve et eneste sekund med at tage kontakt med Nordicbet. Hos Nordicbet kan du komme i komme i kontakt med supporten på hele tre forskellige måder. Du kan enten ringe, skrive en e-mail eller benytte dig af live chatten. Nordicbet har telefonlinjen åben fra mandag – fredag i tidsrummet 08-22, og der er derfor rigeligt med tid, til at få hjælp med dine problemer. Foretrækker du i stedet at kontakte Nordicbet elektronisk er det heller ikke noget problem, da e-mail supporten har åbent mandag-søndag fra 08-04, og her kan svartiden være helt nede på et kvarter, hvis du skriver indenfor åbningstiden. Ønsker du i stedet tage kontakt til Nordicbet igennem deres live chat, er svartiden helt nede til et par minutter, og hjælpen er derfor altid lige ved hånden. Der kan ikke sættes en finger på supporten hos Nordicbet, som er i virkelig høj klasse.


FAQ om Nordicbet

Herunder finder du svar på de spørgsmål, der typisk stilles i forbindelse med Nordicbet.

Hvem ejer Nordicbet?

Nordicbet er ejet af Betsson Group. Betsson Group har hovedsædet i Sverige.

Hvordan får jeg freebets?

Nordicbet er blandt de bookmakere, der laver allerflest kampagner og tilbud til eksisterende spillere. Du kan hele tiden holde dig opdateret på, hvordan du scorer freebets og risikofrie spil i bookmakerens kampagne-sektion.

Skal jeg bruge nogen bonuskode for at få min velkomstbonus?

Aktuelt er det ikke nødvendigt at anvende en bonuskode for at få en Nordicbet bonus.

Hvor lang tid tager min udbetaling?

Nordicbet behandler din udbetalingsanmodning i løbet af 24 timer. Herefter går der 2-5 bankdage ved udbetaling til kreditkort, mens udbetalinger til Neteller eller Moneybookers typisk tager mindre end 24 timer totalt.

Hvad er stystemspil?

Du kan vælge at spille ”lige på”, eller du kan vælge at lave ”systemspil”. Ved systemspil behøver alle dine valg ikke at gå hjem. Har du eksempelvis valgt tre fodboldkampe og systemet ”2 af 3”, laver du i realiteten tre kuponer (tre doubler). Hvis blot et enkelt af dine valg misser, har du altså stadig en gevinst i udsigt.

Er mine gevinster skattefri?

Ja, dine gevinster er skattefri, når du spiller hos Nordicbet.

Hvad sker der, hvis min kamp bliver aflyst?

Proceduren i tilfælde af aflysning varierer alt efter, hvilken sportsgren, du har spillet på. Du kan finde Nordicbets regler under menupunktet ”Odds, regler og faq”.

Hvad er maksimumindsatsen på et væddemål?

Dit maksimale indsatsbeløb varierer med størrelsen på markedet, hvorpå du spiller. Som hovedregel gælder det, at du kan oddse flere penge på kendte og store markeder som eksempelvis Champions League (fodbold) end du kan på mere ukendte markeder som segunda-volleyball.

Hvad er minimumindsatsen på et væddemål?

Du skal mindst satse 1 krone.

Må jeg låne min konto ud til en kammerat?

Det er ikke tilladt at lade andre spille fra din konto.

Er der et loft på, hvor meget jeg kan vinde?

Du kan maksimalt vinde 225.000 kroner pr. væddemål og 2.000.000 kroner pr. uge.

Konklusion
For at afslutte denne Nordicbet anmeldelse er dette mærke et glimrende valg til en ny bookmaker, og helt sikkert et valg, som du ikke kommer til at fortryde. Nordicbet er blandt de førende bookmakere indenfor mange punkter, og generelt set er man godt med fremme på alle punkter. En af de gode ting ved Nordicbet, er deres store spiludbud hvor der dækkes en masse ligaer fra en masse forskellige sportsgrene, og på dette punkt er Nordicbet blandt de bedste. Derudover kan det nævnes, at der til hver kamp er et stort valg af forskellige spiltyper, og der er altså derfor mange muligheder når du skal placere dine spil. Sidder du med bare det mindste problem, skal du ikke tøve med et kontakte supporten hos Nordicbet, som nemlig er helt i top. Nordicbet er altså klart en bookmaker, der kan anbefales, og er du endnu ikke oprettet, er det bare om at komme i gang.


Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til Nordicbet – så skriv en kommentar nedenfor 🙂

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*
Marathonbet
*
ComeOn
*
LeoVegas
*
Unibet
*
Cashpoint
*
Betfair
*
Nordicbet
*
Bet25
*
Tipwin
*
Pokerstars Sports
*
SpreadEx
*

Skriv et svar