18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Dartfan fra Danmark scorede stort ved 2024 Cazoo Masters

Tom Nielsen fra Aalborg vandt muligheden for at stå i centrum til en uforglemmelig dartkamp takket være bet365’s Never Ordinary-oplevelse.

Tom Nielsen (tv.) og Ryan Smith (th.) konkurrerede på hovedscenen ved 2024 Cazoo Masters.

Tom Nielsen (tv.) og Ryan Smith (th.) konkurrerede på hovedscenen ved 2024 Cazoo Masters.

En dartfan fra Aalborg i Danmark blev taget på sengen, da han pludselig stod i brændpunktet for begivenhederne ved det spektakulære 2024 Cazoo Masters i Milton Keynes i England, hvor han vandt en ekstraordinær oplevelse, der ikke kan købes for penge med bet365.

Tom Nielsen trådte op til bet365’s skive og deltog i en 3-dart-udfordring sammen med andre medlemmer af offentligheden med det formål at opnå den højeste score muligt.

Efter at have opnået en enestående score på 128, rykkede Tom til tops på ranglisten, efterfulgt af den engelske dartfan Ryan Smith, der formåede at score imponerende 98.

Begge fans fik mulighed for at konkurrere mod hinanden i en medrivende 9-dart-konkurrence på hovedscenen foran et engageret publikum lige før hovedbegivenheden gik i gang.

Den legendariske konferencier, John McDonald, sendte begivenheden til et højere niveau ved at præsentere begge vindere med deres egne darttrøjer og muligheden for at få deres egen walk-on-oplevelse. Efter en intens kamp trådte Tom sig sejrrigt frem og fejrede det sammen med det udsolgte publikum inde i Marshall Arena.

Oplevelsen stoppede ikke der, da de to dartfans senere blev ført videre til en eksklusiv rundvisning af faciliteterne, hvor de fik lov til at se træningsrummet og møde stjerne som Stephen Bunting, der gik hen og vandt turneringen, Joe Cullen og flere andre.

Oplevelsen kulminerede til sidst ved, at vinderne blev eskorteret til deres eksklusive Never Ordinary-sæder, der garanterede en ekstraordinær udsigt til dartskiven på hovedscenen og spændende kampe hele aftenen.

Oplevelsen var en del af bet365’s verdensomspændende Never Ordinary-kampagne, som giver fans mulighed for ekstraordinære oplevelser, der ikke kan købes for penge ved forskellige sportsbegivenheder, herunder hestevæddeløb, boksning, fodbold og mere.

Tom Nielsen sagde: “Jeg er en kæmpe dartfan og rejser ofte til forskellige lande for at se verdens bedste spillere konkurrere, men jeg har nu aldrig oplevet noget som det her. At få lov til at spille på hovedscenen og gå i fodsporene på mine helte var en drøm, der gik i opfyldelse. Jeg vil gerne sige en stor tak til bet365. Jeg havde en fantastisk oplevelse, som jeg aldrig vil glemme.”

En talsperson for bet365 sagde: “Hos bet365 tror vi på at forvandle almindelige øjeblikke til ekstraordinære minder. At Tom og Ryan havde muligheden for at spille på hovedscenen ved Masters i Milton Keynes er et bevis på den magi, vi ønsker at bringe til sportsfans over hele verden. Uanset øjeblikket, uanset sporten, er det Never Ordinary med bet365.”

*18+, StopSpillet.dk, husk altid at spil ansvarligt.

Pressemeddelelse fra bet365.

Slut

For yderlige information kan du kontakte: [email protected] eller +44 0113 361 3600

Om bet365

Hos bet365 gør vi ikke det ordinære. Vi tror på, at enhver sport bør være episk. Derfor tilbyder vi en ‘In-Play’-oplevelse, der dækker 78 sportsgrene og over 780.000 live streams til 90 millioner kunder over hele verden. Vores online betting-brand er drevet af et proprietært produkt i verdensklasse og over 7.000 medarbejdere over hele kloden.

Kulturelle og sproglige zoner over hele kloden serviceres ved hjælp af geospecifikt indhold og 22 forskellige sprog for at forbedre kundeoplevelsen, som forbedres yderligere gennem udbuddet af 26 forskellige indbetalingsvalutaer og 50 betalingsmetoder.

bet365 har en række nyttige værktøjer til at hjælpe dig med at holde styr på dit spil, som du kan finde på:
https://ansvarsfuldtspil.bet365.dk/da/responsible-gambling/overview

Skriv første kommentar

Skriv et svar