18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Gratis konkurrence: Vind 3×200 kroner på EM Finalen

“It’s the final countdown!” – Desværre har vi ingen dansk deltagelse i finalen, men vi må i stedet følge vores skandanaviske venner mod Spanien. Vores venner hos ComeOn har lavet lidt ekstra lækkert til finalen. Vi udlodder 3×200 kroner freebets, til dem der kan gætte resultatet af finalen.

Alt du skal gøre er at skrive dit bud på, hvad resultatet af finalen mellem Spanien – Sverige.

Skulle det ende med, at ingen gætter det korrekte resultat, så trækker vi lod blandt dem, der har gættet rigtigt på 1-X-2.

Finalen spilles søndag d. 30. januar kl. 18.00, og dit bud skal gives i kommetarsporet til denne artikel inden kampstart.

Gæt hvem der vinder EM: Sådan gør du

Du skal have en konto hos ComeOn!* for at deltage i konkurrencen (en sådan kan du oprette HER*). Det er gratis at deltage.

 1. Gæt hvad resultatet af EM-finalen i herrehåndbold i kommentarsporet*
 2. Du deltager nu i konkurrencen om 3 x 200 kroner

*Bemærk: For at kunne kommentere på artiklen, skal du have en brugerprofil. En sådan kan du oprette oppe HER.

Værd at vide om konkurrencen

Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Du skal have en konto hos ComeOn!*. Du skal kommentere artiklen med dit bud på, hvem der vinder EM i håndbold, inden søndag d. 30. januar kl. 18:00. Det er kun tilladt at deltage én gang, og redigerede svar tæller ikke med. Vi finder op til 3 vindere af hver 200 kroner. Er der flere end 3 deltagere med korrekt bud, trækker vi lod for at finde vores 3 vindere. Er der færre end 3 deltagere, der gætter korrekt, udtrækker vi en eller flere “lucky losers” fra puljen af deltagere.

Vinderene bliver offentliggjort med brugernavn i kommentarsporet og efterfølgende kontaktet på den e-mail, der er knyttet til brugerprofilen her på SpilXperten.com. Vinderne skal svare på vores e-mail med info omkring den anvendte email på ComeOn!-kontoen inden for 24 timer.


Om præmiepuljen

3 x 200 kroner freebets.

Fire dygtige deltagere får krediteret deres konto med et 200 kr. freebet, der skal gennemspilles én gang til min. odds 1,80 inden for 7 dage. Vinder man på et freebet, beholder man nettogevinsten.Ny hos ComeOn!? Opret konto og scor velkomstbonus

Få op til 500 kr. i bonus hos ComeOn

Som ny spiller, der bruger bonuskoden ‘MAXBETTING’ og indbetaler mellem 100 og 500 kroner, er du kvalificeret til at modtage en 100 % velkomstbonus hos ComeOn. Din bonus skal gennemspilles i alt 10 gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).Læs mere om håndbold EM 2022

Nedenfor finder du det, du gerne vil læse om vedrørende håndbold EM 2022.

24 kommentarer

 1. Øv! Ingen Danmark i finalen, men vi prøver at peppe det lidt op med en lille konkurrence til kampen mellem Spanien – Sverige.

 2. Spanien – Sverige 27-25

 3. Så fik vi afgjort EM finalen 2022.

  Vi har fundet tre vindere, og vi må sige, at der var rigtig mange kvalificerede bud – I er skarpe!

  jogjac86 var den eneste, der gættede helt korrekt på ciffertippet af kampen – Stærkt!

  Derudover blev der trukket to “Lucky Loosers”, der havde gættet rigtig på udfaldet af kampen.

  Nietzsche667 og etter tillykke til jer, i er blevet udtrukket.

  Der er blevet sendt en mail til jer, hvor i bedes vende tilbage.

  Tak for spillet.

Skriv et svar