18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Gratis konkurrence: Hvor langt kommer Danmark ved VM i kvindehåndbold?

I samarbejde med ComeOn! har vi smidt 3 x 200 kroner i præmiepuljen, og det er gratis for dig at gætte med her i kommentarsporet på SpilXperten.

Du skal forsøge at gætte, hvor langt de danske kvinder kommer ved VM i håndbold, som starter onsdag d. 1. december. Deadline for deltagelse er torsdag d. 2. december kl. 20:30, hvor Danmark spiller deres første kamp mod Tunesien.


Gæt hvor langt Danmark kommer: Sådan gør du

Du skal have en konto hos ComeOn!* for at deltage i konkurrencen (en sådan kan du oprette HER*). Det er gratis at deltage.

 1. Gæt hvor langt Danmark kommer ved VM i kvindehåndbold i kommentarsporet*
 2. Du deltager nu i konkurrencen om 3 x 200 kroner

*Bemærk: For at kunne kommentere på artiklen, skal du have en brugerprofil. En sådan kan du oprette oppe HER.


Værd at vide om konkurrencen

Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Du skal have en konto hos ComeOn!*. Du skal kommentere artiklen med dit bud på, hvor langt Danmark kommer ved VM i håndbold, inden torsdag d. 2. december kl. 20:30. Det er kun tilladt at deltage én gang, og redigerede svar tæller ikke med. Vi finder op til 3 vindere af hver 200 kroner. Er der flere end 3 deltagere med korrekt bud, trækker vi lod for at finde vores 3 vindere. Er der færre end 3 deltagere, der gætter korrekt, udtrækker vi en eller flere “lucky losers” fra puljen af deltagere.

Vinderene bliver offentliggjort med brugernavn i kommentarsporet og efterfølgende kontaktet på den e-mail, der er knyttet til brugerprofilen her på SpilXperten.com. Vinderne skal svare på vores e-mail med info omkring den anvendte email på ComeOn!-kontoen inden for 24 timer.


Om præmiepuljen

3 x 200 kroner freebets.

Tre dygtige deltagere får krediteret deres konto med et 200 kr. freebet, der skal gennemspilles én gang til min. odds 1,80 inden for 7 dage. Vinder man på et freebet, beholder man nettogevinsten.Ny hos ComeOn!? Opret konto og scor velkomstbonus

Få op til 500 kr. i bonus hos ComeOn

Som ny spiller, der indbetaler mellem 100 og 500 kroner, er du kvalificeret til at modtage en 100 % velkomstbonus hos ComeOn. Din bonus skal gennemspilles i alt 10 gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).Læs mere om håndbold VM 2021

Nedenfor finder du det, du gerne vil læse om vedrørende håndbold VM 2021.

–> Optakt til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Kampprogram til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Live stream håndbold VM 2021 (kvinder)

–> TV guide til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Odds på håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Grupper/puljer til håndbold VM 2021 (kvinder)

29 kommentarer

 1. Gæt hvor langt Danmark kommer ved VM i håndbold! Det er den danske endestation, der skal gættes.

  Mulige bud i konkurrencen:

  – Indledende gruppespil
  – Mellemrunden
  – Kvartfinalerne
  – Semifinalerne
  – Finalen
  – Guldvinder

  Held og lykke til alle, der deltager. 🙂

  /SpilXperten.com

 2. Semifinalen blev desværre ikke til nogen sejr til det danske kvindelandshold, og derfor har vi nu fundet de tre vindere.

  Tillykke til mbkle, johnny møller christensen og Albinus.

  I har modtaget en mail på den mailadresse, der er tilknyttet jeres profil på SpilXperten.com.

Skriv et svar