18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Eksklusiv konkurrence: Gæt resultatet i pokalfinalen og vind 5 x 500 kroner

I samarbejde med bet25*, har vi sat 5 x 500 kroner på højkant i en konkurrence, hvor du skal forsøge at gætte resultatet af pokalfinalen mellem Randers og Sønderjyske torsdag d. 13. maj kl. 15:00.


Gæt resultatet i pokalfinalen – og vind 500 kroner: Sådan gør du

Du skal have en konto hos bet25* for at deltage i konkurrencen. Har du ikke allerede en konto, kan du oprette en HER*.

 1. Gæt resultatet af pokalfinalen i kommentarsporet*
 2. Du deltager nu i konkurrencen om 5 x 500 kroner

*Bemærk: For at kunne kommentere på artiklen, skal du have en brugerprofil. En sådan kan du oprette LIGE HER.

Værd at vide om konkurrencen

Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Du skal have en konto hos bet25*. Du skal kommentere artiklen med dit bud på resultatet af pokalfinalen mellem Randers og Sønderjyske inden kampstart, som er torsdag d. 13. maj kl. 15:00 (eksempel: “Randers – Sønderjyske: 5-3”). Det er kun tilladt at deltage én gang, og redigerede svar tæller ikke med. Er der flere end fem med det korrekte resultat, trækker vi lod for at finde vinderne. Vinderne bliver offentliggjort med brugernavn i kommentarsporet og efterfølgende kontaktet på den e-mail, der er knyttet til brugerprofilen her på SpilXperten.com. Er der kun en, to, tre eller fire, der gætter resultatet korrekt, vil der blive trukket lod om de resterende præmier blandt de “tabende” deltagere. Afleverer ingen et korrekt bud, udgår præmierne.

Vinderne skal svare på vores e-mail med info omkring den anvendte bet25* e-mail inden for 24 timer. Vinderne modtager 500 kroner som et ekstra bet på deres bet25*-konto, og dette skal gennemspilles én gang til min. 1,50 inden for 60 dage. Konkurrencen afvikles i samarbejde med bet25*.

Ny hos bet25? Brug bonuskoden ’2570’ og få en velkomstbonus

Har du ikke allerede en konto hos bet25*, kan du nemt oprette den nu.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25)

30 kommentarer

 1. Ny konkurrence klar. Held og lykke til alle, der deltager!

  OBS: Det er pokalfinalens resultat i ordinær tid, der skal gættes. 🙂

  /SpilXperten.com

 2. Randers-SønderjyskE : 1-2

 3. Ingen deltagere havde luret 4-0-sejren til Randers, så præmien udgår desværre. Vi vender tilbage med en ny konkurrence snart! 🙂

  /SpilXperten.com

Skriv et svar