18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Her er vinderne af Better Collective Bookmaker Awards 2022 i Danmark

Ved Better Collective Bookmaker Awards 2022 showet i Amsterdam blev de bedste danske bookmakere hædret.

Formålet med priserne er at hylde de bedste operatører ved hjælp af data indsamlet af Better Collective i hele 2021, og Maritime Museum i Amsterdam var mødestedet for Better Collective Bookmaker Awards 2022-showet. Sammen med SpilXperten hædrede Better Collective vinderne i forskellige kategorier, herunder kategorierne “Player’s Choice” og “Bedste bookmaker” for Danmark.

Kategorien Players’ Choice Award blev afgjort af SpilXperten’s brugere i Danmark. I de andre kategorier blev vinderne fundet ved hjælp af data, der blev indsamlet af Better Collective i hele 2021. Dataene fortæller, hvor godt bookmakerne klarer sig over tid i stedet for blot i et enkelt øjebliksbillede.

Shona ODonnell, Head of Strategic Events hos Better Collective, udtaler:
“Better Collective Bookmaker Awards er blevet skabt for at understøtte og udvikle vores værdier om tillid, gennemsigtighed og at sætte spillere i centrum af det, vi gør. Priserne er drevet af et ønske om at give upartiske oplysninger til spillere. Dette betyder også, at Better Collective Bookmaker Awards er ret unikke, da de afspejler, hvad spillere fortæller os er vigtigt på markedet. Tillykke til alle vinderne. De fortjener denne pris.”

BC bookmaker awards


Vinderne af de forskellige kategorier var: 

Bedste tennisodds: Unibet

Bedste fodboldodds: Unibet

Bedste udvalg af markeder: bet365

Bedste kundeservice: bet365

Bedste ind-og udbetalingsmuligheder: Danske Spil

Bedste brugeroplevelse: bet365

Bedste velkomsttilbud: bet365

Players’ Choice (stemt af brugerne): bet365

Bedste danske bookmaker, baseret på data indsamlet i hele 2021: bet365

Tillykke til alle vindere!


Kontaktpersoner
Head of Strategic Events hos Better Collective: Shona ODonnell, [email protected]
Presseforespørgsler:  External Communication Manager, Ulrik Marschall, [email protected]


Om Better Collective
Better Collective er en global sportsmediegruppe, der tilbyder platforme, der styrker og forbedrer bettingoplevelsen for sportsfans og iGamere. Better Collective har til formål at gøre sportsunderholdning mere engagerende og sjov, og tilbyder en række redaktionelt indhold, bookmakeroplysninger, dataindsigt, tip om væddemål, iGaming-fællesskaber og uddannelsesværktøjer. Dens portefølje af websteder inkluderer bettingexpert.com, futbin.com, VegasInsider.com, HLTV.org og Action Network. Better Collective har hovedkontor i København, Danmark, og er noteret på Nasdaq Stockholm (BETCO). Mere information på bettercollective.com.

Skriv et svar