18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Betfairs Spillebørs – kom godt i gang hos Betfair

Man skal meget langt tilbage i historiebøgerne for at finde de første tegn på handelsmænd. Folk, der solgte og købte hinandens varer, har nemlig i eksisteret i tusinde af år, og dette er rent faktisk et af grundprincipperne bag Betfairs spillebørs*. Her gælder det nemlig om, at man kan købe andre folks produkt – i dette tilfælde et givent odds på et udfald – eller forsøge at sælge selvsamme produkt.

*Reklamelink

 1. Spil 550 kr. risikofrit hos Betfair Spillebørs
  Tilbuddet er udelukkende for nye, danske Spillebørs-kunder*, der opretter sig med promokoden ’FEO219’. Du skal placere dit første kvalificerende singlespil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelse. Et kvalificerende singlespil har en indsats på mindst 550 kroner, og bookmakeren refunderer så op til 550 kroner kontant, hvis du taber på dit spil. Annullerede spil tæller ikke med i kampagnen. Betfair Spillebørs* sigter efter at kreditere din konto inden for 48 timer. Alle regler og vilkår
  • Du
  • Ingen personlige limits
  • Spil mod andre end bookmakeren


Betfairs exchange i korte træk

Grundpillerne på spillebørsen består af to dele. Læs vores Betfairs Spillebørs anmeldelse herunder, eller se denne Youtube-video, der forklarer, hvordan det fungerer.

Køb/back
De fleste kender til de traditionelle bookmakere, hvor man ser på, hvad de har af odds, og så bestemmer man sig for, om man synes oddset er godt nok til at spille. Hos Betfair* kan du – ligesom hos en almindelig bookmaker – købe/backe et spil til det odds, som figurerer hos Betfair*. At købe/backe et spil betyder altså, at du tror på netop dette udfald i en begivenhed, præcis, som hvis du spillede på fx 1X2 hos en almindelig bookmaker.

Sælg/lay
Du kan også vælge at sælge/laye odds, og her bliver det lidt anderledes. At sælge/laye et odds betyder ganske enkelt, at man spiller på en begivenhed eller udfald til ikke at finde sted. Du tilbyder fx andre at spille på, at Manchester United vinder Champions League. Dette skal du naturligvis kun gøre, hvis du mener, at Manchester Uniteds chancer for at vinde turneringen er overvurderede og oddset ikke tilsvarer din procentvurdering. Vinder Manchester United så ikke Champions League, så vinder du penge.

Hvad er Betfair Spillebørs?

Betfairs spillebørs* går i princippet ud på, at man spiller imod andre spillere. Således er det både brugerne, der køber og udbyder oddsene hos Betfair*.

Den mest markante forskel fra en almindelig bookmaker er naturligvis, at man kan sælge odds til andre spillere. Dette foregår på den måde, at man selv kan være udbyder af nogle odds, som andre så får mulighed for at købe. De købende spillere har også mulighed for at ansøge om at få et bestemt odds på et væddemål, som man så ”sælger” med det beløb, man nu engang kan råde over.

Hvad lever Betfair* så af? Betfair* tager en kommission for at stille spillebørsen til rådighed for brugerne. Dette er en procentdel af din gevinst, som Betfair* tager i betaling for at stille markedet til rådighed. Hos Betfair* – som er verdens største spillebørs – er det som standard fem procent i kommision, hvilket betyder, at du skal huske at fratrække fem procent fra det fundne odds for at finde den reelle værdi. Har du fået øje på en kamp til odds 2,00, er dit effektive odds derfor 1,95. Udregningen hedder (dit odds-1)*0,95+1 = dit odds ved gevinst. Denne kommission på fem procent trækkes fra din gevinst. Med tiden kan man dog spille kommisionen ned på mellem 1 og 5 %.

Som sagt er Betfair* verdens største spillebørs – og det med god grund. Betfair* har et meget stort udbud og stort set altid de odds, du er på udkig efter. Samtidig udmærker Betfair* sig også med et hav af muligheder for LIVE betting, hvor udvalget er ganske stort.

Hos Betfair* køber du med andre ord også et odds af en anden person, ligesom du kan sælge et odds til en anden person. Lige siden man har kendt til handel, har man også kendt til det ’at prutte om prisen’. Det er måske ikke direkte det, man gør hos Betfair*, men ofte kan man have held med at presse prisen både i den ene og anden retning. Selvom det måske føles som peanuts i handelsøjeblikket, kan ekstra odds 0,10 på en kamp fx blive til meget over tid. Det gælder altså både om at have et godt spil og psykologi i baghånden for at maksimere dine gevinster hos Betfair*.

Hvordan sælger/layer jeg odds?

Har du lyst til at på at købe odds (som du gør hos traditionelle bookmakere), er der ofte meget konkurrencedygtige odds at finde hos Betfair* – fuldt på niveau eller over det traditionelle bookmakermarked. Ønsker du at tage skridtet om på den anden side og selv udbyde odds, er Betfair* stedet.

At sælge et spil betyder egentlig bare, at begivenheden ikke vil ske. Det kan være en kamp til ikke at ende 0-0, en cykelrytter til ikke at slutte i top 10 osv.

At sælge er egentlig ligeså nemt som at købe. Man vælger ganske enkelt bare at sælge/laye et bet i stedet for at købe/backe det. Proceduren er den samme, bortset fra at man skal huske på, at når man sælger et odds, så angiver man enten hvor meget, folk kan få lov til at satse hos en eller hvor meget, man i alt vil hæfte for på det bestemte væddemål. Derfor bør man også gøre sig nogle grundige overvejelser, inden man tilbyder andre spillere odds.

Grunden til, at folk sælger odds i stedet for at købe dem kan være mange. Man kan naturligvis mene, at markedet ligger for lavt på fx nogle storfavoritter, hvorfor man ønsker at tilbyde markedet og andre spillere bedre odds, som man stadig finder profitable selv. Derudover findes der ”traders”, som arbejder meget med markedsmekanismer og psykologi, hvor de kan sikre sig profit med minimal risiko og hårdt arbejde. Dette er dog ikke bare en nem vej til guld og grønne skove. Sidst er der den gruppe af mennesker, som simpelthen har nemmere ved at vælge en begivenhed, som ikke vil finde sted, i stedet for rent faktisk at forudsige dem, der vil ske.

Derfor skal du bruge Betfair

Den helt store fordel ved Betfair* er naturligvis, at man selv kan ”bestemme” sine odds. Mener du fx, at du skal have odds 2,05 for at spille 1-tallet i en bestemt kamp, kan du efterspørge dette hos Betfair* og se, om nogen vil matche din forespørgsel. Det samme gælder ved salg af odds, hvor du kan tilbyde de andre spillere at spille på et bestemt odds, som du mener, er det rigtige. Her kommer en af de største ulemper ved den type af betting ind. Hvis du altid går efter at efterspørge odds, er det nemlig ikke sikkert, at du får dine spil igennem, da der skal være nogen ”i den anden ende” til at lave væddemålet med dig.

Det er dog aldrig noget problem, hvis dine odds er realistiske og på større markeder, mens der selvfølgelig kan forekomme oplevelser, hvor ingen vil handle med dig, hvis du er på et meget lille marked. Endnu en (stor) fordel ved Betfair* er, at du ikke løber ind i personlige indsatsbegrænsninger. Som vindende spiller kan du blive ved og ved med at spille, da ingen stopper.

Så længe nogen vil handle på det marked, som du spiller på, kan du spille for alt det, som markedet tillader. At købe og sælge odds foregår naturligvis anonymt.

Nye spillere: Spil 550 kr. risikofrit på Betfair Spillebørs

Her på SpilXperten.com anbefaler vi dig, at du – både som erfaren og førstegangsbruger – benytter dig af Betfair* som spillebørs. Betfair* er den klart mest kendte af spillebørserne, og derfor er det også nemmere at få bedre odds og spille på flere sportsgrene og ligaer. Samtidig er det en velrenommeret spillebørs og bookmaker, hvor dine penge er sikre og supporten god.

 1. Gå til Betfair Spillebørs – KLIK HER*
 2. Opret en konto med promokoden ’FEO219’
 3. Foretag en indbetaling
 4. Spil mindst 550 kr. på dit første singlespil på Spillebørsen
 5. Betfair Spillebørs* tilbagebetaler op til 550 kr. kontant til din konto, hvis du ikke vinder på dit kvalificerende spil

Regler og vilkår
Tilbuddet er udelukkende for nye, danske Spillebørs-kunder*, der opretter sig med promokoden ’FEO219’. Du skal placere dit første kvalificerende singlespil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelse. Et kvalificerende singlespil har en indsats på mindst 550 kroner, og bookmakeren refunderer så op til 550 kroner kontant, hvis du taber på dit spil. Annullerede spil tæller ikke med i kampagnen. Betfair Spillebørs* sigter efter at kreditere din konto inden for 48 timer.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. Stopspillet.dk.

Websitet har et kommercielt samarbejde med denne operatør.

Skriv første kommentar

Skriv et svar