18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

LeoVegas Bonuskode & anmeldelse

LeoVegas giver alle nye spillere en 100 % bonus på op til 1.000 kroner i form af et freebet efter første indbetaling.

  • God velkomstbonus
  • Bredt udvalg af sportsbegivenheder
  • Konkurrencedygtige odds

Lovlig i Danmark

Denmark

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder* | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

✅ LeoVegas bonus
✨ BonuskodeNej, ikke nødvendig
📱 LeoVegas AppJa
⚽ Live bettingJa
💻 Hjemmesidewww.leovegas.com/da-dk/betting*
➕ Leo Vegas fordeleKonkurrencedygtige odds, god bonus, stort udvalg af sportsbegivenheder

Velkomst sportbonus hos LeoVegas Sport

Alle nye kunder kan få en rigtig god LeoVegas velkomstbonus. For at få din bonus skal du oprette en ny bruger hos LeoVegas. Du skal placere dit første væddemål, inden en kamp starter, som skal være mellem 100 og 1.000 kroner. Væddemålet skal være til mindst odds 1,80. Derefter får du

Du modtager et 100 % freebet (op til 1.000 kroner) som du kan bruge til livespil fra mobilen.

Regler og vilkår for LeoVegas’ bonus

Min 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Hvordan åbner man en konto og gør krav på velkomstbonussen?

Det er nemt at få bonussen hos Leovegas, du kan bare følge de her 4 skridt og så er du sikret en fantastisk velkomstbonus:

  1. Opret en konto.*
  2. Foretag en indbetaling.
  3. Placér dit første spil prematch (mellem 100 og 1.000 kroner) til mindst odds 1,80.
  4. Du modtager et 100 % freebet (op til 1.000 kroner) som du kan bruge til livespil fra mobilen.

Der er ingen udfordringer forbundet med at åbne en spillekonto hos LeoVegas. Du klikker blot på ”Opret Konto” i topmenuen, og udfylder nogle enkelte information om dig selv. Herefter skal du tage stilling til, hvilket af de tre bonus-tilbud, du ønsker at benytte. Vælger du ”Sportsbonus”, har du fat i den velkomstbonus, der relaterer sig til spil på sportsbegivenheder.

Når du klikker ”Næste”, modtager du et aktiveringslink på det mobilnummer, du har indtastet.

Aktivér din konto, og så er du klar til at spille med din Leovegas bonus. Bliver du i tvivl om noget undervejs i din oprettelse eller med din konto, har LeoVegas gjort det let for dig at komme i kontakt med kundesupport. Du har eksempelvis en 24/7-chat lige ved hånden, hvor du kan få løst de fleste af dine problemer.

LeoVegas bonustilbud og kampagner

LeoVegas vil gerne servicere deres spillere, og derfor er de klar med tilbud til dig, der har valgt at oprette en konto hos LeoVegas. I vores Leo Vegas anmeldelse kan du læse alt om deres indbetalingsbonus, LeoVegas’ kampagner og hvordan man bruger deres side.
Bookmakeren har f.eks. været aktuel med et koncept, der hedder ”LeoVegas Football Club”, hvor du kunne spille dig til freebets og bonusser hele sæsonen – og forsøge at komme med i Premium Club.

“Fodbolden er tilbage” har også været en populær LeoVegas kampagne, hvor man som eksisterende kunde fik et freebet efter de første 100 kroner, man spillede på fodbold.

Den almindelige Leo Vegas Casino velkomstbonus er på op til 1.000 kr. og skal kun omsættes 10 gange.
LeoVegas opdaterer løbende deres kampagneudbud for eksisterende spillere, så kig ind forbi for at se, hvad der tilbydes aktuelt. Bemærk at der gælder regler og vilkår for kampagnerne.

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Kun for nye spillere bosat i Danmark. Min. indbetaling er 100 kr. og max. bonus er 1000 kr. Indbetalingen omsættes 10x indenfor 60 dage. F.eks. Indbetal 100
kr. og omsæt for 1000 kr. og modtag 100 kr. Bonussen udbetales i kontanter og kan udbetales. Kun spilleautomater kan bruges til omsætning. Alle spilleautomater kan bruges.

Min 18 år. Kun nye spillere. *. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Hvordan bruger jeg min Leo Vegas sport bonus?

Din Leo Vegas sport bonus kan for eksempel bruges på at placere spil på den danske superliga. Tjek oddsene for de kommende kampe herunder:

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

3. jun.
14:00 3. jun.
FC Midtjylland
OB
14:00 3. jun.
AC Horsens
Lyngby
14:00 3. jun.
AaB
Silkeborg IF
4. jun.
17:00 4. jun.
FC Nordsjælland
Viborg
17:00 4. jun.
AGF
Brøndby IF
17:00 4. jun.
FC København
Randers FC
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 2. jun. 01:58.

LeoVegas Danmark Anmeldelse

LeoVegas har hurtigt etableret sig som en seriøs spiller på det danske bookmaker-marked. Du får et bredt udvalg af sportsbegivenheder og konkurrencedygtige odds. Læs vores LeoVegas anmeldelse nedenfor for at få en idé om, hvad du kan forvente af denne bookmaker.

LeoVegas er en moderne bookmaker, der imødekommer de krav, som de fleste danske spillere har til deres foretrukne online bookmaker. Det er meget let at navigere rundt på bookmakerens hjemmeside, og søgemaskinen fungerer særligt godt.

LeoVegas er altid aktuel med et bredt udvalg af sportsbegivenheder og væddemål på disse, så der er noget interessant for lige netop dig, hver gang du frekventerer bookmakeren. LeoVegas har en meget veludviklet Live Betting-sektion, og de yder en god kundeservice.

Min 18 år. Kun nye spillere. *. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

LeoVegas sportsvæddemål

LeoVegas Danmark har et stort spiludbud, der leveres af Kambi. Du har altså de samme omfattende og konkurrencedygtige spilmuligheder hos LeoVegas, som du har hos eksempelvis Unibet og 888sport. Det betyder, at du på en stor sportsgren som fodbold sagtens kan have +100 spilmuligheder, mens du typisk har et tocifret antal muligheder på sportsgrene som tennis, håndbold, basketball, badminton, etc.

Typer af væddemål

På en typisk fodboldkamp kan du spille på alt lige fra pausestilling og kampresultat til første målscorer og antallet af hjørnespark. LeoVegas Sports tilbyder væddemål på mere end 30 forskellige sportsgrene: Foruden de førnævnte sportsgrene finder du også mere moderne muligheder som eSport og dart, ligesom du kan foretage politiske spil og samfundsrelaterede specials.

Hos LeoVegas har du et utal af spilmuligheder på de enkelte sportsbegivenheder. Det gælder både på pre-markedet og live-markedet (se senere). Populære spilmuligheder som over/under antal mål og asiatiske handikaps finder du på tværs af mange sportsgrene, så du kan skræddersy dit spil fuldstændigt.

Har du eksempelvis fidus til Arsenal i en kamp mod Chelsea, men tør du ikke spille Arsenal-sejren lige på, så kan du give The Gunners et asiatisk handikap på +0,5 (et forspring på et halvt mål) og derved forøge dine vinderchancer til et lavere odds. I tennis-verdenen vil det være såkaldte parti-handikaps, der bliver opereret med. Du er altså ikke begrænset til at spille på de helt klassiske 1-X-2-markeder – du kan sagtens variere dit spil med de mange indbydende spilmuligheder, som LeoVegas tilbyder.

leovegas sport bonus odds typer
Forskellige muligheder for odds hos Leo Vegas

Sports Odds hos LeoVegas

Som skrevet får LeoVegas leveret deres spiludbud fra Kambi, hvilket vil sige du finder de samme spil og odds hos alle de bookmakere, som Kambi leverer til. I forhold til de bookmakerere, som ikke få det leveret fra Kambi er oddsene hos Leo Vegas altid super konkurrencedygtige og i den høje ende. Desuden er udbuddet rigtigt stort.

Live betting

Live betting er et af de større fokuspunkter hos LeoVegas. Sportsgrene som fodbold, tennis og basketball er tilgængelige til live spil stort set uafbrudt, men du kan af og til også fange flere mindre profilerede sportsgrene. Klikker du dig ind på den gennemsnitlige fodboldkamp, har du op mod 100 forskellige spil-muligheder live. ”Hvem scorer næste mål?”, ”Hvor mange hjørnespark kommer der?”, ”Hvad er stillingen efter 60 minutter?” etc. LeoVegas forkæler dig altid med opdaterede live-statistikker fra begivenhederne, så du har et kvalificeret grundlag at placere dine spil på.
I vores live betting sektion kan du læse mere om det.

Hos LeoVegas finder du også en ”Instant Betting”-sektion. Det er her, det hurtige spil foregår. I tennis er det eksempelvis et spil på udfaldet af de kommende point i partiet, mens det i fodbold kan være spil på stillingen 10 minutter ude i fremtiden. Du kan opsøge ”Instant Betting”, hvis du har et særligt talent for at fornemme momentum i sportsbegivenhederne, som du følger med i.

leovegas sport bonus fodbold liveodds
(Screenshot fra d. 27. 5. 2022.)

Leo Vegas live stream

Du kan livestreame sportsbegivenheder direkte via din computer eller mobile enheder, når du spiller på LeoVegas odds. Der er især masser af Leo Vegas live stream af fodbold, hvor du blandt andet kan streame engelsk fodbold med FA Cup. Derudover kan du følge den italienske Serie A, den hollandske Eresdivisie (Æresdivisionen), Allsvenskan i Sverige, MLS i USA og andre store fodboldkampe.

Med Leo Vegas live stream får du også adgang til tennis Grand Slams som US Open og French Open, som også er kendt som Roland Garros. Der bliver også streamet basketball, håndbold, volleyball, bordtennis, motorsport og andre populære sportsgrene. 

Så længe at du opfylder vilkår og betingelser for Leo Vegas live stream kan du altså følge masser af sport direkte på nettet, mens du spiller på live betting. Du kan tjekke vilkår og betingelser for live streaming af sport hos bookmakeren, når du klikker dig videre fra denne Leo Vegas anmeldelse.

Tilbagebetaling

LeoVegas ligger med en tilbagebetalingsprocent på omkring 94 % på de større europæiske fodboldrækker. Er der tale om særligt store fodboldbegivenheder, er LeoVegas Danmark gerne gavmild. Altså er tilbagebetalingen skruet højere op til disse særlige lejligheder. Odds-sætningen hos LeoVegas matcher den, som du finder hos Unibet og 888sport, da de tre bookmakere har samme leverandør. Generelt vil LeoVegas derfor være ganske konkurrencedygtig med hensyn til tilbagebetalingsprocenten.

Indsatsmuligheder

Indsatsmulighederne varierer på tværs af sportsgrenene og størrelsen på disse. Således vil du opleve, at du kan få lov til at placere ganske store indsatser på eksempelvis de større europæiske fodboldmarkeder, mens max-indsatsen vil være noget lavere på eksempelvis italiensk volleyball.

Cash out på LeoVegas.dk

Hos LeoVegas kan du anvende en Cash out-funktion til at lukke dit væddemål før tid. Du kan bruge funktionen til at tage en tidlig gevinst, hvis du bliver usikker på, om dit spil holder hjem. Du kan også bruge Cash out som en slags forsikring – og gardere dig mod et fuldstændigt tab, hvis udviklingen ikke går i din retning. Det er muligt både at lukke væddemål helt og delvist. Med andre ord har du mulighed for at interagere med dit væddemål løbende, og dette kan være særligt belejligt, hvis der sker uforudsete hændelser (eks. rødt kort i en fodboldkamp / en skadet tennisspiller, der spiller videre). Du skal dog være opmærksom på, at LeoVegas snupper procenter, når du anvender Cash out-funktionen.

Min 18 år. Kun nye spillere. *. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Leo Vegas anmeldelse: casino

Der er mere end 1100 forskellige casino spil hos det store Leo Vegas casino. Når du besøger spillesiden kan du blandt andet se hvordan der er over 1150 forskellige spilleautomater, og dem kan du endda prøve helt gratis. Allerede når du klikker dig videre fra denne Leo Vegas anmeldelse kan du klikke på ”prøvespil” og få en smagsprøve af deres casino spil og selve spiloplevelsen før du opretter en bruger. 

Her vil du se hvordan det hele kommer med en imponerende grafik. Vi anbefaler især at tjekke spillesiden ud fra din mobiltelefon, så du kan se hvordan det fungerer på din smartphone. Du kan også oprette en konto og nyde casino spil på din telefon med det samme. Valget er dit.

LeoVegas Casino Bonus – op til 1000 Kroner

Leo Vegas Casino velkomstbonus er på op til 1000 kroner. Man kan få det indbetalte beløb udbetalt, når man har omsat det 10 gange. Du skal omsatte bonussen i Leo Vegas Casino sektionen. Når du omsatter bonussen, gælder alle spilleautomater, det vil sige, du virkelig kan prøve dig frem og se, hvilke spilleautomater, der er sjovest.

18 + | Regler og vilkår gælder* | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk Kun for nye spillere bosat i Danmark. Min. indbetaling er 100 kr. og max. bonus er 1000 kr. Indbetalingen omsættes 10x indenfor 60 dage. F.eks. Indbetal 100 kr. og omsæt for 1000 kr. og modtag 100 kr. Bonussen udbetales i kontanter og kan udbetales. Kun spilleautomater kan bruges til omsætning. Alle spilleautomater kan bruges.

LeoVegas alternativ Casino Bonus – 50 spins til Book of Dead helt gratis

LeoVegas Casino tilbyder også en alternativ casino bonus, hvor du kan modtage 50 spins til Book of Dead helt gratis.

18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder* | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Kun tilgængeligt på Book of Dead. Fås ved verificering af kontoen med MitID. 50 cash free spins,1 kr. pr spin. Ingen omsætning eller indbetalingskrav. Skal aktiveres inden 30 dage og bruges inden for 3 dage efter aktivering.

LeoVegas Free Spins

En gang i mellem har Leo vegas nogle gode free spins tilbud. Man skal holde øje med det på deres side eller her i vores Leo Vegas anmeldelse.

leovegas casino games
Leo Vegas live casino udvalg

Leo Vegas live casino

Spillesiden er kendt for sit enorme live casino. Der er mere end 50 forskellige live varianter, og der er især mange live roulette spil med over 40 varianter. Du kan endda spille Dansk Live Roulette af Evolution Gaming, som naturligvis er populært blandt de danske casino spillere. 

Mens der primært er Evolution Gaming live casino spil er der også eksklusive LeoVegas spil, som du nærmest kun finder hos dem. Desuden er spillesiden kendte for at være gavmilde med live casino bonus, som også er meget unikt for online casino. Typisk er live varianter som roulette og blackjack ekskluderede fra bonus, men hos løvens casino er de typisk inkluderede.  Det er altså flere gode grunde til at overveje at oprette en bruger på det populære casino.

Tjen point med den kongelige VIP-oplevelse 

Når vi taler om bonus er det også vigtigt at fremhæve loyalitetsprogrammet. Når du spiller på dette online casino, kan du ikke alene nyde bonusser til nye medlemmer, men også til eksisterende medlemmer. Du kan nyde at være en del af LeoVegas VIP Experience, som de kalder det. Der kan du stige i niveau i takt med at du spiller spil på det online casino. 

Som noget meget unikt er der endda en månedlig lodtrækning. Hver måned findes der otte heldige vindere af en voucher på 1000 kr., som de kan bruge i LeoVegas store. Dette endda muligt at ombytte den præmie til kontanter, som ellers ikke ses hos mange andre online casinoer.

Udover bonus og konkurrencer, er der også personlige service og ekstra hurtig udbetaling til de medlemmer, som har et højere VIP-niveau. Det gør altså spilleoplevelsen hos LeoVegas VIP ekstra kongelig.

Spiludvalg

Det online casino er især imponerende med sit brugervenlige design, som er flot og overskueligt. På forsiden for casino sektionen kan du vælge mellem populære spil, nyeste spil, spilleautomater, bordspil osv. Du kan også benytte søgefunktionen til at finde frem til dit yndlingsspil eller en bestemt spiludvikler. 

Leo Vegas Spilleautomater

Med Leo Vegas casino kan du finde spil af Evolution Gaming, NetEnt, NextGent, Microgaming, og andre anerkendte spiludviklere. Desuden kan du prøve LeoVegas Originals, som kun findes på dette online casino. Leo Vegas har dermed et rigtigt godt udvalg af spilleautomater. Mange vil eksempelvis kende Starburst fra Netent eller Book of Dead fra Play’n Go.

Leo Vegas Casino

Leovegas bordspil

Naturligvis tilbyder LeoVegas bordspil som BlackJack, Roulette og Craps. Her finder du alle spil, som du også vil kunne finde i et offline casino, så du kommer ikke til at mangle noget som helst. Her er både American Roulette, European Roulette – også fra forskellige udbydere.

LeoVegas Poker

Der tilbydes forskellige slags poker så som 2 Hand casino Hold’em, Texas Hold’em eller Carribean Stud poker. LeoVegas poker findes under live sektionen, og du vil spille poker mod en live dealer her.

Leo Vegas poker

LeoVegas Brugeroplevelse

Vores Leo Vegas erfaring siger, at det er en af de bedste mobile bookmakere, der findes på markedet. På PC fungerer LeoVegas også rigtigt fint, dog er brugeroplevelsen på mobilen ekstra godt.

Leo Vegas mobile app

Mange casino sider vælger at undlade at designe en mobil app. Men du kan downloade en Leo Vegas app og nyde casino direkte på din iOS eller Android mobiltelefon. Faktisk har casinoet vundet prisen for ”Best Mobile Operator” (Bedste Mobile Operatør) ved EGR Nordic Awards 2020. Du kan downloade deres mobile app enten til iOS i app store eller følge instrukserne til at downloade den til din Android enhed. 

Når det kommer til live casino og sportsvæddemål, kan du nyde det direkte i din mobile browser. Der er altså udelukkende en Leo Vegas app til casino spilleautomater, og ikke en app til odds og live casino. Men det fungerer nu også fint i den mobile browser på tablets og smartphones. 

LeoVegas.dk website

LeoVegas’ website har et ganske overskueligt format. Med links til de forskellige sportsgrene i topmenuen, og en live-menu midt på sitet, har du alt, hvad du skal bruge, inden for umiddelbar rækkevidde. Du kan filtrere på ”Live nu” og ”Starter snart”, og så har du også en søgemaskine, så du hurtigt kan lokalisere lige netop den/det sportsgren/liga/hold, du ønsker at spille på. Selve søgemaskinen er meget effektiv, så du skal ikke vente længe, førend du er fremme ved de mange spilmuligheder. Reglerne for sportsvæddemål finder du helt i bunden under ”Spilleregler”, og klikker du her, mødes du af en FAQ, der gennemgår de typiske spørgsmål. Sportsgren-specifikke spørgsmål alla ”Hvad sker der, hvis en tennisspiller trækker sig undervejs i kampen?” bliver behandlet i denne sektion.

Min 18 år. Kun nye spillere. *. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Gennemsigtighed, sikkerhed og regler

Leo Vegas har en dansk spillelicens og er dermed et sikkert sted at spille. Her hos SpilXperten anmelder vi kun bookmakerer og casinoer, som vi selv har testet og kan stå inde for. Leo Vegas blev stiftet i 2012 og har siden vundet en del prestigefyldte priser så som “Operator of the year 2018” fra og “Mobile Operator of the year 2016” fra EGR Nordic Awards. Desuden er LeoVegas at finde på børsen og man kan derfor nemt købe en LeoVegas aktie, hvis man er til det. Selvfølgelig er der både en detaljeret Cookie- og privatlivspolitik, som kan læses på LeoVegas’ hjemmeside, så dine data skulle være beskyttet bedst muligt.

Metoder til ind- og udbetaling

Det er ganske lige til både at sætte penge ind, og hive penge ud af LeoVegas. Mindsteindbetalingen er på 100 kroner, og maksimumindbetalingen er 10.000 kroner. Du kan indbetale til din konto med både Visa/Dankort, MasterCard, Bankoverførsel, Neteller, Skrill, og PaysafeCard – og dine penge er tilgængelige til spil straks efter indbetalingen. Husk at verificere din konto med NemID. Ønsker du at foretage en LeoVegas udbetaling, kan du gøre dette af beløb mellem 200 kroner og 40.000 kroner, og udbetalingen bliver sat til afvikling med det samme. Det kan tage op til fem hverdage, førend din udbetaling er gennemført.

Grænser hos LeoVegas 

En anden god grund til at LeoVegas er populær blandt mange brugere, er deres tiltag til ansvarsfuldt spil. Der er blandt andet flere grænser hos LeoVegas, som du kan bruge til at spille ansvarligt. Dette kan gøres ved at klikke sig videre til LeoSafePlay, et sted, hvor man kan gå hen, hvis spillet for sjovt bliver til et problem for dig.

LeoVegas har værktøjer til ansvarligt spil som fx en indbetalingsgrænse, som du kan indstille. Du kan vælge at fastsætte en indbetalingsgrænse per dag, uge, eller måned, så du begrænser dit spil. Desuden kan du altid kontakte kundeservice. Der er blandt andet live chat, som heller end gerne ønske at hjælpe dig med at spille ansvarligt.

Du kan også sætte en tabsgrænse. Her er der tale om en grænse for hvor meget du max kan tabe per dag, uge eller måned. Det hjælper især de personer, som måske har svært ved at styre spillet. Fx er der mænd og kvinder, som prøver at minimere tab ved at satse så hurtigt som muligt.

Ofte er det dog bedre at vente en lille smule, analysere chancerne for at vinde og at træffe velovervejede beslutninger. I de tilfælde kan du altså overveje at indstille en tabsgrænse for max tab på 24 timer, en uge eller en måned.

Samarbejde med Uffe Holm

LeoVegas har haft et længere samarbejde med komikeren Uffe Holm. Der kom nogle sjove Leo Vegas reklamevideoer ud af samarbejdet, som for eksempel denne her:

LeoVegas Kontakt: Kundeservice og chat

Live-chatten er meget let tilgængelig hos LeoVegas, der altid har en kundeservicemedarbejder klar til at assistere dig. Chatten er åben 24/7, hvorfor du godt kan regne med at blive assisteret øjeblikkeligt, mens du står med dit spørgsmål. Har du ikke et akut behov for afklaring, kan du også sende en mail til [email protected], hvorpå du så vil modtage et fyldestgørende svar, så snart indholdet i din mail er blevet behandlet. Desuden har LeoVegas en ganske udførlig FAQ-sektion, hvor du måske kan få afklaret dine spørgsmål uden at rette direkte henvendelse til en kundeservicemedarbejder.

leovegas sport bonus kindeservice

FAQ om Leo Vegas Danmark

Tilbyder LeoVegas live betting?

Live betting er et af de større fokuspunkter hos LeoVegas. Sportsgrene som fodbold, tennis og basketball er tilgængelige til live spil stort set uafbrudt, men du kan af og til også fange flere mindre profilerede sportsgrene.

Findes der en LeoVegas bonus?

Ja! LeoVegas giver alle nye spillere en 100 % bonus på op til 1.000 kroner i form af et freebet efter første indbetaling.

Min 18 år. Kun nye spillere. *. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til LeoVegas – så skriv en kommentar nedenfor 🙂

Dette kunne også interessere dig:

bet365 bonus
Danske bookmakere
Cashpoint anmeldelse
bet25 anmeldelse
Unibet anmeldelse

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*
Mr Green
*
ComeOn
*
Marathonbet
*
LeoVegas
*
Unibet
*
Cashpoint
*
SpreadEx
*
Betfair
*
Nordicbet
*
Bet25
*
Tipwin
*

Skriv et svar