18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Big9: Storholdene deler glædeligt

Bet25 er på banen med den anden Big9 EM-kupon, og Benjamin Leander har fundet halv- og helgarderinger frem i jagten på de 9 rigtige.

Foto: Maksym Yemelyanov / Alamy Stock Photo

Det lille system (64 kroner)

Både i Spanien – Italien og Holland – Frankrig er der tale om gruppefinaler, hvor begge hold er på tavlen med tre point og lever fint med en uafgjort i kamp to. Sats derfor på målfattige og intense storkampe i kamp 4 og 7.

Polen så slatne ud mod Holland, hvorimod Østrig turde gå højt på Schweiz og er pisket til tre point her, hvis de vil lege med om avancement fra gruppen. Også Portugal bør tage sig kærligt af Tyrkiet trods en halv hjemmebane til tyrkerne.

Wildcardet bruges i Skotland – Schweiz, for selvom Schweiz er favoritter, er skotterne alt for undertippede rent procentuelt på kuponen.

Det store system (192 kroner)

På det store system spiller vi procenterne og går mod et overvurderet schweizisk hold.

Danmark lever fint med kryds mod England, og Bellingham og co. bør heller ikke være utilfredse, og kombineret med, at to af de sidste tre indbyrdes opgør er endt 0-0 og 1-1, går vi også efter målfattig uafgjort i kamp 3.

Georgien – Tjekkiet er svær at lure, og med tjekkernes store favoritværdighed in mente, går vi med Wildcardet her med forhåbning om pointtab til tjekkerne og en god præmiestigning til følge.

Ny hos bet25? Scor et 100 % ekstra bet op til 500 kroner

Brug bonuskoden ‘2570’, når du opretter din konto.

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Artiklen er sponsoreret af bet25.

Hvad er Big 9?

Benjamin Leander gør dig klogere på, hvad Big 9* går ud på.

Skriv første kommentar

Skriv et svar