18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Få 100 kroner i odds bonus

Gå til Betfair
For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder.

Betfair bonus 2024

Betfair bonus giver dig op til 100 kroner ekstra at spille med, når du opretter din konto med kampagnekoden ZDK10M.

  • Stærk platform
  • Mange special odds
  • Mange betalingsmetoder

Lovlig i Danmark

Denmark

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Spiller du som ny kunde for 100 kroner så giver Betfair* dig en bonus på 100%. Din bonus vil blive tildelt lige så snart din første indbetaling er gået igennem. Hvis ikke bonuskoden allerede er udfyld, når du klikker dig videre herfra, skal du huske at benytte bonuskoden ‘ZDK10M‘ i feltet “Promokode”.

Du kan herunder læse mere om bonusen, hvor vi også guider dig til at få i tilbuddet på den rigtige måde.

Betfair velkomstbonus i 2024

Følg de nemme trin nedenfor, og kom godt i gang hos Betfair.

  • Tryk på billedet nedenfor, for at komme til Betfair.
  • Tryk på den blå knap “Tilmeld dig nu i øverste højre hjørne.
  • Angiv nu dine normale oplysninger, samt din Betfair bonuskode ZDK10M.
  • Indbetal minimum 100 kroner og modtag din Betfair bonus.

Regler og vilkår for Betfairs bonus

Kvalificerende indbetalinger er på 100 kroner, og Betfair matcher med 100 kroner ekstrat, når du spiller for 100 kroner.

Du skal gennemspille din indbetaling x 1til min. odds 1,5 inden for 90 dage, inden du kan foretage en udbetaling.

Kampagner hos Betfair Sportsbook

Hos Betfair forkæler man de eksisterende spillere med flere forskellige kampagner. Har du allerede en bruger, kan du logge ind og se hvilke kampagner, der gør sig gældende for dig.

Betfair har desuden en del spændende odds, som for ekspempel til præsidentvalget i USA hvor du kan finde præsident odds hos dem.

Vi har sammenlignet Betfair med 18 andre bookmakere

Vi har over et år analyseret op mod en million datapunkter omkring danske bookmakere og sammenlignet dem indenfor otte forskellige kategorier. Dataen er blandt andet hentet fra Enetpulse, én af de ledende leverandører af sports data på verdensplan.

Nedenfor kan du se, hvordan Betfair placerer sig i de forskellige kategorier.

KategoriBetfairs’s placering
Bedste fodbold odds17. plads
Bedste tennis odds17. plads
Bedste odds udvalg11. plads
Kundeservice12. plads
Betalingsmetoder1. plads
Bedste betting oplevelse4. plads
Bedste velkomstbonus10. plads
Overordnet placering7. plads

Som det ses, klarer Betfair sig dårligt på odds i sammenligning med andre danske bookmakere, men får en samlet 7. plads, hvilket er helt ok. Dog er de skarpe på betalingsmetoder, som gør det nemmere for dig som kunde at indbetale med en bred vifte af betalingsmuligheder.

Betfair samlet anmeldelse

Det er meget nemt at åbne en konto hos Betfair. Når du har trykket ’Tilmeld dig nu’ på Betfairs forside, bliver du mødt af en enkelt side, hvor du skal indtaste dine oplysninger. Dette er ligetil, og efterfølgende er du klar til at spille hos Betfair.

Som ny bruger hos Betfair skal du uden tvivl lige vænne dig til, at der både er tale om en spillebørs og en almindelig bookmaker på samme tid.

Dette sker dog på rigtig kort tid, og du kan da også bare vælge at se på Betfair som en almindelig bookmaker. Der er dog ingen tvivl om, at du vil blive glad for Betfair.

De høje odds, et godt produkt med live betting og ikke mindst hurtig support er med til at gøre Betfair til verdens bedste spillebørs og samtidig en spiludbyder, du bør stifte nærmere bekendtskab med.

Hvad kan min Betfair bonus bruges til?

Betfair har en lang række spil og markeder, bonussen kan bruge på. For eksempel kan du her se odds på de kommende kampe i den danske Superliga, som du kan spille på:

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Event
Bedste Odds
26. jul.
19:00 26. jul.
Sønderjyske
Lyngby
27. jul.
16:00 27. jul.
FC Nordsjælland
FC Midtjylland
28. jul.
14:00 28. jul.
Randers FC
Viborg
16:00 28. jul.
AaB
Silkeborg IF
18:00 28. jul.
FC København
AGF
29. jul.
19:00 29. jul.
Brøndby IF
Vejle Boldklub
2. aug.
20:00 2. aug.
AGF
Sønderjyske
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
3. aug.
16:00 3. aug.
FC Midtjylland
AaB
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
4. aug.
14:00 4. aug.
Silkeborg IF
Viborg
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
16:00 4. aug.
FC København
Randers FC
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 24. jul. 11:44.

Sådan bruger du din Betfair bonus

Vores Betfair promokode ZDK10M er automatisk sat ind i bonuskode feltet, når du klikker dig videre via vores link.


Hvis ikke du gør det, kan du se her i videoen, hvordan man indsætter bonuskoden.

Betfair bonuskode video

Betfair.dk – website

Betfairs website er løbende blevet forbedret, og den er nu niveauer over, hvad den tidligere var. Betfair har prioriteret de største begivenheder for dig midt på siden, så du hurtigt kan finde populærspillene.

Hvis du vil på jagt efter en specifik begivenhed, kan du nemt navigere i menuen til venstre eller i sportsgrenene (fold ud) øverst til venstre. Det er ikke fordi, Betfairs website fremstår prangende og ’flashy’, men enkeltheden er også Betfairs fordel. Nogen vil måske kalde hjemmesiden for kedelig, men du finder nemt det, du vil bruge din tid og dine penge på.

Alt i alt kan Betfairs hjemmeside det, som den skal, og tilmed er der stort set aldrig problemer med den. Betfair har en velfungerende søgefunktion på deres spillebørs, som gør det nemt at finde rundt i deres store udbud af spil.

Liveudvalget hos Betfair Sportsbook

Betfair odds

Hos Betfair er det svært at finde noget, du ikke kan spille på. Da Betfair både er en almindelig bookmaker og en spillebørs, hvor spillerne indbyrdes køber og sælger odds, er det blot Betfairs opgave at stille markederne – i dette tilfælde sportsgrene og ligaer – til rådighed. Og det gør Betfair godt!

Du kan spille på alverdens fodbold hos Betfair fra alle afkroge af verden, og det gælder både fra de store til de små ligaer. Således kan du fx spille på den danske reserveholdsturnering. Alle de ”obligatoriske” sportsgrene som ishockey, håndbold, tennis, basketball og så videre finder du naturligvis også, og så er der de mere skæve indslag.

Således kan du spille på – for danskere – ukendte ting som gælisk sport og bowls. Dette siger meget godt, hvor bredt Betfair kommer ud. Det er kun, når vi kommer helt ned i nicher som dansk floorball og badminton, at det begynder at knibe.

Spiludvalg hos Betfair

Når det kommer til at spille på de enkelte kampe, har Betfair et glimrende udvalg. På store fodboldkampe er der typisk lidt over 30 spilmuligheder på hver enkelt kamp så som over/under, 1X2, HT/FT etc. Der er dog også andre og mere specielle væddemål. På Superligaen har du typisk omkring 50 spilmuligheder på en kamp, mens udvalget naturligvis bliver mindre i de lavere divisioner og mindre ligaer.

På tennis er der typisk en håndfuld spillemuligheder såsom vinderen af kampen, sætspil, over/under antal partier og så videre. På basketball og ishockey har du typisk mulighed for at spille på vinderen af kampen, over/under og handicap.

Der er altså ikke en lang række specials på flere af kampene, men til gengæld dækker det eksisterende behovet for langt de fleste. Til gengæld kan du på de større fodboldligaer finde nogle rigtig spændende væddemålstyper, når det kommer til langtidsspil. Her findes der variationer og spilmuligheder, som de færreste andre bookmakere disker op med.

Samtidig er Betfair utroligt dygtige til at skrue op for antallet af spilmuligheder, når mindre sportsgrene fx nærmer sig sæsonafslutning, har en vigtig kamp, finalen afvikles og så videre.

Betfairs fodboldmarked
Betfairs fodboldmarked

Live betting hos Betfair Sportsbook

Betfair tilbyder et rigtigt stærkt produkt, når det kommer til live betting. Udvalget er stort, meget stort, men endnu bedre er det, at du kan score dig nogle rigtig høje odds på Betfairs live betting.

Under kampene sidder folk og køber og sælger odds i massevis og til mange forskellige priser, så du kan stort set altid få lige det odds, du ønsker dig – vel og mærke inden for rimelighedens grænser.

Alene at følge handlen på Betfairs live betting er en oplevelse i sig selv. En af de rigtig gode ting ved Betfairs live betting er, at du allerede inden kampstart kan se, hvilke væddemålstyper, der vil blive udbudt. Altså ved du altid, hvilke muligheder for spil, der vil komme.

Som nævnt er udbuddet hos Betfairs live betting rigtig flot, og det er sådan set lige meget, hvad du vil spille på. Du skal lige vænne dig til navigationen, men ellers er Betfairs live betting noget for alle.

Betfair Spillebørs

Betfairs spillebørs* går i princippet ud på, at man spiller imod andre spillere. Således er det både brugerne, der køber og udbyder oddsene hos Betfair*.

Den mest markante forskel fra en almindelig bookmaker er naturligvis, at man kan sælge odds til andre spillere. Dette foregår på den måde, at man selv kan være udbyder af nogle odds, som andre så får mulighed for at købe.

De købende spillere har også mulighed for at ansøge om at få et bestemt odds på et væddemål, som man så ”sælger” med det beløb, man nu engang kan råde over.

Opretter du en Betfair konto til Sportsbook virker den også til Betfair spillebørs. Du trykker bare på “Spillebørs på hjemmesiden for at skifte til den anden platform.

Hvad lever Betfair* så af? Betfair* tager en kommission for at stille spillebørsen til rådighed for brugerne. Dette er en procentdel af din gevinst, som Betfair* tager i betaling for at stille markedet til rådighed.

Hos Betfair* – som er verdens største spillebørs – er det som standard fem procent i kommision, hvilket betyder, at du skal huske at fratrække fem procent fra det fundne odds for at finde den reelle værdi. Har du fået øje på en kamp til odds 2,00, er dit effektive odds derfor 1,95.

Udregningen hedder (dit odds-1)*0,95+1 = dit odds ved gevinst. Denne kommission på fem procent trækkes fra din gevinst. Med tiden kan man dog spille kommisionen ned på mellem 1 og 5 %.

Som sagt er Betfair* verdens største spillebørs – og det med god grund. Betfair* har et meget stort udbud og stort set altid de odds, du er på udkig efter. Samtidig udmærker Betfair* sig også med et hav af muligheder for LIVE betting, hvor udvalget er ganske stort.

Hos Betfair* køber du med andre ord også et odds af en anden person, ligesom du kan sælge et odds til en anden person. Lige siden man har kendt til handel, har man også kendt til det ’at prutte om prisen’.

Det er måske ikke direkte det, man gør hos Betfair*, men ofte kan man have held med at presse prisen både i den ene og anden retning. Selvom det måske føles som peanuts i handelsøjeblikket, kan ekstra odds 0,10 på en kamp fx blive til meget over tid.

Det gælder altså både om at have et godt spil og psykologi i baghånden for at maksimere dine gevinster hos Betfair*.

Hvordan sælger/layer jeg odds?

Har du lyst til at på at købe odds (som du gør hos traditionelle bookmakere), er der ofte meget konkurrencedygtige odds at finde hos Betfair* – fuldt på niveau eller over det traditionelle bookmakermarked. Ønsker du at tage skridtet om på den anden side og selv udbyde odds, er Betfair* stedet.

At sælge et spil betyder egentlig bare, at begivenheden ikke vil ske. Det kan være en kamp til ikke at ende 0-0, en cykelrytter til ikke at slutte i top 10 osv.

At sælge er egentlig ligeså nemt som at købe. Man vælger ganske enkelt bare at sælge/laye et bet i stedet for at købe/backe det. Proceduren er den samme, bortset fra at man skal huske på, at når man sælger et odds, så angiver man enten hvor meget, folk kan få lov til at satse hos en eller hvor meget, man i alt vil hæfte for på det bestemte væddemål. Derfor bør man også gøre sig nogle grundige overvejelser, inden man tilbyder andre spillere odds.

Grunden til, at folk sælger odds i stedet for at købe dem kan være mange. Man kan naturligvis mene, at markedet ligger for lavt på fx nogle storfavoritter, hvorfor man ønsker at tilbyde markedet og andre spillere bedre odds, som man stadig finder profitable selv. Derudover findes der ”traders”, som arbejder meget med markedsmekanismer og psykologi, hvor de kan sikre sig profit med minimal risiko og hårdt arbejde. Dette er dog ikke bare en nem vej til guld og grønne skove. Sidst er der den gruppe af mennesker, som simpelthen har nemmere ved at vælge en begivenhed, som ikke vil finde sted, i stedet for rent faktisk at forudsige dem, der vil ske.

Betfair Casino

Casino-delen hos Betfair tilbyder den samme bonus, som Betfair sportsbook, hvilket betyder 100% indbetalingsbonus op til 1000 kr.

Casino bonussen skal gennemspilles ti gange, inden den kan udbetales.

Det vil sige, at du kan spille på alle de populære slotmaskiner, prøve lykken på rouletten eller blackjack bordet – mulighederne er nærmest uendelige.

Betfair Live Casino

Betfair tilbyder en rigtig fin live casino oplevelse. Der er dog ingen danske dealere, men de der er der, er super professionelle og giver en fornemmelse af at være på et rigtigt casino, selvom du er derhjemme eller på farten.

Du kan vælge imellem fjorten forskellige live casino spil. Der er alt fra Texas Hold’em til Three Card Brag til Casino Stud Poker og Casino Hold’em.

Her kan du også benytte den fede Betfair casino bonus, som står beskrevet i punktet ovenfor.

Et overblik over nogle af Betfairs casinospil
Et overblik over nogle af Betfairs casinospil

Betfair Poker

Hos Betfair poker, får du en klassisk tur ved pokerbordet. Du kan spille turneringer, sit’n’go, cash game og så videre.

For at komme igang, skal du først downloade og installere Betfair poker app’en. Den er tilgængelig på computer, men også til Android og IOS

Ønsker du ikke at sætte dine hårdttjente penge på højtkant, kan du altid tage et spil for “fun money”, hvor at jetonerne ikke har nogen monetær værdi.

Betfair spillebørs

Når det kommer til odds og tilbagebetaling, er Betfair både unikke og specielle. Da Betfair ikke kun er en almindelig bookmaker, men også en spillebørs, er det lidt anderledes end en normal bookmaker. Hos Betfair kan du nemlig selv bestemme, hvad dit odds skal være på et bestemt udfald.

For at du kan spille det odds, skal en anden person være villig til at tilbyde dig det odds. På denne måde handles odds, og det giver dig som regel nogle ekstra høje odds i forhold til de normale bookmakere. Du kan nemlig spille odds, som allerede er udbudt af andre, men du kan også vælge at sige, at du fx kun vil spille 1-tallet i en bestemt kamp, hvis du kan få odds 2,75.

På denne måde er du altid sikker på, at du kun spiller, hvis du får lige præcis dét odds, som du gerne vil have. Betfair tager 5 % i gebyr fra det odds, som du ser på skærmen, men det ændrer stadig ikke ved, at oddsene er rigtig flotte hos Betfair. Over hele linjen betyder gebyret på 5 % nemlig, at Betfair reelt set lander på en tilbagebetaling på 95 %, og når denne gælder på alt fra Premier League til den danske reserveholdsturnering, er det svært at klage.

Specielt fordi, at aktive spillere kan spille dette gebyr ned på mellem en og fire procent. Det er naturligvis nemmest at få de høje odds på de store ligaer og sportsgrene, men princippet gælder på alt det, som Betfair tilbyder.

Indsatsmuligheder

Når det kommer til muligheden for at sætte penge på et væddemål, er Betfair helt unikke. De tal, som du ser på skærmene ved de enkelte kampe, er det, som du her og nu kan spille på dit ønskede væddemål. Alt efter hvad du spiller på, plejer det ikke at være et problem at spille for det beløb, du ønsker.

Skulle du møde et marked, hvor du ikke kan spille det beløb, du gerne vil her og nu, kan du på få sekunder indtaste, at du gerne vil spille for så og så meget på dette væddemål, og så kan folk vende tilbage og modtage dit væddemål.

Der omsættes dagligt for rigtig mange millioner hos Betfair, så det siger næsten sig selv, at stiller man ikke helt urimelig krav til odds på ens væddemål, så skal man nok få spillet helt uden problemer. Desuden risikerer du som vindende spiller hos Betfair aldrig personlige limits, da du vædder med andre folk og altså ikke direkte med en bookmaker.

Se sport med Betfair Video

Hos Betfair kan du krydre din betting-oplevelse med direkte billeder fra flere af de begivenheder, du spiller på. Bookmakeren tilbyder live streaming på udvalgte kampe inden for både fodbold, tennis, greyhounds – you name it. Betfair Video, som servicen hedder, kan tilgås, hvis blot du sørger for at have penge stående på din saldo.

Betfair app

Betfair har naturligvis lavet en mobil løsning til dig, der godt kan lide at oddse, mens du er farten. App’en fungerer upåklageligt, og det er hurtigt og nemt for dig at sætte dine spil.

App’en reagerer meget hurtigt på dine kommandoer, og det er nemt at navigere. Du kan problemfrit tilgå live streaming fra mobilen, og der er en quick-genvej til Cash Out i bunden i midten.

Alt i alt fortjener Betfairs app rosende bemærkninger herfra.

Betfair Udbetalinger og indbetalinger

Når du har oprettet din konto hos Betfair, skal du til at indsætte penge. Her kan du indsætte penge med VISA, VISA Electron og MasterCard, når det kommer til kredit- og debitkort.

Derudover kan du indbetale på almindeligvis med bankoverførsel, ligesom velkendte e-wallets som Skrill (Moneybookers), Neteller og PayPal kan bruges. Det er altså intet problem at finde en måde at indsætte penge på som dansker. Med undtagelse af MasterCard er det præcis de samme udbetalingsmetoder, du kan bruge.

Dine gevinster hos Betfair kan du altså også nemt udbetale. Det er positivt, at Betfair lader dig udbetale dine penge til dit kreditkort samt Skrill (Moneybookers) og Neteller uden gebyrer, mens behandlingstiden for udbetalinger også svarer til det, du kan forvente hos de fleste bookmakere. Der er hverken gebyrer på indbetalinger eller udbetalinger.

Betfair kontakt: Kundeservice og telefon

Betfairs support er rigtig god. I tidsrummet 10:00 til 18:30 er der alle ugens dage dansk support klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte den danske support via e-mail eller telefon.

Vælger du e-mail som kontaktform, kan du forvente svar inden for fire timer, mens telefonisk kontakt selvfølgelig giver svar med det samme. Har du brug for at komme i kontakt med Betfair med det samme uden for disse åbningstider, har den engelske support åbent døgnet rundt – ligeledes på chat og e-mail.

Det er altså altid nemt at få hjælp af Betfair, ligesom en stor FAQ kan afhjælpe dig med de mest stillede spørgsmål.

FAQ

Herunder besvares nogle af de typiske spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med brugen af Betfairs produkt.

Er det sikkert at spille hos Betfair?

Ja, Betfair opererer med en godkendt licens fra Spillemyndigheden.

Er der Cash Out på Betfair, og hvordan virker det?

Ja, Betfair har en Cash Out-funktion, og den fungerer på samme måde, som du muligvis kender det fra andre sites. Du kan anvende Cash Out til at hjemtage en tidlig gevinst eller til at gardere dig mod et tab, allerede inden begivenheden, hvorpå du har spillet, er færdigafviklet.

Kan man betale med Mobilepay hos Betfair?

I øjeblikket er det ikke muligt at betale med Mobilepay hos Betfair.

Hvordan får jeg min Betfair velkomstbonus?

For at få fat i din Betfair velkomstbonus, ksla du oprette dig som bruger hos Betfair. Derefter er det muligt at takke ja til velkomstbonussen.

Kan jeg live streame sport hos Betfair?

Hvis man har en konto hos Betfair er det muligt at benytte sig af Betfair’s live streaming tjeneste.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Har du ris eller ros til betfair – så skriv en kommentar nedenfor.

Bedste Bookmakere

Bookmaker

bet365
Betinia
Expekt
Betsson
ComeOn
Mr Green
CampoBet
SpreadEx
Marathonbet
bwin
LeoVegas
Unibet
Cashpoint
Nordicbet
Betfair
Bet25
Tipwin
Pokerstars Sports

Skriv første kommentar

Skriv et svar