18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Eksklusiv konkurrence: Gæt udfaldet (1-X-2) i Manchester United – Roma og vind 4 x 500 kroner

Har du lagt mærke til vores nye design på SpilXperten!? Det fejrer vi med en masse tilbud til dig, kære bruger! Du finder et af disse nedenfor – God fornøjelse.

I samarbejde med TipWin* giver vi eksklusivt 500 kroner til FIRE heldige vindere, der kan gætte udfaldet (1-X-2) i Europa League braget mellem Manchester United – AS Roma. Deltag i kommentarsporet herunder, inden kampstart som er torsdag d. 29. april kl. 21:00.

Gæt udfaldet (1-X-2) i Manchester United vs. AS Roma – og vind 500 kroner: Sådan gør du

Du skal have en konto hos TipWin*, for at deltage i konkurrencen. Har du ikke allerede en konto, kan du oprette en HER*.

 1. Gæt udfaldet (1-X-2) i kampen mellem Manchester United – AS Roma i kommentarsporet*
 2. Du deltager nu i konkurrencen om 4 x 500 kroner

*Bemærk: For at kunne kommentere på artiklen, skal du have en brugerprofil. En sådan kan du oprette LIGE HER.

Værd at vide om konkurrencen

Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Du skal have en konto hos TipWin*. Du skal kommentere artiklen med dit bud på udfaldet (1-X-2) i kampen mellem Manchester United – AS Roma inden kampstart, som er torsdag d. 29. april kl. 21:00 (eksempel: “1 – Manchester United”). Det er kun tilladt at deltage én gang, og redigerede svar tæller ikke med. Er der flere end fire med den korrekte første målscorer, trækker vi lod for at finde vinderne. Vinderne bliver offentliggjort med sit brugernavn i kommentarsporet og efterfølgende kontaktet på den e-mail, der er knyttet til brugerprofilen her på SpilXperten.com. Er der kun en, to eller tre , der gætter rigtigt på den første målscorer, vil de blive trukket tilfældigt lod om de resterende præmier hos de “tabende” deltager. Skulle der være nul, der gætter korrekt, vil præmierne udgå. Hvis flere end fire gætter det rigtige udfald, vil der blive trukket lod mellem de korrekte svar.

Vinderne skal svare på vores e-mail med info omkring den anvendte TipWin* e-mail inden for 24 timer. Vinderne modtager 500 kroner som en bonus på sin TipWin*-konto, og denne skal gennemspilles 5 gange til min. 1,80 inden for 60 dage inden udbetaling. Konkurrencen afvikles i samarbejde med TipWin*.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25)

18 kommentarer

 1. Så er vinderne blevet fundet, og der er blevet trukket lod blandt alle dem, der havde svaret Manchester United!

  Vinderne er:
  – allan
  – Cubaneren
  – Boejgaard
  – johnny møllerc christensen

  Stort tillykke til jer! Der vil blive sendt en mail til jer, hvor i bedes svare for at vi kan få uddelt præmierne.

  God weekend fra SpilXperten.com

Skriv et svar