18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Eksklusiv konkurrence: Gæt første målscorer i PSG – Manchester City og vind 5 x 500 kroner

Har du lagt mærke til vores nye design på SpilXperten!? Det fejrer vi med en masse tilbud til dig, kære bruger! Du finder et af disse nedenfor – God fornøjelse.

I samarbejde med bet25* giver vi eksklusivt 500 kroner til FEM heldige vindere, der kan gætte første målscorer i Champions League braget mellem PSG – Manchester City. Deltag i kommentarsporet herunder, inden kampstart som er onsdag d. 28. april kl. 21:00.

Gæt første målscorer i PSG vs. Manchester City – og vind 500 kroner: Sådan gør du

Du skal have en konto hos bet25*, for at deltage i konkurrencen. Har du ikke allerede en konto, kan du oprette en HER*.

  1. Gæt første målscorer i kampen mellem PSG – Manchester City i kommentarsporet*
  2. Du deltager nu i konkurrencen om 5 x 500 kroner

*Bemærk: For at kunne kommentere på artiklen, skal du have en brugerprofil. En sådan kan du oprette LIGE HER.

Værd at vide om konkurrencen

Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Du skal have en konto hos bet25*. Du skal kommentere artiklen med dit bud på første målscorer i kampen mellem PSG – Manchester City inden kampstart, som er onsdag d. 28. april kl. 21:00 (eksempel: “Neymar”). Det er kun tilladt at deltage én gang, og redigerede svar tæller ikke med. Er der flere end fem med den korrekte første målscorer, trækker vi lod for at finde vinderne. Vinderne bliver offentliggjort med sit brugernavn i kommentarsporet og efterfølgende kontaktet på den e-mail, der er knyttet til brugerprofilen her på SpilXperten.com. Er der kun en, to, tre eller fire, der gætter rigtigt på den første målscorer, vil de blive trukket tilfældigt lod om de resterende præmier hos de “tabende” deltager. Skulle der være nul, der gætter korrekt, vil præmierne udgå.

Vinderne skal svare på vores e-mail med info omkring den anvendte bet25* e-mail inden for 24 timer. Vinderne modtager 500 kroner som et ekstra bet på sin bet25*-konto, og dette skal gennemspilles én gang til min. 1,50 inden for 60 dage inden udbetaling. Konkurrencen afvikles i samarbejde med bet25*.

Ny hos bet25? Brug bonuskoden ’2570’ og få en velkomstbonus

Har du ikke allerede en konto hos bet25*, kan du nemt oprette den nu.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25)

24 kommentarer

  1. Husk! Det er sidste mulighed for at deltage i konkurrencen inden kampstart kl. 21.00 i aften!

  2. Noget af en overraskelse med Marquinhos som første målscorer! Desværre ingen der havde den rigtige brasilianer, men vi vender tilbage med en ny konkurrence snarrest!

Skriv et svar