18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Eksklusiv konkurrence: Gæt 1X2 + over/under 2,5 mål i Østrig – Danmark og vind 5 x 200 kroner

Kan du gætte 1X2 og over/under 2,5 mål i Østrig – Danmark? Vi har lavet en eksklusiv konkurrence i samarbejde med ComeOn*, hvor du kan deltage gratis her på SpilXperten.com. Der er 1.000 kroner i præmiepuljen, og vi finder 5 vindere af hver 200 kroner. Du deltager i kommentarsporet til denne artikel, og deadline er kl. 20:45 onsdag d. 31. marts 2021.

Gæt 1X2 og over/under 2,5 mål i Østrig – Danmark og vind 5 x 200 kroner: Sådan gør du

Du skal have en konto hos ComeOn* for at deltage i konkurrencen. Har du ikke allerede en konto, kan du oprette en HER*.

  1. Gæt 1X2 og under/over 2,5 mål i Østrig – Danmark i kommentarsporet*
  2. Du deltager nu i konkurrencen om 5 x 200 kroner

*Bemærk: For at kunne kommentere på artiklen, skal du have en brugerprofil. En sådan kan du oprette oppe i højre hjørne af siden og så godkender vi din forumadgang inden for få timer.

Værd at vide om konkurrencen

Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Du skal have en konto hos ComeOn*. Du skal kommentere artiklen med dit bud på 1X2 og over/under 2,5 mål i Østrig – Danmark inden kampstart, som er onsdag d. 31. marts kl. 20:45. Det er kun tilladt at deltage én gang, og redigerede svar tæller ikke med. Er der flere end fem deltagere med korrekt bud, trækker vi lod blandt disse for at finde de fem vindere. Hvis færre end fem deltagere gætter korrekt, bliver en eller flere ”tabere” til vindere ved lodtrækning, så vi ender med i alt fem vindende deltagere. Gætter ingen deltagere korrekt, udgår præmiepuljen.

Vinderne bliver offentliggjort med deres brugernavn i kommentarsporet og efterfølgende kontaktet på den e-mail, der er knyttet til brugerprofilen her på SpilXperten.com. Vinderne skal svare på vores e-mail med info omkring den anvendte ComeOn* email inden for 24 timer. Vinderne modtager 200 kroner som et freebet på deres ComeOn-konto, og dette skal gennemspilles én gang til min. odds 1,80 inden for 10 dage. Vinder man på et freebet, beholder man nettogevinsten.

Konkurrencen afvikles i samarbejde med ComeOn*

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Skriv et svar