18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Gratis konkurrence: Gæt resultatet i Frankrig – Danmark og vind gavekort på 750 kr.

I samarbejde med Cashpoint afholder vi en gratis konkurrence i anledningen af Danmarks Nations League-åbner mod Frankrig fredag aften. Du deltager ved at gætte resultatet på Frankrig – Danmark i kommentarsporet til artiklen her, og du skal have en konto hos Cashpoint* for at deltage (både nye og eksisterende brugere kan være med).


Gæt resultatet af Frankrig – Danmark: Sådan gør du

Du skal have en konto hos Cashpoint for at deltage. Har du ikke en allerede, kan du oprette dig HER*.

 1. Giv dit bud på resultatet af Frankrig – Danmark i kommentarsporet*
 2. Du deltager nu i konkurrencen om et 750 kr. gavekort til Unisport

*Bemærk: For at kunne kommentere på artiklen, skal du have en brugerprofil. En sådan kan du oprette oppe HER.


Værd at vide om konkurrencen

Du skal være fyldt 18 år for at deltage, og du skal have en konto hos Cashpoint. Du skal kommentere artiklen med dit bud på resultatet i Frankrig – Danmark inden fredag d. 3. juni 2022 kl. 20:45. Det er kun tilladt at deltage én gang, og redigerede svar tæller ikke med. Er der mere end én deltager med korrekt resultat, trækker vi lod for at finde vinderen. Hvis ingen deltagere gætter det korrekte resultat, overgår præmien til en ny konkurrence.

Vinderen bliver offentliggjort med sit brugernavn i kommentarsporet og efterfølgende kontaktet på den e-mail, der er knyttet til brugerprofilen her på SpilXperten.com. Vinderen skal svare på vores e-mail med info omkring den relevante Cashpoint-konto inden for 24 timer.


Om præmien

 • Ét Unisport-gavekort med værdi af 750 kroner

18+. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

41 Kommentarer

Skriv et svar

 1. SpilXperten

  Desværre havde ingen deltagere luret 1-2-sejren til Danmark – og vi vender derfor tilbage med en ny konkurrence snart. 🙂

  /SpilXperten.com

 2. SpilXperten

  Eksempel på deltagelse:

  “Frankrig – Danmark: 3-3”

  Held og lykke til alle, der gætter med. 🙂

  /SpilXperten.com