18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ComeOn! forhøjer velkomstbonus: Få 1.000 kr. at spille for

Pr. 1. august 2022 kl. 12:00 skruer ComeOn!* op for velkomstbonussen til alle nye, danske spillere. Før kunne man score sig en bonus på 500 kroner i forbindelse med oprettelse – nu er tilbuddet forbedret, så der er 1.000 kroner at hente i ComeOn! velkomstbonus.

comeon-ny-bonus-2022


Sådan får du 1.000 kr. i bonus hos ComeOn!

Tilbuddet er for dig, der ikke allerede har oprettet en konto hos ComeOn!

  1. Gå til ComeOn! – KLIK HER*
  2. Opret en konto
  3. Anvend bonuskoden ‘MAXBETTING’ og indbetal mellem 100 og 1.000 kroner
  4. ComeOn! matcher straks din indbetaling med en 100 % bonus (op til 1.000 kroner)

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Regler og vilkår for ComeOn! bonussen

Bonusbeløbet er fordoblet, men regler og vilkår er uforandrede. Spillerens første indbetaling matches med 100 % op til 1.000 kroner (min. indbetaling = 100 kroner, maks. indbetaling = 1.000 kroner), og gennemspilskravet er 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige.

Spilaktivitet kan gennemgås inden hver anmodet udbetaling; Hvis der er mistanke om snyd, uregelmæssige ulovlige mønstre, hedge-odds, lave marginale væddemål, insideroplysninger om match-fixing eller anden svigagtig eller uetisk opførsel i spillernes spilaktivitet, har virksomheden ret til at afvise udbetalinger, konfiskere gevinster og fryse midlerne på kontoer med øjeblikkelig virkning | Virksomheden forbeholder sig retten til når som helst at annullere bonussen | Hvis bonussen annulleres, fortabes bonusmidler. Eventuelle midler, der er deponeret og bundet til bonuskrav, forbliver på kundens konto og kan benyttes overalt på webstedet.


Boostede odds og specials hos ComeOn!

Du kan læse meget mere om ComeOn! i vores ComeOn! anmeldelse. Bookmakeren udmærker sig blandt andet ved løbende at lave spændende boostede odds og specials på de sportsbegivenheder, der afvikles. Det gælder ikke mindst for Superligaen.

God fornøjelse med ComeOn!

Skriv første kommentar

Skriv et svar