Mr Green Sport

Som ny spiller kan du modtage et 100 % LIVE Cash Bet på op til 1.000 kroner.

DU KENDER MÅSKE MR GREEN FRA CASINO, MEN NU ER “DE GRØNNE DRENGE” OGSÅ KLAR SOM BOOKMAKER PÅ DET DANSKE MARKED. SOM NY SPILLER KAN DU MODTAGE ET 100% CASH LIVE BET PÅ OP TIL 1.000 KRONER. I DET FØLGENDE GØR VI DIG KLOGERE PÅ MR GREEN SOM BOOKMAKER.

Mr Green bonus
BonuskodeNej, ikke nødvendig
Mr Green AppJa
Live bettingJa
Hjemmesidehttps://sport.mrgreen.com/da-DK/home

18+ | Kun nye spillere | Min. indsats ml. 75 kr. – 1.000 kr | Placer indsats til odds 2.00 | LIVE Cast Bet gyldigt i tres (60) dage efter spil er afgjort | Regler og vilkår gælder* | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Velkomstbonus hos Mr Green Sport

Du kan naturligvis modtage et velkomsttilbud, når du opretter din konto hos Mr Green. I skrivende stund kan alle nye spillere score et 100 % LIVE Cash Bet på op til 1.000 kroner.

  1. Opret en konto – KLIK HER!*
  2. Indbetal mellem 75 og 1.000 kroner.
  3. Gennemspil din første indbetaling en gang til min. odds 2,00.
  4. Du modtager et 100 % LIVE Cash Bet med, når dit første spil er afgjort

Reklamelink*


Regler og vilkår for Mr Green bonus

Indbetal mellem 75 og 1.000 kroner og placer dit første væddemål til min. odds 2,00. Du modtager et 100 % LIVE Cash Bet, når dit første væddemål er afgjort, og dette gælder i 60 dage. Vinder du med dit LIVE Cash Bet, beholder du nettogevinsten (ingen omsætningskrav).

18+ | Kun nye spillere | Min. indsats ml. 75 kr. – 1.000 kr | Placer indsats til odds 2.00 | LIVE Cast Bet gyldigt i tres (60) dage efter spil er afgjort | Regler og vilkår gælder* | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Mr Green bonustilbud og kampagner

Mr Green kører med et koncept, der hedder ”Ugens kamp”. Her tilbyder bookmakeren en 0-0-garanti, hvor du kan få 100 kroner af din indsats refunderet som et freebet, hvis du taber på dit spil på den udvalgte kamp (og denne altså ender 0-0). Du skal spille for mindst 100 kroner til min. odds 1,80 for at være kvalificeret. Regler og vilkår gælder – se alle terms HER*.

Bookmakeren har også et par underholdende features, som man ikke ser så mange andre steder. ”Bet Assist”, hvor Mr. Green anbefaler væddemål med afsæt i statistik (Eksempelvis: Der har været under 2,5 mål i holdenes seks seneste møder, spil ”under 2,5 mål” til odds XX), er en af disse. En anden er ”Fodbold Combi Spin”, hvor du først vælger, hvor stort et odds, du gerne vil have fingrene i, og dernæst spinner maskinen. Så spytter Mr. Green live-væddemål ud, der passer i den kategori, du har defineret.

Få din bonus hos Mr Green


Anmeldelse af Mr Green

I det følgende giver vi dig en anmeldelse af Mr Green som bookmaker, så du er klædt godt på til at kunne træffe et valg om, hvorvidt du vil kaste dig over sportsbetting her. Det er en smal sag at oprette sig som spiller hos Mr Green. Øverst på siden er der en knap, hvorpå der står ”Tilmeld dig”, og lige så let den er at finde, lige så let er det at udfylde de få informationer, som Mr Green skal bruge, før du er oprettet. Hvis du på et tidspunkt under oprettelsen bliver i tvivl om noget, eller der sker komplikationer af nogen art, sidder Mr Greens support klar til at hjælpe dig. Du kan få fat i dem via livechat, mail eller telefon.

Reklamelink*


Mr Green odds

Mr Green får sin sportsbook leveret af Kambi, og derfor vil oddsene være identiske med dem, du finder hos allerede etablerede bookmakere som LeoVegas, Unibet og 888sport. Dermed er du også garanteret et seriøst og fair produkt, når du giver dig i kast med sportsbetting hos Mr Green.

Udvalg af væddemål
Du finder et omfattende udvalg af spilmuligheder hos Mr Green. Der er over 30 forskellige sportsgrene at vælge imellem hos Mr. Green, og flere af de store fodboldkampe har mere end 100 forskellige væddemål, du kan kaste dig over. Der er selvfølgelig klassikerne som 1-X-2 og over/under-væddemål, men der er også spiller-specials, spil på hjørnespark og statistikspil. I takt med, at sportsgrenene bliver mindre profilerede, mindskes antallet af spilmuligheder. Mr. Green har dog fastholdt et pænt udvalg på sportsgrene som tennis, håndbold, ishockey og lign. – så du er sikker på at kunne få fat i lige netop det spil, du er på jagt efter.

Live betting
Live betting er tydeligvis højt prioriteret hos Mr Green. Der er et stort udvalg af spil, og der er en dedikeret side udelukkende til live-væddemål. Du kan altid finde kampe fra de store sportsgrene, som har tilgængelige liveodds (til de store fodboldkampe er der et trecifret antal spilmuligheder) men Mr Green er også dækket godt ind på nogle af de sportsgrene, som er mere nicheprægede. Så der skulle gerne være noget for dig at livebette på, selvom du ikke er vild med at spille på fodbold. Når du opholder dig i live-sektionen, bliver du serviceret med gode og nyttige live-statistikker fra diverse begivenheder, så du langt fra er på bar bund, når du skal placere dine væddemål live. Du kan anvende den populære Cash Out-funktion, når du spiller live hos Mr Green.

Er traditionel live betting ikke hurtigt, impulsivt og adrenalinfyldt nok for dig, så skal du prøve ”Instant betting”. Du kender muligvis denne funktion fra andre bookmakere; den tillader dig at lave de ultrahurtige væddemål, som især er populære på en sportsgren tennis, hvor du kan satse på, hvem der vinder de kommende bolde.

Tilbagebetaling
Mr Greens tilbagebetalingsprocent ligger tæt på de 94 % på det internationale marked, og den er selvfølgelig størst på de store kampe og fodboldrækker. Den kan som altid variere lokalt. Jo større en kamp er på verdensplan, desto mere høj i hatten bliver Mr. Green og sender ekstra høje odds i din retning. Du finder samme oddssætning hos Mr. Green som hos LeoVegas, Unibet og 888sport, da disse bookmakere har samme leverandør. Så du skal altså ikke være bekymret for, om Mr. Green har en konkurrencedygtig tilbagebetaling – for den findes ikke meget bedre.

Reklamelink*


Udbetalinger og indbetalinger

Når du skal sætte penge ind på, eller trække penge ud fra, din Mr. Green-konto, skal du klikke på det beløb (dit indehavende på spilkontoen), som du finder ved siden af Mr. Green-silhuetten. Vil du sætte penge ind, skal du først vælge din foretrukne betalingsmetode blandt valgmulighederne. Vælg et beløb, du vil overføre, eller udfyld beløbet i vinduet, og tryk dig videre, og du kan udfylde dine oplysninger sikkert, som du kender det fra andre sider med onlinebetaling. Dine penge er klar på din spilkonto med det samme. Minimumindbetalingen er 150 kroner.

Når du skal have udbetalt et beløb, skal det ske via den samme metode, som du anvendte, da du senest indbetalte penge til din konto. Dine penge bliver sat til afvikling hurtigst muligt efter dette, og der kan i nogle tilfælde gå op til fem dage, før du modtager dem, hvis vi taler kreditkort eller bankoverførsel. Benytter du Skrill og Neteller skulle du dog gerne modtage pengene med det samme.


Mr. Green mobil og app

Mr. Green er online med deres app til Sport på IOS enheder. Øverst i appen ser du et søgefelt, der gør det nemt at navigere rundt, hvis du allerede ved hvilken kamp eller turnering du søger. I venstre side af Mr. Green appen kan du se tre streger, som indikerer en menu, der åbnes ved et klik. Herfra får du et overblik over ligaer og sportsgrene, som du kan tilgå. Alt i alt er Mr. Greens app meget overskuelig og nem at bruge, også når det komme til livebetting.


Test af websitet www.mrgreen.com

Mr. Greens website er overskueligt og nemt at navigere på. Der er hurtige adgange til livebetting, ”starter snart” og kampagner øverst til venstre, og herunder er der et udvalg af de mest populære betting-begivenheder. Så følger listen over sportsgrene, som du kan folde ud med et simpelt klik på knappen ”Al sport”. Midt for, i toppen, har du en velfungerende søgefunktion, og længere nede på siden finder du ”Dagens Højdepunkter”. Helt i bunden har Mr. Green placeret sin særlige ”Bet Assist”, der har forhåndsudvalgt væddemål til dig, præsenteret med statistisk argumentation. Websitet er holdt i grønne farver, men minder ellers om de univers, du finder hos 888sport, LeoVegas, Unibet og andre Kambi-bookmakere.


Kontakt Mr. Green: Kundeservice og chat

Hvis du har brug for hjælp eller blot har nogle spørgsmål, så skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til Mr. Greens support, der er tilgængelig fra 07:00 til 01:00 mandag til fredag. I dette tidsrum kan du henvende dig via chat og e-mail. Vil du i kontakt med Mr. Green telefonisk, kan du gøre dette alle hverdage mellem 11:00 og 20:00.

Vil du gøre dig selv en tjeneste, bør du dog som det første, når du har et spørgsmål, tjekke deres FAQ-sektion ud – den er nemlig meget udførlig. Og du har endda mulighed for at finde svar via søgefunktionen.

Reklamelink*


FAQ Mr. Green

Har Mr. Green en velkomstbonus?

Ja! Læs alt om bonussen hos SpilXperten i vores Mr. Green anmeldelse.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med Mr. Green?

Du kan henvende dig via chat og e-mail. Vil du i kontakt med Mr. Green telefonisk, kan du gøre dette alle hverdage mellem 11:00 og 20:00

Har Mr. Green gode odds?

Mr Green får sine odds leveret af Kambi, og derfor vil oddsene være identiske med dem, du finder hos allerede etablerede bookmakere som LeoVegas.


Vores erfaringer med Mr. Green

Mr. Green kommer med kvalitetsodds, som du kender dem, og de præsenterer det på en klassisk platform, der er let at navigere på. Derfor kan vi snildt anbefale dig at gå på opdagelse hos Danmarks nye bookmaker, der giver en velkomstbonus på op til 1.000 kroner i form af et 100 % matched LIVE Cash Bet.

18+ | Kun nye spillere | Min. indsats ml. 75 kr. – 1.000 kr | Placer indsats til odds 2.00 | LIVE Cast Bet gyldigt i tres (60) dage efter spil er afgjort | Regler og vilkår gælder* | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
Mr Green
*
LeoVegas
*
Unibet
*
ComeOn
*
Cashpoint
*
Nordicbet
*
Betfair
*
OnsideBetting
*
888Sport
*
Tipwin
*
Pokerstars Sports
*

Skriv et svar