18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bwin Bonus

Hos bwin får du op til 1.000 froner i risikofrit spil på din første indbetaling, når du tilmelder dig via vores hjemmeside. Hvis du taber dit første spil, vil du således få det matchende beløb tilbage som et freebet. Følg her vores trin for trin guide, så du er sikret dig den fine bonus hos bwin.

bwin bonus
BonuskodeNej, ikke nødvendig
bwin AppJa*
Live bettingJa
Hjemmesidesports.bwin.dk/da*

18+ l Vilkår og betingelser gælder* l Spil ansvarligt l Selvudelukkelse via ROFUS.nu l StopSpillet: 70 22 28 25

Få din bonus* med det samme, vælg knappen nedenfor eller gå til vores trin-for-trin. Hvis du har brug for flere detaljer om denne bookmaker og deres bonus, så læs resten af ​​vores bwin anmeldelse.

Du kan gøre brug af tilbuddet via bwins app, deres hjemmeside og direkte på mobilen.

bwin velkomstbonus: Tab dit første spil og få pengene tilbage i et freebet

bwin giver alle nye kunder med et login til bwin en velkomstbonus på op til 1.000 kroner i form af et risikofrit spil. Det vil kort og godt sige: Indbetaler du 1.000 kroner, så vil du kvalificere dig til et risikofrit spil på 1.000 kr igennem bwin’s bonus. Taber du dermed på dit første spil, vil du få overført et freebet til din konto matchende din første indbetaling. Ingen bwin bonuskode er nødvendig for at få dit velkomsttilbud.

Sådan får du din bwin bonus

  1. Gå til bwin
  2. Opret en konto
  3. Indbetal mellem 100 og 1.000 kroner (første indbetaling)
  4. Taber du dit første spil, så matcher bwin taber op til 1.000 kroner i form af et freebet.
  5. Sæt dit første spil og tik på kuponen “BackUp spillet”, eller “Freebet” af.

Eksempel 1: Du indbetaler 500 kroner og placerer dit første spil på 500, som du ender med at tabe. Du modtager du 500 kroner i et risikofrit spil. Tik derefter boksen på dit spil/kupon af, hvor der står “BackUp”. Vinder du beholder du den fulde gevinst, taber du modtager du et freebet matchende første indbetaling.

Regler og vilkår: Sådan fungerer bwins tilbud

18+ l Regler & vilkår gælder | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 1000kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt | Udeluk dig via| Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu

Hvordan kan jeg bruge min bwin bonus?

Vores Bwin bonus kan bruges ved bl.a. at placere sine spil på mange forskellige fodboldkampe. Tjek oddsene for de kommende kampe her:

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

31. mar.
19:00 31. mar.
OB
FC Midtjylland
2. apr.
14:00 2. apr.
Lyngby
Silkeborg IF
14:00 2. apr.
AC Horsens
AaB
16:00 2. apr.
Brøndby IF
Viborg
18:00 2. apr.
FC København
FC Nordsjælland
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 31. mar. 04:28.

Anmeldelse af bwin

Bwin er et rigtigt godt bud, hvis du går og leder efter en ny bookmaker at spille hos. Både hjemmeside og app fungerer godt, så uanset om du foretrække at spille på computer, mobil eller tablet er det både let og hurtigt at placerer dine væddemål.

bwin er en af ​​de største bookmakere på det globale marked som er ejet af Entain, tidligere kendt som GVC Holdings PLC.
I midten af 00’erne sponsorerede Bwin trøjerne for både af AC Milan og Real Madrid. På det danske marked har bwin dog været fraværende i et par år, men er tilbage nu med fuld fart.
bwin’s hjemmeside indeholder tusindvis af fodboldkampe fra hele verden. Også andre sportsgrene, som basketbold eller tennis er selvfølgelig til stede hos Bwin. Bwin er en sikker bookmaker, da den har en dansk licens.

Bwin er desuden blandt de bookmakere, der har højeste odds og tilbagebetalingsprocent på fodbold (f.eks. Premier League), og du er derfor sikker på at få værdi for pengene. Spiludbuddet er stort – i særdeleshed på fodbold – og bwin tilbyder en fin bonus. Selvom man vil forvente, at en bwin bonuskode er nødvendigt for at kunne få deres bonus, kan du bare få dem ved at klikke dig videre fra os. Alt i alt er vores bwin anmeldelse præget af et positivt indtryk af siden.

Sådan opretter du en konto hos bwin

Det er super enkelt at oprette en konto hos bwin, og det tager ikke mange sekunder, før du er klar til at spille. Du klikker blot på den gule ’registrer nu’-knap i toppen af siden, og så er du i gang. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger som navn, email, osv., og så er du registreret og klar til at spille. At oprette sig som ny kunde hos bwin er således helt og aldeles smertefrit, og skulle du alligevel have spørgsmål eller problemer, så sidder bwins kundesupport klar ved telefonerne. Husk at få din bwin bonus, som du får uden at bruge en bwin bonuskode.

Dansk licens

Udover bwins store spiludvalg er det også en god bookmaker, da de først og fremmest har dansk licens – dine gevinster er dermed skattefrie. Tidligere havde man kun en EU-licens, men nu er bookmakeren godkendt af Spillemyndigheden i Danmark.

Live betting hos bwin

Fordelene ved bwin stopper dog ikke her, for der er også andre ting, der giver bwin rigtig pæne plusser i vores bog. I forlængelse af bwins store spiludbud tilbyder de et flot LIVE betting produkt, så du nærmest på alle tider af døgnet har et stort udvalg af sportsbegivenheder, som du kan livebette på. Du er altså altid sikret spænding hos bwin. Og så får du adgang til live streaming!

bwin bonus liveodds
Odds hos bwin

bwin’s website

Bwin pakker alle deres tilbud og produkter ind i en flot hjemmeside, som er nem at finde rundt på, på dansk og ikke mindst overskuelig at klikke rundt på. Øverst til højre på bwin’s hjemmeside finder du log ind knappen ved siden af knappen, du skal klikke på, når vil oprette en konto.

På venstre side i menuen, kan man finde de mest populære sportsgrene og også bwin’s casino- og pokersektion. Hvis du hurtigt skal finde en specifik sportsgren, brug deres søgefunktion.
Helhedsindtrykket af bwin’s hjemmeside er overskuelig, hurtig og meget brugervenlig.

Samtidig er bwin’s odds absolut pæne, og skal du gå efter en bookmaker, som kommer tættest på at have odds på alle tænkelige sportsbegivenheder, så er det bwin, du skal kigge efter. Derfor er det også en god grund at tanke din konto op med bwin velkomstbonus, da der er nok spilmuligheder og gode odds at sætte sine penge på.

Live streaming

Efter at have placeret dine væddemål, vil du være i stand til at se mange kampe ved hjælp af livestreaming-funktionen. Du kan også gør brug af deres live betting funktion i mens du live streamer fra bwin. Din live spil oplevelse er hermed komplet.
Denne service er helt gratis, du skal dog have penge på din bwin konto, før du bruger live streaming hos bwin.

Når du har adgang til live streaming hos bwin, vil du være i stand til at se mange sportsbegivenheder, så som fodbold, basketball eller tennis. Hvis du vil bruge live streaming tjenesten hos bwin, skal du logge ind og klikke på LIVE i menuen til venstre. Herfra kan du navigere dig videre til den kamp eller den sportsgren, du gerne vil se.

bwin odds og tilbagebetaling

Spilmulighederne hos bwin er nærmest uendelige, og du kan spille på alt fra fodbold og Formel 1 til skak og skihop. Derudover er der mulighed for at spille på en lang række underholdnings– og politik-væddemål, som eksempelvis omhandler prisuddelinger, politiske valg eller populære TV-programmer.

I forhold til de mest populære sportsgrene som fodbold, håndbold og tennis dækker bwin hele verden, og i de store fodboldlande kan du også spille på mange af de sekundære divisioner. Der er med andre ord rig mulighed for at finde netop den kamp og det væddemål, som du vil spille på.

Når du oddser, vil man selvfølgelig have mest muligt for sine penge, og hvis du spiller hos bwin, er du sikker på ikke at blive snydt. Bwin odds er nemlig godt med i kampen, når der konkurreres om, hvilken bookmaker der har det højeste odds på et givent spil.

Desuden har bwin en rigtig flot tilbagebetalingsprocent på mellem 97 og 97,5 procent på de store kampe op til kamsptart, mens den faste tilbagebetalingsprocent på Superligaen ligger på 95 procent. Lavere ligaer lider dog under lavere tilbagebetalingsprocenter. Dog kan man for det meste regne med nogle super god bwin odds.

bwin bonus odds og tilbagebetaling
bwin odds

bwin udbetalinger og indbetalinger

Hos bwin er der hele 28 forskellige indbetalingsmuligheder, så du kan med sikkerhed finde en optimalt måde at sætte penge ind på din spillekonto. Du har selvfølgelig mulighed for at indbetale med bankkort som Visa, MasterCard, Diners Club osv., og der er også mulighed for at foretage almindelig bankoverførsel eller overførsel via Paypal og lignende.

Der er ligeledes flere forskellige muligheder for at få udbetalt de penge, som du har stående på din spillekonto. Det bedste af det hele er, at både indbetalinger og udbetalinger er gratis.

Betting med mobil og tablet hos Bwin.dk

Hos bwin er de med på, at mobilen (og tablet) er fremtiden. Derfor er der også kælet for alle detaljer og funktionaliteter, når det kommer til din bwin mobil oplevelse. Her kan du indbetale og udbetale, spille på alle kampe som på desktop og så videre.

bwin er tilgængelig for folk, der foretrækker at spille på mobil eller tablet, fordi bwin appen er meget funktionel og nem at bruge for alle. Bwin’s app er rigtig god, og den kan downloades både af Android- og Iphone-brugere. Også ind-og udbetalingen kan gøres via bwin appen. Hvis man tror, at der ikke er et lige så stort udvalg i bwin’s app, må man tro om igen.

Du kan finde det samme store udvalg af sportsgrene som på bwin’s hjemmeside. På mobil eller tablet er der ikke behov for at bruge NemID, når du spiller. Du kan dermed forvente en super god bwin mobil oplevelse, hvis du foretrækker at spille uden en computer.

Oversigt over andre tilbud hos Bwin

bwin er ikke kun odds og betting. De har også stort fokus på casino og poker, som velsagtens ikke er lige så populært, men derfor skal du ikke snydes for de kampagner og dertilhørende bonuskoder.

Bwin Sportsbetting

Bwin udbyder en lang række forskellige væddemål, og på kampene i de største fodboldligaer kan du vælge mellem omkring 200 forskellige spil. Du kan selvfølgelig spille 1X2-, over/under-, målscorer- og handicapspil, som hos alle andre bookmakere, men derudover har du hos bwin mulighed for at spille på, hvor mange mål det enkelte hold scorer, hvor mange mål der bliver scoret indenfor et givent tidsinterval og meget andet.

Ud over dette har bwin også live odds på siden, som man kan tilgå ved at klikke på “LIVE” oppe i menuen. Her kan man vælge imellem at se alle live kampe på en gang ved at klikke på “Overblik” eller se det filtreret efter event. Hvis man klikker på en specifik fodbold kamp, kan man se alle forhenværende kampe imellem de to hold, hvilket giver et super godt overblik og gør det nemmere at finde gode odds på kampen.

Selvfølgelig kan man finde kampe fra Champions League, Premier League og den danske Superliga. Når du har fundet den kamp, som du vil spille på, kan du derfor med sikkerhed finde et godt væddemål, som er værd at sætte lidt kroner på. I forhold til antallet af forskellige spilmuligheder på hver enkelt kamp, ligger bwins klare spidskompetence i fodbold, men der er også masser af forskellige væddemål at vælge imellem på tennis, håndbold, basketball og ishockey. Om man spiller på mobil, computer eller fra tablet, betyder ikke noget – alle spil er tilgængelige fra alle devices.

bwin bonus fodbold odds
Bwin har et stort udvalg af odds

Bwin Poker

I den øverste menu til venstre kan man navigere sig videre til bwin’s poker sektion. Her findes alle populære poker varianter så som Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi/lo eller Fast Forward, så hvis du vil spille poker, er du landet det rette sted. bwin har desuden en pokerskole, så alle kan lære at spille poker her.

Der kræves et download af bwin’s poker programm for at kunne starte med at spille. Derefter er det super nemt at komme i gang og på tre trin er man klar til at spille hos bwin poker. Her er også en del forskellige poker turneringer, som man kan tilmelde sig og det gode ved dem er, at de ikke varer til langt ud på natten, så man også kan få lidt søvn.

Bwin casino

bwin’s casino sektion kan findes ved at klikke på “CASINO” eller “LIVE CASINO” op i venstre side. Hvis du altså har lyst til at spille hos bwin, er det meget nemt at finde vej derhen.

Man kan både vælge at spille direkte på bwin’s side eller downloade de spil, man gerne vil spille. Vigtigt er at nævne, at man både kan spille bwin casino på mobil, tablet eller på computeren – alle online casino spil er tilgængelige på alle platforme.

Hvis man vælger at downloade et spil, kan det spilles offline senere.
Live casino sektionen er blevet meget populær, da det er en meget autentisk og nem måde at spille casino på.

bwin casino games
bwin Casino spiludvalg

I live casino delen kan man vælge imellem roulette eller blackjack. På den almindelige bwin casino sektion er der, udover black jack og roulette også mange forskellige spillemaskiner at finde. Du må kigge langt efter en bwin bonuskode eller bwin bonus for casino, de er blevet fjernet fra det danske marked desværre.

Vil du prøve noget andet end bwin? Så overvej bet365, der anses for at være verdens største og bedste bookmaker.

18+ l Regler & vilkår gælder* | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 1.000 kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt l Selvudelukkelse via ROFUS.nu l StopSpillet: 70 22 28 25. Læs alle vilkår HER*

Kontakt bwin: Kundeservice og telefon

Hvis du pludselig får brug for hjælp eller vejledning omkring sine spil eller sin konto, er det rart, hvis du hurtigt og nemt kan kontakte bwin med en bookmakers kundesupport, og det er tilfældet hos bwin.

Telefonlinjerne er åbne mellem 10 og 22 på hverdage og mellem 12 og 22 i weekenden, så hvis der opstår et problem, er det bare at give bwin et kald.

Hvis du hellere vil have skriftlig hjælp kan du kontakte bwin’s kundeservice via live chat eller gennem en kontaktformular. Det er således intet problem at få fat i en bwin-medarbejdere, hvis der mod forventning skulle opstå problemer. Også i vores bwin anmeldelse af deres kundeservice, er vi positive overrasket.

bwin bonus & anmeldelse support
Live chat og kundeservice hos Bwin

bwin FAQ

Få et par af de typiske bwin-spørgsmål besvaret herunder.

Hvad er ind-og udbetalingsmetoderne hos bwin?

Betalingskort (VISA, Dankort, MasterCard), Bankoverførsel, PayPal osv. Den typiske udbetalingsperiode hos bwin er mellem 2 og 5 hverdage.

Hvordan får jeg freebets hos bwin?

bwin kører lige nu med et velkomsttilbud, hvor du kan modtage et freebet på op til 1.000 kr. Du får udbetalt dit freebet, hvis du taber på det første spil du sætter som ny bwin kunde. Dit freebet vil være matchende beløbet af din første indbetaling på min. 100 kr. og maks. 1.000 kr

18+ l Regler & vilkår gælder* | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 500 kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt l Selvudelukkelse via ROFUS.nu l StopSpillet: 70 22 28 25. Læs alle vilkår HER*.

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*
Betinia
*
ComeOn
*
Marathonbet
*
LeoVegas
*
Unibet
*
Cashpoint
*
SpreadEx
*
Nordicbet
*
Betfair
*
Bet25
*
Tipwin
*
Pokerstars Sports
*

Skriv et svar