18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Her er vinderne af Danish Bookmaker Awards 2021 by SpilXperten

De bedst præsterende bookmakere over flere forskellige kategorier blev for nyligt annonceret ved Danish Bookmaker Awards 2021 by SpilXperten. bet365 vandt Spillernes valg-prisen.

I løbet af de seneste 12 måneder har SpilXperten samlet og analyseret data vedrørende bookmakernes præstationer i Danmark på tværs af flere forskellige kategorier. Kategorierne blev udvalgt efter dybdegående markedsanalyse, bl.a. med afsæt i interviews med spillere, for at identificere relevante parametre for spilleres valg af bookmaker.

Ved Bookmaker Awards 2021 blev resultatet af dataindsamlingen afsløret, hvilket mundede ud i en kåring af de bedst præsterende bookmakere. Målet med kåringerne er at hjælpe danske online-spillere med at finde de bookmakere, der matcher deres behov bedst.

SpilXperten allierede sig med den hollandske fodboldlegende, Dirk Kuyt, som bl.a. uddelte den prestigefulde Spillernes valg-pris, hvor brugere af SpilXperten har stemt på deres foretrukne bookmaker. Spillernes valg-prisen gik til bet365.


Tue Lumbye, Head of Danish Market, SpilXperten, udtaler:

“Med Danish Bookmaker Awards by SpilXperten forsøger vi at klæde danske spillere på til at foretage velinformerede beslutningerne, når de træffer deres valg af bookmaker. Over det seneste år har vi indsamlet og analyseret en stor datamængde vedrørende danske bookmakeres præstationer, for at kunne afgøre, hvilke bookmakere, der klarer sig bedst på relevante parametre. På trods af pandemien har vi set stor innovation fra bookmakerne i Danmark, der forsøger at give spillerne en underholdende og sikker oplevelse, når de spiller på sportsbegivenheder.”


Vinderne af de forskellige kategorier var: 

Bedste fodboldodds: Onsidebetting

Bedste tennisodds: Unibet

Bedste udvalg: Nordicbet

Bedste kundeservice: bet365

Bedste ind- og udbetalingsmuligheder: Danske Spil

Bedste brugeroplevelse: bet365

Bedste velkomsttilbud: bet365

Bedste sportsbetting bookmaker: bet365

Spillernes valg: bet365 


Henvendelser i forbindelse med denne pressemeddelelse bedes rettet til:
Tue Lumbye, Head of Danish Market, [email protected]

Om SpilXperten:
SpilXperten er en online portal, der ønsker at tilbyde et seriøst og kvalitativt community for spil- og tipsinteresserede. Vores primære formål er at levere information om og inspiration til sportsvæddemål i form af spilforslag og artikler.

Skriv et svar