18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Marathonbet bonuskode 2024 er “MAXSPORT”

Marathonbet er en stærk bookmaker med konkurencedygtige odds. Du kan som ny kunde få en Marathonbet bonus på enten 500 eller 1.000 kroner med bonuskode MAXSPORT eller MAX1000.

 • Konkurrencedygtige odds
 • Mange odds markeder
 • Odds bonus til nye kunder

  Lovlig i Danmark

  Denmark

  18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

  Vælg din Marathonbet bonus i 2024

  Du kan altså ikke blot vælge én Marathonbet bonus, men vælge mellem to forskellige. Lad os tage de to tilbud fra toppen af.

  Vælger du den første Marathonbet bonus, kan du fordoble dit første indskud mellem 100-500 kroner med brug af vores eksklusive Marathonbet bonuskode ‘MAXSPORT’.

  På denne Marathonbet bonus skal du omsætte 5 x den samlede værdi af bonus + indskud. Sætter du eksempelvis 100 kroner ind, skal du omsætte for 1.000 kroner (100 + 100 x 5), før du kan hæve bonussen. 

  Kun væddemål til odds 1,50 eller derover tæller med i frispilningen af denne Marathonbet bonus. Til gengæld har du helt frie hænder til at spille på enhver begivenhed på Marathonbet Sportsbook, så længe der er tale om et live bet – du kan altså frit vælge mellem singler, doubler, tripler etc.

  Du har 60 dage til at indfri deres omsætningskrav.

  Marathonbet velkomstbonus

  Alternativ Marathonbet bonus

  Du kan også gå efter deres alternative Marathonbet bonus. Her kan du fordoble første indskud mellem 50-1.000 kroner med brug af deres Marathonbet bonuskode ‘MAX1000’. Denne bonus udbetales i form af freebets – kaldet “Extrabets”, hvor du beholder eventuelle nettogevinster.

  Du skal omsætte 10 x værdien af dit indskud 10 x på denne Marathonbet bonus, så omsætningskravet er reelt det samme som på den første bonus.

  Her kan du både spille bonussen fri via live bets eller prematch. Her er minimum oddset på kvalificerende væddemål imidlertid 3,50, og kun akkumulerede væddemål med mindst tre valg tæller med.

  Du skal bruge dine Extrabets senest 7 dage efter, de er blevet krediteret. Til gengæld har du 90 dage til at spille dem fri efterfølgende.

  Vi har gennemgået de vigtigste krav for begge Marathonbet bonusser. Men vi anbefaler, at du besøger Marathonbet Danmarks hjemmeside og læser de fulde regler og vilkår igennem.

  1. Gå til Marathonbet.*

   Marathonbet trin 1, medicin symbol ikon, isoleret på papir, uddannelsestekst

  2. Opret en konto.

   Vælg en velkomstbonus og klik på “Tilmeld dig her”
   Marathonbet tilmeldingsbanner på en panoramisk internetside med finansiel teknologitjeneste

  3. Foretag en indbetaling på min. 100 kroner.

  4. Brug kampagnekoden “MAXSPORT“.  5. Du modtager straks en 100 % bonus på op til 500 kroner.

  Eksempel: Du indbetaler 500 kroner og får den maksimale bonus på 500 kroner oveni. Du skal nu gennemspille 5.000 kroner (1.000 kroner x 5) til min. odds 1,50 på livemarkeder, inden du kan foretage en udbetaling.

  Hvad kan jeg bruge min Marathonbet bonus til?

  Du kan f.eks. bruge din bonus hos Marathonbet til at spille på Superligaen. Her kan du se et udpluk af odds til de kommende kampe:

  Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

  Event
  Bedste Odds
  19. jul.
  18:00 19. jul.
  AGF
  FC Midtjylland
  20:00 19. jul.
  FC Nordsjælland
  AaB
  21. jul.
  14:00 21. jul.
  Silkeborg IF
  Sønderjyske
  16:00 21. jul.
  Vejle Boldklub
  Randers FC
  18:00 21. jul.
  Viborg
  Brøndby IF
  22. jul.
  19:00 22. jul.
  Lyngby
  FC København
  26. jul.
  19:00 26. jul.
  Sønderjyske
  Lyngby
  Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
  27. jul.
  16:00 27. jul.
  FC Nordsjælland
  FC Midtjylland
  Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
  28. jul.
  14:00 28. jul.
  Randers FC
  Viborg
  Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
  16:00 28. jul.
  AaB
  Silkeborg IF
  Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
  Odds kan ændre sig. Senest opdateret 19. jul. 08:10.

  Vi har sammenlignet Marathonbet med andre danske bookmakere

  Vi har over et år analyseret op mod en million datapunkter omkring danske bookmakere og sammenlignet dem indenfor otte forskellige kategorier. Dataen er blandt andet hentet fra Enetpulse, én af de ledende leverandører af sports data på verdensplan.

  Nedenfor kan du se, hvordan Marathonbet placerer sig i de forskellige kategorier.

  KategoriMarathonbets’ placering
  Bedste fodbold odds2. plads
  Bedste tennis odds1. plads
  Bedste odds udvalg5. plads
  Kundeservice7. plads
  Betalingsmetoder4. plads
  Bedste betting oplevelse13. plads
  Bedste velkomstbonus14. plads
  Overordnet placering3. plads

  Marathonbet klarer sig suverænt på gode odds, hvor de får en flot første plads på fodbold odds og en anden plads blandt danske bookmakere på tennis odds. Med en overordnet placering som Danmarks 3. bedste bookmaker, gør det ikke så meget, at Marathonbet ikke tilbyder den bedste velkomstbonus. Det er på den lange bane, meget vigtigere at de har gode odds til rådighed for dig som spiller.

  Marathonbet samlet anmeldelse

  I vores Marathonbet anmeldelse tager vi et grundigt kig på en af de nyere bookmakere på det danske marked. Marathonbet blev grundlagt i 1997 og findes verden over. Selvfølgelig har Marathonbet en dansk licens og er dermed en anerkendt bookmaker i Danmark.

  Andre Marathonbet kampagner

  Hold øje med Marathonbets hjemmeside eller vores side med aktive tilbud for andre Marathonbet kampagner. 

  Her kan du altid holde dig opdateret på, om Marathonbet har lanceret nye konkurrencer, nye bonusser, odds boosts og andre Marathonbet kampagner.

  Marathonbet er nemlig ganske flittige til at lancere løbende tilbud – også til eksisterende spillere.

  Marathonbet: Sådan åbner du en konto

  Er du interesseret i at oprette en konto hos Marathonbet? Det er ganske ligetil.

  1. Klik dig videre til Marathonbet her*
  2. Find den velkomstbonus, som du foretrækker, og klik dernæst på knappen “Tilmeld dig her”.
  3. Indtast dine personlige oplysninger (navn, fødselsdag, adresse, email etc.) i formularen.
  4. Når du har oprettet din Marathonbet konto, skal du huske at verificere den med MitID
  5. Du er nu klar til at gå på opdagelse hos Marathonbet. Efter at have verificeret din konto, kan du tilgå Marathonbet via mobilen uden at anvende MitID.
  marathonbet bonus konto
  Nyt bruger hos Marathonbet

  Sådan bruger du din Marathonbet bonuskode

  Se videoen herunder og se, hvor du skal indtaste din Marathonbet bonuskode.

  Ind- og udbetalingsmuligheder hos Marathonbet

  Hos Marathonbet kan du vælge mellem flere forskellige ind- og udbetalingsmuligheder. Bookmakeren tilbyder dig de mest gængse som Mastercard, Visa Card og Trustly (bankoverførsel), men du kan også anvende for eksempel ecoPayz og Apple Pay. Behandlingstiden varierer alt efter udbetalingsmetoden og svinger fra 3-5 bankdage til øjeblikkelig. Normalt er alle ind- og udbetalinger gebyrfri.

  Ind- og udbetalingsmetoderne hos Marathonbet er tilgængelige, uanset om du tilgår bookmakeren via computeren eller mobilen.

  Marathonbet forbeholder sig ret til til enhver tid at afkræve yderligere dokumentation for din identitet. Derfor kan du opleve, at du i forbindelse med en udbetaling skal fremvise kørekort, pas, kontoudtog eller lignende bevis for, hvem du er.

  Marathonbet odds

  Marathonbet er en erfaren bookmaker med mange år bag sig i den globale bettingindustri. Faktisk har bookmakeren allerede tidligere opereret i Danmark, men besluttede for nogle år tilbage at trække sig fra det danske marked. 

  Nu kan danskerne dog igen se frem til at kunne vælge blandt et stort udvalg af Marathonbet odds.

  Når det gælder spiludvalg, er der nemlig et hav af Marathonbet odds fra denne ret nye bookmaker i branchen. Udvalget af odds ligner det, som du kan finde hos nogle af de absolut førende bookmakere i branchen, og det betyder et stort antal Marathonbet odds på tværs af sportsgrene, ligaer og turneringer hele året rundt. 

  Dette gælder ikke kun for prematch-odds – der er nemlig også mange af Marathonbet live odds tilgængelige for de danske kunder, så du kan spille på kampe mens de er i gang. Desuden har du alle odds tilgængelige, hvis du spiller via Marathonbet mobil.

  Efter at have holdt øje med Marathonbets odds siden de åbnede, så kan vi se at de nyere bookmaker ofte ligger med det bedste odds på tværs af de store markeder og ligaer. Så vi kan helt sikkert anbefale altid at kigge på Marathonbets odds når man sammenligner priser.

  Alt i alt er der 37 forskellige spilkategorier at vælge imellem hos Marathonbet. Det er et stykke over gennemsnittet på det danske marked, så på dette punkt slår Marathonbet altså godt fra sig.

  marathonbet bonus fodbold odds
  Odds hos Marathonbet

  Vi lavede også en række stikprøver på deres odds sammenlignet med 17 af de største konkurrenter på det danske marked. Vi tjekkede alt i alt 10 fodboldkampe og sammenlignede på to vigtige parametre: antal spilmuligheder på hver enkelt kamp og de udbudte odds på de respektive opgør.

  Målt på antal spilmuligheder tilbød Marathonbet i langt de fleste tilfælde over 100 forskellige pr. kamp. Og de rangerede i snit 6. højest i denne kategori.

  Målt på odds klarede de sig bedre endnu. Her tilbød Marathonbet i gennemsnit de 4. højeste odds.

  Det er selvfølgelig kun en mindre stikprøve, vi begav os ud i. Men i det store hele var vores fund ikke desto mindre opmuntrende.

  Marathonbet app

  Rigtig mange bookmakere har efterhånden en app med de vigtigste funktioner. Marathon er ikke en undtagelse og har en rigtig god app til download for både Android og IOS telefoner. Hvis ikke man har lyst til at downloade Marathonbets app, har Marathonbet en mobilside, som man lander automatisk på, når man besøger siden fra mobilen.

  Live betting med Marathonbet Danmark

  Hvis man er til live betting, har Marathonbet selvfølgelig også dette i deres sortiment. Klik øverst i menuen på “live” og du lander i Marathonbet live betting sektionen. Hvis man altså sidder på sofaen for at se sit yndlingshold spille, tager man bare sin mobil frem og live better på kampen – det kan ikke blive mere bekvemt.

  Vi tog en stikprøve af udvalget af Marathonbet live betting en eftermiddag på en hverdag. Her var der 161 forskellige begivenheder fordelt på fodbold, tennis, ishockey, håndbold, basketball, e-sport, baseball, volleyball, bordtennis og dart. Der var tilmed langt mindre populære sportsgrene (på vores kanter) som cricket, floorball, snooker, futsal og beachvolley.

  Marathonbet Casino

  Som de fleste danske bookmakere har Marathonbet også en casino sektion, hvor man kan fordrive tiden med at spille på nogle sjove slotmaskiner eller i deres Live Casino. Marathonbet Casino tilbyder slotmaskiner fra forskellige kendte udbydere som Microgaming og BigTime Gaming. Desuden kan man finde en del forskellige Roulette, Baccarat, Poker og Blackjack versioner i Live Casino delen.

  Der findes også en Marathonbet Casino bonus på 100% op til 1.000 kroner for nye spillere. Du kan dog ikke både modtage en Marathonbet bonus til Sportsbetting og Casino. Du kan læse mere om regler og vilkår for denne bonus på deres hjemmeside.

  Marathonbet Casino

  Marathonbet Cashout

  Hos Marathonbet findes der et feature, som giver spilleren lov til at lave et  Cash Out ved bestemte typer af væddemål. Hvis man har gjort brug af extrabet eller andre kampagne tilbuddet, er Cash Out ikke tilladt. Cashout generelt giver mulighed for at lukke et væddemål før tid til et justeret odds. 

  Hvis der er gevinster fra Cashout, bliver disse automatisk overdraget til spillerkontoen og kan desuden udbetales med det samme. Vær opmærksom på, at Cash Out kan være forsinket, da odds kan udvikle sig, mens en kamp er i gang.

  Marathonbet kundeservice

  Du kan kontakte Marathonbets kundeservice via flere forskellige metoder. Marathonbet har en livechat, som du kan åbne med ikonet i nederste højre hjørne (desktop). Du kan også henvende dig telefonisk via 80711145, og så kan du naturligvis kontakte Marathonbet via email ([email protected]). Husk at inkludere dit log ind, når du henvender dig.

  Drejer din henvendelse sig specifikt om ind- og udbetalinger, så kan du kontakte Marathonbet på [email protected].

  Telefonisk er det muligt at få fat i dansktalende personale hos Marathonbet kundeservice. Hvis du benytter dig af live chat, er det dog sværere. Her bruger de ansatte typisk et oversættelsesværktøj. 

  Det betyder, at du altså godt kan både skrive på dansk og modtage svar på dansk. Men eftersom der er tale om et oversættelsesværktøj, er der selvfølgelig en risiko for misforståelser eller fejloversættelser.

  Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

  Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

  FAQ Marathonbet

  Har Marathonbet en bonus?

  Ja! Du får 100 % velkomstbonus op til 500 kroner som ny kunde hos Marathonbet*. Brug bonuskoden MAXSPORT. Du kan også vælge en bonus på op til 1.000 kroner med bonuskoden ‘MAX1000’.

  Er der gode odds hos Marathonbet?

  Hos Marathonbet finder du et uendeligt stort antal odds på tværs af et hav af sportsgrene, ligaer og turneringer hele året rundt. I vores stikprøver lå de i top 5 blandt de største bookmakere på det danske marked.

  Har Marathonbet en dansk licens?

  Ja, Marathonbet har selvsagt en dansk licens. SpilXperten lægger meget vægt på, kun at anbefale bookmakere med dansk licens.

  Bedste Bookmakere

  Bookmaker

  bet365
  Betinia
  Expekt
  Betsson
  ComeOn
  Mr Green
  CampoBet
  SpreadEx
  Marathonbet
  bwin
  LeoVegas
  Unibet
  Cashpoint
  Nordicbet
  Betfair
  Bet25
  Tipwin
  Pokerstars Sports