18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nordicbet bonus 2024

Hos Nordicbet kan du score dig et 500 kroner freebet, hvis du ikke allerede har oprettet en konto. Du skal blot følge instruktionerne nedenfor, så får du din Nordicbet bonus.

Nordicbet
 • Mange indbetalingsmuligheder
 • Ingen gebyr på ind-eller udbetaling
 • Stort spiludbud

Lovlig i Danmark

Denmark

Regler og vilkår: pillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav  | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Hvis du er ny kunde hos Nordicbet, kan du oprette en konto og ved første indbetaling få en freebet på 500 kroner første gang du laver et bet på 500 kroner. Hvordan du får din Nordicbet bonus og hvilke regler og vilkår, der er, guider vi dig her igennem.

Hvordan får jeg min velkomstbonus hos Nordicbet

 1. Gå til Nordicbet.dk*
 2. Opret en konto
 3. Foretag en indbetaling
 4. Lav et bet på min. 500 kroner
 5. Modtag dit freebet på 500 kroner
Nordicbet bonus

Regler og vilkår for Nordicbet bonus

Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Hvad kan jeg bruge min Nordicbet bonus til?

Hos Nordicbet kan du bruge din bonus til at spille på mange forskellige kampe og markeder. For eksempel er der altid gode odds at finde på store ligaer som den danske Superliga. Her kan du set oddsene på de kommende kampe:

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Event
Bedste Odds
19. jul.
18:00 19. jul.
AGF
FC Midtjylland
20:00 19. jul.
FC Nordsjælland
AaB
21. jul.
14:00 21. jul.
Silkeborg IF
Sønderjyske
16:00 21. jul.
Vejle Boldklub
Randers FC
18:00 21. jul.
Viborg
Brøndby IF
22. jul.
19:00 22. jul.
Lyngby
FC København
26. jul.
19:00 26. jul.
Sønderjyske
Lyngby
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
27. jul.
16:00 27. jul.
FC Nordsjælland
FC Midtjylland
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
28. jul.
14:00 28. jul.
Randers FC
Viborg
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
16:00 28. jul.
AaB
Silkeborg IF
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 19. jul. 11:21.

Findes der en Nordicbet bonuskode?

Nej, en bonuskode er ikke nødvendigt for at få fat i Nordicbets velkomstbonus. Du skal blot følge guiden ovenfor, og så vil du komme i besiddelse af din Nordicbet bonus. Mange bookmakere vælger at du skal benytte en bonuskode, for at kunne tilgå deres velkomstbonus.

Nordicbet bonustilbud og kampagner

Nordicbet er en af de mest kampagne-venlige bookmakere på markedet, så her keder du dig aldrig, hvis du er oprettet som spiller. Bookmakeren har hele tiden konkurrencer med fede præmier – som eksempelvis fodboldrejser til Premier League.

Således er det mere reglen end undtagelsen, at du ved at spille 200 kroner prematch på Danmarks kampe, kan modtage et risikofrit livespil af samme værdi. Ofte kører der også “Få 50 kr. freebet til weekenden”, hvis du oddser på fodbold.

Vær opmærksom på, at der for alle kampagner gælder specifikke regler og vilkår. Bonusser hos Nordicbet er altid gode og tit bedre end hos andre bookmakere. Et andet eksempel kunne være deres julekalender med gode bonusser hvert år eller bonusser til også at spille på CS:GO.

Vi har sammenlignet Nordicbet med 17 andre bookmakere

Vi har i over et år analyseret op mod en million datapunkter omkring danske bookmakere og sammenlignet dem indenfor otte forskellige kategorier. Dataen er hentet fra Enetpulse, én af de ledende leverandører af sports data i verden.

Nedenfor kan du se, hvordan Nordicbet placerer sig i de forskellige kategorier.

KategoriBetfairs’s placering
Bedste fodbold odds7. plads
Bedste tennis odds15. plads
Bedste odds udvalg4. plads
Kundeservice3. plads
Betalingsmetoder15. plads
Bedste betting oplevelse7. plads
Bedste velkomstbonus13. plads
Overordnet placering9. plads

Nordicbet klarer sig rigtigt godt på odds udvalg og deres kundeservice er god ud fra vores analyse. Til gengæld halter det lidt på odds siden, selvom det kan undre, da vi på oddsportal.com ofte ser Nordicbet være ganske godt med.

Anmeldelse af Nordicbet Danmark

Nordicbet er et glimrende valg til en ny bookmaker, og helt sikkert et valg, som du ikke kommer til at fortryde. Nordicbet er, som bookmaker med dansk licens blandt de førende bookmakere indenfor mange punkter, og generelt set er man godt med fremme på alle punkter.

En af de gode ting ved Nordicbet, er deres store spiludbud hvor der dækkes en masse ligaer fra en masse forskellige sportsgrene, og på dette punkt er de blandt de bedste. Derudover kan det nævnes, at der til hver kamp er et stort valg af forskellige spiltyper, og der er altså derfor mange muligheder når du skal placere dine spil.

Sidder du med bare det mindste problem, skal du ikke tøve med et kontakte supporten hos, som nemlig er helt i top.

Desuden kan du møde vores Premiere League skribent Søren Sorgenfri i deres Transfer talk , en blog, som selvfølgelig omhandler og analyserer fodbold transfer.

Nordicbet odds

Nordicbet kendetegnes som en bookmaker med et stort vingefang hvad angår spiludbud, da du som kunde kan boltre dig i et hav af forskellige ligaer og sportsgrene. Nordicbet har på fodboldfronten odds på en masse forskellige lande og ligaer, og specielt i Skandinavien findes et stort fokus, hvilket også er kendetegnet ved selve navnet.

Udover at udbyde odds på alle de store europæiske ligaer, bevæger Nordicbet sig også i dybden og udbyder fx odds helt ned på serierne i Danmark, hvilket også gør sig gældende i Norge og Sverige. De er også godt med, når vi snakker om andre sportsgrene, hvor man også går i dybden på fx håndbold, ligesom også tennis og basketball er flot repræsenteret.

Amerikansk sport som NBA, NFL, MLB og NHL er også at finde, og generelt set kan Nordicbet byde på en stor og bred vifte af forskellige sportsgrene, hvorfor spiludbuddet derfor også er helt i top for os i Danmark.

Nordicbet odds

Typer af væddemål

Også på dette punkt er Nordicbet godt med. Du finder som kunde en masse forskellige spiltyper. Især når snakken går på fodbold, er Nordicbet godt besat, og her findes en masse forskellige typer af spil. Foruden at være dækket ind med de obligatoriske spiltyper som 1X2, over/under, handicap mv., finder du lang række af andre spilmuligheder.

Første, sidste og anytime målscorer kan spilles på næsten alle kampe fra de store europæiske ligaer, mens spil som draw no bet, halvlegsspil, kortspil, målspil per hold kan findes på mange af fodboldkampene. På sportsgrene udover fodbold kan Nordicbet ligeledes tilbyde et bredt udvalg, hvor du som kunde også er godt dækket ind.

Der er især tale om sportsgrene som ishockey, tennis og basketball, hvor du til næsten hver kamp har en masse muligheder, og det kan generelt siges, at der er noget for enhver smag med hensyn til væddemålstyperne.

Live betting

Ønsker du at livebette, kan Nordicbet tilbyde alle deres kunder en god livesektion, hvor der findes en masse forskellige kampe og spiltyper døgnet rundt. Det er nemlig ikke kun fodbold, som dækkes, men andre sportsgrene som tennis, basketball, ishockey, motorsport mv. dukker også op.

Inden for fodbold dækkes der også helt ned til de mindre rækker, som fx israelsk fodbold eller den danske Reserveholdsliga. Indenfor hver livekamp er udvalget af forskellige spiltyper stort, og du finder derfor en masse forskellige spil på hver enkelt kamp.

Live streaming

Ligesom du kan livebette, kan du selvfølgelig også live streame sportsbegivenheder. Bookmakeren har streaming-rettigheder til fodbold, tennis, basketball, volleyball og meget andet, så der er gode chancer for, at du kan overvære lige netop den begivenhed, du er interesseret i, ved at frekventere live streaming-sektion.

Klik på fanen ”Livebet”, vælg ”Kalender” og filtrer på ”Live stream” – så kan du se, hvilke begivenheder Nordicbet har på programmet ifm. live streaming til de kommende dage. Det er et klart plus ved bookmakeren, at der udbydes live streaming – det giver en mere helstøbt oplevelse, når du kan sidde og følge med i dine væddemål på direkte billeder.

Som det er proceduren ved alle bookmakerne, skal du have penge stående på din saldo (eller have foretaget et spil inden for de seneste 24 timer) for at få adgang til live streaming.

Tilbagebetaling

Nordicbet ligger ofte med helt fremme, hvad angår de højeste odds på markedet, og set over hele linjen er de med helt fremme i skoene. En selvfølge er det, at odds er højest på de store markeder som diverse europæiske topligaer, og det er da også på dette punkt, at tilbagebetalingsprocenten er højest hos Nordicbet.

Med en tilbagebetalingsprocent på 94 % på Champions League, Serie A, Bundesligaen mv. placerer Nordicbet sig fint på listen over markedets bedste odds. På de mindre rækker og serier, som der også tilbydes odds på, er tilbagebetalingsprocenten selvfølgelig en smule lavere, men stadigvæk på et niveau, der er værd at komme efter.

Nordicbet er også godt med hvad angår andre sportsgrene. På amerikansk sport ligger man med en tilbagebetalingsprocent på +95 %, ligesom også tennis og ishockey godt dækket ind med tilbagebetalingsprocenter på den anden side af 93 %.

Nordicbet udbetalinger og indbetalinger

Nordicbet tilbyder alle deres kunde en bred vifte af forskellige indbetalingsmuligheder, og så er det bare om at vælge den, der passer bedst til dig.

Du kan lave en indbetaling med dine kreditkort (VISA eller Mastercard), via en hurtig eller almindelig bankoverførsel eller via en af flere mulige e-wallets – her kan nævnes Neteller, Moneybookers, WebMoney, Entropay eller ClickandBuy. Mulighederne er derfor mange hos, dog er det ikke muligt at betale med PaySafeCard. Nordicbet har desuden fjernet alle gebyrer på indbetalinger og udbetalinger, hvilket kun er et kæmpe plus i vores bog!

Hvor hurtigt udbetaler Nordicbet?

Udbetalingstid hos Nordicbet kommer an på, hvilken metode man vælger. Behandlingstiden på udbetalingen ligger på cirka 24 timer. Hvis du dog har indbetalt og derefter udbetalt med Trustly, er behandlingstiden i gennemsnittet kun 15 minutter.

Så snart Nordicbet har godkendt din udbetaling, bliver pengene sendt af sted. Hvor længe der går, før du kan se pengene, afhænger af udbetalingsmetoden.

• Bank Transfer: 2-5 hverdage

• Visa/Mastercard: 2-5 hverdage

• Neteller, Skrill eller Paypal: Med det samme

• Trustly: For de større banker er det typisk med det samme, og 1-3 hverdage for andre

Nordicbet.dk – website

Nordicbet.dk er opsat med et enkelt, men flot design. Det er nemt at navigere rundt, og i løbet af et øjeblik har du dannet dig et overblik over selve siden. Farverne er holdt i hvid og blå, hvilket er med til at gøre siden overskuelig. Menuen fremgår i venstre side, hvor de forskellige sportsgrene er listet op.

Klikker du ind på en af sportsgrene, dukker de tilgængelige ligaer op indenfor sportsgrene. Klikker du på en bestemt liga, dukker de forskellige kampe indenfor ligaen op. Menuen er hele tiden at finde i venstre side, og det er derfor nemt at klikke tilbage og vælge en ny sportsgren eller liga.

I højre side fremgår din spilkupon, så du kan hele tiden holde overblik over dine valgte kampe. Over din spilkupon fremgår søgemaskinen, og det er derfor nemt at finde lige præcis den kamp du har i tankerne. Tilmed kan du, hvis du slet ikke kan lide Nordicbets ”nye” design, vælge det gamle design. En lille, men ret smart detalje.

Nordicbet mobilapp

Nordicbet har en mobilapp, der er tilgængelig til både iOS og Android enheder.

App’en giver brugerne mulighed for at placere væddemål, se live-resultater og -odds, og administrere deres konto, inklusiv ind- og udbetalinger. Derudover har appen også et live casino og et stort udvalg af casinospil.

Generelt set er mobilapp’en nem at navigere og har et brugervenligt design.

Nordicbet Ligaen

Nordicbet har af flere omgange været hovedsponsor i den andenbedste fodboldrække i Danmark, tidligere kendt som 1. division, nu kaldet Nordicbet Ligaen. Det er også tilfældet i den indeværende 2022/23 sæson.

Nordicbet online casino

Der er et stort udvalg af både casino, live-casino og slotspil i casinosektion. Ligesom i oddssektionen er der en bred vifte af muligheder.


Nordicbet online casino er mobilvenligt, så uanset hvor du er, så indbyder deres online casino til underholdning og sjov i timevis.

Få oplevelser i live casino og kom helt tæt på live dealerne og spillerne omkring bordet.

Som ny kunde kan du få din første indbetaling fordoblet, op til 100 kr.

Nordicbet Online Casino

Spiludvalg

I NordicBets Casino finder du hundredevis af muligheder. Alt fra de populære jackpots og spillemaskiner som Starburst og Gonzos Quest til de klassiske bordspil blackjack og roulette samt meget andet.

Nordicbet poker

Nordicbet tilbyder også pokerspil. Du kan downloade deres poker-klient, hvor du finder du både cash-games og pokerturneringer døgnet rundt. Klienten er brugervenlig og ligetil.

Kontakt Nordicbet: Kundeservice og telefon

Supporten hos Nordicbet er i top klasse, og de gør virkelig noget for at hjælpe deres kunder på den bedst mulige måde. Sidder du som kunde med et problem eller spørgsmål, skal du ikke tøve et eneste sekund med at tage kontakt.


Du kan komme i komme i kontakt med supporten på hele tre forskellige måder:

Du kan enten ringe, skrive en e-mail eller benytte dig af live chatten. Nordicbet har telefonlinjen åben fra mandag – fredag i tidsrummet 08-22, og der er derfor rigeligt med tid, til at få hjælp med dine problemer. Foretrækker du i stedet at kontakte Elektronisk er det heller ikke noget problem, da e-mail supporten har åbent mandag-søndag fra 08-04, og her kan svartiden være helt nede på et kvarter, hvis du skriver indenfor åbningstiden.

Ønsker du i stedet tage kontakt til Nordicbet igennem deres live chat, er svartiden helt nede til et par minutter, og hjælpen er derfor altid lige ved hånden. Der kan ikke sættes en finger på supporten hos Nordicbet, som er i virkelig høj klasse.

Sådan kontakter du Nordicbet:

 1. Log ind på din Nordicbet konto.
 2. Klik dir videre til kundeservice siden
 3. Klik på den ønskede kontakt mulighed
 4. Vent på svar fra Nordicbet’s kundeservice. De er super hurtige til at svare.

FAQ om Nordicbet

Herunder finder du svar på de spørgsmål, der typisk stilles i forbindelse med Nordicbet.

Hvem ejer Nordicbet?

Nordicbet er ejet af Betsson Group. Betsson Group har hovedsædet i Sverige.

Hvad er Nordicbet?

Nordicbet er en bookmaker med dansk licens, som har specialiseret sig på de nordiske lande.

Hvor lang tid tager min udbetaling?

Nordicbet behandler din udbetalingsanmodning i løbet af 24 timer. Herefter går der 2-5 bankdage ved udbetaling til kreditkort, mens udbetalinger til Neteller eller Moneybookers typisk tager mindre end 24 timer totalt.

Hvordan får jeg fat i Nordicbet’s bonus?

Læs vore artikel og se hvordan du får din Nordicbet bonus.

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til Nordicbet – så skriv en kommentar nedenfor 🙂

Bedste Bookmakere

Bookmaker

bet365
Betinia
Expekt
Betsson
ComeOn
Mr Green
CampoBet
SpreadEx
Marathonbet
bwin
LeoVegas
Unibet
Cashpoint
Nordicbet
Betfair
Bet25
Tipwin
Pokerstars Sports

Skriv første kommentar

Skriv et svar