18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Cashpoint bonus 2024

Cashpoint giver alle nye kunder et freebet op til 500 kroner i velkomstbonus. Vi viser dig alle fordelene ved Cashpoint og sammenligner dem med andre danske bookmakere.

  • Godt odds udvalg
  • Bonustilbud til eksisterende kunder
  • God navigering

Lovlig i Danmark

Denmark

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Cashpoint har en bonus klar til alle nye spillere! Den går på en indbetalingsbonus på 100% op til 500 kroner i freebets. Følg guiden nedenfor, så er du sikret den helt rigtige vej til din bonus. Her gør vi dig også opmærksom på de vigtigste regler og vilkår.

Cashpoint bonus oversigt

Cashpoint har været på det danske marked siden 2012, men er oprindeligt en tysk bookmaker. Går du med tankerne om at oprette dig hos Cashpoint, er det værd at tage med, at Cashpoint bonus tilbyder alle nye spillere en 100 % indbetalingsbonus på op til 500 kroner i freebets. Læs meget mere om hele bookmakeren i vores Cashpoint anmeldelse.

Cashpoint bonus
✨ BonuskodeNej, ikke nødvendig
📱 Cashpoint AppNej, men mobilvenlig side
⚽ Live bettingJa*
💻 Hjemmesidewww.cashpoint.dk*

Cashpoint Velkomstbonus

1) Gå til Cashpoint.dk*

2) Opret en konto.

3) Indbetal mellem 100, 200, 300, 400 eller 500 kroner.

4) Omsæt din indbetaling én gang på en kupon med mindst to kampe, hvor hver kamp giver min. odds 1,50.

5) Tilmeld dig Cashpoints nyhedsbrev, da du modtager dit freebet via mail.

6) Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet.

7) Freebet beløbet er baseret på din første indbetaling.

Cashpoint bonus til odds

Regler og vilkår for Cashpoint bonus

Velkomsttilbuddet er for alle nye spillere hos Cashpoint. Indbetal enten 100, 200, 300, 400 eller 500 kroner for at kvalificere dig til en 100 % indbetalingsbonus i form af freebets.

  • Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
  • Kun det første væddemål på mindst 100 kr. tæIler med i kampagnen.
  • Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.
  • Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr.
  • Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort.
  • Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage.
  • Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via http://ROFUS.nu | http://StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Vi har sammenlignet Cashpoint med 18 andre bookmakere

Vi har over et år analyseret op mod en million datapunkter omkring danske bookmakere og sammenlignet dem indenfor otte forskellige kategorier. Dataen er blandt andet hentet fra Enetpulse, én af de ledende leverandører af sports data på verdensplan.

Nedenfor kan du se, hvordan Cashpoint placerer sig i de forskellige kategorier.

KategoriCashpoints’ placering
Bedste fodbold odds8. plads
Bedste tennis odds3. plads
Bedste odds udvalg2. plads
Kundeservice5. plads
Betalingsmetoder12. plads
Bedste betting oplevelse15. plads
Bedste velkomstbonus6. plads
Overordnet placering5. plads

Cashpoint klarer sig faktisk rigtigt godt på odds udvalg og specielt deres generelle niveau på tennis odds. Selvom de får en generel 5. plads, blandt de danske bookmakere, undgår vi ikke at hæfte sig ved, at Cashpoint ikke tilbyder den bedtse betting oplevelse blandt bookmakere i Danmark.

Hvad kan jeg bruge min Cashpoint bonus til?

Cashpoint har mange forskellige odds på kampe i alle store ligaer og turneringer, ligesom den danske Superliga. Se her en liste over odds til de kommende kampe:

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Event
Bedste Odds
19. jul.
18:00 19. jul.
AGF
FC Midtjylland
20:00 19. jul.
FC Nordsjælland
AaB
21. jul.
14:00 21. jul.
Silkeborg IF
Sønderjyske
16:00 21. jul.
Vejle Boldklub
Randers FC
18:00 21. jul.
Viborg
Brøndby IF
22. jul.
19:00 22. jul.
Lyngby
FC København
26. jul.
19:00 26. jul.
Sønderjyske
Lyngby
27. jul.
16:00 27. jul.
FC Nordsjælland
FC Midtjylland
28. jul.
14:00 28. jul.
Randers FC
Viborg
16:00 28. jul.
AaB
Silkeborg IF
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 19. jul. 08:10.

Cashpoint anmeldelse sportsspil

Cashpoint er en af de nyere aktører på det danske spillemarked, og ligesom alle andre spillelicenserede bookmakere i Danmark skal du oprette dig med folkeregisterets oplysninger og logge ind via Nem-ID eller MitID. Oprettelsen er relativt simpel, og alle bør derfor kunne være med.

Oppe i højre hjørne lige under, hvor du logger ind som eksisterende kunde, kan du trykke på ”Tilmeld dig”. Herefter bliver du overført til en side, hvor du kan udfylde dine kontooplysninger. Her kan du også markere, om du ønsker at være en del af Cashpoints kundeprogram og om du vil modtage nyhedsbrevet. Slutteligt skal du selvfølgelig acceptere regler og vilkår, før kontoen er åbnet og tilmeldingsprocessen fuldført. Det tager få minutter, og så er du ellers i gang hos Cashpoint.

Cashpoint udbetalinger og indbetalinger

Cashpoint har det gængse udvalg for ind- og udbetalingsmetoder i Danmark. Ved indbetalinger kan du bruge både VISA-kort, Mastercard, bankoverførsler, Neteller og Skrill samt det mindre udbredte Paysafecard. Du kan anvende Trustly i forbindelse med din udbetaling og dermed udbetale instant. Indbetalingerne er gebyrfri, hvilket er et stort plus. Det er nemlig ikke tilfældet ved flere af konkurrenterne. Cashpoint er derfor med helt fremme på dette område.

Cashpoint.dk – website

Førstehåndsindtrykket af Cashpoints webside er bestemt godkendt. Hjemmesiden bærer et mørkt præg med grå og gule toner. Noget, der matcher godt med det gul/hvide Cashpoint-logo. Websiden fungerer efter få klik ganske udmærket, hvis man går i dybden med den.

Alt fremstår meget enkelt uden for mange genveje, og det tager ikke mange sekunder at navigere sig igennem til de ligaer, man måtte være interesseret i. Et plus er at de f.eks. har de højtprofilerede ligaer som Champions League og Europa League på forsiden. Det er dog ærgerligt, at der ikke er en søgefunktion og genveje til f.eks. Superligaen, som er et stort spilleaktiv for danske kunder, hvilket er et lille minus i vores Cashpoint anmeldelse.

Cashpoint bonus

Cashpoint sportsspil odds

Når snakken falder på spiludbud, er det et af de steder, hvor der er plads til forbedringer hos Cashpoint. Som udgangspunkt er udvalget af Cashpoint odds glimrende – specielt på de store fodboldligaer. Her finder du weekend efter weekend spilmuligheder, som langt fra alle danske bookmakere har.

På mindre sportsgrene ligger udvalget i høj grad på niveau med gennemsnittet for danske bookmakere. Samtidig har Cashpoint fået udbygget spiludvalget løbende, så det fokuserer mere og mere på det danske marked.

cashpoint bonus odds
Cashpoint odds

Typer af væddemål
Som forlængelse af netop ovenstående punkt er Cashpoints typer af væddemål også et punkt, hvor der er plads til forbedringer. På fodbold tilbydes som regel 1X2, over/under, ciffertips, lige/ulige og halvlegsspil på alle markeder og alle kampe.

På andre markeder er der ikke megen opmærksomhed og her begrænser udbuddet sig endnu mere. Meget sjældent udbydes der kortspil og målscorerspil, men dette er dog set i et småt udbud under EM-kvalifikationen. Fodbold er på alle måder i højsædet, hvilket både er et plus og minus for Cashpoint, hvis du er til andre end spillet med læderkuglen.

Live betting
Cashpoint udbyder visuelt set en fin livebetting-klient, men udbuddet af kampe, streams og muligheder er ikke et punkt, hvor Cashpoint kan konkurrere med andre bookmakere. Cashpoint tilbyder en række kampe på livebetting hver dag, dette spænder i alt fra fodbold til andre igangværende sportsgrene, men tilbagebetalingsprocenten er i den lave ende og udbuddet kunne godt være bedre.

Set i lyset af andre bookmakere synes Cashpoint et stykke efter, men det skal dog for god ordens skyld nævnes, at live bettingen hos Cashpoint generelt set leverer efter indsigten – og bliver bedre med tiden.

cashpoint bonus liveodds
Cashpoint live odds

Tilbagebetaling
Cashpoint sportsspil tillader nogle af markedets bedste 1X2-odds på de store markeder som f.eks. Premier League, La Liga og Ligue 1, hvor tilbagebetalingsprocenten er oppe omkring 96,96-5%. Dette er blandt det bedste, du kan finde på 1X2 hos de danske bookmakere.

De øvrige spiltyper kan dog ikke holde samme niveau på tilbagebetalingsprocenten, der typisk ligger et par procenter under de føromtalte tilbagebetalingsprocenter. Det samme gør sig gældende for de mindre populære ligaer og sportsgrene som ishockey, tennis og håndbold. Cashpoint har blandt danske bookmakere den svageste tilbagebetalingsprocent på de amerikanske sportsgrene, og det skal med i overvejelserne, inden man opretter sig som kunde hos Cashpoint, da fokus også på dette område er direkte rettet mod fodboldverdenen.

Indsatsmuligheder
Hos Cashpoint kan man risikere at støde ind i personlige indsatsmuligheder. Man kan maksimalt spille 9.999 kroner på en spillekupon hos Cashpoint og gevinstloftet er samtidig på 1.000.000 kroner. Dette loft er gældende, også selvom kuponen udløser en større sum end gevinstloftet, så det er en ting, man skal være meget opmærksom på.

De færreste vil dog opleve at befinde sig i det indsatsleje, og det er derfor også nogle indsatsbegrænsninger, man ikke skal lægge det helt store i. Ganske få opererer nemlig i de prislejer, og størstedelen af Cashpoints kunder vil ikke opleve problemer med indsatsmulighederne.

Kontakt Cashpoint: Kundeservice og telefon

Cashpoint har for nyligt opgraderet deres kundesupport, så du nu kan kontakte bookmakeren direkte via en dansk livechat og telefon, som er åben fra 09-23. Et glimrende supplement til en alternativ kontaktmulighed som e-mail.

Erfaringer med Cashpoint

Bookmakeren skal roses for de høje Cashpoint odds på store markeder. Her sker det nemlig ofte, at Cashpoint sportsspil kan tilbyde nogle af markedets bedste odds. Ind- og udbetalingsmetoderne er nemme, websiden er let og overskuelig og dette er begge ting, der er med til, at Cashpoint kan stige i karaktererne.

For nyligt har Cashpoint fået både velkomstbonus og dansk support, hvilket trækker yderligere op. Konklusionen på denne Cashpoint anmeldelse er, at dette brand udmærker sig som et solidt supplement til andre bookmakere, og i vores øjne bliver de kun bedre med tiden.

Cashpoint FAQ

Hvordan er tilbagebetalingsprocenten hos Cashpoint?

Cashpoint tillader nogle af markedets bedste 1X2-odds på de store markeder som f.eks. Premier League, La Liga og Ligue 1, hvor tilbagebetalingsprocenten er oppe omkring 96,96-5%. Dette er blandt det bedste, du kan finde på 1X2 hos de danske bookmakere.

Findes der en Cashpoint kundeservice?

Cashpoint har for nyligt opgraderet deres kundesupport, så du nu kan kontakte bookmakeren direkte via en dansk livechat. Et glimrende supplement til en alternativ kontaktmulighed som e-mail.

Udbyder Cashpoint live betting?

Cashpoint udbyder visuelt set en fin livebetting-klient, men udbuddet af kampe, streams og muligheder kan forbedres.

Har du ris eller ros til Cashpoint – så skriv en kommentar nedenfor 🙂

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Dette kunne måske også interessere dig:

Bedste Bookmakere

Bookmaker

bet365
Betinia
Expekt
Betsson
ComeOn
Mr Green
CampoBet
SpreadEx
Marathonbet
bwin
LeoVegas
Unibet
Cashpoint
Nordicbet
Betfair
Bet25
Tipwin
Pokerstars Sports

Skriv første kommentar

Skriv et svar