18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Eksklusiv konkurrence: Gæt resultatet i Liverpool – Arsenal og vind 1.000 kroner

Kan du gætte resultatet af lørdagens Premier League-brag mellem Liverpool og Arsenal? Vi har lavet en eksklusiv konkurrence i samarbejde med Tipwin*, hvor du kan deltage gratis her på SpilXperten.com. Der er 1.000 kroner på højkant til én dygtig deltager. Du deltager i kommentarsporet til denne artikel, og deadline for deltagelse er kl. 18:30 lørdag d. 20. november 2021.


Gæt resultatet i Liverpool – Arsenal: Sådan gør du

Du skal have en konto hos Tipwin* for at deltage i konkurrencen (en sådan kan du oprette HER*). Det er gratis at deltage.

 1. Gæt resultatet af Liverpool – Arsenal i kommentarsporet*
 2. Du deltager nu i konkurrencen om 1.000 kroner

*Bemærk: For at kunne kommentere på artiklen, skal du have en brugerprofil. En sådan kan du oprette oppe HER.


Værd at vide om konkurrencen

Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Du skal have en konto hos Tipwin*. Du skal kommentere artiklen med dit bud på resultatet i Liverpool – Arsenal inden lørdag d. 20. november kl. 18:30. Det er kun tilladt at deltage én gang, og redigerede svar tæller ikke med. Er der mere end én deltager med korrekt resultat, trækker vi lod for at finde vinderen. Hvis ingen deltagere gætter det korrekte resultat, overgår præmien til en ny konkurrence.

Vinderen bliver offentliggjort med sit brugernavn i kommentarsporet og efterfølgende kontaktet på den e-mail, der er knyttet til brugerprofilen her på SpilXperten.com. Vinderen skal svare på vores e-mail med info omkring den anvendte email på Tipwin-kontoen inden for 24 timer.


Om præmien

De 1.000 kroner krediteres vinderens konto som en bonus, der skal gennemspilles 7 gange til min. odds 1,80.Ny hos Tipwin? Opret konto og scor velkomstbonus

100 % bonus på op til 800 DKK

Du skal gennemspille indbetaling og bonus i alt fem gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, før du kan foretage en udbetaling. Har du modtaget den maksimale Tipwin bonus på 800 kroner, er det altså 8.000 kroner, du skal gennemspille. Kun kuponer med op til 800 kroner i indsats tæller med i gennemspilskravet. Hvis du laver en ny indbetaling, før den tidligere modtaget bonus er frigivet, vil du ikke være i stand til at placere en anmodning om udbetaling, før gennemspilsvilkårene er opfyldt.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

23 kommentarer

 1. Eksempel på deltagelse:

  Liverpool – Arsenal: 4-3

  Held og lykke til alle, der deltager. 🙂

 2. Liverpool – Arsenal 1-0

 3. Tillykke til Cubaneren, der var eneste deltager med korrekt bud i konkurrencen. 🙂

  Vi har sendt dig en mail,

  /SpilXperten.com

Skriv et svar