18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Gratis konkurrence: Hvem vinder EM i Håndbold?

I samarbejde med ComeOn! udlodder vi 4 x 200 kroner i præmiepuljen, og det er gratis for dig at gætte med her i kommentarsporet på SpilXperten.

Ja du læste rigtigt. Det eneste du skal gøre er bare, at gætte rigtigt på hvem, der vinder EM i Håndbold 2022 – Kan der overhoved være tvivl? Ja det kan der nok.

Turneringen starter torsdag d. 13. januar 2022 og første kamp er kl 18.00 hvor konkurrence også har deadline.

Gæt hvem der vinder EM: Sådan gør du

Du skal have en konto hos ComeOn!* for at deltage i konkurrencen (en sådan kan du oprette HER*). Det er gratis at deltage.

 1. Gæt hvem der vinder EM i herrehåndbold i kommentarsporet*
 2. Du deltager nu i konkurrencen om 4 x 200 kroner

*Bemærk: For at kunne kommentere på artiklen, skal du have en brugerprofil. En sådan kan du oprette oppe HER.

Værd at vide om konkurrencen

Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Du skal have en konto hos ComeOn!*. Du skal kommentere artiklen med dit bud på, hvem der vinder EM i håndbold, inden torsdag d. 13. januar kl. 18:00. Det er kun tilladt at deltage én gang, og redigerede svar tæller ikke med. Vi finder op til 4 vindere af hver 200 kroner. Er der flere end 4 deltagere med korrekt bud, trækker vi lod for at finde vores 4 vindere. Er der færre end 4 deltagere, der gætter korrekt, udtrækker vi en eller flere “lucky losers” fra puljen af deltagere.

Vinderene bliver offentliggjort med brugernavn i kommentarsporet og efterfølgende kontaktet på den e-mail, der er knyttet til brugerprofilen her på SpilXperten.com. Vinderne skal svare på vores e-mail med info omkring den anvendte email på ComeOn!-kontoen inden for 24 timer.


Om præmiepuljen

4 x 200 kroner freebets.

Fire dygtige deltagere får krediteret deres konto med et 200 kr. freebet, der skal gennemspilles én gang til min. odds 1,80 inden for 7 dage. Vinder man på et freebet, beholder man nettogevinsten.Ny hos ComeOn!? Opret konto og scor velkomstbonus

Få op til 500 kr. i bonus hos ComeOn

Som ny spiller, der bruger bonuskoden ‘MAXBETTING’ og indbetaler mellem 100 og 500 kroner, er du kvalificeret til at modtage en 100 % velkomstbonus hos ComeOn. Din bonus skal gennemspilles i alt 10 gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).Læs mere om håndbold EM 2022

Nedenfor finder du det, du gerne vil læse om vedrørende håndbold EM 2022.

41 kommentarer

 1. Så er der mulighed for at vinde 4 x 200 kroner!

  Hvem kommer til at vinde EM i Håndbold 2022? Kom med dit bud her i kommenetarsporet.

 2. EM er overstået og det samme er konkurrencen her.

  Tre brugere havde set overraskelsen i Sverige. Tillykke til jogjac86, jabsforthewin og loke666. Vi har udtrukket en “Lucky Looser” som blev flemming.

  Der er blevet sendt en mail til jer alle, som i bedes vende tilbage på.

  /SpilXperten

Skriv et svar