18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Cashpoint bonuskode

Cashpoint har været på det danske marked siden 2012, men er oprindeligt en tysk bookmaker. Går du med tankerne om at oprette dig hos Cashpoint, er det værd at tage med, at Cashpoint tilbyder alle nye spillere en 100 % indbetalingsbonus på op til 500 kroner.

*Reklamelink

  1. Få 100% i velkomstbonus op til 500kr
    Velkomsttilbuddet er for alle nye spillere hos Cashpoint. Indbetal mellem 100 og 500 kroner for at kvalificere dig til en 100 % indbetalingsbonus. Du skal gennemspille indbetaling og bonusbeløb i alt tre gange til min. odds 1,80 inden for 90 dage.18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår
    • God velkomstbonus
    • Bonustilbud til eksisterende kunder
    • Overskuelig hjemmeside


Velkomstbonus hos Cashpoint

1) Gå til Cashpoint.dk – KLIK HER!*

2) Opret en konto

3) Indbetal mellem 100 og 500 kroner

4) Du modtager en 100 % bonus

Regler og vilkår for Cashpoint bonus

Velkomsttilbuddet er for alle nye spillere hos Cashpoint. Indbetal mellem 100 og 500 kroner for at kvalificere dig til en 100 % indbetalingsbonus. Du skal gennemspille indbetaling og bonusbeløb i alt tre gange til min. odds 1,80 inden for 90 dage.

Eksempel: Du indbetaler 500 kroner og får en bonus på 500 kroner. Dermed skal du altså gennemspille 500 kroner x 3 + 500 kroner x 3 = 3.000 kroner, inden udbetaling.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Cashpoint bonustilbud og kampagner

Cashpoint har indført et ”cash.point”-koncept, der tilgodeser de eksisterende spillere. Cash.points udregnes via formlen antal væddemål x indskud, og når du har samlet mere end 50.000 cash.points sammen, kan du veksle disse direkte til tilgodehavender, som du kan spille for. Minimumsindsamlingen på 50.000 cash.points svarer til 50 kroner, og logikken er; jo mere du spiller, jo større tilgodehavender kan du optjene.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Anmeldelse af Cashpoint

Cashpoint er en af de nyere aktører på det danske spillemarked, og ligesom alle andre spillelicenserede bookmakere i Danmark skal du oprette dig med folkeregisterets oplysninger og logge ind via Nem-ID. Oprettelsen er relativt simpel, og alle bør derfor kunne være med. Oppe i højre hjørne lige under, hvor du logger ind som eksisterende kunde, kan du trykke på ”Tilmeld dig”. Herefter bliver du overført til en side, hvor du kan udfylde dine kontooplysninger. Her kan du også markere, om du ønsker at være en del af Cashpoints kundeprogram og om du vil modtage nyhedsbrevet. Slutteligt skal du selvfølgelig acceptere regler og vilkår, før kontoen er åbnet og tilmeldingsprocessen fuldført. Det tager få minutter, og så er du ellers i gang hos Cashpoint.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Cashpoint udbetalinger og indbetalinger

Cashpoint har det gængse udvalg for ind- og udbetalingsmetoder i Danmark. Ved indbetalinger kan du bruge både VISA-kort, Mastercard, bankoverførsler, Skrill/Moneybookers samt det mindre udbredte Paysafecard. Du kan desværre ikke indbetale via Neteller, som selvfølgelig er et minus i forhold til andre bookmakere. Udbetalinger foregår tilbage til VISA-kort, bankoverførsel eller til Skrill. For at udbetale til VISA/Skrill kræver det dog, at du har brugt samme metode til indbetaling. Indbetalingerne er gebyrfri, hvilket er et stort plus. Det er nemlig ikke tilfældet ved flere af konkurrenterne. Cashpoint er derfor med helt fremme på dette område, men det trækker dog marginalt ned, at man ikke kan bruge Neteller.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Cashpoint.dk – website

Førstehåndsindtrykket af Cashpoints webside er bestemt godkendt. Hjemmesiden bærer et mørkt præg med grå og gule toner. Noget, der matcher godt med det gul/hvide Cashpoint-logo. Websiden fungerer efter få klik ganske udmærket, hvis man går i dybden med den. Alt fremstår meget enkelt uden for mange genveje, og det tager ikke mange sekunder at navigere sig igennem til de ligaer, man måtte være interesseret i. Et plus er at de f.eks. har de højtprofilerede ligaer som Champions League og Europa League på forsiden. Det er dog ærgerligt, at der ikke er en søgefunktion og genveje til f.eks. Superligaen, som er et stort spilleaktiv for danske kunder.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Cashpoint odds

Når snakken falder på spiludbud, er det et af de steder, hvor der er plads til forbedringer hos Cashpoint. Som udgangspunkt er spiludvalget glimrende – specielt på de store fodboldligaer. Her finder du weekend efter weekend spilmuligheder, som langt fra alle danske bookmakere har. Til gengæld overser de nogle helt åbenlyse som eksempelvis 1. målscorer. På mindre sportsgrene ligger udvalget i høj grad på niveau med gennemsnittet for danske bookmakere. Samtidig har Cashpoint fået udbygget spiludvalget løbende, så det fokuserer mere og mere på det danske marked.

Typer af væddemål
Som forlængelse af netop ovenstående punkt er Cashpoints typer af væddemål også et punkt, hvor der er plads til forbedringer. På fodbold tilbydes som regel 1X2, over/under, ciffertips, lige/ulige og halvlegsspil på alle markeder og alle kampe. På andre markeder er der ikke megen opmærksomhed og her begrænser udbuddet sig endnu mere. Meget sjældent udbydes der kortspil og målscorerspil, men dette er dog set i et småt udbud under EM-kvalifikationen. Fodbold er på alle måder i højsædet, hvilket både er et plus og minus for Cashpoint, hvis du er til andre end spillet med læderkuglen.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Live betting
Cashpoint udbyder visuelt set en fin livebetting-klient, men udbuddet af kampe, streams og muligheder er ikke et punkt, hvor Cashpoint kan konkurrere med andre bookmakere. Cashpoint tilbyder en række kampe på livebetting hver dag, dette spænder i alt fra fodbold til andre igangværende sportsgrene, men tilbagebetalingsprocenten er i den lave ende og udbuddet kunne godt være bedre. Set i lyset af andre bookmakere synes Cashpoint et stykke efter, men det skal dog for god ordens skyld nævnes, at live bettingen hos Cashpoing generelt set leverer efter indsigten – og bliver bedre med tiden.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Tilbagebetaling
Cashpoint tillader nogle af markedets bedste 1X2-odds på de store markeder som f.eks. Premier League, La Liga og Ligue 1, hvor tilbagebetalingsprocenten er oppe omkring 96,96-5%. Dette er blandt det bedste, du kan finde på 1X2 hos de danske bookmakere. De øvrige spiltyper kan dog ikke holde samme niveau på tilbagebetalingsprocenten, der typisk ligger et par procenter under de føromtalte tilbagebetalingsprocenter. Det samme gør sig gældende for de mindre populære ligaer og sportsgrene som ishockey, tennis og håndbold. Cashpoint har blandt danske bookmakere den svageste tilbagebetalingsprocent på de amerikanske sportsgrene, og det skal med i overvejelserne, inden man opretter sig som kunde hos Cashpoint, da fokus også på dette områder er direkte rettet mod fodboldverdenen.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Indsatsmuligheder
Hos Cashpoint kan man risikere at støde ind i personlige indsatsmuligheder. Man kan maksimalt spille 9.999 kroner på en spillekupon hos Cashpoint og gevinstloftet er samtidig på 70.000 kroner. Dette loft er gældende, også selvom kuponen udløser en større sum end gevinstloftet, så det er en ting, man skal være meget opmærksom på. De færreste vil dog opleve at befinde sig i det indsatsleje, og det er derfor også nogle indsatsbegrænsninger, man ikke skal lægge det helt store i. Ganske få opererer nemlig i de prislejer, og størstedelen af Cashpoints kunder vil ikke opleve problemer med indsatsmulighederne.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Kontakt Cashpoint: Kundeservice og telefon

Cashpoint har for nyligt opgraderet deres kundesupport, så du nu kan kontakte bookmakeren direkte via en dansk livechat. Et glimrende supplement til en alternativ kontaktmulighed som e-mail.

Opret en konto hos Cashpoint – KLIK HER!*

Erfaringer med Cashpoint

Cashpoint skal roses for de høje odds på store markeder Her sker det nemlig ofte, at Cashpoint kan tilbyde nogle af markedets bedste odds. Ind- og udbetalingsmetoderne er nemme, websiden er let og overskuelig og dette er begge ting, der er med til, at Cashpoint kan stige i karaktererne. For nyligt har Cashpoint fået både velkomstbonus og dansk support, hvilket trækker yderligere op. Cashpoint udmærker sig som et solidt supplement til andre bookmakere, og i vores øjne bliver de kun bedre med tiden.

Cashpoint FAQ

Hvordan er tilbagebetalingsprocenten hos Cashpoint?

Cashpoint tillader nogle af markedets bedste 1X2-odds på de store markeder som f.eks. Premier League, La Liga og Ligue 1, hvor tilbagebetalingsprocenten er oppe omkring 96,96-5%. Dette er blandt det bedste, du kan finde på 1X2 hos de danske bookmakere.

Findes der en Cashpoint kundeservice?

Cashpoint har for nyligt opgraderet deres kundesupport, så du nu kan kontakte bookmakeren direkte via en dansk livechat. Et glimrende supplement til en alternativ kontaktmulighed som e-mail.

Udbyder Cashpoint live betting?

Cashpoint udbyder visuelt set en fin livebetting-klient, men udbuddet af kampe, streams og muligheder kan forbedres.

*Reklamelinks

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til Cashpoint – så skriv en kommentar nedenfor 🙂

Skriv et svar