Betfair bonus

Betfair bonus giver dig op til 1.000 kroner at spille med, når du opretter din konto med kampagnekoden ‘ZSKW02’.

Betfair bonus
BonuskodeZSKW02
Betfair AppJa*
Live bettingJa
Hjemmesidewww.betfair.com/da*

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Indbetaler du som ny kunde mellem 100 og 1.000 kroner så giver Betfair* dig en bonus på 100%. Din bonus vil blive tildelt lige så snart din første indbtaling er gået igennem. Husk at benyt bonuskoden ‘zskw02’. Du kan heruinder læse mere om bonusen, hvor vi også guider dig til at få i tilbuddet på den rigtige måde.


Betfair bonus i 2022

Følg de simple trin herunder for at få fat i din velkomstbonus hos betfair.

  1. Gå til betfair.dk*

  2. Opret en konto

  3. Husk at bruge promokoden ‘ZSKW02’

  4. Aktiver din indbetalingsbonus på kampagnesiden

  5. Indbetal mellem 100 og 1.000 kroner og modtag bonussen

    Betfair indbetaling


Regler og vilkår for Betfairs bonus

Tilbuddet er for alle nye spillere hos Betfair, der opretter sig med promokoden ‘ZSKW02’. Kvalificerende indbetalinger er på mellem 100 og 1.000 kroner, og Befair matcher en sådan med en 100 % bonus straks.

Du skal gennemspille indbetaling + bonus i alt 8 gange til min. odds 1,95 inden for 90 dage, inden du kan foretage en udbetaling.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Betfair bonustilbud og kampagner

Hos betfair forkæler man de eksisterende spillere med flere forskellige kampagner. En af disse ”Spil 150 kr. og få 50 kr. gratis spil” går på, at du kan score dig 50 kroner i gratis spil ved bare at lave en multikupon med mindst 3 valg til min. odds 4,00 for 150 kroner. Du skal huske at tilmelde dig kampagnen, men så kan du til gengæld også anvende tilbuddet hver eneste uge frem til d. 28. juli 2020. Vilkår gælder.

Du finder pt. også kampagnen ”Tjen 250 kr. på dit Samme Kamp Multi-spil – hver uge”. Her får du et gratis spil på op til 250 kroner, hvis du placerer et vindende Samme Kamp Multi-spil til min. odds 5,00. Tilbuddet kan anvendes én gang hver uge, og det er dit første spil via ”Samme Kamp Multi”, der anses for kvalificerende. Læs resten af vores Betfair anmeldelse for alle detaljer. Husk tilmelding. Vilkår gælder.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Anmeldelse af betfair

Det er meget nemt at åbne en konto hos Betfair. Når du har trykket ’Tilmeld dig nu’ på Betfairs forside, bliver du mødt af en enkelt side, hvor du skal indtaste dine oplysninger. Dette er ligetil, og efterfølgende er du klar til at spille hos Betfair.


Udbetalinger og indbetalinger

Når du har oprettet din konto hos Betfair, skal du til at indsætte penge. Her kan du indsætte penge med VISA, VISA Electron og MasterCard, når det kommer til kredit- og debetkort. Derudover kan du indbetale på almindeligvis med bankoverførsel, ligesom velkendte e-wallets som Skrill (Moneybookers), Neteller og PayPal kan bruges. Det er altså intet problem at finde en måde at indsætte penge på som dansker. Med undtagelse af MasterCard er det præcis de samme udbetalingsmetoder, du kan bruge. Dine gevinster hos Betfair kan du altså også nemt udbetale. Det er positivt, at Betfair lader dig udbetale dine penge til dit kreditkort samt Skrill (Moneybookers) og Neteller uden gebyrer, mens behandlingstiden for udbetalinger også svarer til det, du kan forvente hos de fleste bookmakere. Der er hverken gebyrer på indbetalinger eller udbetalinger.


Betfair.dk – website

Betfairs website er løbende blevet forbedret, og den er nu niveauer over, hvad den tidligere var. Betfair har prioriteret de største begivenheder for dig midt på siden, så du hurtigt kan finde populærspillene. Hvis du vil på jagt efter en specifik begivenhed, kan du nemt navigere i menuen til venstre eller i sportsgrenene (fold ud) øverst til venstre. Det er ikke fordi, Betfairs website fremstår prangende og ’flashy’, men enkeltheden er også Betfairs fordel. Nogen vil måske kalde hjemmesiden for kedelig, men du finder nemt det, du vil bruge din tid og dine penge på. Alt i alt kan Betfairs hjemmeside det, som den skal, og tilmed er der stort set aldrig problemer med den. Betfair har en velfungerende søgefunktion på deres spillebørs, som gør det nemt at finde rundt i deres store udbud af spil.

betfair bonus fodbold odds
(Screenshot fra d. 23. 5. 2022.)

Betfair odds

Hos Betfair er det svært at finde noget, du ikke kan spille på. Da Betfair både er en almindelig bookmaker og en spillebørs, hvor spillerne indbyrdes køber og sælger odds, er det blot Betfairs opgave at stille markederne – i dette tilfælde sportsgrene og ligaer – til rådighed. Og det gør Betfair godt! Du kan spille på alverdens fodbold hos Betfair fra alle afkroge af verden, og det gælder både fra de store til de små ligaer. Således kan du fx spille på den danske reserveholdsturnering. Alle de ”obligatoriske” sportsgrene som ishockey, håndbold, tennis, basketball og så videre finder du naturligvis også, og så er der de mere skæve indslag. Således kan du spille på – for danskere – ukendte ting som gælisk sport og bowls. Dette siger meget godt, hvor bredt Betfair kommer ud. Det er kun, når vi kommer helt ned i nicher som dansk floorball og badminton, at det begynder at knibe.

Typer af væddemål
Når det kommer til at spille på de enkelte kampe, har Betfair et glimrende udvalg. På store fodboldkampe er der typisk lidt over 30 spilmuligheder på hver enkelt kamp så som over/under, 1X2, HT/FT etc. Der er dog også andre og mere specielle væddemål. På Superligaen har du typisk omkring 50 spilmuligheder på en kamp, mens udvalget naturligvis bliver mindre i de lavere divisioner og mindre ligaer. På tennis er der typisk en håndfuld spillemuligheder såsom vinderen af kampen, sætspil, over/under antal partier og så videre. På basketball og ishockey har du typisk mulighed for at spille på vinderen af kampen, over/under og handicap. Der er altså ikke en lang række specials på flere af kampene, men til gengæld dækker det eksisterende behovet for langt de fleste. Til gengæld kan du på de større fodboldligaer finde nogle rigtig spændende væddemålstyper, når det kommer til langtidsspil. Her findes der variationer og spilmuligheder, som de færreste andre bookmakere disker op med. Samtidig er Betfair utroligt dygtige til at skrue op for antallet af spilmuligheder, når mindre sportsgrene fx nærmer sig sæsonafslutning, har en vigtig kamp, finalen afvikles og så videre.

Live betting
Betfair tilbyder et rigtigt stærkt produkt, når det kommer til live betting. Udvalget er stort, meget stort, men endnu bedre er det, at du kan score dig nogle rigtig høje odds på Betfairs live betting. Under kampene sidder folk og køber og sælger odds i massevis og til mange forskellige priser, så du kan stort set altid få lige det odds, du ønsker dig – vel og mærke inden for rimelighedens grænser. Alene at følge handlen på Betfairs live betting er en oplevelse i sig selv. En af de rigtig gode ting ved Betfairs live betting er, at du allerede inden kampstart kan se, hvilke væddemålstyper, der vil blive udbudt. Altså ved du altid, hvilke muligheder for spil, der vil komme. Som nævnt er udbuddet hos Betfairs live betting rigtig flot, og det er sådan set lige meget, hvad du vil spille på. Du skal lige vænne dig til navigationen, men ellers er Betfairs live betting noget for alle.

betfair bonus liveodds
(Screenshot fra d. 23. 5. 2022.)

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Tilbagebetaling
Når det kommer til odds og tilbagebetaling, er Betfair både unikke og specielle. Da Betfair ikke kun er en almindelig bookmaker, men også en spillebørs, er det lidt anderledes end en normal bookmaker. Hos Betfair kan du nemlig selv bestemme, hvad dit odds skal være på et bestemt udfald. For at du kan spille det odds, skal en anden person være villig til at tilbyde dig det odds. På denne måde handles odds, og det giver dig som regel nogle ekstra høje odds i forhold til de normale bookmakere. Du kan nemlig spille odds, som allerede er udbudt af andre, men du kan også vælge at sige, at du fx kun vil spille 1-tallet i en bestemt kamp, hvis du kan få odds 2,75. På denne måde er du altid sikker på, at du kun spiller, hvis du får lige præcis dét odds, som du gerne vil have. Betfair tager 5 % i gebyr fra det odds, som du ser på skærmen, men det ændrer stadig ikke ved, at oddsene er rigtig flotte hos Betfair. Over hele linjen betyder gebyret på 5 % nemlig, at Betfair reelt set lander på en tilbagebetaling på 95 %, og når denne gælder på alt fra Premier League til den danske reserveholdsturnering, er det svært at klage. Specielt fordi, at aktive spillere kan spille dette gebyr ned på mellem en og fire procent. Det er naturligvis nemmest at få de høje odds på de store ligaer og sportsgrene, men princippet gælder på alt det, som Betfair tilbyder.

Indsatsmuligheder
Når det kommer til muligheden for at sætte penge på et væddemål, er Betfair helt unikke. De tal, som du ser på skærmene ved de enkelte kampe, er det, som du her og nu kan spille på dit ønskede væddemål. Alt efter hvad du spiller på, plejer det ikke at være et problem at spille for det beløb, du ønsker. Skulle du møde et marked, hvor du ikke kan spille det beløb, du gerne vil her og nu, kan du på få sekunder indtaste, at du gerne vil spille for så og så meget på dette væddemål, og så kan folk vende tilbage og modtage dit væddemål. Der omsættes dagligt for rigtig mange millioner hos Betfair, så det siger næsten sig selv, at stiller man ikke helt urimelig krav til odds på ens væddemål, så skal man nok få spillet helt uden problemer. Desuden risikerer du som vindende spiller hos Betfair aldrig personlige limits, da du vædder med andre folk og altså ikke direkte med en bookmaker.

Se sport med Betfair Video

Hos Betfair kan du krydre din betting-oplevelse med direkte billeder fra flere af de begivenheder, du spiller på. Bookmakeren tilbyder live streaming på udvalgte kampe inden for både fodbold, tennis, greyhounds – you name it. Betfair Video, som servicen hedder, kan tilgås, hvis blot du sørger for at have penge stående på din saldo.


Betfair app: God mobil løsning

Betfair har naturligvis lavet en mobil løsning til dig, der godt kan lide at oddse, mens du er farten. App’en fungerer upåklageligt, og det er hurtigt og nemt for dig at sætte dine spil. App’en reagerer meget hurtigt på dine kommandoer, og det er nemt at navigere. Du kan problemfrit tilgå live streaming fra mobilen, og der er en quick-genvej til Cash Out i bunden i midten. Alt i alt fortjener Betfairs app rosende bemærkninger herfra.


Kontakt: Kundeservice og telefon

Betfairs support er rigtig god. I tidsrummet 10:00 til 18:30 er der alle ugens dage dansk support klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte den danske support via e-mail eller telefon. Vælger du e-mail som kontaktform, kan du forvente svar inden for fire timer, mens telefonisk kontakt selvfølgelig giver svar med det samme. Har du brug for at komme i kontakt med Betfair med det samme uden for disse åbningstider, har den engelske support åbent døgnet rundt – ligeledes på chat og e-mail. Det er altså altid nemt at få hjælp af Betfair, ligesom en stor FAQ kan afhjælpe dig med de mest stillede spørgsmål.


FAQ

Herunder besvares nogle af de typiske spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med brugen af Betfairs produkt.

Hvem ejer Betfair?

Betfair er grundlagt af Andrew Black og Edward Wray som en spillebørs i 2000. I 2016 fusionerede Betfair med Paddy Power.

Er det sikkert at spille hos Betfair?

Ja, Betfair opererer med en godkendt licens fra Spillemyndigheden.

Er mine gevinster fra Betfair skattefri?

Ja, dine gevinster hos Betfair er skattefri.

Kan jeg kombinere prematch og liveodds?

Ja, hos Betfair er det muligt for dig at kombinere prematch-væddemål (altså væddemål på begivenheder, der endnu ikke er gået i gang) med live-væddemål.

Er der Cash Out på Betfair, og hvordan virker det?

Ja, Betfair har en Cash Out-funktion, og den fungerer på samme måde, som du muligvis kender det fra andre sites. Du kan anvende Cash Out til at hjemtage en tidlig gevinst eller til at gardere dig mod et tab, allerede inden begivenheden, hvorpå du har spillet, er færdigafviklet.


Erfaringer med Betfair.com

Som ny bruger hos Betfair skal du uden tvivl lige vænne dig til, at der både er tale om en spillebørs og en almindelig bookmaker på samme tid. Dette sker dog på rigtig kort tid, og du kan da også bare vælge at se på Betfair som en almindelig bookmaker. Der er dog ingen tvivl om, at du vil blive glad for Betfair. De høje odds, et godt produkt med live betting og ikke mindst hurtig support er med til at gøre Betfair til verdens bedste spillebørs og samtidig en spiludbyder, du bør stifte nærmere bekendtskab med.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til betfair – så skriv en kommentar nedenfor. 🙂

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*
Marathonbet
*
ComeOn
*
LeoVegas
*
Unibet
*
Cashpoint
*
Betfair
*
Nordicbet
*
Bet25
*
Tipwin
*
Pokerstars Sports
*
SpreadEx
*

/

Skriv et svar