18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Big9: Hypet hold kan sikre stor præmie

Bet25 er på banen med den første Big9 EM-kupon, og Benjamin Leander har fundet halv- og helgarderinger frem i jagten på de 9 rigtige.

Fotokredit: SPP Sport Press Photo. / Alamy Stock Photo

Det lille system (48 kroner)

Overraskelserne står traditionelt ikke i kø ved EM-slutrunderne, og især med Robert Lewandowskis skade for Polen, er det svært ikke at gå med sikker hollandsk sejr sammen med et par af de øvrige gruppevinderfavoritter fra Belgien, Portugal og England.

Danskerne havde fint styr på Slovenien i EM-kvalifikationen, og selv uden klaphat er der også god ræson i at holde dem sikre i Stuttgart.

Østrig kommer til slutrunden med stor tro på tingene, så Frankrig kan sagtens komme i problemer mod Ralf Rangnicks tropper. Derfor bruges Wild Cardet her, ligesom det østeuropæiske Gruppe E opgør mellem Ukraine og Rumænien også helgarderes på kampudfaldet.

Det store system (192 kroner)

Kroatien har kun tabt tre kampe ved slutrunder under Zlatko Dalic, og den ene var VM-finalen til Frankrig i 2018. Spanierne har et lovende hold, som dog godt kan rystes. Mulig overraskelse allerede i kamp 1.

England døjer med tvivl om formen hos flere defensivspillere, og Serbien er en håndfuld for de fleste mandskaber. Uafgjort vil heller ikke være nogen katastrofe for Harry Kane og co, så krydset tages med her.

Portugal kan være både fugl og fisk, og Tjekkiet kommer med kun et enkelt nederlag i 14 kampe siden nytår 2023. Der er gode præmiepenge at hente, hvis Ronaldo og co. kommer dårligt fra start, så her ofres Wild Cardet, mens der til gengæld skal gå meget galt, hvis ikke Belgien og Italien kommer sikkert fra start med tre point mod Slovakiet og Albanien.

Ny hos bet25? Scor et 100 % ekstra bet op til 500 kroner

Brug bonuskoden ‘2570’, når du opretter din konto.

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Artiklen er sponsoreret af bet25.

Hvad er Big 9?

Benjamin Leander gør dig klogere på, hvad Big 9* går ud på.

Skriv første kommentar

Skriv et svar