Marathonbet bonus

Marathonbet er Danmarks nye bookmaker, som giver alle nye spillere en Marathonbet Bonus op til 500 kroner.

HVIS DU SOM NY KUNDE HOS MARATHONBET INDBETALER MELLEM 100-500 KRONER, VIL DU MED DET SAMME MODTAGE EN BONUS PÅ 100%. DET VIL ALTSÅ SIGE, AT INDBETALER DU 500 KRONER, VIL DU FÅ 500 KRONER AT SPILLE FOR. LÆS ALT OM BONUSSEN HERUNDER OG HVILKE REGLER OG VILKÅR DER GÆLDER.

Marathonbet bonus
Bonuskode‘MAXSPORT’
Marathonbet AppJa
Live bettingJa
Hjemmesidewww.marathonbet.dk

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Marathonbet bonus i 2021

  1. Gå til Marathonbet – KLIK HER*
  2. Opret en konto.
  3. Foretag en indbetaling på min. 100 kroner og brug kampagnekoden “MAXSPORT”.
  4. Du modtager straks en 100 % bonus på op til 500 kroner.
  5. Gennemspil din indbetaling + bonus fem gange til min. odds 1,50.

Eksempel: Du indbetaler 500 kroner og får den maksimale bonus på 500 kroner oveni. Du skal nu gennemspille 5.000 kroner (1.000 kroner x 5) til min. odds 1,50, inden du kan foretage en udbetaling.

*Reklamelink


Marathonbet anmeldelse

I vores Marathonbet anmeldelse tager vi et grundigt kig på denne Danmarks nye bookmaker.


Marathonbet bonus

Marathonbet er kommet ind på det danske marked med en 100 % velkomstbonus, der er til at forstå. Bookmakeren matcher din første indbetaling med en Marathonbet bonus på op til 500 kroner, og bonussen krediteres din konto straks efter indbetaling. Gennesmpilskravene i forbindelse med Marathonbets bonus, som er nævnt ovenfor, er overkommelige, eftersom minimumoddset blot er 1,50 (det findes noget højere flere steder på markedet).


Marathonbet: Sådan åbner du en konto

Er du interesseret i at oprette en konto hos Marathonbet? Det er ganske ligetil. KLIK HER* og dernæst på knappen “Opret konto nu”. Det bringer dig til en side, hvor du kan vælge “Tilmeld dig nu” og indtsate dine personlige oplysninger (navn, fødselsdag, addresse, email etc.). Når du har oprettet din Marathonbet konto, skal du huske at verificere den med NemID, og så er du klar til at gå på opdagelse hos hele Danmarks nye bookmaker. Efter at have verificeret din konto, kan du tilgå Marathonbet via mobilen uden at anvende NemID.


Ind- og udbetalingsmuligheder hos Marathonbet

Hos Marathonbet kan du vælge mellem flere forskellige ind- og udbetalingsmuligheder. Bookmakeren tilbyder dig de mest gængse som Mastercard, Visa Card og Trustly (bankoverførsel), men du kan også anvende for eksempel ecoPayz og Apple Pay. Behandlingstiden varierer med udbetalingsmetoden og svinger fra 3-5 bankdage til instant. Normalt er alle ind- og udbetalinger gebyrfri.

Ind- og udbetalingsmetoderne hos Marathonbet er tilgængelige, uanset om du tilgår bookmakeren via computeren eller mobilen.

*Reklamelink


Marathonbet odds

Marathonbet er en erfaren bookmaker med mange år bag sig i den globale bettingindustri. Faktisk har bookmakeren allerede tidligere opereret i Danmark, men besluttede for nogle år tilbage at trække sig fra det danske marked. 

Nu kan danskerne dog igen se frem til at kunne vælge blandt et stort udvalg af Marathonbet odds.

Når det gælder spiludvalg, er der nemlig et hav af Marathonbet odds fra den nye bookmaker i branchen. Udvalget af odds ligner det, som du kan finde hos nogle af de absolut førende bookmakere i branchen, og det betyder et uendeligt stort antal Marathonbet odds på tværs af et hav af sportsgrene, ligaer og turneringer hele året rundt. 

Dette gælder ikke kun for prematch-odds – der er nemlig også et hav af Marathonbet live odds tilgængelige for de danske kunder, så du kan spille på kampe mens de er i gang. Desuden har du alle odds tilgængelige, hvis du spiller via Marathonbet mobil.

Efter at have holdt øje med Marathonbets odds siden de åbnede, så kan vi se at den nye bookmaker ofte ligger med det bedste odds på tværs af de store markeder og ligaer. Så vi kan helt sikkert anbefale altid at kigge på Marathonbets odds når man sammenligner priser.


Marathonbet kundeservice

Du kan kontakte Marathonbets kundeservice via flere forskellige metoder. Marathonbet har en livechat, som du kan åbne med ikonet i nederste højre hjørne (desktop). Du kan også henvende dig telefonisk via 80711145, og så kan du naturligvis kontakte Marathonbet via email ([email protected]). Husk at inkludere dit log ind, når du henvender dig.

Drejer din henvendelse sig specifikt om ind- og udbetalinger, så kan du kontakte Marathonbet på [email protected]

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner
NY BOOKMAKER
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage. Alle regler og vilkår

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.


1️⃣ Har Marathonbet en bonus?

Ja! Du får 100 % velkomstbonus op til 500 kroner som ny kunde hos Marathonbet.

2️⃣ Er der gode odds hos Marathonbet?

Hos Marathonbet finder du et uendeligt stort antal odds på tværs af et hav af sportsgrene, ligaer og turneringer hele året rundt. 

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
Mr Green
*
LeoVegas
*
Unibet
*
ComeOn
*
Cashpoint
*
Nordicbet
*
Betfair
*
OnsideBetting
*
888Sport
*
Tipwin
*
Pokerstars Sports
*