18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Eksklusiv konkurrence: Gæt resultatet af Real Madrid – Barcelona og vind 2 x 500 kroner

Kan du gætte det korrekte resultat i Real Madrid – Barcelona? Vi har lavet en eksklusiv konkurrence i samarbejde med Cashpoint*, hvor du kan deltage gratis her på SpilXperten.com. Der er 1.000 kroner i præmiepuljen, og vi finder 2 vindere af hver 500 kroner. Du deltager i kommentarsporet til denne artikel, og deadline er kl. 21:00 lørdag d. 10. april 2021.

Gæt resultatet af Real Madrid – Barcelona og vind 2 x 500 kroner: Sådan gør du

Du skal have en konto hos Cashpoint* for at deltage i konkurrencen. Har du ikke allerede en konto, kan du oprette en HER*.

  1. Gæt resultatet af Real Madrid – Barcelona i kommentarsporet*
  2. Du deltager nu i konkurrencen om 2 x 500 kroner

Bemærk: For at kunne kommentere på artiklen, skal du have en brugerprofil. En sådan kan du oprette HER, og så godkender vi din forumadgang inden for få timer.

Værd at vide om konkurrencen

Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Du skal have en konto hos Cashpoint*.

Du skal kommentere artiklen med dit bud på resultatet i Real Madrid – Barcelona inden kampstart, som er lørdag d. 10. april kl. 21:00. Det er kun tilladt at deltage én gang, og redigerede svar tæller ikke med. Er der flere end to deltagere med korrekt bud, trækker vi lod blandt disse for at finde vinderne. Hvis kun én deltager gætter korrekt, bliver en ”taber” til vinder ved lodtrækning, så vi ender med i alt to vindende deltagere. Gætter ingen deltagere korrekt, udgår præmiepuljen.

Vinderne bliver offentliggjort med deres brugernavn i kommentarsporet og efterfølgende kontaktet på den e-mail, der er knyttet til brugerprofilen her på SpilXperten.com. Vinderne skal svare på vores e-mail med info omkring den anvendte Cashpoint e-mail inden for 24 timer. Vinderne modtager 500 kroner som et freebet på deres Cashpoint-konto, og dette skal gennemspilles én gang inden for 60 dage. Vinder man på et freebet, beholder man nettogevinsten.

Konkurrencen afvikles i samarbejde med Cashpoint*.

Fulde regler og vilkår for freebettet ved Cashpoint

Freebetet skal bruges mindst 1x med indsatser på en sportsbegivenhed efter eget valg og kan kombineres med alle andre sportsgrene.

Freebetet skal bruges inden for 60 dage, ellers udløber det.

Freebetet gælder kun for individuelle spil eller kombinationsindsatser.

Freebetet kan ikke bruges på system- eller flervejsspil.

Freebetet kan ikke bruges, hvis et væddemål allerede er placeret på et modsatrettet udfald i samme kamp.

Freebets er kun tilladt, hvis bestemmelserne i Freebet-betingelserne er opfyldt.

Freebetet modtages i form af en bonuskode/voucher som kan indløses på cashpoint.dk*.

I forbindelse med et freebet modtager kunden det vundne beløb, minus freebet-indsatsen. Eksempel: For et vellykket Freebet med en indsats på DKK 500.- og odds på 2,5 modtager kunden DKK 750.- (DKK 1250.- gevinster minus Freebet-indsatsen på DKK 500.-).

Det er ikke muligt at sælge væddemålet/ tage pengene på ved spil på freebets.

Udbetaling af gevinster sker efter CASHPOINT Malta Ltd.’s skøn. I tilfælde af misbrug (multipel brug af den samme person, IP-adresse eller enhed eller i tilfælde af mistanke om organiseret brug: spillerkarteller, syndikater, placering af ‘sikre spil) ‘), tildeles ingen bonus, og deltagelse i yderligere forfremmelser nægtes.

CASHPOINT er berettiget til når som helst at ændre eller afslutte kampagnen uden at angive nogen grund.

Freebet og tilhørende freebet-betingelser gælder for Danmark. Kvalificering bestemmes af kundens bopæl.

18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Skriv et svar