18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Eksklusiv konkurrence: Gæt 1. målscorer i FCK – FCM og vind 2 x 200 kroner

Kan du gætte den første målscorer i søndagens Superliga-topbrag mellem FCK og FC Midtjylland? Vi har lavet en eksklusiv konkurrence i samarbejde med ComeOn*, hvor du kan deltage gratis her på SpilXperten.com. Der er 400 kroner i præmiepuljen, og vi finder 2 vindere af hver 200 kroner (freebet). Du deltager i kommentarsporet til denne artikel, og deadline for deltagelse er kl. 18:00 søndag d. 19. september 2021.


Gæt 1. målscorer i FCK – FC Midtjylland og vind 2 x 200 kroner: Sådan gør du

Du skal have en konto hos ComeOn* for at deltage i konkurrencen.

 1. Gæt 1. målscorer i FCK – FC Midtjylland i kommentarsporet*
 2. Du deltager nu i konkurrencen om 2 x 200 kroner

*Bemærk: For at kunne kommentere på artiklen, skal du have en brugerprofil. En sådan kan du oprette oppe HER.


Værd at vide om konkurrencen

Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Du skal have en konto hos ComeOn*. Du skal kommentere artiklen med dit bud på 1. målscorer i FCK – FC Midtjylland inden kampstart, som er søndag d. 19. september kl. 18:00. Det er kun tilladt at deltage én gang, og redigerede svar tæller ikke med. Er der flere end to deltagere med korrekt bud, trækker vi lod blandt disse for at finde de to vindere. Hvis færre end to deltagere gætter korrekt, findes vindere ved lodtrækning blandt alle deltagere.

Vinderne bliver offentliggjort med deres brugernavn i kommentarsporet og efterfølgende kontaktet på den e-mail, der er knyttet til brugerprofilen her på SpilXperten.com. Vinderne skal svare på vores e-mail med info omkring den anvendte ComeOn* email inden for 24 timer. Vinderne modtager 200 kroner som et freebet på deres ComeOn-konto, og dette skal gennemspilles én gang til min. odds 1,80 inden for 7 dage. Vinder man på et freebet, beholder man nettogevinsten.

Konkurrencen afvikles i samarbejde med ComeOn*.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

22 kommentarer

 1. Vi kom ikke af med alle præmierne i vores seneste ComeOn-konkurrence, så vi kører en Part 2 her. 🙂

  Eksempel på deltagelse: “Jonas Wind”

 2. GAME DAY!

  Skriv dit bud på 1. målscorer inden kl. 18:00 i dag. 🙂

  Held og lykke til alle, der deltager!

  1. Kevin diks scorer det første mål

 3. Tillykke til Boatfarm og fensholm, der hhv. gættede korrekt og blev udtrukket som “lucky loser” blandt alle deltagende. 🙂

  Vi har sendt jer en mail.

  /SpilXperten.com

Skriv et svar