LeoVegas Sport Bonus

LeoVegas giver alle nye spillere en 100 % bonus på op til 1.000 kroner i form af et freebet efter første indbetaling.

HOS LEOVEGAS SPORT KAN ALLE NYE SPILLERE MODTAGE LEOVEGAS’ BONUS BESTÅENDE AF ET FREEBET PÅ 1.000 KRONER. FØLG VORES TRIN FOR TRIN HERINDER, SÅ ER DU SIKRET EN GOD START HOS DEN DANSKE BOOKMAKER

LeoVegas bonus
BonuskodeNej, ikke nødvendig
LeoVegas AppJa
Live bettingJa
Hjemmesidewww.leovegas.com/da-dk/betting

Min 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Velkomstbonus hos LeoVegas Sport

  1. Opret en konto – KLIK HER!*
  2. Foretag en indbetaling.
  3. Placér dit første spil prematch (mellem 100 og 1.000 kroner) til mindst odds 1,80.
  4. Du modtager et 100 % freebet (op til 1.000 kroner) som du kan bruge til livespil fra mobilen.

Regler og vilkår for LeoVegas’ bonus

Min 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

LeoVegas bonustilbud og kampagner

LeoVegas vil gerne servicere deres spillere, og derfor er de klar med tilbud til dig, der har valgt at oprette en konto hos LeoVegas. Bookmakeren har f.eks. været aktuel med et koncept, der hedder ”LeoVegas Football Club”, hvor du kunne spille dig til freebets og bonusser hele sæsonen – og forsøge at komme med i Premium Club. LeoVegas opdaterer løbende deres kampagneudbud for eksisterende spillere, så kig ind forbi for at se, hvad der tilbydes aktuelt. Bemærk at der gælder regler og vilkår for kampagnerne.

Min 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Anmeldelse af LeoVegas

LeoVegas har hurtigt etableret sig som en seriøs spiller på det danske bookmaker-marked. Du får et bredt udvalg af sportsbegivenheder og konkurrencedygtige odds. Læs anmeldelsen herunder for at få et indtryk af, hvad du kan forvente dig af LeoVegas.

Spil hos LeoVegas – KLIK HER!*

At åbne en konto hos LeoVegas

Der er ingen udfordringer forbundet med at åbne en spillekonto hos LeoVegas. Du klikker blot på ”Opret Konto” i topmenuen, og udfylder nogle enkelte information om dig selv. Herefter skal du tage stilling til, hvilket af de tre bonus-tilbud, du ønsker at benytte. Vælger du ”Sportsbonus”, har du fat i den bonus, der relaterer sig til spil på sportsbegivenheder. Når du klikker ”Næste”, modtager du et aktiveringslink på det mobilnummer, du har indtastet. Aktivér din konto, og så er du klar til at spille. Bliver du i tvivl om noget undervejs i din oprettelse, har LeoVegas gjort det let for dig at komme i kontakt med kundesupport. Du har eksempelvis en 24/7-chat lige ved hånden, hvor du kan få løst de fleste af dine problemer.

Spil hos LeoVegas – KLIK HER!*

LeoVegas udbetalinger og indbetalinger

Det er ganske lige til både at sætte penge ind, og hive penge ud, af LeoVegas. Mindsteindbetalingen er på 100 kroner, og maksimumindbetalingen er 10.000 kroner. Du kan indbetale til din konto med både Visa/Dankort, MasterCard, Bankoverførsel, Neteller, Skrill, og PaysafeCard – og dine penge er tilgængelige til spil straks efter indbetalingen. Ønsker du at foretage en udbetaling, kan du gøre dette af beløb mellem 200 kroner og 40.000 kroner, og udbetalingen bliver sat til afvikling med det samme. Det kan tage op til fem hverdage, førend din udbetaling er gennemført.

Spil hos LeoVegas – KLIK HER!*

LeoVegas.dk – website

LeoVegas’ website har et ganske overskueligt format. Med links til de forskellige sportsgrene i topmenuen, og en live-menu midt på sitet, har du alt, hvad du skal bruge, inden for umiddelbar rækkevidde. Du kan filtrere på ”Live nu” og ”Starter snart”, og så har du også en søgemaskine, så du hurtigt kan lokalisere lige netop den/det sportsgren/liga/hold, du ønsker at spille på. Selve søgemaskinen er meget effektiv, så du skal ikke vente længe, førend du er fremme ved de mange spilmuligheder. Reglerne for sportsvæddemål finder du helt i bunden under ”Spilleregler”, og klikker du her, mødes du af en FAQ, der gennemgår de typiske spørgsmål. Sportsgren-specifikke spørgsmål alla ”Hvad sker der, hvis en tennisspiller trækker sig undervejs i kampen?” bliver behandlet i denne sektion.

Reklamelink*

LeoVegas odds

LeoVegas har et stort spiludbud, der leveres af Kambi. Du har altså de samme omfattende og konkurrencedygtige spilmuligheder hos LeoVegas, som du har hos eksempelvis Unibet og 888sport. Det betyder, at du på en stor sportsgren som fodbold sagtens kan have +100 spilmuligheder, mens du typisk har et tocifret antal muligheder på sportsgrene som tennis, håndbold, basketball, badminton, etc.

På en typisk fodboldkamp kan du spille på alt lige fra pausestilling og kampresultat til første målscorer og antallet af hjørnespark. LeoVegas tilbyder spil på mere end 30 forskellige sportsgrene: Foruden de førnævnte sportsgrene finder du også mere moderne muligheder som eSport og dart, ligesom du kan foretage politiske spil og samfundsrelaterede specials. Konkluderende kan man sige, at LeoVegas har et meget varieret spiludbud, der bør tilfredsstille selv den rutinerede gambler.

Typer af væddemål
Vi berørte det kort i forrige afsnit, men gentager her: Hos LeoVegas har du et utal af spilmuligheder på de enkelte sportsbegivenheder. Det gælder både på pre-markedet og live-markedet (se senere). Populære spilmuligheder som over/under antal mål og asiatiske handikaps finder du på tværs af mange sportsgrene, så du kan skræddersy dit spil fuldstændigt. Har du eksempelvis fidus til Arsenal i en kamp mod Chelsea, men tør du ikke spille Arsenal-sejren lige på, så kan du give The Gunners et asiatisk handikap på +0,5 (et forspring på et halvt mål) og derved forøge dine vinderchancer til et lavere odds. I tennis-verdenen vil det være såkaldte parti-handikaps, der bliver opereret med. Du er altså ikke begrænset til at spille på de helt klassiske 1-X-2-markeder – du kan sagtens variere dit spil med de mange indbydende spilmuligheder, som LeoVegas tilbyder.

Live betting
Live betting er et af de større fokuspunkter hos LeoVegas. Sportsgrene som fodbold, tennis og basketball er tilgængelige til live spil stort set uafbrudt, men du kan af og til også fange flere mindre profilerede sportsgrene. Klikker du dig ind på den gennemsnitlige fodboldkamp, har du op mod 100 forskellige spil-muligheder live. ”Hvem scorer næste mål?”, ”Hvor mange hjørnespark kommer der?”, ”Hvad er stillingen efter 60 minutter?” etc. LeoVegas forkæler dig altid med opdaterede live-statistikker fra begivenhederne, så du har et kvalificeret grundlag at placere dine spil på.

Hos LeoVegas finder du også en ”Instant Betting”-sektion. Det er her, det hurtige spil foregår. I tennis er det eksempelvis et spil på udfaldet af de kommende point i partiet, mens det i fodbold kan være spil på stillingen 10 minutter ude i fremtiden. Du kan opsøge ”Instant Betting”, hvis du har et særligt talent for at fornemme momentum i sportsbegivenhederne, som du følger med i.

Tilbagebetaling
LeoVegas ligger med en tilbagebetalingsprocent på omkring 94 % på de større europæiske fodboldrækker. Er der tale om særligt store fodboldbegivenheder, er LeoVegas gerne gavmild. Altså er tilbagebetalingen skruet højere op til disse særlige lejligheder. Odds-sætningen hos LeoVegas matcher den, som du finder hos Unibet og 888sport, da de tre bookmakere har samme leverandør. Generelt vil LeoVegas derfor være ganske konkurrencedygtig med hensyn til tilbagebetalingsprocenten.

Indsatsmuligheder
Indsatsmulighederne varierer på tværs af sportsgrenene og størrelsen på disse. Således vil du opleve, at du kan få lov til at placere ganske store indsatser på eksempelvis de større europæiske fodboldmarkeder, mens max-indsatsen vil være noget lavere på eksempelvis italiensk volleyball.

Spil hos LeoVegas – KLIK HER!*

Kontakt LeoVegas: Kundeservice og chat

Live-chatten er meget let tilgængelig hos LeoVegas, der altid har en kundeservicemedarbejder klar til at assistere dig. Chatten er åben 24/7, hvorfor du godt kan regne med at blive assisteret øjeblikkeligt, mens du står med dit spørgsmål. Har du ikke et akut behov for afklaring, kan du også sende en mail, hvorpå du så vil modtage et fyldestgørende svar, så snart indholdet i din mail er blevet behandlet. Desuden har LeoVegas en ganske udførlig FAQ-sektion, hvor du måske kan få afklaret dine spørgsmål uden at rette direkte henvendelse til en kundeservicemedarbejder.

Spil hos LeoVegas – KLIK HER!*

Cash out på LeoVegas.dk

Hos LeoVegas kan du anvende en Cash out-funktion til at lukke dit væddemål før tid. Du kan bruge funktionen til at tage en tidlig gevinst, hvis du bliver usikker på, om dit spil holder hjem. Du kan også bruge Cash out som en slags forsikring – og gardere dig mod et fuldstændigt tab, hvis udviklingen ikke går i din retning. Det er muligt både at lukke væddemål helt og delvist. Med andre ord har du mulighed for at interagere med dit væddemål løbende, og dette kan være særligt belejligt, hvis der sker uforudsete hændelser (eks. rødt kort i en fodboldkamp / en skadet tennisspiller, der spiller videre). Du skal dog være opmærksom på, at LeoVegas snupper procenter, når du anvender Cash out-funktionen.

Spil hos LeoVegas – KLIK HER!*

Konklusion
LeoVegas er en moderne bookmaker, der imødekommer de krav, som de fleste danske spillere har til deres foretrukne online bookmaker. Det er meget let at navigere rundt på bookmakerens hjemmeside, og søgemaskinen fungerer særligt godt. LeoVegas er altid aktuel med et bredt udvalg af sportsbegivenheder og væddemål på disse, så der er noget interessant for lige netop dig, hver gang du frekventerer bookmakeren. LeoVegas har en meget veludviklet Live Betting-sektion, og de yder en god kundeservice.

Min 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

*Reklamelinks

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til LeoVegas – så skriv en kommentar nedenfor 🙂

Tilbyder LeoVegas live betting?

Live betting er et af de større fokuspunkter hos LeoVegas. Sportsgrene som fodbold, tennis og basketball er tilgængelige til live spil stort set uafbrudt, men du kan af og til også fange flere mindre profilerede sportsgrene.

Findes der en LeoVegas bonus?

Ja! LeoVegas giver alle nye spillere en 100 % bonus på op til 1.000 kroner i form af et freebet efter første indbetaling

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
Mr Green
*
ComeOn
*
Unibet
*
LeoVegas
*
Cashpoint
*
Nordicbet
*
Betfair
*
888Sport
*
OnSideBetting
*
Tipwin
*
Pokerstars Sports
*

Skriv et svar