18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

LeoVegas tilbyder nye kunder et risikofrit spil på Dronningens nytårstale.

Er du sikker på, hvad hendes majestæt Dronning Margrethe har tænkt sig at tale om i årets nytårstale? Så er det måske værd at tage et kig på tilbuddet fra LeoVegas, der tilbyder et risikofrit spil på talen til nye kunder.

LeoVegas tilbyder nye kunder et risikofrit spil på Dronningens nytårstale. når du som ny kunde opretter dig og spiller for præcis 83 kroner.

Regler og vilkår for tilbuddet

 1. Opret din konto via linket på denne side for at modtage tilbuddet.
 2. Hvis din konto ikke er registreret via linket, kan du ikke gøre krav på tilbuddet.
 3. Tilbuddet er et risikofrit spil på præcis 83 kr. på Dronningens nytårstale.
 4. Kun et spil på præcis 83 kr. før talen starter, er gyldigt for dette tilbud.
 5. Kun den første indbetaling og det første væddemål er berettiget til dette tilbud.
 6. Tilbuddet er gyldigt fra 15/12/2023 kl. 00:00 til 31/12/2023 kl. 18:00.
 7. Tilbuddet er kun gyldigt for nye kunder fra Danmark.
 8. Hvis du taber dit spil, vil du modtage det fulde beløb på 83 kr. til din LeoVegas-konto uden omsætningskrav inden for 72 timer.
 9. Hvis du vinder på dit væddemål, beholder du gevinsten.
 10. Indbetalinger foretaget med Skrill kvalificerer sig ikke til dette tilbud.
 11. Udbetalinger og kombinationsspil er ikke gyldige for dette tilbud.
 12. Alle spillere, der er registreret til kampagnen, vil have en startbalance på 1 kr.
 13. Spillere kan kun have én konto hos LeoVegas, og derfor er alle vores tilbud også begrænset til at kunne bruges én gang pr. person. Det betyder også ét tilbud pr. husstand, adresse, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, IP-adresse og betalingsmetode (f.eks. kort, e-wallet-konto osv.). Konti på fælles computere er derfor også begrænset til én konto, f.eks. På offentlige biblioteker eller arbejdspladser.
 14. Vi forbeholder os ret til at trække alle eller dele af tilbuddene tilbage fra en kunde eller en gruppe af kunder til enhver tid og efter eget skøn.
 15. LeoVegas forbeholder sig ret til at bruge spilnavne i alle meddelelser om større gevinster på vores hjemmeside.
 16. Annullerede spil tæller ikke med som dit kvalificerende spil. Hvis dit første væddemål annulleres, kvalificerer du dig ikke til tilbuddet.
 17. I tilfælde af at vilkårene og betingelserne for et tilbud eller en kampagne overtrædes, eller hvis der er beviser for, at et antal spil placeret af kunder eller grupper af kunder, der på grund af en indskudsbonus kan drage fordel af udbetalinger eller andre tilbud, hvor kundernes gevinster er garanteret uanset resultatet, enten individuelt eller som en del af en gruppe, forbeholder LeoVegas sig retten til at trække bonuselementet af et sådant tilbud tilbage og efter eget skøn at afslutte sådanne spil eller annullere ethvert spil finansieret af indskudsbonussen.
 18. Vi forbeholder os også retten til at anmode enhver kunde om at fremlægge tilstrækkelig og tilfredsstillende dokumentation efter vores skøn, før vi krediterer en bonus eller et tilbud til deres konto.
 19. LeoVegas forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller trække en kampagne tilbage efter eget skøn.


Hvem er Leovegas?

Bliv klogere på din Leovegas bookmaker i vores Leovegas anmeldelse.

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Skriv første kommentar

Skriv et svar